2009 Nisan Anneleri buraya

geda çiçek çiçek geçmiş olsun.
gedacım zor geçmiş ama baya rahatlamışsındır.
çiçek artık 3 ay sabretcen ondan sonra götürürsün kekleri.
tuğçe ben yatmıyorum ama ben de 4 buçuk ay yattım.şimdi de evden çıkmıyorum.napalım dayancaz artık.bebişlerimiz sağlıklı dsoğsunlar da bu günler geçer nasılsa.

iyi akşamlar kızlar,şekeri ve diğer rahatsızlığı olan arkadaşlara çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin,ne güzel eskiden bu kadar tahlil tetkik yokmuş analarımız 9 ay mis gibi geçirirmiş annem diyoki huni gibi birşeyle dinlerlerdi okadar şimdi yok şeker yok protein yok diyet allah hepimizin yardımcısı olsun allahın izniyle şu 3 ayda bir geçse meleklerimizi kucaklarımıza alsak tuğçe8 canım sana ne oldu neden yatıcan geçmiş olsun .....

canım sayılı gün çabuk geçer bende baştan beri yatıyorum hastane dışında birkaç kez dışarı çıktım ama şikayetçi değilim yüce Rabbim bebeklerimizi korusun esirgesin uzun ömür versin bizlerde sağlıkla kucaklayalım.

roseberry malum sebep tansiyon başımı kaldırınca tansiyonum daha çok fırlıyor ayaklarımı uzatıp soluma yatıyorum sürekli.annen doğru söylüyor ama canım sürekli bir hastalık çıkıyor biraz bizim nesil çürük maşallah annelerimize, sen nasılsın

ben iyiyim canım ilaçlarımı içiyorum tansiyonumda iyi çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırcam ama çok korkuyorum bide şeker çıkar diye ama bazende kendimi teselli ediyorum bir zamanlar yok kese yok kalp atışı benim düşük tehlikem vardı yattım şükür 6 aylık oldular bence hiçbir sorun yaşamada hepimiz bebişlerimize kavuşcaz sende kendine çok iyi bak sakin ol tansiyonun ancak öyle iyi olur ...:Saruboceq:

sakin olmaya çalışıyorum ama bazen sebepsiz daralıyorum,tansiyon ilacını günde kaç tane içiyorsun iyi olmana sevindim inşallah şekeride iyi sonuçlarla atlatırsın takvimin yok kaçıncı haftadasın

çiçek çiçek diyette neler var yemen için canım...........................................................

bi arkadaşımdada çıkmışta daha doktora gitmedi yanımda şimdi.................................

Canım geçmiş olsun. Neyseki az kaldı biraz daha sabır lazım bizlere. Herkeste değişik bi sorun var. Değişik bi sıkıntı var. Anne olmak kolay değil derler ya yaşadıklarımızın sebebide o. Ben daha şeker testi yaptırmadım, c.tesi kontrolüm var ozaman yapılacak. Bide tabiki malum kan sayımım bakalım çok değerli hemoglobinim hangi noktadaymış-tatlicadiarzu- Tahminen yine inmiştir 9 lu sayılara ve kısa bi süre sonra yine kan telaşı...
Kısaca, moralini hiçbişey için bozma sakın. Herkesin kendince sorunları ayrı..
Bizim hastanede de bi gıcık hemşire var. Ona denk gelmiyim diye hep dua ediyorum, mosmor yapıyo kolumu. Bide malum ben en az ayda 2-3 kez kan veriyorum. Bakalım bu defa ne olcak

gedacım geçmiş olsun bugün yoğun olduğum için yazamadım kusuruma bakma ama sonuçların çok güzel maşallah....endişe etme sakın şekerden yırttın diyebiliriz....ben tüm sınırlara fark attığım için senin sonuçları okuyunca imrendim desem yeri:)) 100 gr lık şeker yüklemesi çok zor gerçekten ama beni kan alımı değilde o kadar glukozu içmek germişti....inşallah hepinizin değerleri normal çıkarda yemenize devam edersiniz.....sevgiler herkese

Annişler şeker konusunda cidden dikkatli olmanızı öneririm,Derya Baykal'da eskiden şeker hastalığı yokmuş,gebelikte gebelik şekeri yüksekmiş ve dikkat edilmediği için kalıcı şeker hastalığına dönüşmüş, 3 aymı 1 ömürmü ,dikkat etmek lazım yani...
a.s.a.s.a.s.

günaydın arkadaşlar.bende bu hafta içerisinde şeker ölçümüne gideceğim.bir sorum olacak.bir sorum olacak.bir günde bitiyor mu şeker ölçümü,ertesi güne sarkma ihtimali var mı?

<KIZIM degil tatlım OGLUM oluyor benim

april gelmiştir tabii
bu arada urlacım hiç sesin çıkmıyor.nerelerdesin?bebişin nasıl?

ay takvim sagol dün seneni merak etmişsin....

günaydın arkadaşlar.bende bu hafta içerisinde şeker ölçümüne gideceğim.bir sorum olacak.bir sorum olacak.bir günde bitiyor mu şeker ölçümü,ertesi güne sarkma ihtimali var mı?

benim 9 daydı randevum
9,30 da kan,idrar şekeryüklemem yapıldı

12.00 sonuclarımı almış doktoruma göstermiştim....

bir günde işin biter

GÜnaydın nisan annleri

hava cokkkkkkkkkkkkkkkk sogukkk

kızlar doktorumla uzun uzun konuştuk

ben erken dogmuşum ya

benımde allah korusun böyle bişey yaşamam için şu önümüzdeki 1 ay cok dikkat etmem gerekliymiş

6.ayım bitiyor 7.ayıma giriyorum 1 hafta sonra doktoruma göre..............

cok az kaldı................

7 kilo almışım hamileligimin başlangıcından beriii..

59 la başlamıştım 75 le doguma girersin dedi doktorum
ama dedi5 kilo sana kalırr ömür boyunca

bebegım gününde dogarsa..3,300-3500 arası dogarmış
sezeryan olucam kesin allah izin verirse

makarna,pilav,tatlı
sütlü tatlı bile yemiceksin dedi................

oofffffff

ben 70 kiloyla doguma girsem aynı kiloma dönermişim
ama 70 her gectigimm kilo bana kalcakmış

hepinize günaydın arkadaşlar. sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gün diliyorum.

gedacım böyle şeylerde hep seni buluyoya. valla anlattıklarını okurken içim bi tuhaf oldu gene. umarım bi daha yaşamazssın.

Günaydın kızlar
Geda, çiçek çok geçmiş olsun..
Bende 12 Ocakta gideceğim kontrole bakalım bize ne diyecek doktor...
Herkese güzel birgün diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…