günaydın büyülü bahceler
umarım herkes iyidir:::)))
urla canım ii olmana sevindim moralını bozma ama bende dogumu düşününce moralim bozuluyoo, kim bilir nasıl olacak kimler le karsılacagız, hemsireler doktorlar falan::::=))))
aprıl canım seninde ii olmana sevindim cok yorma kendini
kocaman öpüyorum herkesi
saglıcakla kalın::::))))
canım sende izmirlisin ben yeni gördüm izmir oldugunu
evet sezeryan olucam ben allah nasip ederse............saglık nedenlerinden dolayı...
nerde oturuyorsun
ben şebnem hanıma gittim...
3 hafta sonra gel dedi ama ben 1 ay sonra gidicem çünkü 17 şubatta her zaman gittigim doktora gidicem saime hanıma balçova özel ilgi polıkınlıgı... saime hanım süper bi doktorrrrrr
kan idrar tahlili herzaman yapıoo
tansiyon ,kilo v.s
belki 15 dk ultrasonda bakıyoruz sorularımı ne şirin cavplıyor
ama özel hayatta beş para etmez ama dogumumu orda yapacagım malesf.............
esen nerde yapcaksın dogumunu
kızlar bu arada hürrem2000 var ya geçen forumda anne olamayanların yazdıklarını okurken onun geçen yıl ocak ayında bebek sahibi olamadığı için yazdıüı bi yazıyı buldum o kadar duygulu yazmış ki anlatamam hatta bulursam koyucam buraya. Karnımızdakilerin değerini bir kez daha anlarız insanlar kan ağlıyo evlatları olmuyo diye türlü eziyetli tedavilere giriyolar üstüste 5 düşük yapan var yılmamış hala uğraşıo. Allah evlatlarımızdan ayırmasın bu saatten sonra.
arkadaşlar iyi akşamlar.bayadır giremiyorum.merak eden etmeyen herkese teşekkürler.hatırlarsanız ben de şeker çıkmıştı.şu anda diyetteyim.günlük ölçümlerim iyi gidiyor çok şükür.hepiniz iysinizdir umarım.bu arada ben de bebeğimin karyola dolap ve alt değiştirme dolabını aldım.sade beyaz bi takım 780 tl tuttu.bakıp bakıp hayal kuruyorum.benim sezeryan oalcağı için 9 veya 10 hafta gibi bi zamanım kaldı.inşallah rabbim hepimize zamanında hayırlı kolay doğumlar nasip eder.
off yani bugün site hakikaten çok sıkıcıydı...bu urlada şeytan tüyü falan mı var anlamadım ki!! Aşağıda adı görünse yetiyo siteye, hemen çeneler açılıyo!! şirvan kaçmakta sonuna kadar haklı, doğumdan sonra kimse kalmayacak burada anlaşılan..
Bencede kalmayacak. 3-4 kişi anca oluruz....
Sinehas valla en iyi ilaç moral biliyosun.. Bugün annemle konuştum biraz ağrılarım var ne yapayım diye..ben iyiyim hemde çok iyiyim, bu yüzden bebeğimde çok sağlıklı diyeceksin arka arkaya dedi.önce buna sen inan dedi, olacak tabi bu sıkıntılar çünkü bi canlıya yaşam kaynağı oluyosun, anne oluyosun, kolay mı anne olmak dedi.. Onun sözcükleri bile kendimi iyi hissetmeme yetti..nede olsa anne, artık karnında olmasamda verdiği moral yetiyo, kaldı ki bizim bebeklerimiz hala bizim duygularımızı yaşıyorlar..
kızlar mart anneleri gecenin bi körüne kdar mesajlaşıo bizim neyimiz eksik nerde bu millet nerde bu devlet:)
selam hamişler2 gündür doğru düzgün ne girebildim ne de okuyabildim. Hepinizi özledim valla, umarım kimsede bi sorun yoktur. Aslında anlatacak çok şey var ama kısaca yazıcam. Cumadan beri bi koşuşturmacadır gidiyo. 2 gündür de ev telaşımız vardı. Bizde taşınanlara eklendik. Yeni bi eve geçiyoruz. Umarım bebişim bize uğur getirir. Sanırım önümüzdeki günlerde de pek giremem. Ancak toparlanma işi, yeni evin tadilat işleri falan. Taşınanlar tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim:)
bu arada bugün kontrolümüz vardı. Bebişim iyi çok şükür. 1,500 olmuş. Herşey şu ana kadar yoluna gidiyo umarım sonuna kadar böyle olur. Biraz doğumdan konuştuk dr.la. Bana bıraktı son ayda bi değişiklik olmazsa ben nasıl istersem o şekilde olacak. Ama şu an düşünmek istemiyorum, kalan 2 ayımı rahat geçirmek istiyorum. Bebişin başı aşağıdaymış, o nedenle cuma, c.tesi o sancıları çekmişim. Kan verdim ama sonucunu alamadım henüz belki yarın öğrenicem. Fazla kilo almamışım çok sevindim.
