2009 Nisan Anneleri buraya

canım bende akşam biraz abarttım annem börek yapmış nerdeyse 5 dilim yedim:)-tatlicadiarzu- tutamadım kendimi ya ama pişman oldum

afiyet olsun yarasın................:teytey::teytey:
sıra onada gelir inşallah
Günaydın nisanın güzel anneleri
Herkese güzel bir gün diliyorum..
hoşgeldin canım

KİMSELER YOK BU GUN UYUYORMUSUNUZ

bursasu,selinay,sabahları ugrayan hamişlerdelikafaduldendelikafadulden

GÜNAYDIN KIZLAR.
Umarım güzel sağlıklı bir gün geçirirsiniz.
Kızım bugün baya iyiydi okula gitti zıplaya zıplaya. Dolayısıyla bende daha iyiyim.
Kızlar ya ben çok çabuk yorulmaya başladım daha 3 ay var böyle giderse hamileliğin sonuna doğru hiç kımıldamak istemeyeceğim.Umarım geçicidir.

evet ya bizimde zamanımız az kaldı sayılır.düşününce banada heyecan basıyor.
ne yapcaz bakalım!!!

dozkancım kızının iyileştiğine çok sevindim bu arada ticker ın bi gün geri kalmış haberin olsun

aaa niye öyle olduki çiçek. benim bebek haftasına göre geriledi mi ne. hani ben yememe biraz dikkat ettim de dün az mı yedim ne sırnaşık şey

Şemşamer uzun süredir yok hergün burda olurdu
İyüksel de yok
Haberi olan var mı?

evet ya şemşamer i bende çok merk ettim.en son hiç sebepsiz canım çok sıkılıyor diyordu. salonlarının kaloriferleri donmuştu acaba halledemediler de annesine falan mı gitti.

evet ya şemşamer i bende çok merk ettim.en son hiç sebepsiz canım çok sıkılıyor diyordu. salonlarının kaloriferleri donmuştu acaba halledemediler de annesine falan mı gitti.

Canım iş yerinde giriyordu nete, yoksa işemi gitmiyo..
Merak ettim doğrusu..CADIARZU

urlacım hastane çıkışının içinden çıkan mama önlükleri varya onlardan canım,bazı bebekler çok kusuyo çünkü...........................önü batıyo hemen..............

sabahlıgım var onuda almadım gerekmez diye ....

sabahlıkta geceliğe kan fln çıkarsa lazım oluyo.........aniden biri fln gelirse...................

KİMSELER YOK BU GUN UYUYORMUSUNUZ

bursasu,selinay,sabahları ugrayan hamişlerdelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE]

yok kıs oğlum şimdide ishal olmuş onunla ilgileniyorum,
dozkan ne oldu bizim bebelere......................

canım benim ticker biraz çirkin oldu ama uğraşmak istemezsen linkini veriim benden kopyala

çiçek çiçek benimkide bozulmuş valla denedim düzelmiyoda..................

bu arada günaydın kızlar hava çok güzel bu gün........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…