delikafadulden evet göz koydum elbisene sol canım da bana hamile kıyafetleri olmuyor daha heves ediuyom bakıyorum güzel omuyo eski kıyafetlerimi giyiorum yine.. ama sanırım bundan sonra büyür artık karnım. beşiktaşta pasajlar neydeydi ya çarşının içinde mi yoksa tansaşın arkasındakiyermi. ay ben hiç beşiktaşta hemile kıyafeti satan yer görmedim bayadırda gitmiyorum gerçi. :uhm:ya salı pazarını kaldırdılar buradan alamıyorum ki hiç taze meyve sebze!! manavda satılanlarda kötü oluyor.. ama madem ayva ve nar dediniz benim neyim eksik ki alırım bende oğluşum için :))) hem avya yiyenin çocuğu gamzeli olur derler, bide tüylü olurmuş :))
edanurcum duydum ki elbiseme göz koymuşsun ay sana hediye edeyim şeker lafımı olur :)) ben beşiktaştan aldım, orada pasajlar varya işte oradan.. çok hoş hamile kıyafetleri var orada..ama aynısını profilo alışveriş merkezinde bi mağaza var, bebek ve annelere dair herşeyin satıldığı, orada da var.. neyse ben 3. buluşmaya başka bişey giyeyim bari :))))))))
kızlar herşeyi yiyin diyorsunuz...
Bende boy yok zaten
yakında fıçı gibi yuvarlanacağım.
Bir de şenay yoklama veriyormu,,,,
kaç gündür sanki onuda göremedim gibiiii
delikafadulden evet göz koydum elbisene sol canım da bana hamile kıyafetleri olmuyor daha heves ediuyom bakıyorum güzel omuyo eski kıyafetlerimi giyiorum yine.. Ama sanırım bundan sonra büyür artık karnım. Beşiktaşta pasajlar neydeydi ya çarşının içinde mi yoksa tansaşın arkasındakiyermi. Ay ben hiç beşiktaşta hemile kıyafeti satan yer görmedim bayadırda gitmiyorum gerçi. :uhm:
Kaydirigubbakcemile3 ay şirvan allah iyiliğini versin. Banada diyorlar canın ne isterse ye sen hamilesin. Herşeyi önüme koyuyorlar zaten iştah tavanda gelde hayır de. Beraber yuvarlanırız arık artık son aylar. Kaydirigubbakcemile3
kızlar herkese günaydın!
iyi haftalar.
sinehascım okudum yazdıklarını kendini sakın üzme sıkma iyi bak artık bundan sonra dikkat et yediklerine beslenmene!
doktorun tavsiyelerini dinle.
düzelir canım.
istanbul buluşma fotolarını bekliyoruz acil!!!!!!!
canım sıkma canını dikkat et.................
allah yardımcın olacaktır
yat dinlen güzel beslen..............
]
oy maşallah bu ne kız 3 hafta önden ne yiyorsun bu kadarda besliyorsun ogluşunu
bizede söyle
CANIM BU HAFTA İÇİN 1 KİLO AZMI BEN ŞİMDİ İNTERNETTEN BAKTIM 750-1650 ARASI DİYOR. YANİ ÇOK GENİŞ BİR YELPAZE. herkesin tipi farklı bebeğin çok tombul doğması gerekmiyor. hem ultrason görüntüsüne bakıp yorum yapmışsın suratı kemikli filan diye iyide canım gerçeği tam yansıtmıyor ki o görüntü. doktorlar bazen felaket tellallığı yapıyorlar. benimkide fazla rahat. aferdersin kabızlık var kan geldi diyorum aa önemli değil normal diyor hemen.. o da öyle sen şimdi en başta bebeğin için sakin ol. bolbol dua et. sen ne yersen ye bebek ihtiyacı olanı alacak. kendini şişmanlatmaktan başka işe yaramıycak. senin düşmanın en başta stres bence a.s.
yok canım yanlış anlaşılmışım galiba ben kilosu az diye üzülmedim kendi hastalığımdan dolayı gelişimi tamamlanmamış.3 hafta sonra toparlar kendini dedi..
bende dua ediyorum sağlıklı olsunda cılız olsun sorun değil :Saruboceq:
sinehas canım gecmiş olsun tekrar...senin TSH değerlerin ne ve ne kadar ilac alıyorsun... ben de hipotiroid hastasıyım o yuzden merak ettim ... dualarım seninle
ya kızlar ben galiba grip olacağım ...uffff.... sabah kalktım bogazım agrıyor...bir kırıklık var ve burnum tıkalı ...yahu nerden kaptım....hay Allah... midem yandığı için portakal vs. de yiyemiyorum..oy yine bana yatak yorgan yolları gorundu ... .(
hepinize merhaba,
öncelikle sinehas çook geçmiş olsun, ama moralini bozma..Allahın izniyle herşey düzelir..
şirvancım oda takımın bi harika, inşallah oğluşunla birlikte sağlıkla güzel günlerde kullanmak nasip olur..
kızlar buluşma resimlerine gelince, dün akşam ekleyecektim hatta şirvana msndende yollayacaktım ama saolsun benim akıllı kocam kendi webcam ini bozduğu için benim bilgisayara musallat oldu son günlerde, dün akşamda benim bilgisayardan saatlerce ablasıyla muhabbet etti, ama bu akşam eve gidince yüklerim mutlaka. bu arada bursasucum sende yazmışsın msnden ama yatarken bi arkadaşının sana selamı var dedi bizimki yılışık yılışık( vaktinde neden söylemedin deyince senin hesaptan ablamla konuşuyodum, şimdi elimden alırsın die söylemedim dedi !! bu odunları nerelere götürüpte yonttursak ben bilmiyorum ki!!
bu arada çok kalabalık olucaz bu kez diye hevesleniyodum, gelirim diyenler bile gelmedi..çiçek nerelerdeydin bakalım!!bi kocayı kandıramadın mı :)))
benimde şekerim çıktı 2000kalorilik diyet verdiler.ama üç hafta sonra ölçülecek tekrar.senin hergün mü ölçülüyor.diyetten dolayı iki kilo verdim.endişeleniyorum.zaten 8 kilo almıştım kaldı altı kilo.arkadaşlar iyi akşamlar.bayadır giremiyorum.merak eden etmeyen herkese teşekkürler.hatırlarsanız ben de şeker çıkmıştı.şu anda diyetteyim.günlük ölçümlerim iyi gidiyor çok şükür.hepiniz iysinizdir umarım.bu arada ben de bebeğimin karyola dolap ve alt değiştirme dolabını aldım.sade beyaz bi takım 780 tl tuttu.bakıp bakıp hayal kuruyorum.benim sezeryan oalcağı için 9 veya 10 hafta gibi bi zamanım kaldı.inşallah rabbim hepimize zamanında hayırlı kolay doğumlar nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?