dozkan sanırım kaslar gevşiyor canım 2.bebekte......ilk bebekte daşşşş gibi vücutlar oluyor 2.de pamuk pamuk
tamam canım kaybolmam............selam kızlar,
işte urla farkı!! aldıklarını güle güle kullan urla, bi dahada fazla kaybolma bak, demek bikaç gün kaybolsan bizim topik kapanacak hehehe:)))
edanur ve şirvan rüyalarınız hayra çıkar inşallah..ama şirvanı okuyunca koptum cidden, eee dervişin fikri neyse zikride o oluyooo :)))) ne yalan sölim biz bi deneyelim dedik dün akşam, sıpa ters hareketler yapıp canımı yakınca vazgeçtik.. artık unutucaz anlaşılan uzun bi süre !! izin vermiyo bebekler..
bugün herkes iyi Allah'a şükür..oh aşağıya bakıyorumda kadroda sağlam yani..hadi dünün acısını çıkaralım :)))
Ankara lı annelerden bu konuda hazırlık yapan sadece selinay oldu canım. O da hazır almamış malzemesini halin karşısında suluhan varmış ordan almış. Ben daha bişey yapmadım. Alıp almamakta kararsızım belki çikolatayla geçeriz o bölümü.
canım soruyu ben sormuşum gibi olmuş urladan alıntı diye ama roselve sordu soruyu ben İZMİRLİYİM
gercekten uygunmu
oralarda nasılki fiyatlar
30 tane aldım azmı almışım diger ayda gidecegim hastaneye gitmişken bi 20 tane dahamı alsam
fikir verin
ve bebek şekerlerini eve gelenlere vericeksiniz degiilmi
bi arkadaş hastanede dagıtmıcan mı dedi deee
Urlacığım, Ben de hastane de verilir diye biliyorum ama canın nasıl isterse öyle yap. Ama gidince yine alman iyi olur.
Dozkan canım biz de her konu da ne tembelmişiz Ankaralı olarak. Çikolata da güzel ama insan her şeyi özel olsun istiyor.
öyle valla biraz ağırkanlıyız herhalde. gerçi ankaralıda çok yok toplam 6 kişiyiz zaten.
şenay ve tuğce den de ses çıkmadı bayadır çok merak ediyorum.:uhm::uhm:
HAstaneden cıktık.........
bebek şekeri aldım hazır.......... tanesi 1.00 buzdolabı süsüde oluyor getirmeyi unuttum buraya yarın getıreyım ve resmini ekleyim
kapı süsü aldım
bebegime havlu aldım...
zıbın aldım yıne cıtlıcıtlı badi..
balon aldım...üzerinde hoşgeldin bebek yazıyor....
tül aldım kapıyı boydan süslemek için...
Canım aldıkların hayırlı uğurlu olsun.şutarafagitti
Ankaralılar bu bebek şekerlerini uygun nereden buluruz. Bir kaç yerden sordum ama 5-6 tl yani tane için çok fazla değil mi? kafamçokkarıştı
URLA aldıkların hayırlı olsun cabım............
resolve suluhana bak orda hazırlarda var tanesi 1 ytl fln hatta daha ucuzlarıda var.........................
bebek şekeri ben yaptım 50 tane! içine lavanta koyacaktım ama kocam badem şekeri koyalım diye tutturdu..kilosu 35 lira badem şekerinin, ben keseleri daha ucuza mal etmiştim oysakiaman ya arada onun istediklerini de yapmak lazım..zaten her istediğini yapamıyom :))) ama o kadar güzel oldular ki kardeşim kimseye vermesek olmaz mı diyo :)) ben 10 tanesini hastaneye götürcem, zaten normal doğum olurda 1 gün kalırsam hastanede fazla gelen olmaz..hemşireler istiyomuş görünce, artık gelenlerle hemşireler alır..gerisini evde gelenlere vericem..
resim nasıl ekleniyo?? koyayım resimlerini..
bende lavantalı yaptım çok ucuza mal oldu.................................
URLA aldıkların hayırlı olsun cabım............
resolve suluhana bak orda hazırlarda var tanesi 1 ytl fln hatta daha ucuzlarıda var.........................
Hazırda varsa çok iyi ama bu Suluhan tam olarak nerde. Tarif edebilir misin?a.s.
sagol cnmURLA aldıkların hayırlı olsun cabım............
50 taneyi hastaneye 50 taneyi eve ayır ozamanurlacım aldığın fiyat çok iyi cidden...burda hazırlar 1.5 tan başlıyor ama çokta güzel değiller açıkçası....ben kendim yapıcam kısmet olursa malum eminönü yakın olunca işi kaynağındayız bir nevii...kısmetse cumartesi doktor kontrolünden sonra bebeğimin tüm hazırlıklarıyla birlikte bebek şekerlerinide alıcam ve hazırlıcam....buraya eklerim....bu arada sen gidince bir 20 daha al evet 50 tane olması daha iyi...ben hastaneye götürmeyi düşünüyorum şekerleri eğer kalan olursada evde dağıtırım....ben 100 tane yapıcam
tamam canım 20 tane daha alayım bari inşallah aynısından bulurum bulamazsam degişik olsun...........Urlacığım, Ben de hastane de verilir diye biliyorum ama canın nasıl isterse öyle yap. Ama gidince yine alman iyi olur.
Dozkan canım biz de her konu da ne tembelmişiz Ankaralı olarak. Çikolata da güzel ama insan her şeyi özel olsun istiyor.
yok kız 100 yeterurlacım ben kendim yapacagim 100 adet olacak sekilde aldim. nebilim gözüm aç sanirim:) hatta 50 tane daha alcaktim eşim 100 tane yeter almayalim baska dedi:) kaydirigubbakcemile
bide bizde gelenlere lokum ikram edilir............
amin canımben ilk aylarda acil bir durum yüzünden zeynep kamil doğum hastanesine gitmiştim bize çok yakın. Ay o kadar kötü oldum ki orda herkesin karnı burnun da ilgilenecek kimse bulamıyorsun. Allah oralarda doğum yapanlara yardımcı olsun. Gerçi biz nelerle karşılaşıcaz bilemiyorum ama. İnşallah hepimiz çok iyi insanlarla karşılaşır çok güzel ve kolay doğum yaparız.
kıslar ben geldim geçmişi okiim geliim,bu arada dr.dan geliyorum,1500 gr olmuşuz,2 hafta önde gidiyomuşuz ama kilosunu az buldu,ben almışım kiloyu kilo bakımından 1 hafta geriden geliyomuş ama tarih 13 nisana çekildi haftamız önden gidince,magnezyum verdi gece ağrılarım ve çıtırdamalarım için dönerken resmen çıtlıyorum ay,meğerse magnezyum eksikliğindenmiş,ben okiim geliyorum,maşallah ne kalabalığız tütütütütütütütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?