canım bende akşam biraz abarttım annem börek yapmış nerdeyse 5 dilim yedim:)-tatlicadiarzu- tutamadım kendimi ya ama pişman oldum
sıra onada gelir inşallahhastane çantasından bahsetmişsiniz.
ben daha hiç birşey hazırlamadım.ama bu haftasonu annemle çarşıya çıkacağız.
o kadar meşgulümkü hayatımda bebek için bi hazırlık yapamıyorum nezaman yaparım bilmiyorum!!
gelecek hafta ablamın nişanı var onun telaşı var bizde.
bu haftasonu onun için alışverişe çıkacağız.bizim minik adama nezaman sıra gelecek acaba?
aman alırızz bee
hoşgeldin canımGünaydın nisanın güzel anneleri
Herkese güzel bir gün diliyorum..
hoşgeldin geçmiş olsun canım
dikkat et kendine.....a.s.
kızlar mart anneleri... şafakları 53-60-68lerde anam ne az zamanları kalmışşşşş..... onlardan sonra bizler ay onları okudum heyecan bastı yine beni.........
bide bi üye var güldümmm
diyorki ay sezeryan 30-35 dk mı sürüyooo ( korkuyo uzun zamandan)
digeride bazen 40-45 dk buluyor annnın kendine gelmesi dinlenmesi için daha sonra odaya cıkarıyorlar diyorr
ay hem komık,hem heyecan verici................................
arkadaşlar facebookta hesabı olan varmı?
dozkancım kızının iyileştiğine çok sevindim bu arada ticker ın bi gün geri kalmış haberin olsun
aaa niye öyle olduki çiçek. benim bebek haftasına göre geriledi mi ne. hani ben yememe biraz dikkat ettim de dün az mı yedim ne sırnaşık şey
Şemşamer uzun süredir yok hergün burda olurdu
İyüksel de yok
Haberi olan var mı?
hahahahah bilmiorum valla nie geri kaldı ama cumaları hep haftası dolmuş oluo bizimkilerin ordan farkettim:ecrin_bebek:
benim var canım çiçek sekban tüfekçi
ekledim seni haberin olsun:))
evet ya şemşamer i bende çok merk ettim.en son hiç sebepsiz canım çok sıkılıyor diyordu. salonlarının kaloriferleri donmuştu acaba halledemediler de annesine falan mı gitti.
of ya ben şimdi bunu yeniden mi yapıcam negüzel gidiyodu ya.
bu üçüncü olacak hadi hayırlısı.Çok üzgünüm çoook
hoşgeldin canım...
mama önlügü gereksiz degilmi canım
iç çamaşaırı 4 tane koydum ben yeterlimi
ped olarakta o uzun boylar varya onlardan aldım ilk defa görümcem söyledi büyüklerden al diyeeee
sabahlıgım var onuda almadım gerekmez diye ....
canım benim ticker biraz çirkin oldu ama uğraşmak istemezsen linkini veriim benden kopyala
bu arada günaydın kızlar hava çok güzel bu gün........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?