2009 Nisan Anneleri buraya

inşallah işe yaramıştır dualarım seninle....

benım daha öncede söylemiştim oramla ilgili problemlerım olmuştu o yüzden sezeryan

Ayem çok geçmiş olsun canım..
Allah görünmez kazadan beladan korusun herkesi...
amin canım

Kızlar ben çıkıcam biraz sonra.Birkaç evrak faxlanması lazımmış o yüzden gelmiştim zaten.Bu kriz bizim işide vurdu o yüzden bir müddet gelmicem işe.İnşallah en yakın zamanda eve int. bağlatırımda sizlerden ayrı kalmam.Valla inanın evde hep aklımdasınız.Ben bitürlü karar veremedim hangi int.şirketinden baplatsam diye.Hepsinde farklı kampanyalar ve sözlşemeler var naapsam bilmiyorum.Geçmişi tam bitiremedim.Bu arada bebişimi gören oldumu iki kişi gördü sanırım.Elimdenden fotoğraflar hiç düşmüyo yaa sürekli bakmak istiyorum.hadi görmeyenler varsa onlarda baksın.

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN,, ALLAH SİZİ KORUMUŞ,,
KEŞKE BUGÜN İŞE GİTMESEYDİN... SOĞUKTA BEKLEMEKTEN SANCILANMIŞ OLABİLİRSİN,

BU ARADA İSTANBULDA NERDE OTURUYORSUN...;

BEN GÖZTEPE CİVARINDAYIM, HENÜZ KAR YOK,YAĞIYOR SADECE
;

Kızlar herkese merhaba;
kusura bakmayın, bu sıralar fazla giremiyorum,, fakat aklım sizde hep;

bu sıra işler çok yoğun ...
Yeni yıla girsek te rahatlasak artık.

Kızlar herkese merhaba;
kusura bakmayın, bu sıralar fazla giremiyorum,, fakat aklım sizde hep;

bu sıra işler çok yoğun ...
Yeni yıla girsek te rahatlasak artık.

haklısın canım

ben bile dün hiç okuyamamıştım bu gun okudum allahtan ama işler beni bekliyorrr

Sağol arkadaşlar iyi dilekleriniz için gerçekten kötü bir andı Allah kimseye yaşatmasın bizlerede.

şirvancım teşekkür ederim. Gelmesekte olmuyor şirkete ne yapalım geldik işte. ben Büyük çamlıcada oturuyorum. dün akşam bizim evin orda az yağıyordu ama bilirsin çamlıca biraz bayırlı bir yer. buz yapmış. nasip işte.

Kimse beni tınlamıyo yaaa.Zaten hiçkimsenin aklına gelmemişim yine.Bi allahın kuluda hatırlamamış.Neyse hepinize iyi günler.sağlıcakla kalın.

merhaba herkese tünaydın!!
ayem2007 geçmiş olsun canım.
ebrartuba fotolarını almışsın göremedim ama hayırlı olsun.darısı başıma.benim dr sinir bişi oldu çıktı bu aralar sürekli daha erken diyor 4 boyutlu için.

ebrartuba resimlerin neredeki bende gömedim
kızlar suanda felaket agrım varrrrrr ve gitmeyi düşünüyorum

göbegimin tam altında agrı....................ölücem agrıdan

ebrartuba bebeğin güzel poz vermiş maşallah,barekallah.......yıl sonuya herkes yoğun ondan cevap veremeyebiliriz bazen sen kusurumuza bakma....sağlıklı olsunlar inşallah o yeter bizlere....urla zaman zaman ağrıyor benimde alt kısım ama endişe etmeye gerek yok sanırım ama yoğunluğunu sen bilirsin tabi...geçmiş olsun şimdiden

ayem çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakanız varmış Allah hepimizi ve meleklerimizi korusun
maşallah ebrartuba ne kadar net çıkmış yüzü. çok tatlı maşallah
ebrartuba bu sabah aklıma geldin vallahi ama yazmadım
nerde bebişinin resmi bende görmek isterim :)

rumelili dularım seninle hayırlı haberlerle gel inşallah

urla cnm senin neyin var ayaklarınımı üşüttün acaba

tabiki ayaklar çok öenmli kızlar ne hastalık gelirse ayak üşütmekten gelir
heleki şimdi daha çok dikketli olmak gerekir
işyerinde masada oturuyorsun heralde
yere basma ayakkabımlarınlada olsa ayağının altına yerden 3-4cm yüksek olması için tahta buldur ona bas sakın yere basma

urla aynı sorunu sabah bende yaşadım, ayaklarımı kalorifere dayadım biraz geçti.. yapabileceğin bir yerse dene istersen, ayakları üşütünce soğuktan gaz oluşuyo ve buda felaket sancı yapıyo..

bursasu sabah bi göründün bi kayboldun, nerelerdesin böle :))

bu arada ebrartuba resimler nerede, bende görmek istiyoruuuuum!!

rumelili inşallah diyetin işe yaramıştır, Allah yardımcın olsun..

merhaba e toprak sabah bi merhaba deyip geçtim tvnin karşına uyuya kalmışım şimdi geldim
ebrarın resmi profilde ben baktım çok tatlı çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…