2009 Nisan Anneleri buraya

TUĞÇE korkak iyi değil derler ama bişe olmaz bence bebek hareketlerini dnle için rahatlasın.
bu arada evine döndünmü canım.

kızalr eşimin çok hoşuna gidiyor. kapıda karşılanmak o yüzden anahtarı hiç kullanamaz .. montunu çıkarır. çocuk gibi mahçup mahçup gülümser öpülecek ya :roflol: ayy bende severim kocamı yaaa

TUĞÇE korkak iyi değil derler ama bişe olmaz bence bebek hareketlerini dnle için rahatlasın.
bu arada evine döndünmü canım.

canım evet evimdeyim hamd olsun yolculuk sonrası belim çok ağrıyor ama dinlendim 2 gün olduu,ilk zaöanlar korkunca düşük olur diye biliyorum ama sonraki zamanlarda ne gibi zararı oluyorki bilen varmı arkadaşlar ben ani korkuları çok fazla yaşayan biriyim malesef,Allah esirgesin inşallah kötü birşey olmaz içimizde yere düşen arkadaşilar var onlarda ani korku yaşadı değilmi :uhm:

bişey olacağını zannetmiyorum tuğçe, emanet durmuyo ya onlar orda. allah esirgesin.

bende bugün düşüyodum azkalsın. eşimle bi mağzaya gittik. o bi kaç kere tökezledi.ona güldüm ne yapıyon dikkat etsene diye. inerkende ben tökezlemezmiyim hemen ona tutundum az kalsın tepe taklak gidiyodum. aniden bende korktum. delikafadulden

Canım banada olmuştu ilk aylarda bende çok korkmuştum
Balkona çıkacaktım güvercin gelmiş kapıyı açtım nasıl korktum anlatamam
Allah esirgesin yavrularımızı

Aman şemşamer dikkat et kendine
Bende çok dikkatli olmaya çalışıyorum

aman Allah esirgesin canım korkmak neysede düşmek tehlikeli özellikle göbek üstü düşmek,yine içim rahatladı çok şükür:1hug:

amin canım Allah a emanet.:1hug:

ben hiç naz yapamam ;
beceremem de ;

erkek gibi kızım zaten diyecem , ama kızlık ta kalmadı.
ehehehehehe

kızlar bu saatte sizin dikkat başka şeylere kayıyo
ay evet nedense akşam üzeri depreşiyozzzzdelikafaduldendelikafadulden

sevilmezmi kocişler

tugcecim korkma bişey olmaz onlar bize sıkı sıkı tutunuyorlar

BEN CIKIYORUM evime gidiyorum öpüldünüz allaha emanet olun.... yarın görüşmek üzere..........

ebrartuba daha yok meraktayım.....................

aman ben geldim millet gidiyor,zaman ne çabuk geçiyor değilmi ocak bitiyor sağlıkla inşallah,herşey gönlümüze göre olsun öpüldünüsss,edanurcum ben kahvaltılık meyveli tahıl gevreği aldım valla onu seviyorum,benim haylazda sevdi,benim hoşuma giden şeyleri normal olarak oda seviyor işte

urlacım ebrar tuğba iş yerinden bağlanıyor internete haftada 1 kere filan anca girebiliyor. çünkü işede haftada 1 kere gidiyor. öyle yazmıştı en son merak etme canım.
hadi canım görüşrüz. :teselli:

güle güle canım.

ebrar tuba evine internet bağlatamadı galiba. yoksa girerdi.

ben yine geldim:) hay maşallah peformans süper sayfalar tıkır tıkr....

poseidon göbüşün çok tatlı...maşallah...

Kızlar korkma mevzusunda çok sık herşeyden gece karanlık falan gibi korkuyorsanız cevşen alın ya da bulundurun..aslında boyuna asılan kolye gibiler var ama içinden emin olamıyoz ki....

Düşme konusunda aman dikkat (3 gün önce yaşadım) çok korktum...gerci dr. dedi onlar cam fanusta değil korkma diye ama yine dikkatli ol dedi.

hadi ben kaçtım arkideşler,eve gidip şu çorbamı yapayım barüüü,öpüldünüs çok,ohh ütümüde çıkarmıştım bugün aradan ii oldu,yorgun olursam giremem ama ne yediğimi yazmak için girerim belküüü

NIVEA bana numune göndermişdelikafaduldenbiraz önce kargo geldi pişik kremi,ıslak mendil ve şampuan göndermişler,ama aklıma takıldı israil malı değildir inşallah biraz araştırdım Alman bir adam icat etmiş Almanyada üretildiği yazıyor.a.s

yaaa herkesde çıktı neyse bende çıkayım bari şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…