2009 Nisan Anneleri buraya

sagol canım

KIZLAR DÜN HASTANEDEYİZ Bİ KADIN KIZ ANASI bi görseniz popolar fıldır fıldır
zaten bekleme salonu dar uzun bi salon
bi teyze orda kadına dediki ay sen doguracak gibisin kadın dedi yok teyze daha benim 1 ayım var genc kadın doktora girdi cıktı cuma doguruyorum dedi.... nasıl heyecanlı nasıl heyecanlı ay dedim sana günler gecmez dediki dakikalar gecmez gülüştük

hastanede zaten herkes hamile..............

ve bu arada 100 hamile gödüysem 90ıyla konuştum hep erkek........................

2009 yılı sanırım erkek yılı....................

saglıklı olsunlar....................

ben karşıyaka da oturuyorum işyerim konakta yakın diye ilk o hastaneye gitmistim ama dediğin gibi pek beyenmedim.

dediğim gibi arkadasim orada sezeryan oldu ve çok memnun. 1 gece yatti ve çikti. çok ilgilenmişler...

benim daha belli olmamakla beraber 3 alternatif düsünüyorum
1. çınarlı doğum hastanesi
2. karataş hastanesi
3. özel izmir hastanesi

gittiğim doktor çinarlı ve karataş ta doğum yaptırıyor, 3500 tl falan dediler bana daha sormadim... biras fazla geliyor...
özel izmir hastanesi de iyiyimis daha uygun fiyati ama orda da doktorum yok ben bide epidural normal istiyorum... o yüzden 27 şubatta kontrolum var doktoruma soracağim doğum kaça mal olu diye.. ondan sonra belli olur sanirim..

kaydirigubbakcemile2biras uzun oldu...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah acılarını göstermesin............

evey canım bayadır göremiyorum seni,,, siz iyi olunda girmeyin,,
ben birlikte şafak sayıyorum ..
Bu arada cicileriniz hayırlı olsun,, sağlıkla kullanır inşallah.

annen ne güzel söylemiş güzelim,,,, bizdende teşekkür et annene, ,bizede moral oluyor...

kızlar mart anneleri gecenin bi körüne kdar mesajlaşıo bizim neyimiz eksik nerde bu millet nerde bu devlet:)

onlar mart anası,,, korkudan uykuları kaçıyor,önümüzdeki ay ,,bizde sabahlarınız artık,, gerçi bu aralarda başladık..
Ben bu gece 1,5 kalktım gene,, eyvah gene sabahlayacam dedim, ama bu sefer uyumayı başardım.

canım bebişin iyi olmasına sevindim... Maşallah ona kocaman olmuş.
Ev taşırkende yorma kendini,, son 2 ay kaldı. Bak...
Bu arada ne tarafa taşınıyorsunuz....

canım aldıkların hayırlı olsun ,,

Msjım yarım çıktı.
Urlacım benim gittiğim hastanedede normal:210 sezeryan:310 ancak.
Sezeryanın 310 olabilmesi için doktorun bu bebek normalle olmaz sezeryanla olabilir raporu vermesi gerekiyormuş ancak devlet öyle ödüyormuş.
Yoksa doktora gidip kendi zevkine göre ben sezeryan epidural olmak istiyorum dersen özele giriyomu.
Fiyatlar o zaman benim hastanede sezeryan:1000 tl epidural sezeryan:1500 tl.

vay gece nöbetçi annelerimiz olmuş. Şirvan'ın dediği doğru bizde başlarız artık gece kuşu olmaya ee heyecan artıyor. Bizim şimdiki uyuşukluğumuz fırtınadan önceki sessizlik herhalde.

Urla güle güle kullanın cicilerinizi canım.Sen nasıl olsa sezeryan olacaksın canını sıkma bak o hastanede sezeryan olanlar memnunmuş.

april16 bebeğine maşallah canım ne güzel kocaman olmuş. Taşınırken dikkatet bak çiçek gibi hasta etme kendini cam kapı açık olur ceryanda kalırsın falan yorma kendini.

sinehas uyu canım sen bebeğin iyi olsun sağlığından haber verde olsun gece gir.

etoprak annelerimiz olmasa biz naparız ya her zaman onlar rahatlatıyo bizi.

kızlar benim oğlan akşamdan beri çıldırdı valla hala durmadı kıpır kıpır dün resmen eli kolu belli oluyodu karnımın üstünden. Nasıl itekliyo hiç niyeti yok çok durmaya orda. Çiçek bi kere yapmıştı ya bende kalkıp sallanıyorum arada uyusun diye heheeh

canım bu fiyatlar devlet hastanesi fiyatlarımı , çok düşük geldide ,,
benim hastanede (özel medicalpark) normal doğum ssk :1000 tl

Bu arada kızlar bu aylarda sürekli garip rüyalar görmek normalmiş.

ben daha görmeye başlamadım,,
dedim ya ,,,
bu akşam görürüm artık...

