2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ne desem yalan ama siz yiyinnn
narda öyle
internetteki yaralarının dısında da var yararlarııı
bazı seyler anlatılmaz yaaaa:::)))

ay neden anlat çok merak ettim şimdi. bu arada ayva ile ilgili yazdıklarını okudum hemen ayva aldım hergün 2 tane yiyorum. akşam narde alırım eve giderken saol canım :teytey:

eda_edanur, benanber, chveneburi, cicekcicek, demet1, didem1981, dozkan, Esennn, mirage78, resolve31 ohhoo kaç kişiyiz yazan yok herkes okuyo.

ne şanslıyız biz ya bu sene ayvada narda hem çoktu hemde çok güzeldi üstelik hamileliğimize denk geldi hehehe

evet kızlar biraz film gibi oldu ama bazı seyler öyle işteee:::))))

evet inanılmaz sanslıyız süper ayva ve nar yaptıııı bu sene:::)))

sulu nara 40 yasin okuyup yiyinnnn::))))))dogum için

teşekür ederim , hayatım...

evet kızlar biraz film gibi oldu ama bazı seyler öyle işteee:::))))

evet inanılmaz sanslıyız süper ayva ve nar yaptıııı bu sene:::)))

sulu nara 40 yasin okuyup yiyinnnn::))))))dogum için

40 yasin mi o niyee

ben yumurta fazla yiyemiyorum .
Anca hafta sonu denk geliyor..

sabah kalkınca koy haşlansın sen giyinene kadar çıkarken at ağzına yahu.hatta becerebilirsen birazda kaşar ye yanında. yada bi sefer tası yap koy içine işyerinde yersin şurda kaldı 2 ay öyle poğacayla falan geçiştirmesen keşke.cokacimcoook

ya salı pazarını kaldırdılar buradan alamıyorum ki hiç taze meyve sebze!! manavda satılanlarda kötü oluyor.. ama madem ayva ve nar dediniz benim neyim eksik ki alırım bende oğluşum için :))) hem avya yiyenin çocuğu gamzeli olur derler, bide tüylü olurmuş :))

edanurcum duydum ki elbiseme göz koymuşsun ay sana hediye edeyim şeker lafımı olur :)) ben beşiktaştan aldım, orada pasajlar varya işte oradan.. çok hoş hamile kıyafetleri var orada..ama aynısını profilo alışveriş merkezinde bi mağaza var, bebek ve annelere dair herşeyin satıldığı, orada da var.. neyse ben 3. buluşmaya başka bişey giyeyim bari :))))))))

demekki neymiş hergün
ceviz
yumurta
ayva
nar

yenecekmişş

kolay doğum yapmak için herhalde okunuyor 41 yasin bende duymamıştım

nara okunması ilgimi çekti.

ben her sabah tost yapıyorum kendime , kolayıma gidiyor,,
dur yarın yumurta haşlıyım kendime....

hani bana hani bana

şirvan benim elbiseleri bi an senin üstünde düşündümde nasıl olur acaba :)) sen neyi beğendin, onuda sana vereyim :))))) ya sorma bugün bu hatunlar çok uyuşuk!! napsak acep bu uyuşukları uyandırmak için!! bunlar hergün böyle giderlerse işimiz var valla!

bu arada kızlar pekmezide ihmal etmemek gerekiyo, ama ben hiç sevmiyorum..dr. bana hergün mutlaka 1 kaşıkta olsa ye dedi, hem bebeğe hem anneye çok faydalıymış..özellikle lohusayken saç dökülmesini önlüyomuş bilginize...

kızlar herşeyi yiyin diyorsunuz...
Bende boy yok zaten
yakında fıçı gibi yuvarlanacağım.

Kız bu ruveydax nerde;
buluşmadan beri göremedim sanki onu,,,,

kızcağızı çokmu korkuttuk ne ... K.k siteyede girmiyor artık. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…