- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
isimlerini verenlerin hepsini ekledim umarım doğru eklemişimdir. ben aliye erdem yıldız.
ya arkadaşlar kimdi preeklamsiden bahseden dün gdüne gittim bulamadım birtürlü hatırlayan varmı ben dün alelacele girip çıkmıştım hatırlamıyorum,acil yardım tabi anımsıyorsanız
bende hastanede giydirmek için küçücük beyaz bi yelek istiyorum ama kesmeyi bilmiyorum kesmeden yapabileceğim bi modelde yok sanırım........................
Aramıza hoşgeldin canım:)merhaba nisan anneleri bende 20 nisan da doğum yapicam uzun zamandir sizi takip ediyorum nihayet yazabildim herkeze selam
valla sizi bilmem ama ben artık uykusuzluktan çok hemde çok şikayetçiyim sabah nerdeyse tost makinesini kıracaktım sinirden herşeye sinir yapar oldum elimde olmadan şiddet meyilli oldum galiba eşim şoka girdi ama elimin altında o vardı yani ne yapayım bir çare bulmak lazım kaburgalarım ağrıyor şikayet olmasın ama ağrı oldukça sinir yapıyorum,alışık değilim ahlamaya oflamaya belde eklenince çldırıyorum resmen,ben normalde bitki çayı felan içerdim e şimdi onlarıda içemiyorum gece yatmadan önce süt mutlaka içiyorum ama banamısın demiyor yattığım yerden tv açık tututorumki anca uykum geliyor ama dönmeye çalışıpta dönemeyince kaçıyor yokmudur bir çözümü acaba yahu yastık takviyesi felan banamısın demedi denedim
aynen canım bende de kesme ve arttırma biraz sorunlu. kesmeyi becerdim de arttırmayı sevmiyorum. o yüzden ördüğüm hırkanın kollarını anneme verdim o örcek:lepi:bende hastanede giydirmek için küçücük beyaz bi yelek istiyorum ama kesmeyi bilmiyorum kesmeden yapabileceğim bi modelde yok sanırım........................
tamam canım sağolasınglnm, aliye eklendiniz bilginize
ok canımbende ekledim seni aliye
hoşgeldin canımmerhaba nisan anneleri bende 20 nisan da doğum yapicam uzun zamandir sizi takip ediyorum nihayet yazabildim herkeze selam
kızlar kırmızı kurdela takacakmısınız acebaaaaaaaaa
KIZLAR bel ağrım çok fazla ağrı kesici ( hamileler için minoset ) kullanmayı düşünüyorum . iş yerinde olduğum için uzanma şansım yok 2-3 gündür böyleyim..
Geçmiş olsun canımKIZLAR bel ağrım çok fazla ağrı kesici ( hamileler için minoset ) kullanmayı düşünüyorum . iş yerinde olduğum için uzanma şansım yok 2-3 gündür böyleyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?