Iyi hadi az kalmış bebişinle buluşmana benimki bu sefer öyle büyümüştüki yani ekrana sığmıyordu ya nerden nereye bir pirinç tanesi kadardı şimdiyse kocaman bir bebek
bende sabah doktora gittim. 7 haftalık hamile bir arkadaşım var onu götürdüm kendi doktoruma.
beklerken tam benim haftamda hamile bir bayan geldi sancılarım var diye hemen nts ye gönderdi doktor korktum aklımda kaldı neoldu acaba diye 7. aya girince erken doğum tehlikesi artıyo mu azalıyo mu yahu.
evet dozkancım ya nisanda hepsi günlerinde saglıkla dogsunlarinşallah gününü doldurur bizim bıcırlar erken gelipte şubatta martta üşümesinler bahar çocuğu olsun onlar.
kızlar ben marttada doğum yapsam yine sizle beraberim okey......................
mart anneleri topiğine girmem..............................................
kızlar iştahınızı kontrol altında tutabilio musunuz ben aç kurt gibiyim ya neden doymuyorum?
inşallah yüklemen normal çıkar gedacım :Saruboceq:daha biz 50 gr da yaptıramadık çarşamba günü inşallah yaptırcaz bakalım bizim sonuç ne olacak..maalesf doktorumuzu değiştiriyoruz bu saatten sonra çok zor oluyomuş alışmıştık oysaki hem de çok ii bi doktor ama erkek eşim pek rahat deil bu konuda napalım değiştircez artık..aynı hastanede izne ayrılan bayan doktor tekrar başlamış ona gitcez artık..araştırdım çok iyi bi doktormuş bakalım hayırlısı..ama doktorumuza ne diycez die düşünüoz şimdi de çünkü çok memmunduk..kızlar sizce ne demeliyizfisfisfis???erkeksiniz o yüzden sizi değiştirioz denmez öff öff..-tatlicadiarzu-
kızlar doktorumla uzun uzun konuştuk
ben erken dogmuşum ya
benımde allah korusun böyle bişey yaşamam için şu önümüzdeki 1 ay cok dikkat etmem gerekliymiş
6.ayım bitiyor 7.ayıma giriyorum 1 hafta sonra doktoruma göre..............
cok az kaldı................
7 kilo almışım hamileligimin başlangıcından beriii..
59 la başlamıştım 75 le doguma girersin dedi doktorum
ama dedi5 kilo sana kalırr ömür boyunca
bebegım gününde dogarsa..3,300-3500 arası dogarmış
sezeryan olucam kesin allah izin verirse
makarna,pilav,tatlı
sütlü tatlı bile yemiceksin dedi................
oofffffff
ben 70 kiloyla doguma girsem aynı kiloma dönermişim
ama 70 her gectigimm kilo bana kalcakmış
Günaydın arkadaşlar
Bugün pek iyi değilim. dün akşamı çok zor geçirdik bugünde onn etkilerini yaşıyorum hala.
akşam 22 sularında arabamızı cadde üstüne park edip indik eşimle. eşim sabaha kadar çok kar yağar yol kapanabilir düşüncesiyle zincir takmaya başladı. bana arabadan inme dedi ama ben dinlemedim. indim yanına gittim. biraz geçmedi yoldan bir araba süratle kaymaya başladı önce karşı kaldırıma çarptı sonra yönü bize döndü. ancak eşime kaç diye bağırabildim. bende birkaç adım kaçabildim. araba bizim arabaya çarptı hala duramadı birazda bizim arabayı sürükledi. Allahtan arkamızda bir araba daha vardıda bizim arabada ona çarpınca durdu. araba durabildiğinde araba ile aramda bir adım mesafe kaldı kalmadı.ancak o kadar kaçabildim kaçacakta yolum yok iki araba arasında kaldım. eğer kaçamasaydım herif beni biçmişti. kesin parça parça olurdum. sürücü meğer alkollu imiş. yol buzlu ve akıllı hala gaza basıyor. bize çarptı hala arabadan gaz sesi geliyordu. verilmiş sadakamız varmış. eşimde bende tabi bebeğimde kıl payı kurtulduk. gece yarısı soğukta 2.5 saat polis bekledik. ardından eve gittik ama zar zor uyuyabildim. bütün gece rüyamda kaza yapan arabaları gördüm durdum. Sabahta işe gelmek zorundasın iki üç saatlik uyku ile ayaktayım.