aaa unuttum geçen gece , eşimle birlikte oluyorduk,,, çok güzeldi,,,
napalım artık istediğimiz gibi yapamadığımızdan , rüyalar da birlikte oluyoruz....
olsun canım şunun şurasında ne kaldı canım (şaban gibi oldu) delikafadulden

Nedir bu bebeklerin durumu benimkide geceleri çoşuyor.resmen içerde boks yapıyo kereta.uyutmuyoda beni.
Herkez aynı sanırım.benim korktuğum dışarı çıkıncada gündüzleri uyuyup geceleri zırlaması.yandık valla.
Benimki bide toplantılarda hiç durmuyor.bizim genel müdürün sesini duyunca kıpır kıpır(biraz bağırarak konuşuyorda kendisi)
ya seviyo yada gıcık oluyo ona çözemedim:))

sagol

sagol

özel hastane fiyatı

Bu arada kızlar bu aylarda sürekli garip rüyalar görmek normalmiş.
yok canım öle bişey söylenmedi......... bize görümcemde o hastanede yaptı 225 ödedi ve cıktı.... kendisi sezeryan istemişti

kızlar bizim sayfaların neden ilerlemediğini buldum...
hani diyorsunuz ya mart anneleri 2000 küsürlü sayfadalar diye;
biz hepsini okuyoruz.... sonra sırayla tek yazıda cevap yazıyoruz...
fakat her yazının altına cevap yazsak,,, yani urla ve benim yaptığım gibi ,,,
(gerçi urla her yazıya cevap veriyor,, )
sayfalar ilerleyecektir.

bende geçen gün çiçeğin yaptığı sallanma aklıma geldi,, fakat yataktan kalkmaya üşendiğim için,, karnımı ovuşturarak oğluma ninni söyledim,,
sanki işe yaradı

hayır güzelim devlet değil özel hastane bu.bütün özel hastanelerde prosedür aynı çünkü zaten devlet özel hastaneye bizim ücretimizi ödüyo ekstradan.özel hastane devletten alıyo.
Aydında bsk ankadan başka nysa özel doğum hastanesi var orasıda aynı.
Normal:210 sezeryan:310 ancak sezeryanda dediğim gibi şart var.bu bebek normal olamaz işte yok başı ters yok bilmem ne o yüzden sezeryan yapmak mecburiyetindeyiz diye doktor rapor yazacak.
Yoksa sezeryan ve epidural yüksek ücretli

Bence de bu bebişler gündüz uyuyacak gece bizi ayağa dikecek.Acaba gündüzleri uyusak biz şimdi geceleri de dolansak evde doğduğunda rahat eder miyiz delikafadulden

cok az kaldı kızlar............................. ya şaka maka

2 ay ben nisan 1-2 dogururum herhalde

ve buda 2 ay kaldı demek......
ay heyecan yaptım yine...............

Günaydın kızlar..
urlacım hastanenden memnun kalmamışsın başka alternatiflerin yok mu biraz daha araştır istersen.
sinehas ben yanlış anlamışım canım troid olduğun için bebeğin gelişimi geriden geliyormuş. inşallah yavrun bu 1/2 haftada toprarlanır. zor biliyorum ama sen moralini yüksek tutmaya çalış..
kızlar geceleri nasıl uyuyamıyorsunuz ben11 de yatıyorum 8,30 da zor kalkıyorum.gece wc kalkıyorum gözlerim bile açılmıyo lavobonun yolunu zor buluyom delikafadulden sonra güm yatağa... kaydirigubbakcemile3 şimdilik uykusuzluğum yok
kızlar dün gece bi rüya gördüm.. oğlum doğmuş 3 kg civarında çok sağlıklıymış ama sarışın beni gördünüz fotolardan esmerim eşim benden esmer. kaydirigubbakcemile3 oğlum sarışın çok güzeldi. emzirmeye çalışıyorum sütlerim fışkırıyo o kadar çok ki bebek bi yandan emiyo bi yandan da yüzüne filan fışkıyoro sütler. ay çok güzeldi yaaa uyanınca rüyaymış diye üzüldüm. ve şimdiden özledim bebeğimi. kokusunu bile hissettim. iyice sabırsızlanmaya başladım. hayırlısı olsun.. delikafadulden

urla, ayem2007, didem1981, dozkan, eda_edanur+, poseidon80, resolve31, sev_rey, ŞİRVAN+

ayem 2007 - canım ben seni hep altlarda görüyorum,,
fakat bana yazmıyormuşsuun gibi geliyor,,,,

benim oralarda, ve aynı doktora gittiğimiz için seni takip ediyorum ,,,,
ona göre.....

sende katıl yazılanlara................

canım sendeki iç karın bende olsa , bende rahat uyuyacağım , ama malaesef yok. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bu arada rüya gerçekten güzelmiş, allah hayırlara yorsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…