2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu cum özel hastaneler ve doktorlar konusunda tamamiyle katılıyorusm sana.
bende özel hastaneye gidiyorum.
burdada özel doktora gidiyorum.
yani sormayınca bişey sölemiyolar.yani söylüyolarda fiks aynı şeyler.
bak şimdi benim rutin bir kontrolü anlatayım.
1-önce doktorla kısa bir konuşma.
ilaçları kullanıyomusun.şikayetlerin varmı.o zaten ekranda benimle ilgili bir geçmişi inceliyor test sonuçları raporlar.
2-sonra tartıya çıkıyorum.her seferinde ısrarla ayakkabılarımı çıkarmak istiyorum ama önemli değil çıkarma diyor.
3-sonra tansiyonumu kontrol ediyor.
4-sonra ekranda bizim minğe bakıyoruz beraberce bak bu ayak bu kafa bu kalp.kalp atışını dinliyoruz.
kiloya bakıyoruz.
5-istersem bi çıktı alıyoruz görüntüden.
sorun varmı diye soruyor.
ben zaten yeterince donanımlı gittiğim için bildiğim şeyleri onaylatıyorum.
yani çok hızlı gelişiyor tabi bunlar..

ya zaten ben okadar çok şey okuyorum ve inceliyorum ki.
artık hafta hafta biliyorum .
mesela gece yatınca nefes alma problemi çıkmıştı bende.
sorunun nedeni bebeğin gelişimiyle akciğerlere baskı yapması.
çözüm:bir yastık fazla koy.rahat bir pozisyonda yat.
ama ben doktora da söledim.beraber koro halinde söledik çözümü doktorda güldü tabi!!

ayyy ama burda gittiğim özel doktor var çok matrak ya!!!
onunla iyi eğleniyorumda.
oda bişey sordurmuyo..
mesela boyu nekadar diyorum.
boyu net sölenmez şimdi denizcim.bak bebeğe kıvrılmış yatıyor.sen kıvrılıp yatsan net ne ölçüm yapabiliriz değilmi.
elimizlede düz konuma getiremeyizki..
abi ne sorsam of deniz inanma bunlara deniz şehşir efsanesi bunlar deniz modunda herif!!
ama burdaki en iyilerden biri yani!!

vallahi korkmayın aşıdan hiiiçççç acımadı diyorum ya hissetmedim bile üstelik 5 e tamamlayınca ömür boyu koruyomuş bilginize dicemde zaten biliyosunuzdur bende geç bile kaldım yani yaptırmakta sağlık ocaklarındaki aşılar taze oluyomuş,önce polikliniğe gittim sordum onlar aşıyı alın gelin yapalım dediler,çıkarken bir kadın bana sağlık ocaklarında hem ücretsiz hemde risksiz diince tabi ben sağlık ocağı aradım kızı yaptırmış meğerse,bu arada bebek aşılarınıda orda yaptırabiliyomuşuz ne geri kalmışım meğerse yahu

ya arkadaşlar bana yakın kim vardı hangi hastane ve dr a giidiyodu unuttum ben,gayrettepede oturuyorum daha doğrusu ortaklarda ama dr.değiştirecem bu iidir diyecek olan varmı aranızda

kızlar ne kadar çok suratım şişmiş,, aynaya bakınca anlamıyor insan.. resimde farklı

en çok göbişi çıkan da benim herhalde ; bu arada toprağında göbek resmi vardı,,onu eklememişmi, mailime bakmadım henüz ....

şirvanın göbişi :CüvCüv:

en çok göbişi çıkan da benim herhalde ; bu arada toprağında göbek resmi vardı,,onu eklememişmi, mailime bakmadım henüz ....

hahaha çok şeker çıkmışsınız bence:) insanlar nası bakıodu size 6 tane şiş göbekli bi masada:)

hiç sorma yaa. komikti,,, kimbilir arkamızdan neler demişlerdir.

güzelim bir yandan üzüldüm, bir yandan sevindim... beraber aynı gün gideriz kontrollere...
hastane güzel merak etme.... .
12 şubatta son seminer var,,, kendini ayarlarsan oraya gel ,,, bakmış olursun hem

canım takma kafana; rüyada kan görmek , rüyayı bozar derler,, sen içini ferrah tut, bakım ...

ben biliyorsun medicalpark Göztepeye gidiyrum... hastaneye bak...medipolün doktorlarını topladı resmen..

ay ben daha yeni içecem kahvemi gözüm açılmadı hala

güzelim sen çok kahve içiyosun ,,, olduğu gibi vucutdaki demiri alıyor,,,

evet bu sefer daha sıcak bir ortam vardı,, daha çok kaynaşıyor insan.. güldük durduk valla ,devamlı.. çoçuklar bir yana,,,. kocalarımızı çekiştirdik paso,,,

güzelim siyahta giysek,, görünen köy klavuz istemiyor hesabı...

merhaba arkadaşlar...Sabahtan işlerimi hallettim anca gelebildim...

