gerçekten de katılıyorum sana benim montlarımın olmadığı baya oldu sadece 1 tanesine girebiliyorum, sadece göbeğime dğru aldım ben kiloları ama bu hft zor hareket ediyorum benim daha çok ya ben napayım :-(bende geçen hafta giydiğim pardüseleri bu hafta giyemiyor oldum. göbek iyice büyüdü
git gide bende ağırlaştığımı hissediyorum. her geçen hafta hareketlerim birazdaha kısıtlanıyor gibi
daha çabuk yoruluyorum. hemen biyerlerim ağrımaya başlıyor.
bilmiyorum önümdeki 74 günü nasıl geçirecem
Günaydın güzel hamişler.....
Hastane fiyatlarından bahsetmişsiniz ben Medicana' ya gidiyorum sanırım aranızda giden yok biz de eşimle fiyatları sorduk normal doğum 1.100 epidural 1.500 genel sezaryan 2.000 TL dediler çocuğun ilk muayenesi ve aşıları dahilmiş daha odalarını görmedim fiyat alırken neler dahil diyede sormak lazım diye düşünüyorum.
Ufff çok uzun yazdım bu arada benim göbiş 2 katı büyüdü 2 günde valla
gercekten uygunmu
oralarda nasılki fiyatlar
30 tane aldım azmı almışım diger ayda gidecegim hastaneye gitmişken bi 20 tane dahamı alsam
fikir verin
ve bebek şekerlerini eve gelenlere vericeksiniz degiilmi
bi arkadaş hastanede dagıtmıcan mı dedi deee
ticarete mi başlıyacaksın yoksa bursasu delikafadulden ya bişey sormak istiyorum kızlar, aranızda şükür kurbanı kesecek olan var mı??? biz düşünüyoruz ama geçen tv de bi hoca kızlar için 1 erkekler için 2 tane akik kurbanı kesilir demiş..bilginiz varmı? bi araştırdım genelde öyle oluyormuş erkeklere 2!!
canım adın gibi rumelili misin. adetlerimiz çok benziyo da ben de 40 ı çıkmadan yapıcam. 25 30 günlükken.bizde mevlüt için kırk beklenmez...mümkünse anne lohusa iken yapılır ki yatağına yakışsın derler anne için....onun için ben ilk 15 gün içinde düşünüyorum.....ayrıca bebek mevlitlerinde başörtüsü verilmez kızlar benimde bildiğim...ailemde çok kaybettiğim insan olduğu için ne yazık ki , mevlütlerde çok olur bizde......eskiden benimde hatırladığım pastanelere sipariş verilirdi huni gibi kağıt içinde akide şekerleri ikram edilirdi.....sağsalim doğsalarda o heyecanları yaşasak....
etoprak , bursasu bebekşekeri modelleriniz çok güzel. ya bizede gönderin birer tane hehe
Kızlar evde mi odalarınızın kapısını süsleyeceksiniz yoksa hastanede mi?
valla ben 40 mevlüdünü evde yapcam mevlüt şekerleri bile hazır annem 60 tane mavi beyaz minyatür patik ördü onların içine tülle badem şekeri koyucaz. o gün de bi sürü bişeyler hazırlayıp aile arasında bi mevlüt yapıcam. kızlar bu arada özel günlerinizde baklava falan yaptırmak isterseniz haberim olsun benim eşim baklavacı çünkü.
çiçek güldürdün valla yine beni.kız ilahi çok güldüm tamam sorcam akşam eşimebenim göğüsler koca göbeğimin üstüne kayboluolar artık zavallılar:) zaten büyük sayılmazlardı pek ama şimdi komikler bence böyle çıplak gezen kabilelerde koca göbekli kadınların siyah uçlu ampul gibi memeleri oluo ya benimde ona benzio sanki sarkık değil ama göbeğimin üstünde 2 göz gibi duruolar
takvimini düzenlesene cnm böyle daha çok var gibi görünüyor.
