ben çıkıyorum arkadaşlar. hepinize iyi akşamlar. byeeee
NIVEA bana numune göndermişdelikafaduldenbiraz önce kargo geldi pişik kremi,ıslak mendil ve şampuan göndermişler,ama aklıma takıldı israil malı değildir inşallah biraz araştırdım Alman bir adam icat etmiş Almanyada üretildiği yazıyor.a.s
selam kıslarrr... inşallah herkes iyidir... geçmişi okumak istedim ama önce yazayım dedim... bugün okul çıkışı son günün şerefine bi gezelim dedik... iki hamiş:) iki de başka arkadaş.. baya yorulduk ama iyi oldu.. şimdi girdim eve...
yarın de nasip olursa memlekete gidecem. dr izin verdi inşallah bişiy olmas 10saatlik otobüs yolculuğu ve tek başıma... aslında tırsıyorum biras... yani uzuuuuuun bi süre yokum buralarda nete girme şansım olmas pek... yarın akşam bi ara uğrarım belki...
o yüzden geçmişten önce biras size takılayım dedim... ayyy ne uzun oldu.... inşallah sizlerde bi yaramazlık yoktur olmaz da....
Canım internetten mi istedin?
Tuğçe gittinmi yoksa canım...
TUĞÇE GELİNCE nasıl şstediğini yazda bizde isteyelim. delikafadulden
selam kıslarrr... inşallah herkes iyidir... geçmişi okumak istedim ama önce yazayım dedim... bugün okul çıkışı son günün şerefine bi gezelim dedik... iki hamiş:) iki de başka arkadaş.. baya yorulduk ama iyi oldu.. şimdi girdim eve...
yarın de nasip olursa memlekete gidecem. dr izin verdi inşallah bişiy olmas 10saatlik otobüs yolculuğu ve tek başıma... aslında tırsıyorum biras... yani uzuuuuuun bi süre yokum buralarda nete girme şansım olmas pek... yarın akşam bi ara uğrarım belki...
o yüzden geçmişten önce biras size takılayım dedim... ayyy ne uzun oldu.... inşallah sizlerde bi yaramazlık yoktur olmaz da....
gedacımmm çok dikkat et kendine yolda tamam mı? iyi yolculuklar diliyorum şimdiden canım ama çok dikkatli ol
:a015:canım bir yolunu bulursan yine yaz bize özleriz Allah emanet ol sen ve bebeğin:a015:
çok teşekkürler arkadaşlar... sizler de inşallah Rabbe emanet olun... bu arada bu takvi canımı sıktı.. evenhealth da nereyi kesip yapıştırıyoruz?
cannım sadece http li kısmını yapıştırıosun başındaki eyrleri değil
aynı şekilde urlacım..bende öpmeden göndermem ve karşılamam..allah şükür 4 temmuz yani evlendiğimiz günden beri 1 gün bile soğuk karşılamadım..daim olsun hepimizin ki inşallah..:asigim:maşallah
ehehe iyi saat 3 oluyor hadi sen kocana naz cilve yapmaya hazırlan ehehehehe
ben bazen kapıdan girer girmez hemen sarılır öperim dur bi dur der içeri gireyim....der kocişim......delikafaduldendelikafadulden
canım korkma bişey olmaz inşallah..hemen bi bardak su içseydin yada şekerli bişeyler..bizim burda korkunca suya şeker atılır içirilir..allah filistindekilerin yar v yardımcusı olsun onların işi çok zor...:Saruboceq:kızlar ya ben çok korktum korkunca birşey olmaz değilmi Allah esirgesin,çocuklar kapının orda torpil patlattı ben dalmışım acayip zıpladım çok korktum aklıma filistindeki kardeşlerimiz geldi Allah yardımcıları olsun israil kahrolsun.
iii günlerde kullanın tuğçe..allah allah niye buraya göndermiyolar ki hayret bişey..bende istedim göndermiyoruz artık die mail attılar..:dilcikar:NIVEA bana numune göndermişdelikafaduldenbiraz önce kargo geldi pişik kremi,ıslak mendil ve şampuan göndermişler,ama aklıma takıldı israil malı değildir inşallah biraz araştırdım Alman bir adam icat etmiş Almanyada üretildiği yazıyor.a.s
ii yolculuklar geda..bende bayram da 9 saat yola çıktım ama allahın izniyle bişey olmadı..sende tırsma bişey olmaz inşallah..molalarda yürümeyi ve yeterince sıvı tüketmeyi unutma canım..allaha emanet ol.. a.s.selam kıslarrr... inşallah herkes iyidir... geçmişi okumak istedim ama önce yazayım dedim... bugün okul çıkışı son günün şerefine bi gezelim dedik... iki hamiş:) iki de başka arkadaş.. baya yorulduk ama iyi oldu.. şimdi girdim eve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?