kızlar ne desem yalan ama siz yiyinnn
narda öyle
internetteki yaralarının dısında da var yararlarııı
bazı seyler anlatılmaz yaaaa:::)))
meraba büyülü bahceler
anca yazabiliyorum
sirvan hayırlıı olsun canım bebiş odan güle güle kullanın insallah
selinay ankaraya geliyoruz insallah persenbe günü 2 günlüğüne umarım suluhanı da bulurum:::)))
sinehas nasıl oldun canım daha iyisin insallah, ayva yiyelim kızlar bol bol
urla canım sizden fazla bişi yemiyorum ama eksiğim vardır, hala hiç ilaç yada vitamin kullanmadım ve sadece dogal seyler yiyorum
elavinya ne güzel normal dogum varken ne gerek sezeryane::((
edanur bence de benim demir martta gelir gibi:::)))
urla gögüs altı sag gögüs altı agrısı bende de cok var o karacigerin kas germelerinden kaynaklanıyormuss, yani bebişler karacigere baskı yapıyor ve kaslar yırtılcak gibi oluyooo, caresi yok cekecegizzzz:::)))
bebeklerin dogduktan sonra 1 gün yıkanmaması daha ii, üzerinde ki pislikler ki onlar yararlı mikroplar bebişlerin bagısıklık güçlerini arttırıyorlar, bırakın bir gün pis kalsınlar::::))))
saglıcakla kalın kocaman öpüyorum hepiniziiiii
hıııı bu arada süpersiniz hepinizzzzzzz
resimler cok güzelllll:::)))
kız yuksel hazır kocan yokken bi bulusalım da kaynatalımmmm:::))))
evet kızlar biraz film gibi oldu ama bazı seyler öyle işteee:::))))
evet inanılmaz sanslıyız süper ayva ve nar yaptıııı bu sene:::)))
sulu nara 40 yasin okuyup yiyinnnn::))))))dogum için
demekki neymiş hergün
ceviz
yumurta
ayva
nar
yenecekmişş
ben yumurta fazla yiyemiyorum .
Anca hafta sonu denk geliyor..
demekki neymiş hergün
ceviz
yumurta
ayva
nar
yenecekmişş
kolay doğum yapmak için herhalde okunuyor 41 yasin bende duymamıştım
sabah kalkınca koy haşlansın sen giyinene kadar çıkarken at ağzına yahu.hatta becerebilirsen birazda kaşar ye yanında. Yada bi sefer tası yap koy içine işyerinde yersin şurda kaldı 2 ay öyle poğacayla falan geçiştirmesen keşke.cokacimcoook
ya salı pazarını kaldırdılar buradan alamıyorum ki hiç taze meyve sebze!! Manavda satılanlarda kötü oluyor.. Ama madem ayva ve nar dediniz benim neyim eksik ki alırım bende oğluşum için :))) hem avya yiyenin çocuğu gamzeli olur derler, bide tüylü olurmuş :))
edanurcum duydum ki elbiseme göz koymuşsun ay sana hediye edeyim şeker lafımı olur :)) ben beşiktaştan aldım, orada pasajlar varya işte oradan.. çok hoş hamile kıyafetleri var orada..ama aynısını profilo alışveriş merkezinde bi mağaza var, bebek ve annelere dair herşeyin satıldığı, orada da var.. Neyse ben 3. Buluşmaya başka bişey giyeyim bari :))))))))
Nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
şirvan benim elbiseleri bi an senin üstünde düşündümde nasıl olur acaba :)) sen neyi beğendin, onuda sana vereyim :))))) ya sorma bugün bu hatunlar çok uyuşuk!! Napsak acep bu uyuşukları uyandırmak için!! Bunlar hergün böyle giderlerse işimiz var valla!
Bu arada kızlar pekmezide ihmal etmemek gerekiyo, ama ben hiç sevmiyorum..dr. Bana hergün mutlaka 1 kaşıkta olsa ye dedi, hem bebeğe hem anneye çok faydalıymış..özellikle lohusayken saç dökülmesini önlüyomuş bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?