2009 Nisan Anneleri buraya

delikafadulden evet göz koydum elbisene sol canım da bana hamile kıyafetleri olmuyor daha heves ediuyom bakıyorum güzel omuyo eski kıyafetlerimi giyiorum yine.. ama sanırım bundan sonra büyür artık karnım. beşiktaşta pasajlar neydeydi ya çarşının içinde mi yoksa tansaşın arkasındakiyermi. ay ben hiç beşiktaşta hemile kıyafeti satan yer görmedim bayadırda gitmiyorum gerçi. :uhm:
kızlar herşeyi yiyin diyorsunuz...
Bende boy yok zaten
yakında fıçı gibi yuvarlanacağım.

kaydirigubbakcemile3 ay şirvan allah iyiliğini versin. banada diyorlar canın ne isterse ye sen hamilesin. herşeyi önüme koyuyorlar zaten iştah tavanda gelde hayır de. beraber yuvarlanırız arık artık son aylar. kaydirigubbakcemile3

Bir de şenay yoklama veriyormu,,,,

kaç gündür sanki onuda göremedim gibiiii

şirvancım şen ay tuğçe megul yok ne zamandır. şemşaver tatildeymiş gedada tatilde okullar açılınca gelieck onlar ama ben tuğçeyi merak ediyorum hiç bu kadar ayrılmazdı umarım herşey yolundadır.

beşiktaşta mc arkasında pasajlar var..........

ben çıkıyorum kızlar ,,,
sizler beni bugünlerde eğlendiremiyorsunuz.....

ben en iyi kocişimin yanına gidimmmmmmmmm......
nerde o bereketli nisan anneleri .....
tabiii ilk heyecanlar bitti, dimi,,,, giren yazan yok...

siz doğum yaptıktan sonra da tek tek kaybolursunuz...
ha buraya yazıyorumm.....

hepinizin msn adresini, telefonunu da alamam ki canım ....
nasıl bir arada tutacam ben bu kadar insanı ....
bişeyler düşünmem gerek....
şu kıvrak zekamı çalıştırım biraz.....

kızlar 15 tatil olduğu için fazla giremiyoum ben,öğretmen olanlarda ondan girmiyo sanırım..............................

kızlar bu arada hürrem2000 var ya geçen forumda anne olamayanların yazdıklarını okurken onun geçen yıl ocak ayında bebek sahibi olamadığı için yazdıüı bi yazıyı buldum o kadar duygulu yazmış ki anlatamam hatta bulursam koyucam buraya. karnımızdakilerin değerini bir kez daha anlarız insanlar kan ağlıyo evlatları olmuyo diye türlü eziyetli tedavilere giriyolar üstüste 5 düşük yapan var yılmamış hala uğraşıo. Allah evlatlarımızdan ayırmasın bu saatten sonra.

arkadaşlar iyi akşamlar.bayadır giremiyorum.merak eden etmeyen herkese teşekkürler.hatırlarsanız ben de şeker çıkmıştı.şu anda diyetteyim.günlük ölçümlerim iyi gidiyor çok şükür.hepiniz iysinizdir umarım.bu arada ben de bebeğimin karyola dolap ve alt değiştirme dolabını aldım.sade beyaz bi takım 780 tl tuttu.bakıp bakıp hayal kuruyorum.benim sezeryan oalcağı için 9 veya 10 hafta gibi bi zamanım kaldı.inşallah rabbim hepimize zamanında hayırlı kolay doğumlar nasip eder.

teşekkür ederim canım..

sağol canım bende yatıyorum bol bol

sinehas canım gecmiş olsun tekrar...senin TSH değerlerin ne ve ne kadar ilac alıyorsun... ben de hipotiroid hastasıyım o yuzden merak ettim ... dualarım seninle

ilk değere göre daha normal sonuçlar ama ilaç kullandığım halde t4 değerim yükselmiyor 0.6 çıktı ama ilaç kullandığım için bu değer normal değil yani t4 çalışmıyor bende.
anlayacağın bebek değil ben şişiyorum çok fazla terliyorum ve hemen nabızla tansiyonu tetikliyor.boğulacak gibi oluyorum bazen..
ama bebeğim sağlıklı olsunda ben razıyım herşeye..

geçmiş olsun canım sende benim gibi hastasın her zaman..
Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

teşekkür ederim canım.ne olur dua edin bizim için,3 hafta sonra inş. artık kötü bişey duymam..

benimde şekerim çıktı 2000kalorilik diyet verdiler.ama üç hafta sonra ölçülecek tekrar.senin hergün mü ölçülüyor.diyetten dolayı iki kilo verdim.endişeleniyorum.zaten 8 kilo almıştım kaldı altı kilo.

off yani bugün site hakikaten çok sıkıcıydı...bu urlada şeytan tüyü falan mı var anlamadım ki!! aşağıda adı görünse yetiyo siteye, hemen çeneler açılıyo!! şirvan kaçmakta sonuna kadar haklı, doğumdan sonra kimse kalmayacak burada anlaşılan..

sinehas valla en iyi ilaç moral biliyosun.. bugün annemle konuştum biraz ağrılarım var ne yapayım diye..ben iyiyim hemde çok iyiyim, bu yüzden bebeğimde çok sağlıklı diyeceksin arka arkaya dedi.önce buna sen inan dedi, olacak tabi bu sıkıntılar çünkü bi canlıya yaşam kaynağı oluyosun, anne oluyosun, kolay mı anne olmak dedi.. onun sözcükleri bile kendimi iyi hissetmeme yetti..nede olsa anne, artık karnında olmasamda verdiği moral yetiyo, kaldı ki bizim bebeklerimiz hala bizim duygularımızı yaşıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…