2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar biraz işim var,,,
masamda evrak birikti, onları bir toparlayım, yeniden gelirim.
sayfam açık olack. altta...

Günaydın güzel hamişler.....
Hastane fiyatlarından bahsetmişsiniz ben Medicana' ya gidiyorum sanırım aranızda giden yok biz de eşimle fiyatları sorduk normal doğum 1.100 epidural 1.500 genel sezaryan 2.000 TL dediler çocuğun ilk muayenesi ve aşıları dahilmiş daha odalarını görmedim fiyat alırken neler dahil diyede sormak lazım diye düşünüyorum.

Ufff çok uzun yazdım bu arada benim göbiş 2 katı büyüdü 2 günde valla

eda bence sen o beğenmediğin küçük göbişin sayesinde hala rahat rahat uyuyosun canım kıymetini bil.gamyoncuiremsu

canım sendeki iç karın bende olsa , bende rahat uyuyacağım , ama malaesef yok. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bu arada rüya gerçekten güzelmiş, allah hayırlara yorsun....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bendeki iç karın kimsede yok kaydirigubbakcemile3 belkide karnım çok şişmediği için şimdilik rahat uyuyorum.. rüyam çok güzeldi canım saol allah hayırlara çıkarsın.

canım yok yok uzun yazmadınn.. kaydirigubbakcemile5 senin gittiğimmedikana ümraniyedekimi hani hospitalyumun yanındaki .. bende hospitalyuma gidiyorum. odaları çok güzel yeni doğan yoğun bakım ünitesi var. doktorumda iyi. benim fiyatlar daha uygun seninkinden 500 normal 750 sezeryan diyorlar. 3 geceye kadar yatış olursa fiyatlara dahil fazlası olursa yeni fiyatlandırma yapıyorlar.
senle yakın oturuyoruz sanırım. aslında buluşmaya senide bekledik. neyse bi dahakine gelirsin inşallah. 3. sünüde yapıcaz.
bu arada rüveydax yok gerçekten buluşmadan sonra girmedi.. :1shok:

eda bence sen o beğenmediğin küçük göbişin sayesinde hala rahat rahat uyuyosun canım kıymetini bil.gamyoncuiremsu

haklı olabilirsin canım doktor baştan söylemişti çok ağırlaşmazsın iç karnın geniş diye.. ama insan artık 7. ayda biraz daha göbekli olmak istiyor. :CüvCüv:

günaydın kızlar......
hastanelerden konuşulmaya başlamış ohh ohh ne iyi
benimde hastanemde bildiğim kadarıyla normal 440 sezaryan 800 hepsi değişiyor sanırım ve posedion arkadaşımın dediği gibi sezaryan fiyatı zorunlu sezaryan fiyatı....kendi isteğiyle olduğu taktirde fiyat 1600 liraya çıkıyor...zaten ben kendi isteğimle istemediğime göre sıkıntım yokta bakalım benim güzel popo normal gelecek mi....:))

haklı olabilirsin canım doktor baştan söylemişti çok ağırlaşmazsın iç karnın geniş diye.. ama insan artık 7. ayda biraz daha göbekli olmak istiyor. :CüvCüv:

eda ya benimde kızıma hamileyken karnım çıkmamıştı doktorda senin iç karnın geniş demişti o zaman. ama şimdi acayip kocaman bir karnım var acaba iç karnım nooldu :uhm:benim yahu önceki sezeryanda mı daralttılardelikafaduldendelikafadulden

herhalde ikinci bebek olunca böyle oldu diye düşünüyorum.

canım araştırıyorum ama uygun fiyatlı bu hastane maalesef

rüyan cok güzel bende 3-4 aylıkken görmüştüm emzirirken süt yüzüne fışkırıyordu

herkes bereket oldugunu söylemişti

yok yakın oturmuyoruzdur, sen nerde oturuyordun ben evlenmeden önce Türk-iş Blk. oturuyordum şimdi Kurtköy' den gidip geliyorum işyerime yakın sayılır hastane..
Hospitalium daki drun kim memnunmusun fiyatlar uygunmuş baya bizde önce ona gidelim demiştik sonradan fikir değiştirdik.
Aslında benim bu dr da 1 kez gittim 3 dr değiştirmiş oldum ondan da tırsıyorum bari hst.aynı kalsın diye

eysan-tugce8-ve
ŞENAY ikizlerin anneleri

yoklar ne zamandır............

şenay ve tugce hergün ugrarlardı
şenay dogurdumu acaba

hazır yapılmış olarak aldın değil mi urlacım...şayet öyle ise süper fiyatı

evet canım hazır.....

emzik vardı ona bayıldım mavi böyle onun fiyatı 800 tl şekeri var tülle süslemiş

o emzikli olandda kendime bi tane aldım saklıcam bayıldım ona çünkü...
ama kalıcı olabilmesi için bebekli aldım mıktatıslı
yarın eklicem............ resimleri

selam kızlar,

işte urla farkı!! aldıklarını güle güle kullan urla, bi dahada fazla kaybolma bak, demek bikaç gün kaybolsan bizim topik kapanacak hehehe:)))

edanur ve şirvan rüyalarınız hayra çıkar inşallah..ama şirvanı okuyunca koptum cidden, eee dervişin fikri neyse zikride o oluyooo :)))) ne yalan sölim biz bi deneyelim dedik dün akşam, sıpa ters hareketler yapıp canımı yakınca vazgeçtik.. artık unutucaz anlaşılan uzun bi süre !! izin vermiyo bebekler..

bugün herkes iyi Allah'a şükür..oh aşağıya bakıyorumda kadroda sağlam yani..hadi dünün acısını çıkaralım :)))

hazır yapılmış olarak aldın değil mi urlacım...şayet öyle ise süper fiyatı

gercekten uygunmu

oralarda nasılki fiyatlar

30 tane aldım azmı almışım diger ayda gidecegim hastaneye gitmişken bi 20 tane dahamı alsam
fikir verin

ve bebek şekerlerini eve gelenlere vericeksiniz degiilmi

bi arkadaş hastanede dagıtmıcan mı dedi deee

CANIM öyleymiş bende duydum2. bebekte daha çabuk çıkıyormuşbebek benimde artık nasipse 2. bebeğe.. :CüvCüv:

canım araştırıyorum ama uygun fiyatlı bu hastane maalesef

rüyan cok güzel bende 3-4 aylıkken görmüştüm emzirirken süt yüzüne fışkırıyordu

herkes bereket oldugunu söylemişti

maşallahh bereketiyle gelsin yavrularımız..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…