2009 Nisan Anneleri buraya

.......................................................

Son düzenleme:
neler aldın bakim croxilex:) bu arada afiyet olsun bende bugün kocaman bi hamburger yedim ama çok pişmanım akşam sadece sebze yiicem
valla canım bebişe bişey almadık..şubat tatilinde kmaraşa gitcez ordan bişeyler bakıcam..

afiyet olsun canım son pişmanlık neye yarar bende güya sabah 2 dilim kepek ekeği ile kahvaltı yaptım biraz önce açmaları götürdüm..ne yapimm oğlum istio ben deil heh heee...

BECEREMEDİİİİMMM.... eskisinin tarihini düzeltip onu kullanayım bariii

tuğçe bende biraz önce niveadan istedim cvp bekliyorum inşallah gelir..ne yüzsüzsünüz die mail geliyomuş..göndermiyoz dedik ya die..

bi de bende tokluk hissi kayboldu sanki dipsiz kuyu gibiyim doymuyorum:)

ah çiçekcim albendende o kadar ama dizginlemek zorundayım yani bebeğide düşünmek lazım sonrasında nefes alamıyorum büyük ölçüde kalp ritmimden bile rahatsızlık duyuyordur nefes alamayınca ben,yavaş yavaş alıştıracam kendimi banada yazık ay,insan kendine işkence yaparmı yerim ama az yiyeceğim ve sebze ağırlıklı yemeye özen göstereyim azıcık,benim aşkımda sebze sevmeyen grubundan mecbur bende uyum sağladım bide güzel yaparki

hadi kızlar ben çıkıyorum haberleri izliycem bakalım neler oluyor...bebeklerinizi ve sizleri allahım esirgesin tüm kötülüklerden...

hhihihi aynı şeyleri yaşıoruz ne yazıkki ooof offf az yemek lazım özlem biliyorum ama ne yazıkki bazen mümkün olmuo geçen gece gözüm döndü 3 dürüm yedim!!!!!!!!!!!!!

ne yapalım şeker sabredecez azıcık biliyorum çok zor ama,hele ben birde şu kalçamdan artık sekmeye başladım olmazsa pazartesi dr yolu göründü bana resmen yürüyemiyorum,e öyle olunca hareketimde sınırlandı,ben şimdilik kaçar uğrarım yine,gedacım hem gözünaydın hem allah kolaylık versin yol için korkma su olayını atlama,molalarda yürü açılsın ayakların fazla şişmez enazından,kendine ve bebişide ii bak arada girmeye çalış cafeden felan enazından habersiz bırakma bizi

Canım martta gelicek, gelsin koyarım tabiki. Teşekkür ederim bu arada

canım oğlunun mobilyası hayırlı olsun.. darısı benim başıma artık .

Şirvancım içine mi doğdun oğlun yazmışsın:))) Biz öğrenmedikki haladelikafadulden

april aynı gün mobilya almışız kuzulara bende o yüzden giremedim foruma:) güle güle kullansın yavrular:)

Canım seninkide hayırlı olsun. Sağlıkla kullansınlar işallah. Nereden aldınız? Biz Maskodan aldık. Yapılcak daha doğrusu, ölçüleri biraz değişik oda çok büyük olmadığı için.

tuğçe bende biraz önce niveadan istedim cvp bekliyorum inşallah gelir..ne yüzsüzsünüz die mail geliyomuş..göndermiyoz dedik ya die..

canım cvp hemen gelmiye bilir büyük ihtimal yarın gelir numune istemek en doğal hakkımız hem onlar daha kazançlı mesala ben şimdi inşallah nıvea kullanmayı düşünüyorum zaten kendimde bazı ürünlerini kullanmıştım iyi bence jansıns babyden vazgeçtim,hele bir öğle mail göndersinlerklava:

valla ii gelmiş niveadan tuğçe bende o geçen konuştuğumuzda arkodan istemiştim 1 küçük krem göndermişler,ama niveadan yok bişi

valla ii gelmiş niveadan tuğçe bende o geçen konuştuğumuzda arkodan istemiştim 1 küçük krem göndermişler,ama niveadan yok bişi

canım evet görünce bende biraz şaşırdım okadar da güzel kokuyorki paketini açmadım ama buram buram kokuyor çok hoşuma gitti Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin yanlız bebe yağı üretmemişler o biraz kötü oldu,göndermedilerse yine deneyin pes etmek yokÇok üzgünüm çoook

Günaydın kızlar güzel bir gün sizlerle olsun:)

Teşekkür ederim canım..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…