2009 Nisan Anneleri buraya

bende hastanede giydirmek için küçücük beyaz bi yelek istiyorum ama kesmeyi bilmiyorum kesmeden yapabileceğim bi modelde yok sanırım........................

kızlar benim ticker kafayı yedi şimdide 2 gün sonra gösteriyo heheh......................

ya arkadaşlar kimdi preeklamsiden bahseden dün gdüne gittim bulamadım birtürlü hatırlayan varmı ben dün alelacele girip çıkmıştım hatırlamıyorum,acil yardım tabi anımsıyorsanız

merhaba nisan anneleri bende 20 nisan da doğum yapicam uzun zamandir sizi takip ediyorum nihayet yazabildim herkeze selam

aa benim takvim de 2 gün ileri gitmiş.düzeltsem mi ki acaba.tam yapmayı da bilmiyorum.bunu da urlay la beraber yapmıştık zaten.

ay megul çok teşekkürler canım ya,inşallah iyi çıkar inşallah,allah yardım etsin,ben çıkıyorum arkadaşlar yavaştan eve yolculuk erkenciyiz bugünde felç etti şu kriz bizim işleride gidiim evden bağlanırım öptüm herkesi eklemek eklenmek isteyen yazsın takip edeceğim,

KIZLAR bel ağrım çok fazla ağrı kesici ( hamileler için minoset ) kullanmayı düşünüyorum . iş yerinde olduğum için uzanma şansım yok 2-3 gündür böyleyim..

cicim ben adamı yataktan attım en rahatı buymuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdi yatağa girer girmez uyuyorum sanırım onun stresi vardı üzerimde çarparmı gece bişey olurmu diye şimdi yorganı battaniyeyi sıkıştırıyorum bacağımın arasına yüz üstü dönmemide engelliyo ohhhh..tavsiye ederim hamile yastığını sabaha kadar fırlatıp atıyorum yataktan işe yaramıyor delikafadulden
sinir konusunda bende aynen öyleyim kocişimi boğmamak için zor dayanıyorum , sonra içim cızz ediyo ama ne yapayım elimde değil.şu an ameliyatlı evde yatıyo ya elimin altında o var hem tost makinasından daha yumuşak delikafaduldenÇok üzgünüm çoook

bende hastanede giydirmek için küçücük beyaz bi yelek istiyorum ama kesmeyi bilmiyorum kesmeden yapabileceğim bi modelde yok sanırım........................
aynen canım bende de kesme ve arttırma biraz sorunlu. kesmeyi becerdim de arttırmayı sevmiyorum. o yüzden ördüğüm hırkanın kollarını anneme verdim o örcek:lepi:

glnm, aliye eklendiniz bilginize
tamam canım sağolasın

bende ekledim seni aliye
ok canım

merhaba nisan anneleri bende 20 nisan da doğum yapicam uzun zamandir sizi takip ediyorum nihayet yazabildim herkeze selam
hoşgeldin canım

kızlar kırmızı kurdela takacakmısınız acebaaaaaaaaa

bende takıcam :teytey:
gerçi şöle bi saçlarımızı boyatıp da takabilseydik iyiydi ama sağlık olsun.
ben düğünde boyatmıştım saçlarımı 1.5 ay sonra hamile kaldım :1shok:
emzirirkende boya süte geçiyomuş ne yapıcaz yaaaaa:bbo:

KIZLAR bel ağrım çok fazla ağrı kesici ( hamileler için minoset ) kullanmayı düşünüyorum . iş yerinde olduğum için uzanma şansım yok 2-3 gündür böyleyim..

canım geçmiş olsun.ben de grip yüzünde 2 keredir minoset alıyorum.belim de çok ağrıyordu benim ikisine de iyi geldi.bi sakıncası yok diye biliyorum.antibiyotik içmemek için onu kullanıyorum mecburen:1no2:

Geçmiş olsun canım
Bendede oluyo ara sıra bel ağrısı
Sandalyenin üzerinde saatlerce oturmak yoruyor artık bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…