Günaydın kızlar..
urlacım hastanenden memnun kalmamışsın başka alternatiflerin yok mu biraz daha araştır istersen.
sinehas ben yanlış anlamışım canım troid olduğun için bebeğin gelişimi geriden geliyormuş. inşallah yavrun bu 1/2 haftada toprarlanır. zor biliyorum ama sen moralini yüksek tutmaya çalış..
kızlar geceleri nasıl uyuyamıyorsunuz ben11 de yatıyorum 8,30 da zor kalkıyorum.gece wc kalkıyorum gözlerim bile açılmıyo lavobonun yolunu zor buluyom delikafadulden sonra güm yatağa... kaydirigubbakcemile3 şimdilik uykusuzluğum yok
kızlar dün gece bi rüya gördüm.. oğlum doğmuş 3 kg civarında çok sağlıklıymışama sarışın beni gördünüz fotolardan esmerim eşim benden esmer. kaydirigubbakcemile3 oğlum sarışın çok güzeldi. emzirmeye çalışıyorum sütlerim fışkırıyo o kadar çok ki bebek bi yandan emiyo bi yandan da yüzüne filan fışkıyoro sütler. ay çok güzeldi yaaa uyanınca rüyaymış diye üzüldüm. ve şimdiden özledim bebeğimi. kokusunu bile hissettim. iyice sabırsızlanmaya başladım. hayırlısı olsun.. delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bendeki iç karın kimsede yok kaydirigubbakcemile3 belkide karnım çok şişmediği için şimdilik rahat uyuyorum.. rüyam çok güzeldi canım saol allah hayırlara çıkarsın.canım sendeki iç karın bende olsa , bende rahat uyuyacağım , ama malaesef yok. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu arada rüya gerçekten güzelmiş, allah hayırlara yorsun....
canım yok yok uzun yazmadınn.. kaydirigubbakcemile5 senin gittiğimmedikana ümraniyedekimi hani hospitalyumun yanındaki .. bende hospitalyuma gidiyorum. odaları çok güzel yeni doğan yoğun bakım ünitesi var. doktorumda iyi. benim fiyatlar daha uygun seninkinden 500 normal 750 sezeryan diyorlar. 3 geceye kadar yatış olursa fiyatlara dahil fazlası olursa yeni fiyatlandırma yapıyorlar.Günaydın güzel hamişler.....
Hastane fiyatlarından bahsetmişsiniz ben Medicana' ya gidiyorum sanırım aranızda giden yok biz de eşimle fiyatları sorduk normal doğum 1.100 epidural 1.500 genel sezaryan 2.000 TL dediler çocuğun ilk muayenesi ve aşıları dahilmiş daha odalarını görmedim fiyat alırken neler dahil diyede sormak lazım diye düşünüyorum.
Ufff çok uzun yazdım bu arada benim göbiş 2 katı büyüdü 2 günde valla
eda bence sen o beğenmediğin küçük göbişin sayesinde hala rahat rahat uyuyosun canım kıymetini bil.gamyoncuiremsu
haklı olabilirsin canım doktor baştan söylemişti çok ağırlaşmazsın iç karnın geniş diye.. ama insan artık 7. ayda biraz daha göbekli olmak istiyor. :CüvCüv:
Günaydın kızlar..
urlacım hastanenden memnun kalmamışsın başka alternatiflerin yok mu biraz daha araştır istersen.
sinehas ben yanlış anlamışım canım troid olduğun için bebeğin gelişimi geriden geliyormuş. inşallah yavrun bu 1/2 haftada toprarlanır. zor biliyorum ama sen moralini yüksek tutmaya çalış..
kızlar geceleri nasıl uyuyamıyorsunuz ben11 de yatıyorum 8,30 da zor kalkıyorum.gece wc kalkıyorum gözlerim bile açılmıyo lavobonun yolunu zor buluyom delikafadulden sonra güm yatağa... kaydirigubbakcemile3 şimdilik uykusuzluğum yok
kızlar dün gece bi rüya gördüm.. oğlum doğmuş 3 kg civarında çok sağlıklıymışama sarışın beni gördünüz fotolardan esmerim eşim benden esmer. kaydirigubbakcemile3 oğlum sarışın çok güzeldi. emzirmeye çalışıyorum sütlerim fışkırıyo o kadar çok ki bebek bi yandan emiyo bi yandan da yüzüne filan fışkıyoro sütler. ay çok güzeldi yaaa uyanınca rüyaymış diye üzüldüm. ve şimdiden özledim bebeğimi. kokusunu bile hissettim. iyice sabırsızlanmaya başladım. hayırlısı olsun.. delikafadulden
yok yakın oturmuyoruzdur, sen nerde oturuyordun ben evlenmeden önce Türk-iş Blk. oturuyordum şimdi Kurtköy' den gidip geliyorum işyerime yakın sayılır hastane..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bendeki iç karın kimsede yok kaydirigubbakcemile3 belkide karnım çok şişmediği için şimdilik rahat uyuyorum.. rüyam çok güzeldi canım saol allah hayırlara çıkarsın.
