geda çiçek çiçek geçmiş olsun.
gedacım zor geçmiş ama baya rahatlamışsındır.
çiçek artık 3 ay sabretcen ondan sonra götürürsün kekleri.
tuğçe ben yatmıyorum ama ben de 4 buçuk ay yattım.şimdi de evden çıkmıyorum.napalım dayancaz artık.bebişlerimiz sağlıklı dsoğsunlar da bu günler geçer nasılsa.
iyi akşamlar kızlar,şekeri ve diğer rahatsızlığı olan arkadaşlara çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin,ne güzel eskiden bu kadar tahlil tetkik yokmuş analarımız 9 ay mis gibi geçirirmiş annem diyoki huni gibi birşeyle dinlerlerdi okadar şimdi yok şeker yok protein yok diyet allah hepimizin yardımcısı olsun allahın izniyle şu 3 ayda bir geçse meleklerimizi kucaklarımıza alsak tuğçe8 canım sana ne oldu neden yatıcan geçmiş olsun .....
roseberry malum sebep tansiyon başımı kaldırınca tansiyonum daha çok fırlıyor ayaklarımı uzatıp soluma yatıyorum sürekli.annen doğru söylüyor ama canım sürekli bir hastalık çıkıyor biraz bizim nesil çürük maşallah annelerimize, sen nasılsın
ben iyiyim canım ilaçlarımı içiyorum tansiyonumda iyi çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırcam ama çok korkuyorum bide şeker çıkar diye ama bazende kendimi teselli ediyorum bir zamanlar yok kese yok kalp atışı benim düşük tehlikem vardı yattım şükür 6 aylık oldular bence hiçbir sorun yaşamada hepimiz bebişlerimize kavuşcaz sende kendine çok iyi bak sakin ol tansiyonun ancak öyle iyi olur ...:Saruboceq:
teşekkürler canımm.... bilmiyorum çok zor bigün geçirdim Allah kimseyi 100gr yaptırmak zorunda bırakmasın.... sol kolumu kullanamıyorum... yine acemi bi hemşireye rastladım ... sanırım şuana kadar sadece rumelili yaptırdıı için beni o anlayabilir.... bir heyecanla sordum online görünce ama sanırım o ara kapatmış yazarken kimseler de cevap vermemiş tabi bilmiyo da olabilirsiniz... bi de bi kişi hariç ( croxilex teşekkürler tekrardan)) hadi iyi geçer de demeyince bi garip oldum.... senağlamasenağlama
nedense alıştım buıraya ve paylaşmak istiyo insan hemen... karşılık bulamayınca da bööle oluyo boşunamış gibi.... ayyyyy çok duygusal oldum... neyse canını sıkmayım senin de... kendine dikkat et... KANSIZ kalma:)
ay kızlar meraba
sabahtan beri yazacam okuyamıyorum bileee
ne cok iş var ya su yeni yıla bir gelsek artıkk
rumelili canım gecmiş olsunnnn
selinay sanada allah kazadan beladan korusunnn
tugce kıyamam ben sana ama artık dayanacan 3 ay daha sürekli yatmak seni yoruyordurrrr
urla testlerinin ii olmasına cok sevindimmm, kızın hızla büyüyor
geda canım ben yaptırmadıgım için bilmiyorum seker falan
sen niye öyle oldu ki peki kendini nasıl hissediyordun yani seker belirtileri varmı ki???
eysaaaannnnn nerdesinnnnn
april gelmiştir tabiiUrlacım senin yaramaz ne kadar büyümüş yaa:) Acaba benimkide geldimi 700 gr.lara:uhm: Bu arada İzmirde deprem olmuş umarım hissetmemişsinizdir canım.
Bizimde c.tesi randevumuz, şeker yüklemesi bakalım kaç çıkıcak.
Bitkilere meraklı olanlar lütfen daha sonradan sorun çıkmasın diye önce dr.unuza danışın! Mesela bana bütün bitkileri yasakladı dr.um ıhlamurda dahil. İçlerinde ne olduğunu bilmiyoruz sen en iyisi içme dedi. Grip gibi bi durum oldumu ben meyva kaynatıyorum kabuklarıyla, portakal limon elma içine biraz karabiber ve tarçın ekliyorum. İsterseniz şeker ekleyebilirsiniz içerken. Ama ben tatlı içmek istersem şeker yerine bal ekliyorum.
bu arada urlacım hiç sesin çıkmıyor.nerelerdesin?bebişin nasıl?
günaydın arkadaşlar.bende bu hafta içerisinde şeker ölçümüne gideceğim.bir sorum olacak.bir sorum olacak.bir günde bitiyor mu şeker ölçümü,ertesi güne sarkma ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?