2009 Nisan Anneleri buraya

Tabi canım sizin oraya göre gerçekten keçiören gayet iyi iş yerimde maltepe de burda da çok kar kalmıyo hareket çok olduğu için. Ama çankaya yı dikmeni düşünemiyorum. Aman oğlunu göndermediğin iyi olmuş sende okula gitmezsin tehlikeli bugün.

selinay çok geçmiş olsun inşallah fazla hasar yoktur arkadaşlarında dediği gibi cana geleceğine mala gelsin inşallah oğlunda en kısa zamanda rahatsızlığını atlatır.

sendemi keçiörendesin canım belki karşılaşmışızdır seninle şimdi yatıyorum ama ben çokk gezerim normalde

bu arada cumartesi buluşması gerçekleşmiş.yeni gördüm fotoları.
yanlız kim kimdir biri açıklasın artık:)
masada sudan başka bişey olmadığını bende farkettim.
ne güsel ya bende oralardaolsaydım kesin gelirdim.
ama sanırım aydınlı hamile yok bu forumda.

Evet canım ben de keçiören deyim daha doğrusu İncirli lisesinin ordayım. şimdilerde bende pek gezemiyorum. sen nerdesin.hihoyyyt

canım ben kale varya otaraftayım adesenin yukarısında,incirliyide biliyorum liseyide orda da çok tanıdığım var makromarketin orada arkadaşım oturuyor

Günaydın nisan anneleri
Herkese güzel bir gün diliyorum..
SANADA GÜNAYDIN CANIMM
işte benim idilim teyzeleri.....maşallah ona....
[/IMG]
RUMELİLİ KIZINA MAŞALLAH Allah nazardan saklasın simaları bile oluştu. hepsi çok güzeller..
selinay geçmiş olsun canım arabanıza çarpmışlar. çok üzüldüm. hasar çok büyük değildir inşallah.

kızlar cumartesi bulışması çok güzeldi beklediğimden daha güzel geçti. ben bu kadar rahat olacağımızı tahmin etmiyordum ama herkes çok sıcak ve içtendi. garsonlar konusu evet bize farklı bakıyorlardı 6 hamiş (toprak kızkardeşin kısmasın kaydirigubbakcemile3) bi masa etrafında ben çok mutlu oldum herkesi yakından tanıdık. herkesi çok sevdim. buradaki muhabbetimizin yüzyüze olanı gibiydi. tekrarını bekliyoruz şirvancım.. bu sefer daha kalabalık olucak gibiyerimseniben

tuğçe sana doktor sonuna kadar yat mı dedi. kalkmana hala izin yok mu??

canım dr geçenlerde yürüyüş yap dedi ama ben yürüyünce tansiyon dahada fırlıyor o yüzden sürekli yatıyorum diğer doktorda sürekli yat soluna dönerek dedi yatınca bebeğe kan akışı daha rahat olurmuş o yüzden yatıyorum

dozkan sen benim kuaförümüde biliyorsundur yıllardır hep ona giderim lisenin karşısında nedim kuaför

ben iyi olmak zorunda kalıyorum glnm bu durumlarda napam heheh,senin nasıl gidiyo nasıl çıkıyosun bu havalarda dışarı yaaaaa dikkat et kendine...............

Canım yollar kötüydü sabah birde servisi kaçırdım..
Eşim bıraktı beni durağa kadar..
Düşmeyim diye..

Bende çok korktum düşeceğim diye..
Sek sek oynuyoruz karın üzerinde resmen yaaa...kaydirigubbakcemile3

canım ben kale varya otaraftayım adesenin yukarısında,incirliyide biliyorum liseyide orda da çok tanıdığım var makromarketin orada arkadaşım oturuyor

kızlarrr sizde baya kalabalıksınız ankara grubu olarak bi ayarlama yapsanıza inanın çoook güzel geçiyor.. sanki uzun zamnadır görmediğim arkadaşlarımı görmek gibiydi. sizde resimlerinizi yayınlarsınız.. bizde sizlerigörürüz. :lepi:

aslında haksızlık olmasın sizde bizleri sima olarak tanıyın diye ben resmimi profile kısa bir süreliğine koyacaktım ama eşim izin vermedi yinede ikna edersem buluşma olmasada resmimi koyarım:CüvCüv:

:lepi:tuğce ben sadece geceleri bile sol tarafa yatmakta çok zorlanıyorum. iyi sabrediyosun gerçekten. ama olsun naapalım kaldı şurda 3 ay sonra koşturmaca başlayacak acısı çıkacak bu yatmaların.sende yat canım elbet bitecek sayılı gün ve sonunda süper bir hediye var.

inşallah dozkancığım gerçekten çok zor oluyor bacağım uyuştu ağrıyor ama şikayetçi değilim bebeğim gelişsin sağolsun,inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…