2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba kızlar. benim kk ne girmem bu saati buluyo hergün. geçmişi okumaya başlamadan bi selam veriyim dedim. geliyorum birazdan

merhaba kızlar artık bende öğrendim bi kızım olacakkkkkkkkkkkkkk

canım hayırlı olsun.

arkadaşına çok üzüldüm urla.ama inan ondan daha kötü durumda olanlar var.onun en azından bi oğulcuğu var teselli olacağı.senelerdir evlat hasreti çeip aynı şeyleri yaşayan bi sürü insan biliyorum.rabbim hepimize herşeyin en hayırlısını nasip etsin.arkadaşına da sabırlar versin.

selamlar.... herkes iyi maşallah...
megulum geçmiş olsun.. sen o soğuk odaya gelip giderken üşüttün bence dikkat et kendine...

bursasu dün pc açık kalmış canım sorunu yeni okudum tşk ederim... biras rahatsız biras yoğun olunca sadece okuyabiliyorum.. yazana kadar siz gidiyosunuz...

elevinya kızın hayırlı olsun....

hastane hazırlığı yapanlara maşallah.... ben daha bi 20 parça haatane çıkışı bi takım ve polar battaniye aldım daha da yok(( eşimin hiç tatili yok... benim yarıyıl ama tek başıma da yapamam ki.... biz kaldık böölece:):):)

gedacım nerelerdesin yaz bişeyler.bitirdin mi yazlı okumayı.off sen bir de ortalamalar sözlüler falanla uğraşacaksın daha.Allah yardımcın olsun.

geda aynı anda yazmışız .kalp kalbe karşı dedikleri durum heralde.sağol canım hastalık kötü yakaladı.bugün 3. gün.doktorum antibiyotiğe başla dedi ama çiçekçiçeğin yazdıkalrından sonra biraz tedirgin oldum.bitki çayları meyve faklan idare ediyorum.bugün inşallah biraz daha iyi gibiyim.lütfen birbirimize dua edelim arkdaşlar.

şimdilik hoşçakalın ben çok oturamıyorum.... okuayana kadar bi sürü vakit geçiyo o yüzden yazmak başka bahara:):) duanızı eksik etmeyin... ayyy şu iki hafta bi geçse... YAZILI OKUMAK, ;
iNTERNETE NOT GİRMEK BENİ MAHVETTİ... zaten çok oturamıyorum.... 15 sınıf yaaaaa.... keşke sınav yapmak diye bişiy olmasa.....neyse kıslar kendinize iyi bakın amannnn hasta olmayın....

arkadaşlar ben örgü işini cidden çok sevdim ya.anlayan birileri varsa ajur örgü ne demek.sitelere baktım ama anlamadım.ben şimdi kızıma gülfemime elbise örüyorum.o kadar tatlı bişey ki anlatamma.hem vakit geçiyo.neyse ben salona geçiyorum.üşüdüm birazcık.

haklısın megulcüm:):) okudum geçmişte ve üzüldüm inşallah geçer de ant. gerek kalmaz... yok canım yaaa daha bu hafta başladım yazılı yapmaya... hadi iki yazılı giriyoz nete; iki performans, 2 ders içi... bi de yetmiyo 10 haneli davranış notu....... ne saçma yaaaa bi de girdiğimiz her sınıf için ayrı... sanki tanıyoz o kadar... 60kişilik sınıfları.... zor yaniiiii

neyse Rabbim sağlık versin hepimize de geçer bunlar deyip teselli edyiyom kendimi...

megul bu arada senden özenip ben de ip şiş falan aldım geçen hafta sonu ve yattığığm yerden yelek başladım ki hayatımda ilk.... tek şişle.... netten baktım.... arkası ve önlerden biri bitti hafta sonu ama şimdi bekliyo ööle vakit bulunca inşallah.... ama zevkli bişiy.... senin sorduun türü bilm,yom

bence de daha fazla üşütme kendiniiiii.....

Herkese merhabalar hanımlar..
Maşallah çoğunuz hastane çantasını, bebişin eşyalarını tamamlamışsınız..
Allah nazarlardan saklasın..
Bizim daha pek bişeyimiz yok..
Ufak ufak bakım malzemeleri battaniye falan almaya başladım..
Ama asıl sorum başka..
Bebiş odasını boyatıcam ve mobilyasını sipariş edicem..
Fakat öğrendiğime göre sipariş üzerine mobilya yapımı 1-1,5 ay kadar sürüyormuş..
Kokusunun geçmesi de hemen hemen 1 ayı bulur diyorlar..
Aynı şekilde odanın kokusunun geçmesi de zaman alıcak bişey..
Ben de 25+2 haftalığım.
Dolayısıyla artık mobilya siparişi verip, odayı boyatmanın vakti geldi gibi düşünüyorum..
Kararsız kaldım, çok acele etmek de istemiyorum..
Fikirlerinizi söyler misiniz?? -tatlicadiarzu-

arkadaşım ben bir fikir vermek isterdim ama bu konuyla ilgili bir bilgim yok boyadan anlamam bebek odasına hiçççççç başlamadım henüz daha kıyafetlerine başlamadımki ona başliim zaten ama arkadaşlarım fikir verebilir özellikle deneyimliler hoşgeldin bu arada :)

