2009 Nisan Anneleri buraya

tamam canım kaybolmam............

eheheh evet şirvanın rüya süper valla biz hafta 2 kere devam..... bazen 3 oluo ama genelde 2 ehehehehe

kadınlık hisselirimi az az yitiriyorum zaten............

NAZ YAPIN BİRAZ ÇİLVE YAPIN.........

ben yapıom sonra istıooo aaa diyorum olmazzzzz

nazlı olmak lazım....

evet urla sonradan farkettim öyle gibi olmuş. cevap roselve içindi canım. bilmez miyim senin izmir li olduğunu hehehehh

urlacım aldığın fiyat çok iyi cidden...burda hazırlar 1.5 tan başlıyor ama çokta güzel değiller açıkçası....ben kendim yapıcam kısmet olursa malum eminönü yakın olunca işi kaynağındayız bir nevii...kısmetse cumartesi doktor kontrolünden sonra bebeğimin tüm hazırlıklarıyla birlikte bebek şekerlerinide alıcam ve hazırlıcam....buraya eklerim....bu arada sen gidince bir 20 daha al evet 50 tane olması daha iyi...ben hastaneye götürmeyi düşünüyorum şekerleri eğer kalan olursada evde dağıtırım....ben 100 tane yapıcam

ay istanbulda yaşamak ne kadar zor gerçekten. Baksanıza hastaneymiş çikolataymış fiyatları duyunca şok oluyorum. Ne kadar ucuz geliyor bize.

Urlacığım, Ben de hastane de verilir diye biliyorum ama canın nasıl isterse öyle yap. Ama gidince yine alman iyi olur.

Dozkan canım biz de her konu da ne tembelmişiz Ankaralı olarak. Çikolata da güzel ama insan her şeyi özel olsun istiyor.

urlacım ben kendim yapacagim 100 adet olacak sekilde aldim. nebilim gözüm aç sanirim:) hatta 50 tane daha alcaktim eşim 100 tane yeter almayalim baska dedi:) kaydirigubbakcemile

ben ilk aylarda acil bir durum yüzünden zeynep kamil doğum hastanesine gitmiştim bize çok yakın. Ay o kadar kötü oldum ki orda herkesin karnı burnun da ilgilenecek kimse bulamıyorsun. Allah oralarda doğum yapanlara yardımcı olsun. Gerçi biz nelerle karşılaşıcaz bilemiyorum ama. İnşallah hepimiz çok iyi insanlarla karşılaşır çok güzel ve kolay doğum yaparız.

öyle valla biraz ağırkanlıyız herhalde. gerçi ankaralıda çok yok toplam 6 kişiyiz zaten.
şenay ve tuğce den de ses çıkmadı bayadır çok merak ediyorum.:uhm::uhm:

bebek şekeri ben yaptım 50 tane! içine lavanta koyacaktım ama kocam badem şekeri koyalım diye tutturdu..kilosu 35 lira badem şekerinin, ben keseleri daha ucuza mal etmiştim oysaki aman ya arada onun istediklerini de yapmak lazım..zaten her istediğini yapamıyom :))) ama o kadar güzel oldular ki kardeşim kimseye vermesek olmaz mı diyo :)) ben 10 tanesini hastaneye götürcem, zaten normal doğum olurda 1 gün kalırsam hastanede fazla gelen olmaz..hemşireler istiyomuş görünce, artık gelenlerle hemşireler alır..gerisini evde gelenlere vericem..

resim nasıl ekleniyo?? koyayım resimlerini..

öyle valla biraz ağırkanlıyız herhalde. gerçi ankaralıda çok yok toplam 6 kişiyiz zaten.
şenay ve tuğce den de ses çıkmadı bayadır çok merak ediyorum.:uhm::uhm:

Evet gerçekten de nerdeler acaba ben çok giremiyorum ama ne zaman baksam Tuğçe'yi görürdüm. Umarım bir sıkıntı yoktur. :çok üzgünüm:

]ImageShack® - Image Hostinghttp://img291.imageshack.us

inşallah olmuştur..bu olduysa diğerlerinide koyacağım..bursasu nerde ya bugün o yapıyodu bunları :)

inşallah şenay doğum yapmamıştır kızlar hakikaten...evlerinde dinleniyor olsunlar güzel güzel....bari bu ayı çıkarsınlar çok küçükler daha....
ben hastaneye 50 tane götürürüm gibi geliyor şeker çünkü kendi ailem çok kalabalık zaten ve eminim gelirler...4 kardeşiz zaten en küçük benim....diğer kardeşlerim gelse eşleriyle birlikte alsana 6 kişi:)) bunun eş tarafıda var .....yokmu arttıran kızlar bebek şekerlerini:))

kıslar ben geldim geçmişi okiim geliim,bu arada dr.dan geliyorum,1500 gr olmuşuz,2 hafta önde gidiyomuşuz ama kilosunu az buldu,ben almışım kiloyu kilo bakımından 1 hafta geriden geliyomuş ama tarih 13 nisana çekildi haftamız önden gidince,magnezyum verdi gece ağrılarım ve çıtırdamalarım için dönerken resmen çıtlıyorum ay,meğerse magnezyum eksikliğindenmiş,ben okiim geliyorum,maşallah ne kalabalığız tütütütütütütütü

merhaba kızlar
şirvan, eda merak etmişsiniz beni saolun burdayım kızlar
arada giriyorum aslında ama kesik kesik okuyorum sayfaları
yazmak da çok zor geliyo çünkü cumartesi sizle buluştuktan sonra ertesi gün kartepeye gittik kahvaltı yapmaya
kahvaltıdan sonra biraz yürüyelim dağ havası alalım dedik ama adı üstünde kartepe baya esiyodu
e malum benim kabanın önü de kapanmıyo artık:1rolleyes: göğüs kısmım çok rüzgar yedi heralde çok fena öksürüyorum göğüs kafesim kemiklerim ağrıyo ta omuzlarıma kadar
ölece yatıyorum işte çok sert öksürmemeye çalışıyorum korkuyorum.salep filan içiyorum sıcak sıcak ama bakalım ne zaman geçicek

Maşallah özlem bebeğinin kilosu çok iyi ama nasıl hem önde gidiphemde kilosunu az bulması anlamadım doğrusu......benim kızım 30 haftalıkken 1.556 gr dı ve doktor gayet güzel kilousu dedi....:sm_confused:

selam kızlar
bebeişlere alınanlara hayırlı olsun canlarım güle güle kullanın
bebek şekerlerini mevlütte dağıtacaksınız demi benim arkdaşımda yaptı mevlütte dağıttı
b,irazdan koyarım şekerin resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…