2009 Nisan Anneleri buraya

ya eşimin yanında çalışıodum zaten işletmeciyim ama kurslara gittim pasta süslüyorum ben yinede arada sipariş falan olunca pasta süslüyorum:) ama nadiren

Selam hamişler 2 gündür doğru düzgün ne girebildim ne de okuyabildim. Hepinizi özledim valla, umarım kimsede bi sorun yoktur. Aslında anlatacak çok şey var ama kısaca yazıcam. Cumadan beri bi koşuşturmacadır gidiyo. 2 gündür de ev telaşımız vardı. Bizde taşınanlara eklendik. Yeni bi eve geçiyoruz. Umarım bebişim bize uğur getirir. Sanırım önümüzdeki günlerde de pek giremem. Ancak toparlanma işi, yeni evin tadilat işleri falan. Taşınanlar tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim:)
Bu arada bugün kontrolümüz vardı. Bebişim iyi çok şükür. 1,500 olmuş. Herşey şu ana kadar yoluna gidiyo umarım sonuna kadar böyle olur. Biraz doğumdan konuştuk dr.la. Bana bıraktı son ayda bi değişiklik olmazsa ben nasıl istersem o şekilde olacak. Ama şu an düşünmek istemiyorum, kalan 2 ayımı rahat geçirmek istiyorum. Bebişin başı aşağıdaymış, o nedenle cuma, c.tesi o sancıları çekmişim. Kan verdim ama sonucunu alamadım henüz belki yarın öğrenicem. Fazla kilo almamışım çok sevindim.
Umarım kimsede sorun yoktur. Ben daha geçmişi okuyamadım hemen yazim istedim.
Hepinizi öptüm, bebişlere ve kendinize iyi bakına.s.

sağol canım dualarınıza çok ihtiyacım var..geçmişe yetişemedim anca bu saatte okuyorum,sıkıntı yapınca düzeni bozdum.sabah fazla kalkmıyorum uyumaktan gece uykusu diye bişey kalmadı olsun yata yata büyüteceğim inş bebeğimi..

canım benimde arkadaş ve akraba çevremde hamile yok yeni evli olanlarında bebeği yok yani soru soracak pek kimsem yok ama burası benide rahatlattı bişey sormasam bile en ufak ağrıda evhamlanmıyorum benden hafta olarak önde olanlar var şikayetlerini yazıyolar endişelenmiyorum:ecrin_bebek:

canımcım teşekkür ederim Allah a şükür iyi olmaya çalışıyorum biraz uykum değişti :bbo:
onuda toplarım işallah.
ayva? ben ayva neredeyse hiç yemedim,ben hala kız annesi olduğuma inanamıyorum zaten çikolata şelalesine düşsem orayı bile kuruturum.anlamadım valla eğer kızım olursa tüm hurafeleri toz duman edicem cokacimcoook

gecenin bu saatinde kendimi sapık gibi hissettim :asigim:
yarın erken girmeye çalışayım bari..
neyse yoklama vermiş gibi oluyorum.
şenayı bende merak ettim,nede olsa ikiz erken doğum olabilirmi?
işallah önemli bişeyi yoktur:Saruboceq:

GÜNAYDIN........................................

dün daha öncede söyledigim gibi dogum yapacagım hastaneye ve doktora gittim..........

özel hastane ama dogum: sezeryan:225 normal:200 olunca devlet hastanelerinden ir farkı olmayan bi hastane gibi olmuş.
benim görümcemde burda dogum yaptı ama sonucta biz odasındaydık

neyse sabah 00 gibi hastanedeydik.. sıra aldık doktor secimimizi yaptık bekledik saat 9:30 oldu hasatalrı tek tek almaya
belki 7-8 tane kadın dogumcu var

zaten dogum hastanesi....

ve ger önüne gelen hamile...................

doktor secimi yapmadan herkese doktorunuz kim diyo sorduk....

ay psikolojim bozuldu...

suyu patlayanmı ,kürtaja,gidenmi,inleye inleye sedyede gecenmi...........................

bir hamiş arkadaşımla ve eşimle gitim...

neyse doktora gircez tam sıra bizde
doktor kürtaja gitti.....

yine tam gircez suyu patlamış....ben ön sıramı verdim

neyse girdik doktor biraz soguktu benim balcovadaki doktoruma kurban olayım ben..............
ultrasonda 2 dk baktım cinsiyetini biliyorsundur dedi evet dedim erkek bak kalp atışları dedi toparlanabılısın.....

kilomu ölçmedi,tansiyonumu

diger doktorum herseyimle tek tek ilgilenir ve sorularımı cevaplardı.. buu kadın bi acayip
sonucta ikiside para almıyor......
muayene ücreti:10 tl

neyse ben eski doktorumada gidecegim bunada bunda dogum yapacagım maddi nedenlerden dolayı.............................

