2009 Nisan Anneleri buraya

Canım internetten mi istedin?

selam kıslarrr... inşallah herkes iyidir... geçmişi okumak istedim ama önce yazayım dedim... bugün okul çıkışı son günün şerefine bi gezelim dedik... iki hamiş:) iki de başka arkadaş.. baya yorulduk ama iyi oldu.. şimdi girdim eve...

yarın de nasip olursa memlekete gidecem. dr izin verdi inşallah bişiy olmas 10saatlik otobüs yolculuğu ve tek başıma... aslında tırsıyorum biras... yani uzuuuuuun bi süre yokum buralarda nete girme şansım olmas pek... yarın akşam bi ara uğrarım belki...

o yüzden geçmişten önce biras size takılayım dedim... ayyy ne uzun oldu.... inşallah sizlerde bi yaramazlık yoktur olmaz da....

kızlar doktorun tabiriyle böğrümdeki ağrıya dayamadığım için birAZ önce aradım sordum... tarif ettim. klavyeye eğildiğin için normal dedi.. yapılabilecek bir şey yok dedi.. magnezyum iyi gelirmi dedi. o kramplara iyi geliyor. bununla alakası yok esneme hareketleri yap dedi. internetten bi aratıcam hamileler için esneme hareketleri neler diye. birde D&R de hamileler içni yoga ve plates cd leri vardı plates alıp yapıcam normal doğum için de iyiymiş. du bakalım inşallah düzelir.

gözün aydın canım nerde oturuyorsun nereye gideceksin. üzüldüm bak şimdi uzun kalıcakmısın. neyse senin için iyi olur aileni görürüsün. kendine iyi bak canım.

Canım internetten mi istedin?

Tuğçe gittinmi yoksa canım...

TUĞÇE GELİNCE nasıl şstediğini yazda bizde isteyelim. delikafadulden

kızlar ya kusura bakmayın leptop tutukluk yaptı yazamadım bir türlü,nıvea.com a girdim yukarıda iletişim bölümü var oraya tıklayın- yorumlar,diğer- yazan yere msj yazıp bütün boşlukları doldurup gönderin 1 ay sonra gönderdiler,bayb star da bez göndermişti onada aynı işlemleri yapın.sevgiler:1hug:

teşekkürler edacım... ailem şimdi burdurda... nasip olursa gidecdem ne zamandır görmüyom... sanırım bi 10 gün orda kalacam 2 gün de ankara kaynanalar olabilir (çok istemesem de....)

:a015:canım bir yolunu bulursan yine yaz bize özleriz Allah emanet ol sen ve bebeğin:a015:

gedacımmm çok dikkat et kendine yolda tamam mı? iyi yolculuklar diliyorum şimdiden canım ama çok dikkatli ol

:a015:canım bir yolunu bulursan yine yaz bize özleriz Allah emanet ol sen ve bebeğin:a015:

çok teşekkürler arkadaşlar... sizler de inşallah Rabbe emanet olun... bu arada bu takvi canımı sıktı.. evenhealth da nereyi kesip yapıştırıyoruz?

çok teşekkürler arkadaşlar... sizler de inşallah Rabbe emanet olun... bu arada bu takvi canımı sıktı.. evenhealth da nereyi kesip yapıştırıyoruz?

canım o hangi adres tam hatırlayamadım ama ikinci srada http ile başlayan kısımdan png dahil kopyala olur herhalde

slm kızlar biz geldikk..gez gez öldüm valla..siz açma açma dediniz ay bi canım çekti eşim gelir gelmez pastaneye gittik bi fincan çay yarım açma yarım da simit yedim ohh mis gibi..yarasın oğluma inşallah...3.5 saattir geziom sanırım bu bana 2 gün yeter heh hee..sonrada alışveriş yaptık
maşallah

ehehe iyi saat 3 oluyor hadi sen kocana naz cilve yapmaya hazırlan ehehehehe

ben bazen kapıdan girer girmez hemen sarılır öperim dur bi dur der içeri gireyim....der kocişim......delikafaduldendelikafadulden
aynı şekilde urlacım..bende öpmeden göndermem ve karşılamam..allah şükür 4 temmuz yani evlendiğimiz günden beri 1 gün bile soğuk karşılamadım..daim olsun hepimizin ki inşallah..:asigim:

canım korkma bişey olmaz inşallah..hemen bi bardak su içseydin yada şekerli bişeyler..bizim burda korkunca suya şeker atılır içirilir..allah filistindekilerin yar v yardımcusı olsun onların işi çok zor...:Saruboceq:

iii günlerde kullanın tuğçe..allah allah niye buraya göndermiyolar ki hayret bişey..bende istedim göndermiyoruz artık die mail attılar..:dilcikar:

ii yolculuklar geda..bende bayram da 9 saat yola çıktım ama allahın izniyle bişey olmadı..sende tırsma bişey olmaz inşallah..molalarda yürümeyi ve yeterince sıvı tüketmeyi unutma canım..allaha emanet ol.. a.s.

neler aldın bakim croxilex:) bu arada afiyet olsun bende bugün kocaman bi hamburger yedim ama çok pişmanım akşam sadece sebze yiicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…