5.aydan sonra çok alınıyor diyorlar benim de 2 gündür bir göbeğim oldu ben bile hayretle bakıyorum....
bu arada ben çok ağırlaştım daha şimdiden aynı durumda olanlarınız var mı ?
cnm ben medicana çamlıca' ya gidiyorum eşim sordu fiyatları öyle vermişler. Sen memnunmusun hst.den.canım sen hangi medicanaya gifiyosun. ben bahçelievlere gidiyorum. normal 1000 sezeryan 1850 dediler bana da. ilk rutin kontroller ve aşılar dahil ama ekstra bi durum çıkar da tahlil ilaç falan gerekirse ayrı ücret alınıyomuş.
canım herkes söylemiş ama bence de 30 az gibi. bizde de hem hastanede hem eve gelenlere veriliyor. istersen mevlütte de bişeyler dağıtıyosun
biz de keseriz büyük ihtimalle etini de mevlütte kullanırız ama kıza 1 erkeğe 2 olayını ilk defa duyuyorum canım.
canım adın gibi rumelili misin. adetlerimiz çok benziyo da ben de 40 ı çıkmadan yapıcam. 25 30 günlükken.
evet şekerler çok güzel olmuş kızlar. ben de hastane için ayrı mevlüt için ayrı malzemeler aldım. şu boya temizlik telaşı bitsin hazırlıcam inşallah.
ben bebek odamın kapısını süslicem. o süsü alıp1 gün için hastaneye götürmek istemiyorum ama galiba benim hastanede de süsleme yapıyolar. sormadım ama.
baklava olayı aklımızda bulunsun canım sağol. benim de annem pembe bebek hırkaları örüyo mevlüt için ama 100 150 tane örmesi gerekecek. bakalım yetiştirebilecek mi:)
çiçek güldürdün valla yine beni.
valla ben de çok ağırlaştım. bacak eklemlerim bayadır çok ağırıyo. yatakta dönmek bile baya eziyet. bakalım daha neler olacak
Bence de normaldir zaten kilo almışsın tüm hamilelikte 13-15 normal diyorlar, için rahat edecekse dr.na sor bi gene.Diyet yapıp kilo verenler bile var bu aralarda bence çok dert etme.kızlar ben yaklaşık 3 haftadır hiç kilo almıyorum baştan beri 13 kilo aldım kaldım öyle hiç almıyorum
doktoruma bir sorsammı acaba
ayy ne güzel cicek yaa bende bi keresinde öyle bi rüya gördüm bebeişimin yumuk yumuk 2 ayağı karnımdan çıkmış minicik onları seviyodum çok güzeldikızlar bu arada bende ilginç bi rüya gördüm göbeğim yarı şeffaftı sanki bebeişi görebiliodum seviodum onu bööle aaa ayakları burdaymış falan die
kız ilahi çok güldüm tamam sorcam akşam eşimebenim göğüsler koca göbeğimin üstüne kayboluolar artık zavallılar:) zaten büyük sayılmazlardı pek ama şimdi komikler bence böyle çıplak gezen kabilelerde koca göbekli kadınların siyah uçlu ampul gibi memeleri oluo ya benimde ona benzio sanki sarkık değil ama göbeğimin üstünde 2 göz gibi duruolar
hoşçakal urla bende çıkıyom :a015:
ben bi işe bulaştım bu göbeğime aldırmadan..
dayımın oğluna kız buldum,onlarda anlaştı şimdi kızı istemeye gidecez,söz adetlerini konuşmaya gidiyomuşuz şimdi.
iyide şimdi araları iyi olduğundan iyiki yaptın diyolar,kötü oldukları zaman beddua etmesinler :1shok:
neyse girdik bi kere bu işe gidelim bakalım.
öpüldünüz..
evet aliye adım gibi rumeliliyim ben istanbulda doğdum ama annem babam makedonya göçmeni....
demet normaldir kilo almaman ben son 8 haftadır almıyorum hiç.....toplamda 9 kiloyla gidiyorum.....
geçmiş olsun..bi haftadır benim kardeşimde hasta, annem tel.de bi ufak soğanı kaynatıp suyunu iç dedi, öksürüğü kesiyomuş..kızcağız 2 gündür yapıyo ama çok pis kokuyo diye kaçacak yer arıyo..ama en iyisi öksürük için (tecrübeyle sabittir) pekmezin içine azıcık karabiber koyup kaynat, iç..yada bal,karabiber,limon üçlüsü..benim her soğuk algınlığımda bu ikisi ilacım..
ya göğüs meselesini bilmiyorum ama tansiyonunu bi eczanede falan ölçtür canım. zaten bi sorun varsa onlar uyarıyolar, dr. falan bi gidin diye.. benim genel olarak 8-6 tansiyonum, bana normal diyolar..düşük tansiyon doğumu kolaylaştıryomuş..yüzün solgunsa bi kanını ölçtür, kansızlıkta öyle oluyor genelde..