HAstaneden cıktık...............
kemeraltına gittik arkidişlee
kocişinde bankalarda işleri vardı

bebek şekeri aldım hazır.......... tanesi 1.00 buzdolabı süsüde oluyor getirmeyi unuttum buraya yarın getıreyım ve resmini ekleyim

kapı süsü aldım
bebegime havlu aldım...

zıbın aldım yıne cıtlıcıtlı badi..

balon aldım...üzerinde hoşgeldin bebek yazıyor....

tül aldım kapıyı boydan süslemek için...

bu kadar.............

hepsini güle güle kullan urlacım.....kaydirigubbakcemile5

giitiğin hastaneyi biliyorum urlacım. ilk olarak o hastaneye gitmistk... gerçekten çok kalabalık. ve muayeneler çok kısa sürüyor..
ama bi arkadasm orda doğum yaptı ve memnun sezeryan oldu....
sezeryan düsünüyorsan ii ama normal düsünüyorsan alternatif bir hastane olsun aklında çünkü diger bir arkadasim da normal doğum yapcaktı boş oda yok diye almamışlarr... ege de doğum yaptı... egeden memnun kalmadı.... sadece bildiklerimi aktarmak istedim...

hepsini güle güle kullan urlacım.....kaydirigubbakcemile5
sagol canım

bebeginin iyi olmasına sevindim

amin canım

eheheh valaa ne tüyü var bilmşyorum ama bende sileri cok özlüyorum girmedimmi siteye

Bir de şenay yoklama veriyormu,,,,

kaç gündür sanki onuda göremedim gibiiii
şenay 1 haftadır yok............

kızlar buluşma resimlerinizi gördüm göbişlere maşallah.................................

canım sende izmirlisin ben yeni gördüm izmir oldugunu

evet sezeryan olucam ben allah nasip ederse............saglık nedenlerinden dolayı...

nerde oturuyorsun

ben şebnem hanıma gittim...

3 hafta sonra gel dedi ama ben 1 ay sonra gidicem çünkü 17 şubatta her zaman gittigim doktora gidicem saime hanıma balçova özel ilgi polıkınlıgı... saime hanım süper bi doktorrrrrr

kan idrar tahlili herzaman yapıoo
tansiyon ,kilo v.s
belki 15 dk ultrasonda bakıyoruz sorularımı ne şirin cavplıyor

ama özel hayatta beş para etmez ama dogumumu orda yapacagım malesf.............

esen nerde yapcaksın dogumunu

günaydın arkadaşlar!!!
hepinize güzel günler.
urlacım bebeğin için aldığın herşey hayırlı olsun güle güle kullan..
hastanen konusunda için rahat olmaması kötü ama memnun kalanlar varsa bilemem.
bende özel hastanede doğum yapacağım ama hastaneden memnunum doktorumdan da içim rahat yani.
sölediğin fiyatlara gelince.benim ha

ya kızlar bugün de sohbete doyum olmuyo maşallah.
URLA URLA nerelerdesin gelde canlandır bizim kızlarıııııııııııııııı.
burdayım....... ama sen pazartesi saat 16:30 cıvarında yazınca burda olamıyorum
dozkancım bence urla evde yemeğini bile yemiştirde keyif yapıyordur....haklısıın bugün paylaşım çok olmadı.....
yok canım yemegimi 7 gibi yiyorum ehehehe
aaa doğru ben ayakta uyuyorum saat dördü geçmiş urla mı kalır şimdiye temizliğe bile başlamıştır.delikafaduldendelikafadulden

ehehhe valla ehehehehe

bu arada dün eve gider gitmez , uyucam diyordum ya ...
yatmam uyumamm 11 buldu...
gece 3 de gene ayaktaydım...

ben şimdiden gece uykusuzluğa alışacam herhalde
ben pazartesi gece saat 4 de yattım uyuyamadım dünde saat 7 de kalktım dün salak gibi dolaştım dün akşamda eşimle saat 7 de bi yattık sabah kalktık.... eheheheh

evet gittim gezdim alışveriş yaptım cok güzel gecti.... ama hastanede psikolojim bozuldu daha cok hasta oldum
gecçmiş olsun canım

evet artık tekmeler yok sert sert dönüşler var........ yerim ben onuu:teytey:

kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin bu gün nasılsın.............

sagol canım

günaydın büyülü bahceler

umarım herkes iyidir:::)))

urla canım ii olmana sevindim moralını bozma ama bende dogumu düşününce moralim bozuluyoo, kim bilir nasıl olacak kimler le karsılacagız, hemsireler doktorlar falan::::=))))

aprıl canım seninde ii olmana sevindim cok yorma kendini

kocaman öpüyorum herkesi
saglıcakla kalın::::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…