TUĞÇE korkak iyi değil derler ama bişe olmaz bence bebek hareketlerini dnle için rahatlasın.
bu arada evine döndünmü canım.
kızlar bu saatte sizin dikkat başka şeylere kayıyo
Öyle tabi canımüfleisnle püflesinler yinede yapın siz hoşuna gider heheh.........................
yap sen boşver..............
evet istemem yan cebime koy..... misalidelikafaduldendelikafadulden
canım evet evimdeyim hamd olsun yolculuk sonrası belim çok ağrıyor ama dinlendim 2 gün olduu,ilk zaöanlar korkunca düşük olur diye biliyorum ama sonraki zamanlarda ne gibi zararı oluyorki bilen varmı arkadaşlar ben ani korkuları çok fazla yaşayan biriyim malesef,Allah esirgesin inşallah kötü birşey olmaz içimizde yere düşen arkadaşilar var onlarda ani korku yaşadı değilmi :uhm:
canım evet evimdeyim hamd olsun yolculuk sonrası belim çok ağrıyor ama dinlendim 2 gün olduu,ilk zaöanlar korkunca düşük olur diye biliyorum ama sonraki zamanlarda ne gibi zararı oluyorki bilen varmı arkadaşlar ben ani korkuları çok fazla yaşayan biriyim malesef,Allah esirgesin inşallah kötü birşey olmaz içimizde yere düşen arkadaşilar var onlarda ani korku yaşadı değilmi :uhm:
bişey olacağını zannetmiyorum tuğçe, emanet durmuyo ya onlar orda. allah esirgesin.
bende bugün düşüyodum azkalsın. eşimle bi mağzaya gittik. o bi kaç kere tökezledi.ona güldüm ne yapıyon dikkat etsene diye. inerkende ben tökezlemezmiyim hemen ona tutundum az kalsın tepe taklak gidiyodum. aniden bende korktum. delikafadulden
Canım banada olmuştu ilk aylarda bende çok korkmuştum
Balkona çıkacaktım güvercin gelmiş kapıyı açtım nasıl korktum anlatamam
Allah esirgesin yavrularımızı
Aman şemşamer dikkat et kendine
Bende çok dikkatli olmaya çalışıyorum
eheheheheheben hiç naz yapamam ;
beceremem de ;
erkek gibi kızım zaten diyecem , ama kızlık ta kalmadı.
ay evet nedense akşam üzeri depreşiyozzzzdelikafaduldendelikafaduldenkızlar bu saatte sizin dikkat başka şeylere kayıyo
sevilmezmi kocişlerkızalr eşimin çok hoşuna gidiyor. kapıda karşılanmak o yüzden anahtarı hiç kullanamaz .. montunu çıkarır. çocuk gibi mahçup mahçup gülümser öpülecek ya :roflol: ayy bende severim kocamı yaaa
ehehehehehe
ay evet nedense akşam üzeri depreşiyozzzzdelikafaduldendelikafadulden
sevilmezmi kocişler
tugcecim korkma bişey olmaz onlar bize sıkı sıkı tutunuyorlar
BEN CIKIYORUM evime gidiyorum öpüldünüz allaha emanet olun.... yarın görüşmek üzere..........
ebrartuba daha yok meraktayım.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?