merhaba kızlar artık bende öğrendim bi kızım olacakkkkkkkkkkkkkk
kızlar şuan aglıyorum eltim aradı biz eltimle yan yana oturuyoruzz
bir komşumuz var sezer 30 yaşlarında bir oglu var 9-10 yaşlarında
bundan 2 sene hamileymiş dow sendorumu nedeniyle aldırmış 4 aylıkken
şimdi yine hamileydi..... 3 aylık falan kıyamam ne cok sevınıyordu
hem kanaması vardı yatıyordu
eltim aradı şimdi melek dedi üzülme ama bişi diyecegim ne oldu dedim
sezerin bebegi ölmüş dedii..........
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ona sabır versin...
şuan aglıyorum
eltim telefonda dedi allahıma şükürki bizler diyoruz dedi ay oram agrıyor ay buram şişti şükür halimize dedi o kadın bi daha cocuk istemez dedi haklııııı
LÜTFEN ŞÜKÜR EDELİM HALİMİZE................
Canım bende örgü örüyorum..arkadaşlar ben örgü işini cidden çok sevdim ya.anlayan birileri varsa ajur örgü ne demek.sitelere baktım ama anlamadım.ben şimdi kızıma gülfemime elbise örüyorum.o kadar tatlı bişey ki anlatamma.hem vakit geçiyo.neyse ben salona geçiyorum.üşüdüm birazcık.
Kendimi vardiyalı hamile gibi hissettimkaydirigubbakcemile3 Siz yazarken ben yokum siz yokken ben yazıyorum. Toptan okumak zor olsada okudum bütün sayfaları:1shok: Şu saatlerde çok büyük ihtimalle sizler uykuyla savaş halindesiniz, ben savaşmak yerine yatmamayı tercih ediyorum. Çünkü yatakta her hareketim artık ızdırap halini aldı.
Öncelikle alışveriş yapan ya ada hazırlığını tamamlayanlara hayırlı olsun diyorum. Bizimde bebişin hemen hemen herşeyi tamamlandı sayılır.Yatak yorgan işi anneme ait olduğu için ilgilenmiyorum. Örgü konusunu da teyzem annem yengem paylaşmış durumdalar. Bebeğin bikaç kişisel eşyasıyla benim pijama çamaşır alışverişim var. Mobilya, konusuna henüz girmedik. Daha erken olduğunu düşünüyorum yani içimden de gelmiyo şu an o nedenle onlar bekliyo.
Benimde diş etlerim kanıyo bu hafta. Hamilelikle ilgili olduğu için umursamadım.
Uykusuzluğa alıştım, malum benimki sizlerden çok daha dönce başlamıştı. 15. haftalarda
İçtiğiniz ilaçlardan bahsetmişsiniz ben bi sayimde şok olun, magnezyum, kalsiyum, kabızlık ilacı, bebeğin dişleri için içtiğim ilaç (sabah-akşam), folik asit, demir hapı (sabah-akşam 1300lük) artık içime fenalık geldi, neyseki az kaldı diye kendimi avutuyorum şimdilik.
Sabah için sizlere şimdiden günaydııııınnnnnhihoyyyt
Şirvan'a Not, Bugün yine seminer var hastanede. Gidip gitmeyeceğim henüz belli değil. Havaya ve psikolojime bağlı. Sonra kızma haber vermedim diye:)))
sabahlıgım var onuda almadım gerekmez diye ....
canım benim de var. isimlerini verenleri ekliyorum ben haberiniz olsunarkadaşlar facebookta hesabı olan varmı?
günaydın ben biz geldikk bende hastane çıkışlarından çıkan önlüklerden koydum bide tülbentten kareler kesip kenarlarını tığlamıştım onlardan koydum ped olarak kesinlikle koteksi tavsiye ederim kızlar arkaya doğru genişleyip popoyu tam sarıyo hiç kaçak yok:))))))))
kızlar şuan aglıyorum eltim aradı biz eltimle yan yana oturuyoruzz
bir komşumuz var sezer 30 yaşlarında bir oglu var 9-10 yaşlarında
bundan 2 sene hamileymiş dow sendorumu nedeniyle aldırmış 4 aylıkken
şimdi yine hamileydi..... 3 aylık falan kıyamam ne cok sevınıyordu
hem kanaması vardı yatıyordu
eltim aradı şimdi melek dedi üzülme ama bişi diyecegim ne oldu dedim
sezerin bebegi ölmüş dedii..........
