günaydın kızlar nasılsınız bu gün, buralar çok kötü karlı,dün park halindeki arabamıza çarptılar çok kötü oldu araba yaaaaaaaaaaa,oğlum hala hasta okula gönderemedim,evimi görseniz heryeri dağıttılar baba oğul offff ya offffffffff napcam bu gün bilmiyorum.............................
Tabi canım sizin oraya göre gerçekten keçiören gayet iyi iş yerimde maltepe de burda da çok kar kalmıyo hareket çok olduğu için. Ama çankaya yı dikmeni düşünemiyorum. Aman oğlunu göndermediğin iyi olmuş sende okula gitmezsin tehlikeli bugün.
sendemi keçiörendesin canım belki karşılaşmışızdır seninle şimdi yatıyorum ama ben çokk gezerim normalde
Evet canım ben de keçiören deyim daha doğrusu İncirli lisesinin ordayım. şimdilerde bende pek gezemiyorum. sen nerdesin.hihoyyyt
SANADA GÜNAYDIN CANIMMGünaydın nisan anneleri
Herkese güzel bir gün diliyorum..
RUMELİLİ KIZINA MAŞALLAHişte benim idilim teyzeleri.....maşallah ona....
[/IMG]
tuğçe sana doktor sonuna kadar yat mı dedi. kalkmana hala izin yok mu??
ben iyi olmak zorunda kalıyorum glnm bu durumlarda napam heheh,senin nasıl gidiyo nasıl çıkıyosun bu havalarda dışarı yaaaaa dikkat et kendine...............
Günaydın kızlar.
Umarım sağlıklı güzel bir hafta geçiririz.
Ankara kar altında işe gelirken düşerim diye çok korktum valla.Zira ben kuru yerde bile düşmeyi becerenlerdenim.Hepimiz kazasız belasız geçiririz umarım bu kışı.
Selinay çok geçmiş olsun. Demekki buz pateni pistine döndü sizin oralarda. Cana geleceğine mala gelsin güzelim sıkma canını.
canım ben kale varya otaraftayım adesenin yukarısında,incirliyide biliyorum liseyide orda da çok tanıdığım var makromarketin orada arkadaşım oturuyor
canım ben kale varya otaraftayım adesenin yukarısında,incirliyide biliyorum liseyide orda da çok tanıdığım var makromarketin orada arkadaşım oturuyor
Canım bende adesenin yukarısındayım baya
Komşuyuz desene :)):1hug:
kızlarrr sizde baya kalabalıksınız ankara grubu olarak bi ayarlama yapsanıza inanın çoook güzel geçiyor.. sanki uzun zamnadır görmediğim arkadaşlarımı görmek gibiydi. sizde resimlerinizi yayınlarsınız.. bizde sizlerigörürüz. :lepi:
:lepi:tuğce ben sadece geceleri bile sol tarafa yatmakta çok zorlanıyorum. iyi sabrediyosun gerçekten. ama olsun naapalım kaldı şurda 3 ay sonra koşturmaca başlayacak acısı çıkacak bu yatmaların.sende yat canım elbet bitecek sayılı gün ve sonunda süper bir hediye var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?