2009 Nisan Anneleri buraya

etoprak randevu için geçen sefer sordum bana 36. haftadan sonra 2 haftada bir dediler. Ne demekse ben zaten 38. haftadan sonra doğuma gitcem dalga geçiyolar herhalde heheheh

valla kızlar noldu size bugün???? kimse bişey yazmıyo!

kızlar ben büyük çift kişilik baza almak istiyorum..bellonada var bi tane kampanyada bordürlü bişi!!

:: BELLONA | İyi Ki O'na Rastladım... ::

ahanda bu!nasıl sizce? ama başlığının fiyatını bulamadım..aranızda baza kullanıpta şikayeti olanlar var mı? bide nelere dikkat etmek lazım?

etoprak randevu için geçen sefer sordum bana 36. haftadan sonra 2 haftada bir dediler. Ne demekse ben zaten 38. haftadan sonra doğuma gitcem dalga geçiyolar herhalde heheheh

:)))))))) ay bu da iyiymiş!! zahmet etmeselermiş, sen kendi kendine de doğururdun zaten ne gerek var ki!! iyiki 6 ayda bir gel demiyolar :)))

ben 9 senedir yataşın battal boy bazasını kullanıyorum ve çok memnunum.baya bi eşya koyulabildiği içine çok iyi oldu. Kızıma da yeni tek kişilik işbirin büyük bazasını aldım 1m e 2 m şimdide onun altını doldurdum çok iyi oluyo.:teytey:

cnm bazayı göremedim
hayırlı olsun
bende iyiki baza almışım içi dopdolu valla bir sürü şey alıyor
şeyeb dikkat et bazanın içinde eşyalarını koyacağın tabanı varya o çok ince olmasın
bide yatağını bazana göre yada bazanı yatağına göre al yani ebatlarını

saolun valla kızlar.. yeni evli olduğumuzdan yatak yeni ortopedik olanlardan.. o yüzden bazayı ona göre alıcam.. fiyatı fena gelmedi bana bazanın!! eşyalar çoğaldı koyacak yer yok,ama yatak odası tkımım da yeni!! takımın yatağını ne yapacağım onu bilmiyorum işte! karar veremiyorum, bebek hesapta yoktu bisüre için, o yüzden karyola almıştık şimdi herşey değişti..ee bebeğe yer açmak lazım di mii!

şirvancım 12 şubattaki seminer saat kaçta başlıyor..

saat 14:00

2 gecedir , bende yarasa gibiyim,,,, bundan sonra böylemi gececek artık

arkadaşlar gece terlemeleriniz var mı ben her gece 3 defa üstümü değiştirmek zorunda kalıyorum

bende terleme yok, zaten tşörtle yatıyorum.

bugün hepimizde bi uyuşukluk var yazdıklarınızı okurken uykum geldi okuduklarımı anlamayıp 3-5 kere okuyorum valla aptallaştım ya

MERABA büyülü bahceler
anca yazabiliyorum

sirvan hayırlıı olsun canım bebiş odan güle güle kullanın insallah
selinay ankaraya geliyoruz insallah persenbe günü 2 günlüğüne umarım suluhanı da bulurum:::)))
sinehas nasıl oldun canım daha iyisin insallah, ayva yiyelim kızlar bol bol
urla canım sizden fazla bişi yemiyorum ama eksiğim vardır, hala hiç ilaç yada vitamin kullanmadım ve sadece dogal seyler yiyorum
elavinya ne güzel normal dogum varken ne gerek sezeryane::((
edanur bence de benim DEMİR martta gelir gibi:::)))
urla gögüs altı sag gögüs altı agrısı bende de cok var o karacigerin kas germelerinden kaynaklanıyormuss, yani bebişler karacigere baskı yapıyor ve kaslar yırtılcak gibi oluyooo, caresi yok cekecegizzzz:::)))

bebeklerin dogduktan sonra 1 gün yıkanmaması daha ii, üzerinde ki pislikler ki onlar yararlı mikroplar bebişlerin bagısıklık güçlerini arttırıyorlar, bırakın bir gün pis kalsınlar::::))))

saglıcakla kalın kocaman öpüyorum hepiniziiiii

hıııı bu arada süpersiniz hepinizzzzzzz
resimler cok güzelllll:::)))

kız yuksel hazır kocan yokken bi bulusalım da kaynatalımmmm:::))))

didem ayva ne için canım. benim canım şektiği için hergün mutlaka yiyorum demekki vücut kendini yönetiyo aslında. ama merak ettim acaba neye yarıyo.

Canım bir görünüyorsun bir görünmüyorsun..
Geçen yazdığındada ayva demiştin..
Nedir bu ayvada ki keramet!:ecrin_bebek:

kızlar ne desem yalan ama siz yiyinnn
narda öyle
internetteki yaralarının dısında da var yararlarııı
bazı seyler anlatılmaz yaaaa:::)))

al benden de o kadar.. bende hareketler azaldı veya dediğin gibi niteliğini değiştirdi dieçok pimpiriklenmiştim. neyseki herkes benzer durumlar yaşıyormuş içim rahatladı iyi varsınız.. a.s.

hamişliğim belli olmadan doğum yapçam kaydirigubbakcemile3 yok yaww benimde var yayılıyor öle füze gibi dimdik durmuyo gören kız göbeği senin diyor hayırdır inşallah. son dakikada süpriz yapmasın benim ufaklık delikafadulden

saol canım. e toprağın elbisesini bende çok beğendim. nerden aldın canım sorması ayıpb bbende alcam aynısını 3. buluşmada pişti olalım dermişim. delikafadulden

canım sitede görünmüyo. zaten site adres vermek yasak forumu kapatırlar. bende baza kullanıyorum çok kullanışlı. hiçbir şikayetim yok herşeyi alıyor içine kesinlikle baza tansiye ederim. bütün markaları araştır derim bazılarını küçücük bazılarını baya derin ve geniş. genişlerini tercihet kışlık torgan falan filan hep oraya kaldırılıyor iyi oluyor yani.

kızlar ne desem yalan ama siz yiyinnn
narda öyle
internetteki yaralarının dısında da var yararlarııı
bazı seyler anlatılmaz yaaaa:::)))

tamam canım sorgusuz yeriz sonuçta senin bebiştende belli çok işe yaradığı. sağol aklına başka şeyler gelirse bizi unutma yaz tamam mı:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…