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ona sabır versin...
şuan aglıyorum
eltim telefonda dedi allahıma şükürki bizler diyoruz dedi ay oram agrıyor ay buram şişti şükür halimize dedi o kadın bi daha cocuk istemez dedi haklııııı
LÜTFEN ŞÜKÜR EDELİM HALİMİZE................
canım kızın hayırlı olsun. bi kız annesi daha eklendi aramıza. kızlar erkekleri geçti mi ne? benim çevremde 5 hamile daha var. hepimizin kız:)merhaba kızlar artık bende öğrendim bi kızım olacakkkkkkkkkkkkkk
canım çalışıyo olsaydım yardımım olurdu belki ama. inan çok uzaklaştım. sonra nasıl çalışıcam nasıl iş bulucam bilmiyom valla.bugün baya bi tembellik ettim bilgisayar başında.
kriz önlemleri için fikirler bulmam lazım
üretimde kriz önlemleri konusunda bi fikri olan varmı.
bana yarıdmcı olsun...
malum tüm dünya krizde bizde şirket olarak bir takım tedbirler almamız lazım
gerçi too late artıkta:)
Herkese merhabalar hanımlar..
Maşallah çoğunuz hastane çantasını, bebişin eşyalarını tamamlamışsınız..
Allah nazarlardan saklasın..
Bizim daha pek bişeyimiz yok..
Ufak ufak bakım malzemeleri battaniye falan almaya başladım..
Ama asıl sorum başka..
Bebiş odasını boyatıcam ve mobilyasını sipariş edicem..
Fakat öğrendiğime göre sipariş üzerine mobilya yapımı 1-1,5 ay kadar sürüyormuş..
Kokusunun geçmesi de hemen hemen 1 ayı bulur diyorlar..
Aynı şekilde odanın kokusunun geçmesi de zaman alıcak bişey..
Ben de 25+2 haftalığım.
Dolayısıyla artık mobilya siparişi verip, odayı boyatmanın vakti geldi gibi düşünüyorum..
Kararsız kaldım, çok acele etmek de istemiyorum..
Fikirlerinizi söyler misiniz?? -tatlicadiarzu-
arkadaşım ben bir fikir vermek isterdim ama bu konuyla ilgili bir bilgim yok boyadan anlamam bebek odasına hiçççççç başlamadım henüz daha kıyafetlerine başlamadımki ona başliim zaten ama arkadaşlarım fikir verebilir özellikle deneyimliler hoşgeldin bu arada :)
canım ben de 27 haftalığım. seninle aynı durumdayım. boya badana yaptırıcam ve mobilya alıcam. mobilyacı 15 20 gün maksimum 1 ay dedi tslim için. ben de bu hafta sipariş vermeyi düşünüyorum. şubat ortasında gelir kokusu çıkar bir ayda. zaten ondan sonra da hazır olmak lazım. bu arada boya olcak. bu bikaç hafta tam zamanı bence sipariş vermenin
Canım bende örgü örüyorum..
Şimdi bebişime yelek başladım.
Çok zevkli birşey
Sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Allah'ım
Güzel günlerde inşallah:)
Ajuru bende bilmiyorum
Nette bakarsan bulabilirsin canım
bende örgü örmeyi çok sevdim benim ördüğüm battaniye bitti yeni bişeyler yapmak istiyorum
bebek odasına gelince erkenden almak iyi çünkü kokusu anca çıkıyor zaten şimdi kış bir an evvel havalandırmak lazım
megul bu arada senden özenip ben de ip şiş falan aldım geçen hafta sonu ve yattığığm yerden yelek başladım ki hayatımda ilk.... tek şişle.... netten baktım.... arkası ve önlerden biri bitti hafta sonu ama şimdi bekliyo ööle vakit bulunca inşallah.... ama zevkli bişiy.... senin sorduun türü bilm,yom
bence de daha fazla üşütme kendiniiiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?