2009 Nisan Anneleri buraya

Iyi hadi az kalmış bebişinle buluşmana benimki bu sefer öyle büyümüştüki yani ekrana sığmıyordu ya nerden nereye bir pirinç tanesi kadardı şimdiyse kocaman bir bebek

evet ekrana sıgmıyordu beim ogluşumda

daha artıyor diye biliyorum

inşallah gününü doldurur bizim bıcırlar erken gelipte şubatta martta üşümesinler bahar çocuğu olsun onlar.
evet dozkancım ya nisanda hepsi günlerinde saglıkla dogsunlar

Günaydın nisan anneleri.Nasılsınız.Perşembeden beri yoktum ben.Grip bademcikler hepsi karıştı çok zorlanıyorum.Öksürükte başlıyo.Geceleri uyuyamıyorum 3 gündür.Umarım sizler iyisinizdir.Geçmişi okumadan bi meraba diyeyim dedim.Bakalım beni merak eden olmuşmu kimlerin aklına gelmişim.En son bebişimin fotoğrafını koymaya çalışıyorum ama beceremedim sanırım.hadi görüşürüz şimdilik.

Ebrartuba çok geçmiş olsun canım
Bu aralar havalar çok soğuk
Hasta olmamak için direniyorum bende..
Bebişin resmini ben gördüm:))
Maşallah

günaydın ebrartuba. canım senin gideceğin gün anlatmıştım nasıl koyacağını, çıktın göremedin sanırım. bu arada geçmiş olsun.

kızlar ben marttada doğum yapsam yine sizle beraberim okey......................

mart anneleri topiğine girmem..............................................

selinay benımde nisan 12 sezeryan olursa

kızlar iştahınızı kontrol altında tutabilio musunuz ben aç kurt gibiyim ya neden doymuyorum?

benım kontrol altında olsa 7 kilo almazdım cok iştahllıyım
gedacım geçmiş olsun.....................

Günaydın arkadaşlar
Bugün pek iyi değilim. dün akşamı çok zor geçirdik bugünde onn etkilerini yaşıyorum hala.
akşam 22 sularında arabamızı cadde üstüne park edip indik eşimle. eşim sabaha kadar çok kar yağar yol kapanabilir düşüncesiyle zincir takmaya başladı. bana arabadan inme dedi ama ben dinlemedim. indim yanına gittim. biraz geçmedi yoldan bir araba süratle kaymaya başladı önce karşı kaldırıma çarptı sonra yönü bize döndü. ancak eşime kaç diye bağırabildim. bende birkaç adım kaçabildim. araba bizim arabaya çarptı hala duramadı birazda bizim arabayı sürükledi. Allahtan arkamızda bir araba daha vardıda bizim arabada ona çarpınca durdu. araba durabildiğinde araba ile aramda bir adım mesafe kaldı kalmadı.ancak o kadar kaçabildim kaçacakta yolum yok iki araba arasında kaldım. eğer kaçamasaydım herif beni biçmişti. kesin parça parça olurdum. sürücü meğer alkollu imiş. yol buzlu ve akıllı hala gaza basıyor. bize çarptı hala arabadan gaz sesi geliyordu. verilmiş sadakamız varmış. eşimde bende tabi bebeğimde kıl payı kurtulduk. gece yarısı soğukta 2.5 saat polis bekledik. ardından eve gittik ama zar zor uyuyabildim. bütün gece rüyamda kaza yapan arabaları gördüm durdum. Sabahta işe gelmek zorundasın iki üç saatlik uyku ile ayaktayım.
birde sabah kasığımda bir sancı oluştu bebeğe bişey olmuşmudur diye iyice telaşlandım Allahtan biraz geçti.
neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın ama hala şokundayım olayın.
yollar çok tehlikeli aman çok dikkat edin. Allah kaza bela vermesin.

Ayem çok geçmiş olsun canım ya. verilmiş sadakanız varmış valla. okurken şok oldum.

Allah korusun.

ayem2007 çok geçmiş olsun canım. neyseki size birşey olmamış.
ağrılarında dün gece beklerken üşüdüğün ve stres olduğun için olmuştur. eminim bebeğin iyidir.
biraz dinlensen geçer. tekrar geçmiş olsun. umarım hiç birimiz böyle birşey yaşamayız .

ayem2007 yi okuyunca günaydın demeyi bile unuttum kızlar ya.
BÜTÜN GÜZEL NİSAN ANNELERİ GÜNAYDINNNNNNNN.

bizde şubat ayında başka bir dotora gidecegiz sanırım ocak 24 de bu doktorumuzda randevumuz var ondan sonra gitmicez sanırım buna

dogumumu yapacagım hastanedeki doktora gidecegiz

ayem geçmiş olsun....
selinay paşana geçmiş olsun...

URLA canım niye bu kadar takıyorsun 5 kilo ömür boyunca bana kalıcak filan diyet yapar verirsin çok zor bişey değil yeterki ters bir durum olmasın diğer herşey yoluna girer..
sen niye kesin sezeryan olucaksın şimdiden bellimi isteğe bağlımı sezeryan yaptırıyorsun. yoksa doktorun onu mu uygun gördü.. ?

Günaydın kızlar.....ayem çok geçmiş olsun......şekeryüklemesi sonuçları benim gittiğim hastanede 30 dakikada veriliyor yani diğer güne sarkma ihtimali yoktur sanırım...bu arada benimde yarın kontrolüm var açlık ve tokluk şekeri olmak üzere...bakalım 15 günlük diyet işe yaramış mı...yarın ki sonuçlara göre insülin alıp,almayacağım belli olacak....dualarınızı ve iyi enerjilerinizi eksik etmeyin....herkese mutlu günler

çok geçmiş olsun ya okurken bile ürperdim. verilmiş sadakanız varmış.. avuçlarına sürekli ayetel kürsi okuyup karnına sür, ben unutmazsam sabahları uyanınca yapmaya çalışıyorum..Allah beterinden korusun..:Saruboceq:

ayem çok geçmiş olsun canım.Kıl payı kurtulmak buna deniyo sanırım.Verilmiş sadakanız, yaşayacak gününüz varmış.Allah sanada bebişinede yardım etmiş umarım bidaha böyle bi olay yaşamazsınız.

bu aralar pek bi durgunuz arkadaşlar yaaa. soğukmu vurdu ne yaptı. ayrıca nisan topiğinde nazarmı var dır nedir. önce ben kaza atlattım, ardından selinayların araba ya çarpıldı. şimdide ayem. allah cemi cümlemizi korusun:Saruboceq:

canım öle deme kardeşim 22 kilo aldı şimdi bebişi 11 aylık eski halinden bile z ayıf sen o doktora bakma bebişe bakmak kolaymı hemen gider kilolar 30 kilo alanlara var 20 kilomu kalıyo üstlerinde bence bünyeyle alakalı..........................

ayemcim geçmiş olsun canım.....................

sorma şemşamer ya şimdi 10 gün sonra alacaz arabayı daha.....................................

bu arada günaydın kızlar mutlu güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..................................

ayemcim geçmiş olsun canım.....................

sorma şemşamer ya şimdi 10 gün sonra alacaz arabayı daha.....................................

geçmiş olsun tekrar canım ama cana gelen mala gelsin, allah korusun aksi olsa telafisi mümkün olmazdı. tü tü allah korusun(düşünmesi bile kötü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…