2009 Nisan Anneleri buraya

Evet ne yazıkki bizdede o muhabbet var..
Bir günde halledilirde geri kalan işler ne zaman yapılır..
Benmi gözümde büyütüyorum nedir?
Çabuk halledilecek şeyler mi bunlar anlamadım gitti -tatlicadiarzu-:uhm:

bizimki heves birazda sanırım.ben 2 parça bişi aldımmı bebek için mutluluktan uçuyorum.artık alışveriş merkezlerinde kendime eşime bişey bakmaz oldum varsa yoksa bebişim:ecrin_bebek:
ben aldıklarımı kimseye söylemiyorum çözümü böyle buldum naniknanik böylece daha erken diyemiyolar..

GLNM ÇIKTIN AMA YARIN OKURSUN

1 hastane çıkışı
2 tulum
3 zıbın takımı
3 çorap
1 patik
1 yelek
bez.biberon
2 küçük penye mama önlüğü
battaniye

kendim için
gecelik sabahlık
pijama takım
iç çamaşırı
çorap
ped
tarak
kolonya
havlu
yastık yüzü
bunları koydum şimdilik canım.........................

Kendimi vardiyalı hamile gibi hissettimkaydirigubbakcemile3 Siz yazarken ben yokum siz yokken ben yazıyorum. Toptan okumak zor olsada okudum bütün sayfaları:1shok: Şu saatlerde çok büyük ihtimalle sizler uykuyla savaş halindesiniz, ben savaşmak yerine yatmamayı tercih ediyorum. Çünkü yatakta her hareketim artık ızdırap halini aldı.
Öncelikle alışveriş yapan ya ada hazırlığını tamamlayanlara hayırlı olsun diyorum. Bizimde bebişin hemen hemen herşeyi tamamlandı sayılır.Yatak yorgan işi anneme ait olduğu için ilgilenmiyorum. Örgü konusunu da teyzem annem yengem paylaşmış durumdalar. Bebeğin bikaç kişisel eşyasıyla benim pijama çamaşır alışverişim var. Mobilya, konusuna henüz girmedik. Daha erken olduğunu düşünüyorum yani içimden de gelmiyo şu an o nedenle onlar bekliyo.
Benimde diş etlerim kanıyo bu hafta. Hamilelikle ilgili olduğu için umursamadım.
Uykusuzluğa alıştım, malum benimki sizlerden çok daha dönce başlamıştı. 15. haftalarda
İçtiğiniz ilaçlardan bahsetmişsiniz ben bi sayimde şok olun, magnezyum, kalsiyum, kabızlık ilacı, bebeğin dişleri için içtiğim ilaç (sabah-akşam), folik asit, demir hapı (sabah-akşam 1300lük) artık içime fenalık geldi, neyseki az kaldı diye kendimi avutuyorum şimdilik.
Sabah için sizlere şimdiden günaydııııınnnnnhihoyyyt

Şirvan'a Not, Bugün yine seminer var hastanede. Gidip gitmeyeceğim henüz belli değil. Havaya ve psikolojime bağlı. Sonra kızma haber vermedim diye:)))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

güzel bir gün geciririzzz inşallah ben geçmişi okyup geliyorum...

urla kk da korse kullanımıyla ilgili bi bölüm var bi oraya göz at istersen sezeryan sonrası korse kullanımı diye bi bölümdü tam hatırlamıyorum adını. ama bence korse değilse bile sarmak lazım.
tamam canım

evet artık bende yoruldugumu hissedıyorum

bebişin bütün kıyafetlerinin ütüleme işide bitti bu gün valizimde tam hazır rahatladım valla çok pimpirikliyim ben yaaaaa illa herşey tam hazır olacak.............................
haydi bakalımgüle güle misler gibi kulanın.. bende cok pimpirirkliyim...

bazıları erken diyor ama ben yine hazırladım sonuucta yine izler hazırlayavagız en iyisi temiz temiz dursun kenarda
ay rumelili ne olur ne olmaz canım, benim bi arkadaşım 7 aylık doğum yaptı ondan çok etkilendim herhalde,inşallah hepimiz zamanında doğum yaparız.......................
ay ay ay inşallah canım
bende aceleyim yaaa benimde yıkacanacak bir battaneyesi kaldı
cantam hazır sayılır
ey allahım alemsin:dance::dance::dance:

valla anne ben almaya başlıyacagım de sende onlara kalırsa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

allah yardımcın olsun canım daha başındasın....delikafaduldendelikafadulden

canım bende cok ilaç kullanmıyorummm evet bazı arkadaşalar cok ilaç kullanıyor..........

ben bir demir hapı sabah ac karnına

birde folik asit oda akşamları

günaydın kızlar hepinize.

aprilcim canım Allah kolaylık versin inşallah şu kalan 3 ayı kolay geçirirsin bitanem
hoşgeldin canım...

mama önlügü gereksiz degilmi canım

iç çamaşaırı 4 tane koydum ben yeterlimi

ped olarakta o uzun boylar varya onlardan aldım ilk defa görümcem söyledi büyüklerden al diyeeee

Ay ben de hazırlamadım daha hastane çantasını
Sizi görünce heyecan yapıyorum
Gerçi giyim olarak bütün ihtiyaçlarını aldık ama daha yıkayıp ütülemedim

Mama önlüğü bence de gerekmez başlarda ama hastane çıkışlarının içinde var ya bütün parçalarını koyucam ben de

günaydın arkadaşlar!!
bugün midem çok kötü dün akşam çok fazla abur cubur yedim.
şimdi patlıcak gibiyim.
bizim şirketin yemekleride çok kötü oluyo bazen..

günaydın arkadaşlar!!
bugün midem çok kötü dün akşam çok fazla abur cubur yedim.
şimdi patlıcak gibiyim.
bizim şirketin yemekleride çok kötü oluyo bazen..

canım bende akşam biraz abarttım annem börek yapmış nerdeyse 5 dilim yedim:)-tatlicadiarzu- tutamadım kendimi ya ama pişman oldum

hastane çantasından bahsetmişsiniz.
ben daha hiç birşey hazırlamadım.ama bu haftasonu annemle çarşıya çıkacağız.
o kadar meşgulümkü hayatımda bebek için bi hazırlık yapamıyorum nezaman yaparım bilmiyorum!!
gelecek hafta ablamın nişanı var onun telaşı var bizde.
bu haftasonu onun için alışverişe çıkacağız.bizim minik adama nezaman sıra gelecek acaba?
aman alırızz bee

Canım aslında büyüklerin dediği gibi hepsi bi günde alıncak şeyler de işte biz heyecandan duramıyoruz o yüzden panik yapma
Ama sen yine de alacağın büyük şeylerin modelini internetten bakıp belirlersen sonra alışverişe çıkınca kolaylık olur

kızlar mart anneleri... şafakları 53-60-68lerde anam ne az zamanları kalmışşşşş..... onlardan sonra bizler ay onları okudum heyecan bastı yine beni.........

bide bi üye var güldümmm
diyorki ay sezeryan 30-35 dk mı sürüyooo ( korkuyo uzun zamandan)

digeride bazen 40-45 dk buluyor annnın kendine gelmesi dinlenmesi için daha sonra odaya cıkarıyorlar diyorr

ay hem komık,hem heyecan verici................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…