herkese merabalar kızlar..
malum tatil eşim evde nete pek giremiyorum ama iyiyiz allaha şükür..yazılanları okuyorum çok şükür kimsenin ciddi problemleri yok..yalnız sinehas çok üzüldüm canım lütfen üzme kendini inşallah bebeğin güzelce gelişimini tamamlıycak dualarım seninle..bide unutma canım sık sık sol yanına yatıp dinlen..bebeğine kan akışı tam olsun daha ii büyürlermiş bu şekilde yatmayla...
öslem canım aynı şekilde bende mutfakta çok kaldım şu anda belim fena ağrıyo çok ayakta kalmak doğru deil artık..hem mutfagımı temizledim hemde akşama dolma ve börek yaptım şimdide acısını çekiyorum..
Bu arada hareketler konusunda konuşmuşsunuz..valla ne diyeyim kalp kalbe karşıdır...bende dün gece aynı şeyi duşundum yahu hareketler azaldı mı ne diye ...ama konuşulanlar içimi rahatlattı...gaz problemi ve yerin daralması gayet mantıklı açıklamalar...ağzınıza sağlık..iyiki bu paylaşımlar var yoksa ben iyice evhamsan kafayı yiyecem...
Zaten hamilelikle ilgili konuları sizinle konuşuyorum ve mutlu oluyorum...cevremde tek hamiş benim bazı arkadaşlarımın henüz olmuyor (deneme ve bekleme aşamasındalar) bazıları da bekar yani milleti sıkıyorbu hamiş meseleleri ama sizinle çok mutluyum...
MERABA büyülü bahceler
anca yazabiliyorum
sirvan hayırlıı olsun canım bebiş odan güle güle kullanın insallah
selinay ankaraya geliyoruz insallah persenbe günü 2 günlüğüne umarım suluhanı da bulurum:::)))
sinehas nasıl oldun canım daha iyisin insallah, ayva yiyelim kızlar bol bol
urla canım sizden fazla bişi yemiyorum ama eksiğim vardır, hala hiç ilaç yada vitamin kullanmadım ve sadece dogal seyler yiyorum
elavinya ne güzel normal dogum varken ne gerek sezeryane::((
edanur bence de benim DEMİR martta gelir gibi:::)))
urla gögüs altı sag gögüs altı agrısı bende de cok var o karacigerin kas germelerinden kaynaklanıyormuss, yani bebişler karacigere baskı yapıyor ve kaslar yırtılcak gibi oluyooo, caresi yok cekecegizzzz:::)))
bebeklerin dogduktan sonra 1 gün yıkanmaması daha ii, üzerinde ki pislikler ki onlar yararlı mikroplar bebişlerin bagısıklık güçlerini arttırıyorlar, bırakın bir gün pis kalsınlar::::))))
saglıcakla kalın kocaman öpüyorum hepiniziiiii
hıııı bu arada süpersiniz hepinizzzzzzz
resimler cok güzelllll:::)))
kız yuksel hazır kocan yokken bi bulusalım da kaynatalımmmm:::))))
HAstaneden cıktık...............
kemeraltına gittik arkidişlee
kocişinde bankalarda işleri vardı
bebek şekeri aldım hazır.......... tanesi 1.00 buzdolabı süsüde oluyor getirmeyi unuttum buraya yarın getıreyım ve resmini ekleyim
kapı süsü aldım
bebegime havlu aldım...
zıbın aldım yıne cıtlıcıtlı badi..
balon aldım...üzerinde hoşgeldin bebek yazıyor....
tül aldım kapıyı boydan süslemek için...
bu kadar.............
sagol canımhepsini güle güle kullan urlacım.....kaydirigubbakcemile5
bebeginin iyi olmasına sevindimSelam hamişler2 gündür doğru düzgün ne girebildim ne de okuyabildim. Hepinizi özledim valla, umarım kimsede bi sorun yoktur. Aslında anlatacak çok şey var ama kısaca yazıcam. Cumadan beri bi koşuşturmacadır gidiyo. 2 gündür de ev telaşımız vardı. Bizde taşınanlara eklendik. Yeni bi eve geçiyoruz. Umarım bebişim bize uğur getirir. Sanırım önümüzdeki günlerde de pek giremem. Ancak toparlanma işi, yeni evin tadilat işleri falan. Taşınanlar tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim:)
Bu arada bugün kontrolümüz vardı. Bebişim iyi çok şükür. 1,500 olmuş. Herşey şu ana kadar yoluna gidiyo umarım sonuna kadar böyle olur. Biraz doğumdan konuştuk dr.la. Bana bıraktı son ayda bi değişiklik olmazsa ben nasıl istersem o şekilde olacak. Ama şu an düşünmek istemiyorum, kalan 2 ayımı rahat geçirmek istiyorum. Bebişin başı aşağıdaymış, o nedenle cuma, c.tesi o sancıları çekmişim. Kan verdim ama sonucunu alamadım henüz belki yarın öğrenicem. Fazla kilo almamışım çok sevindim.
Umarım kimsede sorun yoktur. Ben daha geçmişi okuyamadım hemen yazim istedim.