Fotolar çok şeker..ve samimi olarak soyluyorum hamilelik hepinize çok yakışmışŞeniz...ay sanki hepinizi tanıyor gibiyim...iyiki varsınız bence siz bu buluşmaları bebişlerle de tekrarlayın nasipse (bizde iyice çatlayalım) :1closedeyes:

edanurcum fotonu ekledim göbişler bölümüne
bu arada kızlar yazmayı unuttum çok isterdim bende gelmeyi çok kıskandım valla:dilcikar:
hepiniz çok güzel çıkmışsınız maşallah size

bişey değil e toprak seninde tekli resmin varmış galiba ama o bana gelmedi mailde yoktu yani
ne kararlar alındı 2.aylık olağan hamişler topantısında :))

canım iyi atlatmışsın tetenoz aşısını. ben yaptırmadım hiç korkuyom iğneden dopktor sen bilirsin. gerek yok dedi. yaptırmadım bende.

kızlar tetanoz aşısından korkmayın inanın bana hiç ama hiç acımıyor kan vermek daha zor aşı hiç korkulcak bişey değilmiş
yaptırın zararı olmaz

ya aynen prosedion bizimde doktorla görüşmemiz şöyle
1-yarım saat beklerim kesin randevu saati dışında
2-hadi gel ultrasona girelim giriyoruz
2-dediğin gibi şu şurası bu burası bol bol resimler çekmeler
3-ultrasondan kalk odasına git
soruların varsa sor
4-çok çok gerekiyorsa oda aklına gelrise bi kaç öğüt ki çok nadir
hadi iyi akşamlar 15 gün sonra görüşelim....:bbo:

Bu arada hareketler konusunda konuşmuşsunuz..valla ne diyeyim kalp kalbe karşıdır...bende dün gece aynı şeyi duşundum yahu hareketler azaldı mı ne diye ...ama konuşulanlar içimi rahatlattı...gaz problemi ve yerin daralması gayet mantıklı açıklamalar...ağzınıza sağlık..iyiki bu paylaşımlar var yoksa ben iyice evhamsan kafayı yiyecem...

Zaten hamilelikle ilgili konuları sizinle konuşuyorum ve mutlu oluyorum...cevremde tek hamiş benim bazı arkadaşlarımın henüz olmuyor (deneme ve bekleme aşamasındalar) bazıları da bekar yani milleti sıkıyorbu hamiş meseleleri ama sizinle çok mutluyum...

yaaa ben kocişi sabah Kıbrısa konferansa gonderdim yalnızım şimdi kızımla ...ay kızsamda sinir olsamda bazen valla şimdiden özledim....Allah başımızdan eksik etmesin Kocalarımızı ...

Bu arada gider ayak yine sinir etti beni o başka...yurt dışına görüşmeleri için telefonu kapalıymış beyfendi yeni haberi olmuş açtıramıyormuş...ay doğursam bu 5 günde en son haberi olacak...ne rahat adam yahu...

Gerçekten öyle iyüksel. Koçişler bile burdaki arkadaşlar kadar dinlemiyo insanı.Paylaşmak anlaşılmak çok güzel.kaydirigubbakcemile2

Şirvan sorma benim koca izin vermedi göbek fotosuna ne gerek var diye!! ne olcak ya falan dedim olmaz dedi, nazar değermiş sildi zaten fotoğrafı! neyse ben bi ara kaçak çekip koyarım göbüş fotosunu :))) ama öslem sen ve ben iyi büyütmüşüz göbüşleri valla..üçümüzünde birbirmizden aşağı kalır tarafı yok!! ama edanur ve ruveydaxın hiç yoktu göbüş!

Sen de şimdi inadına bu beş gün de doğurmaya kalkma. Eminim biyerlerden arayıp durumunu öğrenir sık sık bişey olmaz.:CüvCüv:

kızlar elektrikler gitti 2 saat falan oldu yteni geldi dedim şimdi bu kızalr sayfa sayfa yazmışlardır
bu laptopta kafayı yedi nasıl okuacm die kara kara düşünyodumki
çok yazmamışınız hihihih
kızlar kocam bile anlayamaz beni sizler kadar hani aç açın haliden anlar derler ya:)))
hamile hamilenin derdinden anlar :::)ihihihi

elektrikler kesilmese kalkıpta bi iş yapacağım yoktu balkonumun ve mutfağımın camlarını sildim
mutfak dolablarınıda başlıyodumki Allah tan elektrikler geldi:))

ya kızlar bu dr. randevuları hep aynı geçiyo demek ki!! ben 3 dr değiştirdim hepsinde aynıydı sahne! neyse bu son dr. um ayda 1 defa çağırıyor şimdilik ve bu ayın 20 sinde randevumuz ama zaman geçmek bilmiyor açıkçası.. bu görüşmeden önce idrar ve kan tahlili istedi benden..bıktım bu testlerden tahlillerden!!! ama bu aydan sonra mı 15 günde bir gideceğiz?? nasıl olacak dr. randevularının sıklığı bilen var mı???

Merhaba kızlar;

Buluşma fotoğraflarını gördüm çok şeker çıkmışsınız..
Etoprak senin üzerinde ki elbise sanırım aynısı bendede var :))
Çok beğenerek almıştım..
Uykuya dalmakta zorlanıyorum bende...
Birde gece uyanmalarım oluyo...
Günler azalıyo..
Allahım herkese kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin..
Bir avazda inşallah !!

arkadaşlar gece terlemeleriniz var mı ben her gece 3 defa üstümü değiştirmek zorunda kalıyorum

valla aynen bende zati şu an atletle oturuyorum
ekşi ekşi süt kokmaya başladım ben yaaa çok terlyorum

kızlar sağlık ocağını aradım kanım iyi çıkmış
şekerimde iyi çıkmış zaten onu biliyordum
birttek alt değerlerden mch neyse ne bu bilen varmı ebede bilmiyor soktoruna sorarsın dedi
işte o mch çok yüksek çıkmış

meraklandım şimdiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…