2009 Nisan Anneleri buraya

ya bu oğlan akşam olunca yine başladı şow yapmaya. artık güçlendiğinden mi nedir resmen canımı acıtır oldu bıcır.

bn nefes alamıorum yaaaaaaaaaaa

dozkan yaa cuma kaynanamlar gelicekmiş yemeğe çok kasılıyorum offfffffffffffffffffffffffffffff biliosun bizim konuları

çiçek bence korkunun ecele faydası yok arkadaşım en iyisi biran önce gelsin gitsinlerde eşinde rahatlasın. Sonuçta ailesi ne olursa olsun hepten silmesini kimse bekleyemez.Birde onun yaşadığını düşün canım iki tarafıda memnun etmeye çalışıyo.Arkadaşlardan biri demiştiye hayrına birilerine yemek hazırlamışsın gibi düşün çabucak geçsin yemek. Yaptıklarını hatırlamamaya çalış canım yoksa gece iyice cehenneme döner. Sonuçta bebeğinin babaannesi dedesi halası onlar di mi. Ama bundan sonrasında mesafeyi koru yinede . Herzaman en iyisi mesafeli olmak.

sorma arkadaş akşam oldumu benim oğluşta sabaha kadar karnımı delip dışarı çıkacak sanki ayyy ne güzel ya içimizde bir canlı var:lepi:

özellikle 2 gündür çok fena.diyorum bu çok durmayacak hemeen çıkmak istiyo.
ama biryandan da düşünüyorum bugünlerde bitecek yakında yeri daralacak doğrudürüst hareketleri hissedilmeyecek tadını çıkarmak lazım.gamyoncuiremsu

boşver yuva yapmak sevaptır iyi yapmışsın bence:)

bakalım valla artık benmi yuva yapıyom sonradan onlarmı benim yuvamı yapar bilemicemkaydirigubbakcemile
girdik bu işe hayırlısı

deme valla korktum ama olan oldu artık gün kesildi söz yapıcaz..kötüde olsak aldık artık bi kere sırtımıza yükü -tatlicadiarzu-

kızlar sizce bundan altın yastığı olurmu şöyle süslesem biraz kurdele boncuk bişiler taksam..
dayımız bugün getirmiş bize böyle değerlendirsemmi acaba dedim siz ne dersiniz?

benimde evde canım sıkılıyor hafta sonları bile ama evimde oturacagım............

sus kız isim vermeyelim zaten kilolar aldı başını gidiyo.....

ben 15.günden beri falan tatlı yemıyorum susun bence... cicekte baklava demiş bence isim vermeyelim ya sabah sabahta olsa canım cekti
susun..............................

benim montlarımın oluyor ama tabi kapanmıyor birleşmesi için cok kumaş lazım.........delikafadulden

evet aliye adım gibi rumeliliyim ben istanbulda doğdum ama annem babam makedonya göçmeni....
demet normaldir kilo almaman ben son 8 haftadır almıyorum hiç.....toplamda 9 kiloyla gidiyorum.....

benim kocişlerde arnavut hemde en inadından............
bende en son 10 kilo almıştım 17.şubatta bakalım kac kilo cıkıcak

merhaba gittiğin doktor vercek canim sen söleseydin keske caliştigini yönlerdirirdi doktorun senin 32. haftayi geçmiş biran evvel alman lazim raporum yoksa doğum öncesi iznin yanmasin. ben de alacagim 3haftaya kadar calisabilir raporu. dogumdan sonra 3ay evde kalabilmek icin bebeğimle:)

aradım güzelim dün doktorumu.
benim endişem özel hastanenin raporu verip vermemesiydi.çünkü vermezse devlet hastanesine gitmek zorunda kalcaktım şimdi yok sıra bekle yok bilmem ne gözümde büymüştü.ama veriyormuş.haftaya kontrolüm var ozaman yazdıracağım raporu.
doktorun takvimine göre haftaya 32. haftam oluyor benim.
bizim şirketin insan kaynaklarındanda öğrendim raporu nereye vereceğimi başka ne raporlar alacağımı.
bu prosedürler öldürüyor beni ya!!!

sabah sabah az kişi var burda.
tabi uyuyor herkes dimi.
ohh biz çalışalım siz uyuyun şimdi uyanır bi güzelde kahvaltı yaparsınız.
biz başlarız şimdi yok toplantıydı yok raporlardı...

alıntılar...............ALINTILAR........................

günaydın kızlar..ay bu gece uykum resmen ..iç oldu,kaç kere tuvalete gittim hiç bimiyorum.bu arada yaklaşık 2 saat öncede nişan geldi,böyle koyu kahve sümüksü bi akıntı oldu bi anda.doktoru aradım ağrın yoksa sabahı bekleyelim dedi.saat 9 da muayneye gideceğim.Ay heycandan ölcem sanırım,ufak ufak tırsmaya başladım doğrusu.hadi hayırlısı artık:)

güzel annişler ben hazırlandım şimdi çıkıcam muayne için ama eve tekrar yollamaz gibi geliyor çünkü sancılarım sıklaşmaya başladı.Bizim için dua edin olurmu,bende edicem doğuma girersem hepimiz için.öpüyorum kocaman
bide hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

--------------------------------------------------------------------------------

yok yok uykuda yok doğumda yok....ayyyyyyyyyyyy kıslar catlayacağım......

40+5 SANIRIM BUNU YAZAN....

kızlar şenay dün akşam falanda gelmemiş......................... siteye....

şenay umarım iyisindir ya......

tugcede yok

ay şubat anneleri hiççççççççççççççççççç
uyumuyor off bizlerde öle olucaz.............

ay beni de prosedürler öldürüyor.
bizim muhasebe calisabilir izni alirsan sonra da dayanamazsan iznin yanar calistigin günler gider diye uyardilar. masallah... Allh yardın etsin. walaa:Saruboceq:

Kızlar günaydın;
dün maşallahınız vardı,, akşam hepsini okudum , , yetiştim sizlere,,,,
hatta eşim kalk yat artık dedi,,sabah kalkamıyorsun,, dur biraz dedim. şurda 2 sayfam kaldı, onlarıda bir okuyim yatacam işte :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…