2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar.....gününüz aydın olsun sizin ve bebişlerinizin....yarın cuma çok seviniyorum valla 2 gün evde geçireceğim....yoruluyor muyuz neyiz tatilller daha bi cezbedici artık:)) bu arada hastane için sabahlık şart diyorum bilhassa sezaryan olacakları bol bol yürütüyorlar doğumdan sonra....sadece gecelikle hoş durmuyor koridorlarda siz ne olur ne olmaz koyun yanınıza bir sabahlık...selinayında dediği gibi misafir falanda gelince hastaneye üzerinize geçiriveriyorsunuz...

günaydın ben biz geldikk bende hastane çıkışlarından çıkan önlüklerden koydum bide tülbentten kareler kesip kenarlarını tığlamıştım onlardan koydum ped olarak kesinlikle koteksi tavsiye ederim kızlar arkaya doğru genişleyip popoyu tam sarıyo hiç kaçak yok:))))))))

çiçek sağol canım düzelttim yoksa seninkini yapıştıracaktım neyseki bir kerede yapabildim.
selinay gerçekten bizim çocuklar döküldü yahu. herhalde okuldan da kapıyolar hstalıkları.

panik oldum valla iş çıkışı çarşıdayım
gecelikti sabahlıktı araştırmalara başlıcam alcam

Valla ben de artık tatilleri iple çekiyorum
Eskiden ne çok tatil var diyodum bi de yarım gün çalışınca çok geliyodu şakkıdı
Ama artık eve gitsem de yatsam diye zor bekliyorum

Benimde bakmam lazım gecelik sabahlık
Çeyizime kayınvalidem almış ama çok ince
Sabahlığıda var, beğenmedim..

hee banada almışlardı evlenirken.
takım halinde ince ipek bişey.
ama büyük almışlar bana sormadan etmeden
bir kere bile giyemedim öyle duruyo.
biz öyle yapmadık ama bizzat eşimi götürdük mağazaya piere cardin aldık istediği renk beden.
amannnn eski defterleri açmayayım moralim bozulacak!!!!!

günaydın nisan anneleri.sayfaları okumaktan yazmaya sıra gelmiyor.korse üzerine konuşmuşsunuz.bir arkadaşım doğumdan sonra korse kullanma karnını buruşturuyor onun yerine çarşafla veya daha başka birşeyle sar demişti.ama korse kullananlarada sormak lazım.memnun kalmışlar mı diye? roseberry çok geçmiş olsun canım.umarım en kısa sürede iyileşirsin.akşam sırt üstü yatıyordum.karnımın sağ tarafı 3-4 cm kalktı.allahım şok oldum.benim kız dönüyordu herhalde.ilk defa böyle belirgin gösterdi kendini.

GÜNAYDIN KIZLARR işlerimi bitirdim anca geldim..
şemşaveri bende merak ettiim. iyükselde en son hastaydı. didem de kaç gündür yok.. işleri yoğun sanırım..
sabahlık konusuna sonuna kadar katılıyorum bencede şart.. ben işten çıktığımda 32. haftamda alıcam inşallah hepsini.. inş. erken doğum olmaz. erkek çocuklarıda kıza göre 10/15 gün geç geliyormuş ordan biraz rahatım..
kızlar ped konusunu konuşmuşsunuz ama hasta bezi kullanılıyor diye biliyorum ped işi görmez ablam 2 . günde sonra pede geçti ...
kızlar ben artık akşamları zor oturuyorum ille uzanmak istiyorum sırtım yanlarım ve göğsümün altı ağrıyor. hele bir yere misafirliğe gitmişsek iyice zor oluyor.şimdeden böyleyse ileriyi düşünemiyorum. :1shok: kızlar bu arada karnım bir anda çıktı artık hamiş olduğum dışardan belli oluyor resmen 2 günde karnım büyüde delikafadulden

peki bende koyayım bari sabahlıgımı

arkadaşlar facebookta hesabı olan varmı?

evet benim var canım ismini ver ekleyim çiçegi ekledim

benim var canım çiçek sekban tüfekçi
bende ekledim canım

Şemşamer uzun süredir yok hergün burda olurdu
İyüksel de yok
Haberi olan var mı?
evet yoklar ne zamandırrr

günaydın nisan anneleri.sayfaları okumaktan yazmaya sıra gelmiyor.korse üzerine konuşmuşsunuz.bir arkadaşım doğumdan sonra korse kullanma karnını buruşturuyor onun yerine çarşafla veya daha başka birşeyle sar demişti.ama korse kullananlarada sormak lazım.memnun kalmışlar mı diye? roseberry çok geçmiş olsun canım.umarım en kısa sürede iyileşirsin.akşam sırt üstü yatıyordum.karnımın sağ tarafı 3-4 cm kalktı.allahım şok oldum.benim kız dönüyordu herhalde.ilk defa böyle belirgin gösterdi kendini.

maşallah göbüşüne......... biz gecen gün gittik saat 9 olmadan benim uykum geldi sersem gibi oldum.... artık hemen yoruluyruzzz

ay ne güzel bende istıyorum böyle op diye kaynamasını görümcemde hep görüyordum
bide benim ogluşum babasını haz etmıyor herhalde babası elini koydumu kıpırdamıyo ben koyuyoum elimi hemen kıpır kıpırr
benim var ne oldu canımcım

ismini ver özlemcim facebbokta ekleyim senide.....

maşallah canım. ama benimde öyle 2 günde birden şişmişti. Birden büyüyorlar çok ilginç.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…