Canım bende örgü örüyorum..
Şimdi bebişime yelek başladım.
Çok zevkli birşey
Sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Allah'ım
Güzel günlerde inşallah:)

Ajuru bende bilmiyorum
Nette bakarsan bulabilirsin canım

canım ben de bugün memorialdaki eğitime gidicem. paylaşırız artık öğrendiklerimizi:)

sabahlıgım var onuda almadım gerekmez diye ....

şekerim herkes yazmış ama bi de ben söyliyim. sabahlığın varsa al yanına. hem sen sezeryan olucaksan. lazım olur derim ben
arkadaşlar facebookta hesabı olan varmı?
canım benim de var. isimlerini verenleri ekliyorum ben haberiniz olsun

ben de kotex almayı düşünüyorum yanıma. ya şimdi bi paket hasta bezi alcaz kalcak öyle. hastaneye sorcam hasta bezi veriyolarsa ben sadece kotex götürcem. zaten oda hasta bezi gibi kocaman bişey:)

bugünümüze şükürler olsun. Allah komşuna sabır versin canım. Biz de hayırlısıyla sağlıkla zamanında alallım bebeklerimizi kucağımıza. Ya çok dile getirmek istemiyorum ama bu erken doğum stresi beni öldürecek. urla gibi ya erken doğarsa diye içimde hep bişey var. hiçbi risk yok halbuki. delimiyim neyim sinir oluyorum kendime

merhaba kızlar artık bende öğrendim bi kızım olacakkkkkkkkkkkkkk
canım kızın hayırlı olsun. bi kız annesi daha eklendi aramıza. kızlar erkekleri geçti mi ne? benim çevremde 5 hamile daha var. hepimizin kız:)
canım çalışıyo olsaydım yardımım olurdu belki ama. inan çok uzaklaştım. sonra nasıl çalışıcam nasıl iş bulucam bilmiyom valla.

canım ben de 27 haftalığım. seninle aynı durumdayım. boya badana yaptırıcam ve mobilya alıcam. mobilyacı 15 20 gün maksimum 1 ay dedi tslim için. ben de bu hafta sipariş vermeyi düşünüyorum. şubat ortasında gelir kokusu çıkar bir ayda. zaten ondan sonra da hazır olmak lazım. bu arada boya olcak. bu bikaç hafta tam zamanı bence sipariş vermenin

Hoşbulduk arkadaşım..
Aslında pek yeni sayılmam ama uzun zamandır girmiyordum siteye..
Yine de tekrar hoşbuldum.. :))))

bende örgü örmeyi çok sevdim benim ördüğüm battaniye bitti yeni bişeyler yapmak istiyorum

bebek odasına gelince erkenden almak iyi çünkü kokusu anca çıkıyor zaten şimdi kış bir an evvel havalandırmak lazım

Sağol canım..
O zaman ben de mobilya siparişi işine başlayım ufaktan..
Zaten modelim hazır ama yapabilecek mobilyacı bulucam önce... gamyoncuiremsu

Daha önceki haftalarda öğrendiğiniz gibi, ayak bileklerinde şişmeler normal gebelik bulguları olarak kabul edilir. Ancak elde ve yüzde şişme, şiddetli başağrısı, sinek uçuşması, şimşek çakması, şişmelerin 2-3 gün gibi bir süre içinde aniden artması, karın ağrısı, bulantı-kusma, kendinizi hasta hissetme gibi durumlarda preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) söz konusu olabileceğinden doktorunuza başvurmalısınız.

Tansiyon yükselmesi, idrarda protein ve vücutta şişmeyle seyreden bu hastalık ciddi bir durumdur

canım netten baktım ama bişey anlamadım.örgü kitabı aldım ama onda da tam açıklama yapmamış.

ben de elbise bitince battaniye başlıcam.inşallah becerebilirim.hihoyyyt

canım kendime dikkat ediyorum ama evin içinde oldu olan.ama örgü çok zevkli bi de tamamlanıp ortaya çıkınca minnacık şeyler bakıp bakıp ağlıyorum geda.
sen ilköğretimsin di mi.şu performans olayı falan cidden çok angarya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…