Type of Ticks to Display die bi yer var ticker yaparken görürsün ordan 40 weeks pregnancy i seçiosun canım
valla canım bebişe bişey almadık..şubat tatilinde kmaraşa gitcez ordan bişeyler bakıcam..neler aldın bakim croxilex:) bu arada afiyet olsun bende bugün kocaman bi hamburger yedim ama çok pişmanım akşam sadece sebze yiicem
valla canım bebişe bişey almadık..şubat tatilinde kmaraşa gitcez ordan bişeyler bakıcam..
afiyet olsun canım son pişmanlık neye yarar bende güya sabah 2 dilim kepek ekeği ile kahvaltı yaptım biraz önce açmaları götürdüm..ne yapimm oğlum istio ben deil heh heee...
april16 hayırlı olsun cnm güle güle kullanın bebişin odasını resmini koysana bizde görelim:CüvCüv:
günaydın kızlar bugün erkebciyim cnm öyle açma istediki üşenmedim kocamla beraber işyerine geldim tam 3 tane açma yedim cokacimcoookcokacimcoook
canım oğlunun mobilyası hayırlı olsun.. darısı benim başıma artık .
april aynı gün mobilya almışız kuzulara bende o yüzden giremedim foruma:) güle güle kullansın yavrular:)
tuğçe bende biraz önce niveadan istedim cvp bekliyorum inşallah gelir..ne yüzsüzsünüz die mail geliyomuş..göndermiyoz dedik ya die..
valla ii gelmiş niveadan tuğçe bende o geçen konuştuğumuzda arkodan istemiştim 1 küçük krem göndermişler,ama niveadan yok bişi
tuğçecim şaşkınbakkaldaki inci tuncelden aldık
Teşekkür ederim canım..:1hug:kızlar ya kusura bakmayın leptop tutukluk yaptı yazamadım bir türlü,nıvea.com a girdim yukarıda iletişim bölümü var oraya tıklayın- yorumlar,diğer- yazan yere msj yazıp bütün boşlukları doldurup gönderin 1 ay sonra gönderdiler,bayb star da bez göndermişti onada aynı işlemleri yapın.sevgiler:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?