Evet ne yazıkki bizdede o muhabbet var..
Bir günde halledilirde geri kalan işler ne zaman yapılır..
Benmi gözümde büyütüyorum nedir?
Çabuk halledilecek şeyler mi bunlar anlamadım gitti -tatlicadiarzu-:uhm:
Kızlar ben çıkıyorum
Herkese iyi akşamlar :))
tamam canımurla kk da korse kullanımıyla ilgili bi bölüm var bi oraya göz at istersen sezeryan sonrası korse kullanımı diye bi bölümdü tam hatırlamıyorum adını. ama bence korse değilse bile sarmak lazım.
evet artık bende yoruldugumu hissedıyorumvalla sabahtan beri giremedim bugün evdeyim temizlik yapıyorum kusura bakmayın herkesi öptüm işim bitince okuyacağım sayfaları herkes kendine ii baksın lütfennnn,bu arada bayağı zorlaşmış inanın ben haftada 2 el atabiliyorum temizlik olayına ama bu sefer zor oldu yahu :)
haydi bakalımgüle güle misler gibi kulanın.. bende cok pimpirirkliyim...bebişin bütün kıyafetlerinin ütüleme işide bitti bu gün valizimde tam hazır rahatladım valla çok pimpirikliyim ben yaaaaa illa herşey tam hazır olacak.............................
ay ay ay inşallah canımay rumelili ne olur ne olmaz canım, benim bi arkadaşım 7 aylık doğum yaptı ondan çok etkilendim herhalde,inşallah hepimiz zamanında doğum yaparız.......................
bende aceleyim yaaa benimde yıkacanacak bir battaneyesi kaldıbende çok aceleciyim! haftasonu yıkadım ütüledim herşeyini oğlumun, bi benim geceliklerim kaldı yıkanacak.. belli olmaz dediğin gibi ne olacağı 7. ayda gelecekleri falan tutar yumurcakların :))) ama ütü işi çok zor oluyor, hep kıyafetleri ufak tefek minicik bir sürüde parçası var..çok uğraştırıyor cidden.
ey allahım alemsin:dance::dance::dance:burda var bu mağazada gerçekten çok güzel şeyler var bende aldım bebişe burdan bişeyler
bu arada kızlar benide telaşlandırdınız ya bendaha hiçbişey ütülemedim
daha aalacaklarımda var kayınvalideye dün çıtlaattım da havalar güzel olsun gideriz diyor yaza gidicez heralde biz bebeğe birşeyler almaya... :))
valla anne ben almaya başlıyacagım de sende onlara kalırsa laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeaslında benide bekleten kayınvalidem bursasu......bebeğin alışverişini o yapacak çünkü yani birlikte gidicez ama o karşılayacakmış herşeyini ama bende bekliyorum.....bambumuz önümzüdeki hafta geliyor bizim belki evde görürlerde hızlanırlar ama alışveriş işini daha 2 hafta ertelerse ben gidicem artık eşimle....beklemeden alıp kalp kırmakta istemiyorum...kendimi tuta tuta body ve minik bir takım aldım bugüne kadar ama paylaşmak için söyleyince bile biz alıcaz acele etmeyin diyorlar....bekler benim kızım inşallah babaannesini
allah yardımcın olsun canım daha başındasın....delikafaduldendelikafaduldenvalla hep aynı muhabbet büyüklerde....yeterki paran olsun cebinde 1 günde alınır:)) tamam bencede alınır ama ne zaman yıkanıp,ütülenir ne zaman yerleştirilir,nasıl sabredilir....:)) şaka bir yana evlerimizinde hazırlığı var...ben ona göre dolap ayarlaması yapıcam off off ne yapsak acaba
Kendimi vardiyalı hamile gibi hissettimkaydirigubbakcemile3 Siz yazarken ben yokum siz yokken ben yazıyorum. Toptan okumak zor olsada okudum bütün sayfaları:1shok: Şu saatlerde çok büyük ihtimalle sizler uykuyla savaş halindesiniz, ben savaşmak yerine yatmamayı tercih ediyorum. Çünkü yatakta her hareketim artık ızdırap halini aldı.
Öncelikle alışveriş yapan ya ada hazırlığını tamamlayanlara hayırlı olsun diyorum. Bizimde bebişin hemen hemen herşeyi tamamlandı sayılır.Yatak yorgan işi anneme ait olduğu için ilgilenmiyorum. Örgü konusunu da teyzem annem yengem paylaşmış durumdalar. Bebeğin bikaç kişisel eşyasıyla benim pijama çamaşır alışverişim var. Mobilya, konusuna henüz girmedik. Daha erken olduğunu düşünüyorum yani içimden de gelmiyo şu an o nedenle onlar bekliyo.
Benimde diş etlerim kanıyo bu hafta. Hamilelikle ilgili olduğu için umursamadım.
Uykusuzluğa alıştım, malum benimki sizlerden çok daha dönce başlamıştı. 15. haftalarda
İçtiğiniz ilaçlardan bahsetmişsiniz ben bi sayimde şok olun, magnezyum, kalsiyum, kabızlık ilacı, bebeğin dişleri için içtiğim ilaç (sabah-akşam), folik asit, demir hapı (sabah-akşam 1300lük) artık içime fenalık geldi, neyseki az kaldı diye kendimi avutuyorum şimdilik.
Sabah için sizlere şimdiden günaydııııınnnnnhihoyyyt
Şirvan'a Not, Bugün yine seminer var hastanede. Gidip gitmeyeceğim henüz belli değil. Havaya ve psikolojime bağlı. Sonra kızma haber vermedim diye:)))
hoşgeldin canım...günaydın kızlar hepinize.
aprilcim canım Allah kolaylık versin inşallah şu kalan 3 ayı kolay geçirirsin bitanem
GLNM ÇIKTIN AMA YARIN OKURSUN
1 hastane çıkışı
2 tulum
3 zıbın takımı
3 çorap
1 patik
1 yelek
bez.biberon
2 küçük penye mama önlüğü
battaniye
kendim için
gecelik sabahlık
pijama takım
iç çamaşırı
çorap
ped
tarak
kolonya
havlu
yastık yüzü
bunları koydum şimdilik canım.........................
günaydın arkadaşlar!!
bugün midem çok kötü dün akşam çok fazla abur cubur yedim.
şimdi patlıcak gibiyim.
bizim şirketin yemekleride çok kötü oluyo bazen..
günaydın arkadaşlar!!
bugün midem çok kötü dün akşam çok fazla abur cubur yedim.
şimdi patlıcak gibiyim.
bizim şirketin yemekleride çok kötü oluyo bazen..
hastane çantasından bahsetmişsiniz.
ben daha hiç birşey hazırlamadım.ama bu haftasonu annemle çarşıya çıkacağız.
o kadar meşgulümkü hayatımda bebek için bi hazırlık yapamıyorum nezaman yaparım bilmiyorum!!
gelecek hafta ablamın nişanı var onun telaşı var bizde.
bu haftasonu onun için alışverişe çıkacağız.bizim minik adama nezaman sıra gelecek acaba?
aman alırızz bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?