canım yok yok uzun yazmadınn.. kaydirigubbakcemile5 senin gittiğimmedikana ümraniyedekimi hani hospitalyumun yanındaki .. bende hospitalyuma gidiyorum. odaları çok güzel yeni doğan yoğun bakım ünitesi var. doktorumda iyi. benim fiyatlar daha uygun seninkinden 500 normal 750 sezeryan diyorlar. 3 geceye kadar yatış olursa fiyatlara dahil fazlası olursa yeni fiyatlandırma yapıyorlar.
senle yakın oturuyoruz sanırım. aslında buluşmaya senide bekledik. neyse bi dahakine gelirsin inşallah. 3. sünüde yapıcaz.
bu arada rüveydax yok gerçekten buluşmadan sonra girmedi.. :1shok:
HAstaneden cıktık.........
bebek şekeri aldım hazır.......... tanesi 1.00 buzdolabı süsüde oluyor getirmeyi unuttum buraya yarın getıreyım ve resmini ekleyim
kapı süsü aldım
bebegime havlu aldım...
zıbın aldım yıne cıtlıcıtlı badi..
balon aldım...üzerinde hoşgeldin bebek yazıyor....
tül aldım kapıyı boydan süslemek için...
Canım aldıkların hayırlı uğurlu olsun.şutarafagitti
Ankaralılar bu bebek şekerlerini uygun nereden buluruz. Bir kaç yerden sordum ama 5-6 tl yani tane için çok fazla değil mi? kafamçokkarıştı
HAstaneden cıktık.........
bebek şekeri aldım hazır.......... tanesi 1.00 buzdolabı süsüde oluyor getirmeyi unuttum buraya yarın getıreyım ve resmini ekleyim
kapı süsü aldım
bebegime havlu aldım...
zıbın aldım yıne cıtlıcıtlı badi..
balon aldım...üzerinde hoşgeldin bebek yazıyor....
tül aldım kapıyı boydan süslemek için...
Canım aldıkların hayırlı uğurlu olsun.şutarafagitti
Ankaralılar bu bebek şekerlerini uygun nereden buluruz. Bir kaç yerden sordum ama 5-6 tl yani tane için çok fazla değil mi? kafamçokkarıştı
sagol canım
ben tanesini 1 tl den aldım hazır...........
unuttum yarın iş yerime getırıp cekip eklicem
çeşit çeşit süsler var
biberonlu-emzikli-cıngıraklı-bebekli---
ben bebekli aldım ve arkası mıktatıslı atılmasın bari alanlar buzdolabına falan asar...........
hazır yapılmış olarak aldın değil mi urlacım...şayet öyle ise süper fiyatı
Ankara lı annelerden bu konuda hazırlık yapan sadece selinay oldu canım. O da hazır almamış malzemesini halin karşısında suluhan varmış ordan almış. Ben daha bişey yapmadım. Alıp almamakta kararsızım belki çikolatayla geçeriz o bölümü.
hazır yapılmış olarak aldın değil mi urlacım...şayet öyle ise süper fiyatı
CANIM öyleymiş bende duydum2. bebekte daha çabuk çıkıyormuşbebek benimde artık nasipse 2. bebeğe.. :CüvCüv:eda ya benimde kızıma hamileyken karnım çıkmamıştı doktorda senin iç karnın geniş demişti o zaman. ama şimdi acayip kocaman bir karnım var acaba iç karnım nooldu :uhm:benim yahu önceki sezeryanda mı daralttılardelikafaduldendelikafadulden
herhalde ikinci bebek olunca böyle oldu diye düşünüyorum.
maşallahh bereketiyle gelsin yavrularımız..:1hug:canım araştırıyorum ama uygun fiyatlı bu hastane maalesef
rüyan cok güzel bende 3-4 aylıkken görmüştüm emzirirken süt yüzüne fışkırıyordu
herkes bereket oldugunu söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?