panik oldum valla iş çıkışı çarşıdayım
gecelikti sabahlıktı araştırmalara başlıcam alcam
selam kızlar.....gününüz aydın olsun sizin ve bebişlerinizin....yarın cuma çok seviniyorum valla 2 gün evde geçireceğim....yoruluyor muyuz neyiz tatilller daha bi cezbedici artık:)) bu arada hastane için sabahlık şart diyorum bilhassa sezaryan olacakları bol bol yürütüyorlar doğumdan sonra....sadece gecelikle hoş durmuyor koridorlarda siz ne olur ne olmaz koyun yanınıza bir sabahlık...selinayında dediği gibi misafir falanda gelince hastaneye üzerinize geçiriveriyorsunuz...
Benimde bakmam lazım gecelik sabahlık
Çeyizime kayınvalidem almış ama çok ince
Sabahlığıda var, beğenmedim..
selam kızlar.....gününüz aydın olsun sizin ve bebişlerinizin....yarın cuma çok seviniyorum valla 2 gün evde geçireceğim....yoruluyor muyuz neyiz tatilller daha bi cezbedici artık:)) bu arada hastane için sabahlık şart diyorum bilhassa sezaryan olacakları bol bol yürütüyorlar doğumdan sonra....sadece gecelikle hoş durmuyor koridorlarda siz ne olur ne olmaz koyun yanınıza bir sabahlık...selinayında dediği gibi misafir falanda gelince hastaneye üzerinize geçiriveriyorsunuz...
arkadaşlar facebookta hesabı olan varmı?
bende ekledim canımbenim var canım çiçek sekban tüfekçi
evet yoklar ne zamandırrrŞemşamer uzun süredir yok hergün burda olurdu
İyüksel de yok
Haberi olan var mı?
maşallah göbüşüne......... biz gecen gün gittik saat 9 olmadan benim uykum geldi sersem gibi oldum.... artık hemen yoruluyruzzzGÜNAYDIN KIZLARR işlerimi bitirdim anca geldim..
şemşaveri bende merak ettiim. iyükselde en son hastaydı. didem de kaç gündür yok.. işleri yoğun sanırım..
sabahlık konusuna sonuna kadar katılıyorum bencede şart.. ben işten çıktığımda 32. haftamda alıcam inşallah hepsini.. inş. erken doğum olmaz. erkek çocuklarıda kıza göre 10/15 gün geç geliyormuş ordan biraz rahatım..
kızlar ped konusunu konuşmuşsunuz ama hasta bezi kullanılıyor diye biliyorum ped işi görmez ablam 2 . günde sonra pede geçti ...
kızlar ben artık akşamları zor oturuyorum ille uzanmak istiyorum sırtım yanlarım ve göğsümün altı ağrıyor. hele bir yere misafirliğe gitmişsek iyice zor oluyor.şimdeden böyleyse ileriyi düşünemiyorum. :1shok: kızlar bu arada karnım bir anda çıktı artık hamiş olduğum dışardan belli oluyor resmen 2 günde karnım büyüde delikafadulden
günaydın nisan anneleri.sayfaları okumaktan yazmaya sıra gelmiyor.korse üzerine konuşmuşsunuz.bir arkadaşım doğumdan sonra korse kullanma karnını buruşturuyor onun yerine çarşafla veya daha başka birşeyle sar demişti.ama korse kullananlarada sormak lazım.memnun kalmışlar mı diye? roseberry çok geçmiş olsun canım.umarım en kısa sürede iyileşirsin.akşam sırt üstü yatıyordum.karnımın sağ tarafı 3-4 cm kalktı.allahım şok oldum.benim kız dönüyordu herhalde.ilk defa böyle belirgin gösterdi kendini.
benim var ne oldu canımcım
GÜNAYDIN KIZLARR işlerimi bitirdim anca geldim..
şemşaveri bende merak ettiim. iyükselde en son hastaydı. didem de kaç gündür yok.. işleri yoğun sanırım..
sabahlık konusuna sonuna kadar katılıyorum bencede şart.. ben işten çıktığımda 32. haftamda alıcam inşallah hepsini.. inş. erken doğum olmaz. erkek çocuklarıda kıza göre 10/15 gün geç geliyormuş ordan biraz rahatım..
kızlar ped konusunu konuşmuşsunuz ama hasta bezi kullanılıyor diye biliyorum ped işi görmez ablam 2 . günde sonra pede geçti ...
kızlar ben artık akşamları zor oturuyorum ille uzanmak istiyorum sırtım yanlarım ve göğsümün altı ağrıyor. hele bir yere misafirliğe gitmişsek iyice zor oluyor.şimdeden böyleyse ileriyi düşünemiyorum. :1shok: kızlar bu arada karnım bir anda çıktı artık hamiş olduğum dışardan belli oluyor resmen 2 günde karnım büyüde delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?