birde sabah kasığımda bir sancı oluştu bebeğe bişey olmuşmudur diye iyice telaşlandım Allahtan biraz geçti.
neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın ama hala şokundayım olayın.
yollar çok tehlikeli aman çok dikkat edin. Allah kaza bela vermesin.
Günaydın arkadaşlar
Bugün pek iyi değilim. dün akşamı çok zor geçirdik bugünde onn etkilerini yaşıyorum hala.
akşam 22 sularında arabamızı cadde üstüne park edip indik eşimle. eşim sabaha kadar çok kar yağar yol kapanabilir düşüncesiyle zincir takmaya başladı. bana arabadan inme dedi ama ben dinlemedim. indim yanına gittim. biraz geçmedi yoldan bir araba süratle kaymaya başladı önce karşı kaldırıma çarptı sonra yönü bize döndü. ancak eşime kaç diye bağırabildim. bende birkaç adım kaçabildim. araba bizim arabaya çarptı hala duramadı birazda bizim arabayı sürükledi. Allahtan arkamızda bir araba daha vardıda bizim arabada ona çarpınca durdu. araba durabildiğinde araba ile aramda bir adım mesafe kaldı kalmadı.ancak o kadar kaçabildim kaçacakta yolum yok iki araba arasında kaldım. eğer kaçamasaydım herif beni biçmişti. kesin parça parça olurdum. sürücü meğer alkollu imiş. yol buzlu ve akıllı hala gaza basıyor. bize çarptı hala arabadan gaz sesi geliyordu. verilmiş sadakamız varmış. eşimde bende tabi bebeğimde kıl payı kurtulduk. gece yarısı soğukta 2.5 saat polis bekledik. ardından eve gittik ama zar zor uyuyabildim. bütün gece rüyamda kaza yapan arabaları gördüm durdum. Sabahta işe gelmek zorundasın iki üç saatlik uyku ile ayaktayım.
birde sabah kasığımda bir sancı oluştu bebeğe bişey olmuşmudur diye iyice telaşlandım Allahtan biraz geçti.
kızlar doktorumla uzun uzun konuştuk
ben erken dogmuşum ya
benımde allah korusun böyle bişey yaşamam için şu önümüzdeki 1 ay cok dikkat etmem gerekliymiş
6.ayım bitiyor 7.ayıma giriyorum 1 hafta sonra doktoruma göre..............
cok az kaldı................
7 kilo almışım hamileligimin başlangıcından beriii..
59 la başlamıştım 75 le doguma girersin dedi doktorum
ama dedi5 kilo sana kalırr ömür boyunca
bebegım gününde dogarsa..3,300-3500 arası dogarmış
sezeryan olucam kesin allah izin verirse
makarna,pilav,tatlı
sütlü tatlı bile yemiceksin dedi................
oofffffff
ben 70 kiloyla doguma girsem aynı kiloma dönermişim
ama 70 her gectigimm kilo bana kalcakmış
Günaydın arkadaşlar
bu aralar pek bi durgunuz arkadaşlar yaaa. soğukmu vurdu ne yaptı. ayrıca nisan topiğinde nazarmı var dır nedir. önce ben kaza atlattım, ardından selinayların araba ya çarpıldı. şimdide ayem. allah cemi cümlemizi korusun:Saruboceq:
ayemcim geçmiş olsun canım.....................
sorma şemşamer ya şimdi 10 gün sonra alacaz arabayı daha.....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?