Evet canım eklemiştimglnm ya ben sen diye başkasını ekledimama sen beni önceden eklemişsin galiba dimi
Canım hangi ayda evlendin ?bende takıcam :teytey:
gerçi şöle bi saçlarımızı boyatıp da takabilseydik iyiydi ama sağlık olsun.
ben düğünde boyatmıştım saçlarımı 1.5 ay sonra hamile kaldım :1shok:
emzirirkende boya süte geçiyomuş ne yapıcaz yaaaaa:bbo:
Herkese merhabalar hanımlar..
Maşallah çoğunuz hastane çantasını, bebişin eşyalarını tamamlamışsınız..
Allah nazarlardan saklasın..
Bizim daha pek bişeyimiz yok..
Ufak ufak bakım malzemeleri battaniye falan almaya başladım..
Ama asıl sorum başka..
Bebiş odasını boyatıcam ve mobilyasını sipariş edicem..
Fakat öğrendiğime göre sipariş üzerine mobilya yapımı 1-1,5 ay kadar sürüyormuş..
Kokusunun geçmesi de hemen hemen 1 ayı bulur diyorlar..
Aynı şekilde odanın kokusunun geçmesi de zaman alıcak bişey..
Ben de 25+2 haftalığım.
Dolayısıyla artık mobilya siparişi verip, odayı boyatmanın vakti geldi gibi düşünüyorum..
Kararsız kaldım, çok acele etmek de istemiyorum..
Fikirlerinizi söyler misiniz?? -tatlicadiarzu-
canım ben de bugün memorialdaki eğitime gidicem. paylaşırız artık öğrendiklerimizi:)
şekerim herkes yazmış ama bi de ben söyliyim. sabahlığın varsa al yanına. hem sen sezeryan olucaksan. lazım olur derim ben
canım benim de var. isimlerini verenleri ekliyorum ben haberiniz olsun
ben de kotex almayı düşünüyorum yanıma. ya şimdi bi paket hasta bezi alcaz kalcak öyle. hastaneye sorcam hasta bezi veriyolarsa ben sadece kotex götürcem. zaten oda hasta bezi gibi kocaman bişey:)
bugünümüze şükürler olsun. Allah komşuna sabır versin canım. Biz de hayırlısıyla sağlıkla zamanında alallım bebeklerimizi kucağımıza. Ya çok dile getirmek istemiyorum ama bu erken doğum stresi beni öldürecek. urla gibi ya erken doğarsa diye içimde hep bişey var. hiçbi risk yok halbuki. delimiyim neyim sinir oluyorum kendime
canım kızın hayırlı olsun. bi kız annesi daha eklendi aramıza. kızlar erkekleri geçti mi ne? benim çevremde 5 hamile daha var. hepimizin kız:)
canım çalışıyo olsaydım yardımım olurdu belki ama. inan çok uzaklaştım. sonra nasıl çalışıcam nasıl iş bulucam bilmiyom valla.
canım ben de 27 haftalığım. seninle aynı durumdayım. boya badana yaptırıcam ve mobilya alıcam. mobilyacı 15 20 gün maksimum 1 ay dedi tslim için. ben de bu hafta sipariş vermeyi düşünüyorum. şubat ortasında gelir kokusu çıkar bir ayda. zaten ondan sonra da hazır olmak lazım. bu arada boya olcak. bu bikaç hafta tam zamanı bence sipariş vermenin
eklemişsin beniiisimlerini verenlerin hepsini ekledim umarım doğru eklemişimdir. ben aliye erdem yıldız.
ekle bakalımkızlar hiç koymamıştım göbiş resmimi eklicem şimdi
benim annem sagolun yapmış üzerinde kardan adam şekilleri yapmış yerim ben onubende hastanede giydirmek için küçücük beyaz bi yelek istiyorum ama kesmeyi bilmiyorum kesmeden yapabileceğim bi modelde yok sanırım........................
hoşgeldin aramızaaaaaaaaamerhaba nisan anneleri bende 20 nisan da doğum yapicam uzun zamandir sizi takip ediyorum nihayet yazabildim herkeze selam
bende bende aynı canımbende takıcam :teytey:
gerçi şöle bi saçlarımızı boyatıp da takabilseydik iyiydi ama sağlık olsun.
ben düğünde boyatmıştım saçlarımı 1.5 ay sonra hamile kaldım :1shok:
emzirirkende boya süte geçiyomuş ne yapıcaz yaaaaa:bbo:
aa benim takvim de 2 gün ileri gitmiş.düzeltsem mi ki acaba.tam yapmayı da bilmiyorum.bunu da urlay la beraber yapmıştık zaten.
KIZLAR bel ağrım çok fazla ağrı kesici ( hamileler için minoset ) kullanmayı düşünüyorum . iş yerinde olduğum için uzanma şansım yok 2-3 gündür böyleyim..
Evet canım eklemiştim
Yanlışlıkla eklediğin bizden biri değil mi ?(
Canım hangi ayda evlendin ?
bende hastanede giydirmek için küçücük beyaz bi yelek istiyorum ama kesmeyi bilmiyorum kesmeden yapabileceğim bi modelde yok sanırım........................
Evet canım eklemiştim
Evet canım bende de oldu.bana sormdın gülen ama ben haziran 23 de evlendim........
bizler hemen hamiş kalanlarızzzzz
kızlar sizdede oldumu ben ilk ögrendigimde psikolojim biraz bozulmuştu sanırım eliligi kavrayamadan gebelige başlangıcta oldu....
25. haftanın içindeyim evet bayadır burdayım yazamadım kısmet bugüneymiş bu arada en kıdemli anne benim heralde 3. oğlum geliyooo
Niye yanlış anlayalım canım..1 haziranda evlendim canım 2008
ama yanlış anlaşılmasın istiyorduk bebek :ecrin_bebek:
evet 2.bebeklerini bekleyen var aramızda ama 3. bekleyen bir tek sensin canım
allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin....
cinsiyet?
Evet canım bende de oldu.
Evliliğe alışamadan bebeğin gelmesi
Benide etkiledi ..
Ugy maşallah
3. oğlun geliyor demek..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu arada kaç yaşındasın?
ne yanlış anlaşılcakki hani önceden hamile kalmakmıı düşünenler afedersin b......... yesin1 haziranda evlendim canım 2008
ama yanlış anlaşılmasın istiyorduk bebek :ecrin_bebek:
Evet canım eklemiştim
ehehehhehehehe :teytey::teytey:ugly hoşgeldin canım aramıza.
süper cesur yürek bir anne katılmış aramıza. maşallah üç oğlan .
yoksa kız mı arıyodun sen de selinay gibi.
anlayamamışım canım yaa3.oğluşım diyor ya urla..kaydirigubbakcemile3
canım bizden değil rezil oldumnapıyım en fazla kabul etmesin yani.
urla canım yanlış anlama. urla gibi erken doğacak derken. senin erken doğduğunu değil senin de erken doğumdan korktuğunu kastetmiştim. benim de annem benden önce bi erken doğum yapmış ama yaşamamış ondan korkuyom ben.
uyuşukluk var bugün bir türlü yazamıyorum okuyup duruyodum. 3. bebek diye okuyunca birden heyecanlandım.
ugly normal doğum mu canım diğer ikisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?