Umarım kimsede sorun yoktur. Ben daha geçmişi okuyamadım hemen yazim istedim.
Hepinizi öptüm, bebişlere ve kendinize iyi bakına.s.
hastaneden cıktık...............
Kemeraltına gittik arkidişlee
kocişinde bankalarda işleri vardı
bebek şekeri aldım hazır.......... Tanesi 1.00 buzdolabı süsüde oluyor getirmeyi unuttum buraya yarın getıreyım ve resmini ekleyim
kapı süsü aldım
bebegime havlu aldım...
Zıbın aldım yıne cıtlıcıtlı badi..
Balon aldım...üzerinde hoşgeldin bebek yazıyor....
Tül aldım kapıyı boydan süslemek için...
Bu kadar.............
Msjım yarım çıktı.
Urlacım benim gittiğim hastanedede normal:210 sezeryan:310 ancak.
Sezeryanın 310 olabilmesi için doktorun bu bebek normalle olmaz sezeryanla olabilir raporu vermesi gerekiyormuş ancak devlet öyle ödüyormuş.
Yoksa doktora gidip kendi zevkine göre ben sezeryan epidural olmak istiyorum dersen özele giriyomu.
Fiyatlar o zaman benim hastanede sezeryan:1000 tl epidural sezeryan:1500 tl.
Bu arada kızlar bu aylarda sürekli garip rüyalar görmek normalmiş.
sagolaminnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah acılarını göstermesin............
evey canım bayadır göremiyorum seni,,, siz iyi olunda girmeyin,,
ben birlikte şafak sayıyorum ..
Bu arada cicileriniz hayırlı olsun,, sağlıkla kullanır inşallah.
annen ne güzel söylemiş güzelim,,,, bizdende teşekkür et annene, ,bizede moral oluyor...
onlar mart anası,,, korkudan uykuları kaçıyor,önümüzdeki ay ,,bizde sabahlarınız artık,, gerçi bu aralarda başladık..
Ben bu gece 1,5 kalktım gene,, eyvah gene sabahlayacam dedim, ama bu sefer uyumayı başardım.
canım bebişin iyi olmasına sevindim... Maşallah ona kocaman olmuş.
Ev taşırkende yorma kendini,, son 2 ay kaldı. Bak...
Bu arada ne tarafa taşınıyorsunuz....
canım aldıkların hayırlı olsun ,,
sagolvay gece nöbetçi annelerimiz olmuş. Şirvan'ın dediği doğru bizde başlarız artık gece kuşu olmaya ee heyecan artıyor. Bizim şimdiki uyuşukluğumuz fırtınadan önceki sessizlik herhalde.
Urla güle güle kullanın cicilerinizi canım.Sen nasıl olsa sezeryan olacaksın canını sıkma bak o hastanede sezeryan olanlar memnunmuş.
april16 bebeğine maşallah canım ne güzel kocaman olmuş. Taşınırken dikkatet bak çiçek gibi hasta etme kendini cam kapı açık olur ceryanda kalırsın falan yorma kendini.
sinehas uyu canım sen bebeğin iyi olsun sağlığından haber verde olsun gece gir.
etoprak annelerimiz olmasa biz naparız ya her zaman onlar rahatlatıyo bizi.
kızlar benim oğlan akşamdan beri çıldırdı valla hala durmadı kıpır kıpır dün resmen eli kolu belli oluyodu karnımın üstünden. Nasıl itekliyo hiç niyeti yok çok durmaya orda. Çiçek bi kere yapmıştı ya bende kalkıp sallanıyorum arada uyusun diye heheeh
canım bu fiyatlar devlet hastanesi fiyatlarımı , çok düşük geldide ,,
benim hastanede (özel medicalpark) normal doğum ssk :1000 tl
ben daha görmeye başlamadım,,
dedim ya ,,,
bu akşam görürüm artık...
aaa unuttum geçen gece , eşimle birlikte oluyorduk,,, çok güzeldi,,,
napalım artık istediğimiz gibi yapamadığımızdan , rüyalar da birlikte oluyoruz....
olsun canım şunun şurasında ne kaldı canım (şaban gibi oldu) delikafadulden
Msjım yarım çıktı.
