etoprak randevu için geçen sefer sordum bana 36. haftadan sonra 2 haftada bir dediler. Ne demekse ben zaten 38. haftadan sonra doğuma gitcem dalga geçiyolar herhalde heheheh
valla kızlar noldu size bugün???? kimse bişey yazmıyo!
kızlar ben büyük çift kişilik baza almak istiyorum..bellonada var bi tane kampanyada bordürlü bişi!!
:: BELLONA | İyi Ki O'na Rastladım... ::
ahanda bu!nasıl sizce? ama başlığının fiyatını bulamadım..aranızda baza kullanıpta şikayeti olanlar var mı? bide nelere dikkat etmek lazım?
şirvancım 12 şubattaki seminer saat kaçta başlıyor..
Merhaba kızlar;
Buluşma fotoğraflarını gördüm çok şeker çıkmışsınız..
Etoprak senin üzerinde ki elbise sanırım aynısı bendede var :))
Çok beğenerek almıştım..
Uykuya dalmakta zorlanıyorum bende...
Birde gece uyanmalarım oluyo...
Günler azalıyo..
Allahım herkese kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin..
Bir avazda inşallah !!
arkadaşlar gece terlemeleriniz var mı ben her gece 3 defa üstümü değiştirmek zorunda kalıyorum
valla kızlar noldu size bugün???? kimse bişey yazmıyo!
kızlar ben büyük çift kişilik baza almak istiyorum..bellonada var bi tane kampanyada bordürlü bişi!!
benim ayak ucundan açılıyor, yanlardan açılanı da var o yüzden yazdım.
bence ayak ucundan daha iyi,,, birde kilitleme sistemine dikkat et derim.
ahanda bu!nasıl sizce? ama başlığının fiyatını bulamadım..aranızda baza kullanıpta şikayeti olanlar var mı? bide nelere dikkat etmek lazım?
Canım bir görünüyorsun bir görünmüyorsun..MERABA büyülü bahceler
anca yazabiliyorum
sirvan hayırlıı olsun canım bebiş odan güle güle kullanın insallah
selinay ankaraya geliyoruz insallah persenbe günü 2 günlüğüne umarım suluhanı da bulurum:::)))
sinehas nasıl oldun canım daha iyisin insallah, ayva yiyelim kızlar bol bol
urla canım sizden fazla bişi yemiyorum ama eksiğim vardır, hala hiç ilaç yada vitamin kullanmadım ve sadece dogal seyler yiyorum
elavinya ne güzel normal dogum varken ne gerek sezeryane::((
edanur bence de benim DEMİR martta gelir gibi:::)))
urla gögüs altı sag gögüs altı agrısı bende de cok var o karacigerin kas germelerinden kaynaklanıyormuss, yani bebişler karacigere baskı yapıyor ve kaslar yırtılcak gibi oluyooo, caresi yok cekecegizzzz:::)))
bebeklerin dogduktan sonra 1 gün yıkanmaması daha ii, üzerinde ki pislikler ki onlar yararlı mikroplar bebişlerin bagısıklık güçlerini arttırıyorlar, bırakın bir gün pis kalsınlar::::))))
saglıcakla kalın kocaman öpüyorum hepiniziiiii
hıııı bu arada süpersiniz hepinizzzzzzz
resimler cok güzelllll:::)))
kız yuksel hazır kocan yokken bi bulusalım da kaynatalımmmm:::))))
Bu arada hareketler konusunda konuşmuşsunuz..valla ne diyeyim kalp kalbe karşıdır...bende dün gece aynı şeyi duşundum yahu hareketler azaldı mı ne diye ...ama konuşulanlar içimi rahatlattı...gaz problemi ve yerin daralması gayet mantıklı açıklamalar...ağzınıza sağlık..iyiki bu paylaşımlar var yoksa ben iyice evhamsan kafayı yiyecem...
Zaten hamilelikle ilgili konuları sizinle konuşuyorum ve mutlu oluyorum...cevremde tek hamiş benim bazı arkadaşlarımın henüz olmuyor (deneme ve bekleme aşamasındalar) bazıları da bekar yani milleti sıkıyorbu hamiş meseleleri ama sizinle çok mutluyum...
Şirvan sorma benim koca izin vermedi göbek fotosuna ne gerek var diye!! ne olcak ya falan dedim olmaz dedi, nazar değermişsildi zaten fotoğrafı! neyse ben bi ara kaçak çekip koyarım göbüş fotosunu :))) ama öslem sen ve ben iyi büyütmüşüz göbüşleri valla..üçümüzünde birbirmizden aşağı kalır tarafı yok!! ama edanur ve ruveydaxın hiç yoktu göbüş!
saol canım. e toprağın elbisesini bende çok beğendim. nerden aldın canım sorması ayıpb bbende alcam aynısını 3. buluşmada pişti olalım dermişim. delikafaduldenMerhaba kızlar;
Buluşma fotoğraflarını gördüm çok şeker çıkmışsınız..
Etoprak senin üzerinde ki elbise sanırım aynısı bendede var :))
Çok beğenerek almıştım..
Uykuya dalmakta zorlanıyorum bende...
Birde gece uyanmalarım oluyo...
Günler azalıyo..
Allahım herkese kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin..
Bir avazda inşallah !!
canım sitede görünmüyo. zaten site adres vermek yasak forumu kapatırlar. bende baza kullanıyorum çok kullanışlı. hiçbir şikayetim yok herşeyi alıyor içine kesinlikle baza tansiye ederim. bütün markaları araştır derim bazılarını küçücük bazılarını baya derin ve geniş. genişlerini tercihet kışlık torgan falan filan hep oraya kaldırılıyor iyi oluyor yani.valla kızlar noldu size bugün???? kimse bişey yazmıyo!
kızlar ne desem yalan ama siz yiyinnn
narda öyle
internetteki yaralarının dısında da var yararlarııı
bazı seyler anlatılmaz yaaaa:::)))
kızlar ne desem yalan ama siz yiyinnn
narda öyle
internetteki yaralarının dısında da var yararlarııı
bazı seyler anlatılmaz yaaaa:::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?