- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
en çok göbişi çıkan da benim herhalde ; bu arada toprağında göbek resmi vardı,,onu eklememişmi, mailime bakmadım henüz ....
şirvanın göbişi :CüvCüv:
hahaha çok şeker çıkmışsınız bence:) insanlar nası bakıodu size 6 tane şiş göbekli bi masada:)
ya kızlarrr
benim doktordan randevu almak için medipolü aradım. Süresiz izne çıktı ne zaman gelir bilmiyoruz dediler. Cepten aradım doktoru, meğer hastaneden ayrılmış. Göztepe medical park a geçmişşş. napsam ki hastane mi değiştirsem doktor mu? :uhm: ay şansa bak yaaa. sinirim bozuldu gülüyorum sadece.
günaydın arkadaşlar.uzun süredir yazamıyordum. ama takip ediyorum zor olsada.bu gece rüyamda kan gördüm damla damla akıyordu.rüya tabirlerine baktım çokta hayırlı şeyler yazmıyo.içim sıkıldı valla.bebeğini düşürmesi falan diye yorumlamış.etkilendim birden.sizinle paylaşmak istedim.
ay sormayınn
Medical Park daha büyük bir hastane orası doğru herhalde daha iyi bir yerdir. Uzaklık olarak biraz daha uzak bize. 15 dakika falan daha uzaktır. medical park a giden çok arkadaş vardı. Sizin yorumlarınızı bekliyorum artık.
ay ben daha yeni içecem kahvemi gözüm açılmadı hala
selam kızlar,
ya fotolar için akşam biraz uğraştım ama beceremeyince pasladım size artık kim yapabilirse diye... çok teşekkür ederim bursasu..
kızlar öslem, şirvan ve ben bir tarafta oturuyorduk (bursasu bizi yazmış zaten) benim karşımda edanur onun yanında s ebru ve en sonda ruveydax var..
ya göbek konusu komediydi ama bizde çok rahatız hiç kimseyi iplemedik valla:))) ama son şu tek göbek çekimlerinde arada bakıyodum etrafa millet cidden bize bakıp bakıp sırıtıyodu..tabi bu defa kalkmak daha zor oldu çünkü sohbet süperdi..3. aylık olağan hamiş toplantısı biraz daha uzun olacak heralde :))))) bu arada 3.yü de yapalım diyoruz, önümüzdeki ay falan.. şimdiden programlarınızı yapın ona göre..gelmeyenler ne çok şey kaçırıyolar bi bilseler!!
bu arada didem benimde bacaklarımda kasılma var, ve hayatımda hiç böyle bi acı duymamıştım.banada ilaç verdi dr. ama henüz almadım, alayım da hemen başlayayım..
kıslarrr fotolar çok şeker ya hepiniz çok tatlısınız valla!
yanlız özlem-şirvan-etoprak siyahkara bürünmüşsünüz şekerler zayıf gözükmekmi amacınız.
artık çok geççç:)))
ay ama hepiniz gerçekten çok güzel çıkmışsınız.
sormadılarmı hamileler günü falan mı diye?
edanurcum fotonu ekledim göbişler bölümüneanladım canımm demek yerleri azaldığuı için hareketler azalıyor. bu hafta içi doktora gidince sorarım cuma günü bakalım ne diycek.. :CüvCüv:
gaz olayı doğru bak 3/4 gündür gazman gibiyim. bebiş te rahatsız oluyor olabilir karnım şişyor onunda yeri azalıyor
bursa benim tekli fotoyu göbek resimleri bölümünede koyarmısın söz verdim bi türlü ekleyememiştim.
bişey değil e toprak seninde tekli resmin varmış galiba ama o bana gelmedi mailde yoktu yaniselam kızlar,
ya fotolar için akşam biraz uğraştım ama beceremeyince pasladım size artık kim yapabilirse diye... çok teşekkür ederim bursasu..
kızlar öslem, şirvan ve ben bir tarafta oturuyorduk (bursasu bizi yazmış zaten) benim karşımda edanur onun yanında s ebru ve en sonda ruveydax var..
ya göbek konusu komediydi ama bizde çok rahatız hiç kimseyi iplemedik valla:))) ama son şu tek göbek çekimlerinde arada bakıyodum etrafa millet cidden bize bakıp bakıp sırıtıyodu..tabi bu defa kalkmak daha zor oldu çünkü sohbet süperdi..3. aylık olağan hamiş toplantısı biraz daha uzun olacak heralde :))))) bu arada 3.yü de yapalım diyoruz, önümüzdeki ay falan.. şimdiden programlarınızı yapın ona göre..gelmeyenler ne çok şey kaçırıyolar bi bilseler!!
bu arada didem benimde bacaklarımda kasılma var, ve hayatımda hiç böyle bi acı duymamıştım.banada ilaç verdi dr. ama henüz almadım, alayım da hemen başlayayım..
canım iyi atlatmışsın tetenoz aşısını. ben yaptırmadım hiç korkuyom iğneden dopktor sen bilirsin. gerek yok dedi. yaptırmadım bende.
bursasu cum özel hastaneler ve doktorlar konusunda tamamiyle katılıyorusm sana.
bende özel hastaneye gidiyorum.
burdada özel doktora gidiyorum.
yani sormayınca bişey sölemiyolar.yani söylüyolarda fiks aynı şeyler.
bak şimdi benim rutin bir kontrolü anlatayım.
1-önce doktorla kısa bir konuşma.
ilaçları kullanıyomusun.şikayetlerin varmı.o zaten ekranda benimle ilgili bir geçmişi inceliyor test sonuçları raporlar.
2-sonra tartıya çıkıyorum.her seferinde ısrarla ayakkabılarımı çıkarmak istiyorum ama önemli değil çıkarma diyor.
3-sonra tansiyonumu kontrol ediyor.
4-sonra ekranda bizim minğe bakıyoruz beraberce bak bu ayak bu kafa bu kalp.kalp atışını dinliyoruz.
kiloya bakıyoruz.
5-istersem bi çıktı alıyoruz görüntüden.
sorun varmı diye soruyor.
ben zaten yeterince donanımlı gittiğim için bildiğim şeyleri onaylatıyorum.
yani çok hızlı gelişiyor tabi bunlar..
Bu arada hareketler konusunda konuşmuşsunuz..valla ne diyeyim kalp kalbe karşıdır...bende dün gece aynı şeyi duşundum yahu hareketler azaldı mı ne diye ...ama konuşulanlar içimi rahatlattı...gaz problemi ve yerin daralması gayet mantıklı açıklamalar...ağzınıza sağlık..iyiki bu paylaşımlar var yoksa ben iyice evhamsan kafayı yiyecem...
Zaten hamilelikle ilgili konuları sizinle konuşuyorum ve mutlu oluyorum...cevremde tek hamiş benim bazı arkadaşlarımın henüz olmuyor (deneme ve bekleme aşamasındalar) bazıları da bekar yani milleti sıkıyorbu hamiş meseleleri ama sizinle çok mutluyum...
yaaa ben kocişi sabah Kıbrısa konferansa gonderdim yalnızım şimdi kızımla ...ay kızsamda sinir olsamda bazen valla şimdiden özledim....Allah başımızdan eksik etmesin Kocalarımızı ...
Bu arada gider ayak yine sinir etti beni o başka...yurt dışına görüşmeleri için telefonu kapalıymış beyfendi yeni haberi olmuş açtıramıyormuş...ay doğursam bu 5 günde en son haberi olacak...ne rahat adam yahu...
arkadaşlar gece terlemeleriniz var mı ben her gece 3 defa üstümü değiştirmek zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?