ya bu oğlan akşam olunca yine başladı şow yapmaya. artık güçlendiğinden mi nedir resmen canımı acıtır oldu bıcır.
sorma arkadaş akşam oldumu benim oğluşta sabaha kadar karnımı delip dışarı çıkacak sanki ayyy ne güzel ya içimizde bir canlı var:lepi:
boşver yuva yapmak sevaptır iyi yapmışsın bence:)
ayy ne güzel cicek yaa bende bi keresinde öyle bi rüya gördüm bebeişimin yumuk yumuk 2 ayağı karnımdan çıkmış minicik onları seviyodum çok güzeldi
benimkilerden vereyim kız ben taşıyamıyorum artık bunları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla sinehas iyilik yapmak güzel bişeyde iyi olur Allah tan kötü olur kuldan derler ya bende karıştım öle bir işe s-onunda ben kötü oldum korkuyorum şimdi böyle işlerden
hayırlısı olsun..
vay koca arnavut seni sende bizdensin kızçe:1hug:
ulustaki halin karşısında canım.....................
kızlar benim sepette etoprağın kinin aynısı hemen hemen.................................
ben hastaneye götürecem şekerlerin yarısısnı yarısınıda evde gelenlere verecem.............
Teşekkürler. Haftasonu bakarım inşallah.
benimde evde canım sıkılıyor hafta sonları bile ama evimde oturacagım............ay ben donmuşum valla farketmedim bile,annemler mersinde urlacım bizimkilerin yanına gidecem yani nasipse tabiki bu hafta belli olur,iş konusuna gelince ben elimden gelse doğurduktan hemen sonra başlayacam tabiki bebişle hehehehehehehe,eşime benim odayı bebek odasına göre düzenleyelim diyorum olmaz diyor ama o ben hamile kalıncada artık evde otur gelme dinlen demişti ben ne yaptım ettim razı ettim,tabi onun aslı şöle olmuştu bir gün ben elektirik süpürgesini çalıştırdığım sırada eşim aramış aramış duymamışım,nasıl can hıraş geldiyse en az 20 dk. süren yolu arabayla 10 dk felan kireç gibiydi yüzü,korkmuş bişey oldu diye,tabi bunu fırsat bilen ben hemen bak bişi olsaydı felan yanında olmam daha ii değilmi dinlenmekte neymiş ben heryerde dinlenirim dedim halada geliyorum işte,zaten ondan sonra kendide hiç demedi,evde sıkılıyorum ben ya,kukumau kuşu gibi,hoş artık sıkılmaya vaktimiz olmayacak inşallah
sus kız isim vermeyelim zaten kilolar aldı başını gidiyo.....canım hamileliğin başında her akşam eve getiriodu ben çok sevemem baklava aa yiyodum sonra baktımki olacak gibi değil kilo aldı başını gidio eve baklava girmiicek ümmüğünü sıkarım senin dedim şimdi arada profiterol falan getirio
ben 15.günden beri falan tatlı yemıyorum susun bence... cicekte baklava demiş bence isim vermeyelim ya sabah sabahta olsa canım cektirahat 12 aldım işte ama birden aldım yani 4.ayda ben 72 dim, hangi arada aldım anlamadımki,doğum tarihini nasipse 13 nisana alınca benim otomatik olarak şafak 67 oldu 31 haftada görünüyomuş işte,bende 85 le bitiririm diyordum ama olmadı işte,bebeğin ve benim sağlığım için tutacam biraz boğazı her aklıma geleni yapmayacam ve yemeyecem kesin karar aldım
benim montlarımın oluyor ama tabi kapanmıyor birleşmesi için cok kumaş lazım.........delikafaduldenbende geçen hafta giydiğim pardüseleri bu hafta giyemiyor oldum. göbek iyice büyüdü
git gide bende ağırlaştığımı hissediyorum. her geçen hafta hareketlerim birazdaha kısıtlanıyor gibi
daha çabuk yoruluyorum. hemen biyerlerim ağrımaya başlıyor.
bilmiyorum önümdeki 74 günü nasıl geçirecem
evet aliye adım gibi rumeliliyim ben istanbulda doğdum ama annem babam makedonya göçmeni....
demet normaldir kilo almaman ben son 8 haftadır almıyorum hiç.....toplamda 9 kiloyla gidiyorum.....
devlet 4 ay doğum öncesi ve sonrası olmak üzere izin veriyormuş yasal olarak.
ben son 1 ay kalana kadar çalışmak istiyorum.hatta gücüm elverdiğince ancak tecrübeli insanlar son 1 ay makul çünkü daha fazla dayanamıyorsun dediler.
doğumdan sonrada 3 ay çalışmıyacağım.
yanlız şimdi bişey sorcam herkeze 32. haftada izne çıkılması gerekiyor ya bu haftada çalışabilir raporu alınıp 36. haftaya kadar çalışabliliyormuşsun.bu raporda haberi olan varmı?
ben almadım ama almam gerekiyor bu haftada..
merhaba gittiğin doktor vercek canim sen söleseydin keske caliştigini yönlerdirirdi doktorun senin 32. haftayi geçmiş biran evvel alman lazim raporum yoksa doğum öncesi iznin yanmasin. ben de alacagim 3haftaya kadar calisabilir raporu. dogumdan sonra 3ay evde kalabilmek icin bebeğimle:)
aradım güzelim dün doktorumu.
benim endişem özel hastanenin raporu verip vermemesiydi.çünkü vermezse devlet hastanesine gitmek zorunda kalcaktım şimdi yok sıra bekle yok bilmem ne gözümde büymüştü.ama veriyormuş.haftaya kontrolüm var ozaman yazdıracağım raporu.
doktorun takvimine göre haftaya 32. haftam oluyor benim.
bizim şirketin insan kaynaklarındanda öğrendim raporu nereye vereceğimi başka ne raporlar alacağımı.
bu prosedürler öldürüyor beni ya!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?