Hepinizi öptüm, bebişlere ve kendinize iyi bakına.s.
amin canımkızlar bu arada hürrem2000 var ya geçen forumda anne olamayanların yazdıklarını okurken onun geçen yıl ocak ayında bebek sahibi olamadığı için yazdıüı bi yazıyı buldum o kadar duygulu yazmış ki anlatamam hatta bulursam koyucam buraya. karnımızdakilerin değerini bir kez daha anlarız insanlar kan ağlıyo evlatları olmuyo diye türlü eziyetli tedavilere giriyolar üstüste 5 düşük yapan var yılmamış hala uğraşıo. Allah evlatlarımızdan ayırmasın bu saatten sonra.
eheheh valaa ne tüyü var bilmşyorum ama bende sileri cok özlüyorum girmedimmi siteyeoff yani bugün site hakikaten çok sıkıcıydı...bu urlada şeytan tüyü falan mı var anlamadım ki!! aşağıda adı görünse yetiyo siteye, hemen çeneler açılıyo!! şirvan kaçmakta sonuna kadar haklı, doğumdan sonra kimse kalmayacak burada anlaşılan..
sinehas valla en iyi ilaç moral biliyosun.. bugün annemle konuştum biraz ağrılarım var ne yapayım diye..ben iyiyim hemde çok iyiyim, bu yüzden bebeğimde çok sağlıklı diyeceksin arka arkaya dedi.önce buna sen inan dedi, olacak tabi bu sıkıntılar çünkü bi canlıya yaşam kaynağı oluyosun, anne oluyosun, kolay mı anne olmak dedi.. onun sözcükleri bile kendimi iyi hissetmeme yetti..nede olsa anne, artık karnında olmasamda verdiği moral yetiyo, kaldı ki bizim bebeklerimiz hala bizim duygularımızı yaşıyorlar..
şenay 1 haftadır yok............Bir de şenay yoklama veriyormu,,,,
kaç gündür sanki onuda göremedim gibiiii
giitiğin hastaneyi biliyorum urlacım. ilk olarak o hastaneye gitmistk... gerçekten çok kalabalık. ve muayeneler çok kısa sürüyor..
ama bi arkadasm orda doğum yaptı ve memnun sezeryan oldu....
sezeryan düsünüyorsan ii ama normal düsünüyorsan alternatif bir hastane olsun aklında çünkü diger bir arkadasim da normal doğum yapcaktı boş oda yok diye almamışlarr... ege de doğum yaptı... egeden memnun kalmadı.... sadece bildiklerimi aktarmak istedim...
burdayım....... ama sen pazartesi saat 16:30 cıvarında yazınca burda olamıyorumya kızlar bugün de sohbete doyum olmuyo maşallah.
URLA URLA nerelerdesin gelde canlandır bizim kızlarıııııııııııııııı.
yok canım yemegimi 7 gibi yiyorum ehehehedozkancım bence urla evde yemeğini bile yemiştirde keyif yapıyordur....haklısıın bugün paylaşım çok olmadı.....
aaa doğru ben ayakta uyuyorum saat dördü geçmiş urla mı kalır şimdiye temizliğe bile başlamıştır.delikafaduldendelikafadulden
ben pazartesi gece saat 4 de yattım uyuyamadım dünde saat 7 de kalktım dün salak gibi dolaştım dün akşamda eşimle saat 7 de bi yattık sabah kalktık.... ehehehehbu arada dün eve gider gitmez , uyucam diyordum ya ...
yatmam uyumamm 11 buldu...
gece 3 de gene ayaktaydım...
ben şimdiden gece uykusuzluğa alışacam herhalde
evet gittim gezdim alışveriş yaptım cok güzel gecti.... ama hastanede psikolojim bozuldu daha cok hasta oldumGünaydın kızlar.Bugün de salı sallanır dersiniz pek ses çıkmaz yine. Urla da yok bugün yeni doktoruna gitti üstünede çarşı gezecek. Belki Şirvan sallar getirir bizi kendimize. Neyse herkes iyi olsunda ses olmasın. Tabi hastane çantalarıda erkenden hazırlandı telaşe nisan anneleri şimdi sesiz sessiz bekliyoruz.heheehheeh.
Çiçek nolldu canım geçmiş olsun.Umarım çabucak geçer sancın. Ama senin kocişi gördün mü hakkatten adam romantik sen ne dersen de bak seni bırakıp gidememiş. Rumelinin dediği gibi büyük ihtimal bunlar vücudun doğuma hazırlıkları dinlen biraz olarrr mııı?
gecçmiş olsun canımdün çok ev işi yaptım belki ondandır ne bilim hayır olsun be güzelim bebiş gelmesin de ben ondan korkuyorum:) canım bizim kutup ayusu hassastır böyle konularda canım ama kovdum gitti işe geç de olsa:) bende çay içiorum
evet artık tekmeler yok sert sert dönüşler var........ yerim ben onuu:teytey:bebek hareketleri azalıyor tabi kızlar...birde haftaya göre hareketler değişiyor sıpaların....artık tekme hiç yok mesala bende...daha ziyade dayanma gibi kayma gibi daha spontane hareketler ve yüzeysel çok yer kaplıyorlar....lütfen birazdaha dursunlar yavv daha bir sürü eksiğimiz var...
hoşgeldin bu gün nasılsın.............kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın arkadaşlar!!!
hepinize güzel günler.
urlacım bebeğin için aldığın herşey hayırlı olsun güle güle kullan..
hastanen konusunda için rahat olmaması kötü ama memnun kalanlar varsa bilemem.
bende özel hastanede doğum yapacağım ama hastaneden memnunum doktorumdan da içim rahat yani.
sölediğin fiyatlara gelince.benim ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?