Urlacım benim gittiğim hastanedede normal:210 sezeryan:310 ancak.
Sezeryanın 310 olabilmesi için doktorun bu bebek normalle olmaz sezeryanla olabilir raporu vermesi gerekiyormuş ancak devlet öyle ödüyormuş.
Yoksa doktora gidip kendi zevkine göre ben sezeryan epidural olmak istiyorum dersen özele giriyomu.
Fiyatlar o zaman benim hastanede sezeryan:1000 tl epidural sezeryan:1500 tl.
yok canım öle bişey söylenmedi......... bize görümcemde o hastanede yaptı 225 ödedi ve cıktı.... kendisi sezeryan istemiştiBu arada kızlar bu aylarda sürekli garip rüyalar görmek normalmiş.
vay gece nöbetçi annelerimiz olmuş. Şirvan'ın dediği doğru bizde başlarız artık gece kuşu olmaya ee heyecan artıyor. Bizim şimdiki uyuşukluğumuz fırtınadan önceki sessizlik herhalde.
Urla güle güle kullanın cicilerinizi canım.Sen nasıl olsa sezeryan olacaksın canını sıkma bak o hastanede sezeryan olanlar memnunmuş.
april16 bebeğine maşallah canım ne güzel kocaman olmuş. Taşınırken dikkatet bak çiçek gibi hasta etme kendini cam kapı açık olur ceryanda kalırsın falan yorma kendini.
sinehas uyu canım sen bebeğin iyi olsun sağlığından haber verde olsun gece gir.
etoprak annelerimiz olmasa biz naparız ya her zaman onlar rahatlatıyo bizi.
kızlar benim oğlan akşamdan beri çıldırdı valla hala durmadı kıpır kıpır dün resmen eli kolu belli oluyodu karnımın üstünden. Nasıl itekliyo hiç niyeti yok çok durmaya orda. Çiçek bi kere yapmıştı ya bende kalkıp sallanıyorum arada uyusun diye heheeh
canım bu fiyatlar devlet hastanesi fiyatlarımı , çok düşük geldide ,,
benim hastanede (özel medicalpark) normal doğum ssk :1000 tl
ben daha görmeye başlamadım,,
dedim ya ,,,
bu akşam görürüm artık...
Aaa unuttum geçen gece , eşimle birlikte oluyorduk,,, çok güzeldi,,,
napalım artık istediğimiz gibi yapamadığımızdan , rüyalar da birlikte oluyoruz....
Olsun canım şunun şurasında ne kaldı canım (şaban gibi oldu) delikafadulden
Nedir bu bebeklerin durumu benimkide geceleri çoşuyor.resmen içerde boks yapıyo kereta.uyutmuyoda beni.
Herkez aynı sanırım.benim korktuğum dışarı çıkıncada gündüzleri uyuyup geceleri zırlaması.yandık valla.
Benimki bide toplantılarda hiç durmuyor.bizim genel müdürün sesini duyunca kıpır kıpır(biraz bağırarak konuşuyorda kendisi)
ya seviyo yada gıcık oluyo ona çözemedim:))
urla, ayem2007, didem1981, dozkan, eda_edanur+, poseidon80, resolve31, sev_rey, ŞİRVAN+
Günaydın kızlar..
urlacım hastanenden memnun kalmamışsın başka alternatiflerin yok mu biraz daha araştır istersen.
sinehas ben yanlış anlamışım canım troid olduğun için bebeğin gelişimi geriden geliyormuş. inşallah yavrun bu 1/2 haftada toprarlanır. zor biliyorum ama sen moralini yüksek tutmaya çalış..
kızlar geceleri nasıl uyuyamıyorsunuz ben11 de yatıyorum 8,30 da zor kalkıyorum.gece wc kalkıyorum gözlerim bile açılmıyo lavobonun yolunu zor buluyom delikafadulden sonra güm yatağa... kaydirigubbakcemile3 şimdilik uykusuzluğum yok
kızlar dün gece bi rüya gördüm.. oğlum doğmuş 3 kg civarında çok sağlıklıymışama sarışın beni gördünüz fotolardan esmerim eşim benden esmer. kaydirigubbakcemile3 oğlum sarışın çok güzeldi. emzirmeye çalışıyorum sütlerim fışkırıyo o kadar çok ki bebek bi yandan emiyo bi yandan da yüzüne filan fışkıyoro sütler. ay çok güzeldi yaaa uyanınca rüyaymış diye üzüldüm. ve şimdiden özledim bebeğimi. kokusunu bile hissettim. iyice sabırsızlanmaya başladım. hayırlısı olsun.. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?