2009 Nisan Anneleri buraya

özlem doğumu sata göre belirlerler önde gidişine göre değil canım...sen takvimini bozma kafan karışır....sezaryan dahi olsa sata göre veriyorlar doğumu...bebek gelişim açısından önde gidebilir ama ciğer gelişimi sata göre 37.haftada tamamlanıyor...

gerçekten de katılıyorum sana benim montlarımın olmadığı baya oldu sadece 1 tanesine girebiliyorum, sadece göbeğime dğru aldım ben kiloları ama bu hft zor hareket ediyorum benim daha çok ya ben napayım :-(

canım sen hangi medicanaya gifiyosun. ben bahçelievlere gidiyorum. normal 1000 sezeryan 1850 dediler bana da. ilk rutin kontroller ve aşılar dahil ama ekstra bi durum çıkar da tahlil ilaç falan gerekirse ayrı ücret alınıyomuş.

canım herkes söylemiş ama bence de 30 az gibi. bizde de hem hastanede hem eve gelenlere veriliyor. istersen mevlütte de bişeyler dağıtıyosun

biz de keseriz büyük ihtimalle etini de mevlütte kullanırız ama kıza 1 erkeğe 2 olayını ilk defa duyuyorum canım.

canım adın gibi rumelili misin. adetlerimiz çok benziyo da ben de 40 ı çıkmadan yapıcam. 25 30 günlükken.

etoprak , bursasu bebekşekeri modelleriniz çok güzel. ya bizede gönderin birer tane hehe
Kızlar evde mi odalarınızın kapısını süsleyeceksiniz yoksa hastanede mi?

evet şekerler çok güzel olmuş kızlar. ben de hastane için ayrı mevlüt için ayrı malzemeler aldım. şu boya temizlik telaşı bitsin hazırlıcam inşallah.
ben bebek odamın kapısını süslicem. o süsü alıp1 gün için hastaneye götürmek istemiyorum ama galiba benim hastanede de süsleme yapıyolar. sormadım ama.

baklava olayı aklımızda bulunsun canım sağol. benim de annem pembe bebek hırkaları örüyo mevlüt için ama 100 150 tane örmesi gerekecek. bakalım yetiştirebilecek mi:)

çiçek güldürdün valla yine beni.

valla ben de çok ağırlaştım. bacak eklemlerim bayadır çok ağırıyo. yatakta dönmek bile baya eziyet. bakalım daha neler olacak

cnm ben medicana çamlıca' ya gidiyorum eşim sordu fiyatları öyle vermişler. Sen memnunmusun hst.den.
B.evler de Özlem hnm var sanırım ona mı gidiyorsun ?

kızlar ben yaklaşık 3 haftadır hiç kilo almıyorum baştan beri 13 kilo aldım kaldım öyle hiç almıyorum
doktoruma bir sorsammı acaba

evet aliye adım gibi rumeliliyim ben istanbulda doğdum ama annem babam makedonya göçmeni....
demet normaldir kilo almaman ben son 8 haftadır almıyorum hiç.....toplamda 9 kiloyla gidiyorum.....

kızlar ben yaklaşık 3 haftadır hiç kilo almıyorum baştan beri 13 kilo aldım kaldım öyle hiç almıyorum
Bence de normaldir zaten kilo almışsın tüm hamilelikte 13-15 normal diyorlar, için rahat edecekse dr.na sor bi gene.Diyet yapıp kilo verenler bile var bu aralarda bence çok dert etme.

kızlar bu arada bende ilginç bi rüya gördüm göbeğim yarı şeffaftı sanki bebeişi görebiliodum seviodum onu bööle aaa ayakları burdaymış falan die
ayy ne güzel cicek yaa bende bi keresinde öyle bi rüya gördüm bebeişimin yumuk yumuk 2 ayağı karnımdan çıkmış minicik onları seviyodum çok güzeldi

benimkilerden vereyim kız ben taşıyamıyorum artık bunları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla sinehas iyilik yapmak güzel bişeyde iyi olur Allah tan kötü olur kuldan derler ya bende karıştım öle bir işe s-onunda ben kötü oldum korkuyorum şimdi böyle işlerden
hayırlısı olsun..

evet aliye adım gibi rumeliliyim ben istanbulda doğdum ama annem babam makedonya göçmeni....
demet normaldir kilo almaman ben son 8 haftadır almıyorum hiç.....toplamda 9 kiloyla gidiyorum.....

vay koca arnavut seni sende bizdensin kızçe:1hug:

ya ok kızlar tamam ne bilyim birden alınca devam edecek sandım bu kilo alımları tamam o zaman ya sormama gerek yok :) almıyım aman 15 kilo ile kapatsam şu hamileliği çok sevinecem

Canım sağolasın
Kaç gündür geçmedi gitti bu öksürük..senağlama

Sağol canım:1hug:

cnm ben medicana çamlıca' ya gidiyorum eşim sordu fiyatları öyle vermişler. Sen memnunmusun hst.den.
B.evler de Özlem hnm var sanırım ona mı gidiyorsun ?
yok canım düzgün beye gidiyorum. memnunum doktorumdan. hastaneden de. ama doğum fiyatları yüksek gibi biraz. onu düşünüorum

ne güzel canım ya keşke ben de almasam. ben 3 haftada 1 gidiyorum doktora ve her seferde yaklaşık 2 kilo almış oluyorum. ama ben doktorumla konuştum. son haftalarda kilo verenler bile var demişiti.

anladım canım. biz de trakyalıyız ama göçmenlikte var daha büyüklerde.

ya ok kızlar tamam ne bilyim birden alınca devam edecek sandım bu kilo alımları tamam o zaman ya sormama gerek yok :) almıyım aman 15 kilo ile kapatsam şu hamileliği çok sevinecem
inş cnm 15 kilo ile kapatabilirsin çok kilo alanlar var 25-30 gibi bende tartılmaya korkuyorum hftya dr da tartılıcam.
64 kiloydum hst tartısında bakalım şimdi kaç olmuşum.....

ya evet fiyatlar baya yüksek burada ki arkd.biride hospitalium da normal 500 sezaryan 750 dedi baya fark var bilemedim bende:çok üzgünüm:

ya evet fiyatlar baya yüksek burada ki arkd.biride hospitalium da normal 500 sezaryan 750 dedi baya fark var bilemedim bende:çok üzgünüm:

evet canım. b.evlerde de medicananın yanında hospitalium. bi ara sormştum ben de fiyatları böyleydi. ya doktoruma güveniyorum ama. hastaneyi değiştirme ihtimalim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…