2009 Nisan Anneleri buraya

glnm ya ben sen diye başkasını ekledim ama sen beni önceden eklemişsin galiba dimi
Evet canım eklemiştim
Yanlışlıkla eklediğin bizden biri değil mi ?(

Canım hangi ayda evlendin ?

bence tam zamanı boyat mart ortalarında anca gider kokusu 1 ay kokuyor boyaa hatta daha fzla

aman allah korusun hepimiz günlerimizde doguralım saglıklaaaa
isimlerini verenlerin hepsini ekledim umarım doğru eklemişimdir. ben aliye erdem yıldız.
eklemişsin benii

kızlar hiç koymamıştım göbiş resmimi eklicem şimdi
ekle bakalım

bende hastanede giydirmek için küçücük beyaz bi yelek istiyorum ama kesmeyi bilmiyorum kesmeden yapabileceğim bi modelde yok sanırım........................
benim annem sagolun yapmış üzerinde kardan adam şekilleri yapmış yerim ben onu
merhaba nisan anneleri bende 20 nisan da doğum yapicam uzun zamandir sizi takip ediyorum nihayet yazabildim herkeze selam
hoşgeldin aramızaaaaaaaaa
bende bende aynı canım

emzirkende boyama olmazmış evet

aa benim takvim de 2 gün ileri gitmiş.düzeltsem mi ki acaba.tam yapmayı da bilmiyorum.bunu da urlay la beraber yapmıştık zaten.

düzelir herhalde canım

KIZLAR bel ağrım çok fazla ağrı kesici ( hamileler için minoset ) kullanmayı düşünüyorum . iş yerinde olduğum için uzanma şansım yok 2-3 gündür böyleyim..

geçmiş olsun canım

25. haftanın içindeyim evet bayadır burdayım yazamadım kısmet bugüneymiş bu arada en kıdemli anne benim heralde 3. oğlum geliyooo

Evet canım eklemiştim

bana sormdın gülen ama ben haziran 23 de evlendim........

bizler hemen hamiş kalanlarızzzzz

kızlar sizdede oldumu ben ilk ögrendigimde psikolojim biraz bozulmuştu sanırım eliligi kavrayamadan gebelige başlangıcta oldu....

Evet canım bende de oldu.
Evliliğe alışamadan bebeğin gelmesi
Benide etkiledi ..

Ugy maşallah
3. oğlun geliyor demek..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu arada kaç yaşındasın?

25. haftanın içindeyim evet bayadır burdayım yazamadım kısmet bugüneymiş bu arada en kıdemli anne benim heralde 3. oğlum geliyooo

evet 2.bebeklerini bekleyen var aramızda ama 3. bekleyen bir tek sensin canım

allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin....

cinsiyet?

ugly hoşgeldin canım aramıza.
süper cesur yürek bir anne katılmış aramıza. maşallah üç oğlan .
yoksa kız mı arıyodun sen de selinay gibi.

Evet canım bende de oldu.
Evliliğe alışamadan bebeğin gelmesi
Benide etkiledi ..

Ugy maşallah
3. oğlun geliyor demek..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu arada kaç yaşındasın?

oy bişey diyeyim sevındım desem kızmasın demi cünkü benmi bi tek böyleyim dedim
ilk zamanlar onun varlıgını hissetmedigim için bi tuhaflık vardı ama şimdi kıpır kıpır yer oonu annesi...

1 haziranda evlendim canım 2008
ama yanlış anlaşılmasın istiyorduk bebek :ecrin_bebek:
ne yanlış anlaşılcakki hani önceden hamile kalmakmıı düşünenler afedersin b......... yesin

ben hep diyorum çünkü bana bunu biri bana söylemişti bi tanıdık bende dedimkiii
hıı evet önceden kocam degılmi sanane dedim

ama öle bişey yok 23 haziranda evlendim 6 temmuz adet tarıhım
kimseye hesap vermek zorunda degiliz ama insan bazen deliriyorrr

uyuşukluk var bugün bir türlü yazamıyorum okuyup duruyodum. 3. bebek diye okuyunca birden heyecanlandım.
ugly normal doğum mu canım diğer ikisi.

Evet canım eklemiştim

canım bizden değil rezil oldum napıyım en fazla kabul etmesin yani.

urla canım yanlış anlama. urla gibi erken doğacak derken. senin erken doğduğunu değil senin de erken doğumdan korktuğunu kastetmiştim. benim de annem benden önce bi erken doğum yapmış ama yaşamamış ondan korkuyom ben.

bu arada hoşbuldumm üçüde erkek kız olmasını isterdim ama rabbim hayırlısı bu demekki bunu nasib etti sonuncu kazara olan bi bebek bakalım allah herkeze sağlıklı ve hayırlı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasib etsin

anladım canım.............:teytey::teytey:

uyuşukluk var bugün bir türlü yazamıyorum okuyup duruyodum. 3. bebek diye okuyunca birden heyecanlandım.
ugly normal doğum mu canım diğer ikisi.

eh yarrabbim alemsin dozkan ehehehehehhe:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…