2009 Nisan Anneleri buraya

tuğce tanımaz mıyım nedim abiyi benim çocukluğumdan beri kuaförüm o zaten.
şimdi de ben ne dersem diyeyim ne boyuyo ne kesiyo saçımı dayan diyo 3 ay daha.

Ankara lı kızlar bu gidişle biz buluşmaya gerek kalmadan yolda çarpışıp buluşuruz yahu.

Hemen hemen aynı yerlerdeyiz dozkan ve tuğçe:)
Görüşebiliriz müsait olduğumuz bir zamanda
Ne güzel olur:
Diğer Ankara'da oalnları unutmamak lazım di mi ama :))

Hemen hemen aynı yerlerdeyiz dozkan ve tuğçe:)
Görüşebiliriz müsait olduğumuz bir zamanda
Ne güzel olur:
Diğer Ankara'da oalnları unutmamak lazım di mi ama :))

canım bende görüşmeyi çok çok isterim ama ancak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra çünki sadece tuvalate kalkıyorum hastaneye giderken bile arka tarafa yatarak gidiyorum hayırlısı diyorum çok yakınız birgün bulaşacağımıza inanıyorum

tuğce tanımaz mıyım nedim abiyi benim çocukluğumdan beri kuaförüm o zaten.
şimdi de ben ne dersem diyeyim ne boyuyo ne kesiyo saçımı dayan diyo 3 ay daha.

çok iyi kuaför eşide kendiside o yüzden hiç vazgeçemiyorum,doğru diyor bencede doğumdan sonraya ertele bende bekliyorum sonra boyatmayı düşünüyorum her zamanki gibi olsun diyorum beni iyice tanıdılar boyamı yapıp fönümü çekiyor sağolsun

kızlar merhaba yarın bana renkli doppler çekilcek cd olarak görüntülerini vericekler. ama bu renkli doppler nedir bana yardımcı olurmusunuz.

Canım sen ve bebişin iyi ol yeter ki :Saruboceq:
Biz yanyana gelemesek bile kalben burda buluşuyoruz
Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalımda
Daha sonrada görüşebiliriz inşallah :):1hug:

Canım sen ve bebişin iyi ol yeter ki :Saruboceq:
Biz yanyana gelemesek bile kalben burda buluşuyoruz
Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalımda
Daha sonrada görüşebiliriz inşallah :):1hug:

canım benim sağol Allah razı olsun inşallah hepimiz iyi olalım bu günleri atlatıp miniklerimizi sağlıkla kucaklayalım en kolayı buluşmak inşallah

tuğçecim msne koyda görelim resimini heheh msn adreslerimizi almışmıydın sen canım.....................

kızlar merhaba yarın bana renkli doppler çekilcek cd olarak görüntülerini vericekler. ama bu renkli doppler nedir bana yardımcı olurmusunuz.

Yasemincim merhaba canım,nasılsın:) renklı dopplere gıtmedın mı sen daha? ben gecen hafta cektırdım,bıraz cnm sıkılmıstı ama sukur sımdı ıyıyım.Bebegın ve senın butun kan akıslarına bakılıyor,bebegın organları olculuyor,her bır uzvunu ıncelıyor ıste,gusel bıseysengözlerimebaksanab

Kızlar bu arada,sayfada gerıde kalmısım,ancak sona gelebildima.s.

ŞİRVAN, bigudi54+, elavinya, glnm_kvrck+, oslem1907, RUMELİLİ, selinay2002+, tuğçe8, zeyned

kızlar maşalllahınız var gene çoğunluk burda ;
urla - bursasu - e_torak - april 16 - eda_edanur- s_ebru - didem yok .... aklıma gelmeyenler kusura bakmayın

Şemşamer de yok bugün..CADIARZUfisfisfis

oku,oku bitiremedim ay birtürlü,çok ii yaptnz valla buluşmakla geçemedik karşıya yoksa bende gelecektim bu sefer kambersiz oldu ama bir dahakine gelmeyi çok isterim,hımm aklımda kalanlar şunlar,gerçekten su içmek çok faydalı ben rahat 3 lt tüketiyorum maşallah daha çatlak çutlak yok,krem,yağ kullanmıyorum zaten çatlayacaksa çatlıomuş,birde saçlarımı kestiriyorum uçlarından çünkü zaten boya yaptırmıyorum birde kırıklarıyla hiç uğraşamam çok kaptırmayalım hurafelere arkadaşlar ozaman bide loğusa döneminde yandık,her duyduğumuzu takacak olursak lütfen bebeklerimiz için önce kendimizi düşünelim biz iyi olacağız kendimizi daha hoş ve bakımlı vede alımlı hissedeceğizki pozitif olalım ve bebeklerimizede yansıyalım olurmu şekerler :)

merhabalar
biz geldik ogluşumla şeker yüklememiz,kan,idrar tahlillerimiz yapıldı
allahımıza şükür hiç bir poblemimiz cıkmadı hersey temiz
ogluşum
783 gr olmuş
32 cm maşallah

kızlar yaa 6.ayım bitiyor 7.ayıma giriyorum ay bende bir heyecan bir heyecan
bu gun görümceme gidiyoruz

eşyaları alıcaz o ufak beşiklerden

ay cok az kaldııııııııı

şekerli glikoz cokta fena degıldi 2 dikişte içtim ama ackıktan ölecektim.....

babamızla yine duygusal anlar yaşadık
yüzü ne kadar net olmuş eller ayaklar zıpır zıpır minik parem yer ONU ANNESİ

GEÇMİŞ OLSUN selinay

RUMELİLİ MAŞALLAH KIZINA

kimse beni merak etmemiş ıhhhhhhhhhhhhhhh

ya buluşma resimlerini nereden görücez

Son düzenleme:
urla alınma pazartesi sendromu yaşıyo herkez canım bebişin büyümüş canım maşallah benimkide sıkı tekme atıyo artık eşim bile korktu sabah elini koyunca seninki 783 gr olduysa benimkide 800 900 gr vardır herhalde hayırlısı bakalım bende haftaya gidicem doktora....................

ankaralılar buluşursanız keçiörendemi buluşacaksınız olmazki ama orta nokta kızılay heheheh..........

eyşanı merak ediyorum ben uzun zamandır karşılaşamadık..............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…