Sağol canım:1hug:canım tanesi 40 kuruş pardon.....
evet 15 günde okutulur şöyle sabahlık gibi bişey giycem saten....
başımda kurdelem ogluşumda mevlüt takımı..........
allah o günleri göstersin ama belki yapmayabilirimde kesin degil........
haklsısın bu krizdeeeeeeeeeee
gecmiş olsun canım karabiberrrrr kesio balla
benşm gögüslerden vereyim sana kocaman oldularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benimde kararmam var cok hemdeeeee
tansiyonumda arada oynuo sanırım kendimi iyi hissetmıyorum
dinlennnnnnnnnn
evimin kapısıııııııııııııı
EVET TEŞŞEKÜR BUTONLARINI BİR TÜRLÜ YAPMIYORLAR YAAZIK YAA
BAŞKA SEY OLSA HEMEN KAPANIR BİZ 1 AYDIR SÖYLÜYORUZ AMA TIK YOK
canım benimde annem babam esmer (cok degıl) ben sarışınım
bide daha önce anlatmış annem beni dogurmuş ben yere düşmüşüm ya kendim cıkmışım
sonra beni 15 gün başka hastanede cocuk bölümüne almışlar babam arada kızdırır beni degiştirmişler seni diye ama anneme benziyorum herseyimle yaaa tüysüz olmamla bile
bitek babama gözlerim benzerrrrrrrrrr
yok canım düzgün beye gidiyorum. memnunum doktorumdan. hastaneden de. ama doğum fiyatları yüksek gibi biraz. onu düşünüorumcnm ben medicana çamlıca' ya gidiyorum eşim sordu fiyatları öyle vermişler. Sen memnunmusun hst.den.
B.evler de Özlem hnm var sanırım ona mı gidiyorsun ?
ne güzel canım ya keşke ben de almasam. ben 3 haftada 1 gidiyorum doktora ve her seferde yaklaşık 2 kilo almış oluyorum. ama ben doktorumla konuştum. son haftalarda kilo verenler bile var demişiti.kızlar ben yaklaşık 3 haftadır hiç kilo almıyorum baştan beri 13 kilo aldım kaldım öyle hiç almıyorum
doktoruma bir sorsammı acaba
anladım canım. biz de trakyalıyız ama göçmenlikte var daha büyüklerde.evet aliye adım gibi rumeliliyim ben istanbulda doğdum ama annem babam makedonya göçmeni....
demet normaldir kilo almaman ben son 8 haftadır almıyorum hiç.....toplamda 9 kiloyla gidiyorum.....
inş cnm 15 kilo ile kapatabilirsin çok kilo alanlar var 25-30 gibi bende tartılmaya korkuyorum hftya dr da tartılıcam.ya ok kızlar tamam ne bilyim birden alınca devam edecek sandım bu kilo alımları tamam o zaman ya sormama gerek yok :) almıyım aman 15 kilo ile kapatsam şu hamileliği çok sevinecem
yok canım düzgün beye gidiyorum. memnunum doktorumdan. hastaneden de. ama doğum fiyatları yüksek gibi biraz. onu düşünüorum
ne güzel canım ya keşke ben de almasam. ben 3 haftada 1 gidiyorum doktora ve her seferde yaklaşık 2 kilo almış oluyorum. ama ben doktorumla konuştum. son haftalarda kilo verenler bile var demişiti.
anladım canım. biz de trakyalıyız ama göçmenlikte var daha büyüklerde.
ya evet fiyatlar baya yüksek burada ki arkd.biride hospitalium da normal 500 sezaryan 750 dedi baya fark var bilemedim bende:çok üzgünüm:
Hazırda varsa çok iyi ama bu Suluhan tam olarak nerde. Tarif edebilir misin?a.s.
ulustaki halin karşısında canım.....................
kızlar benim sepette etoprağın kinin aynısı hemen hemen.................................
ben hastaneye götürecem şekerlerin yarısısnı yarısınıda evde gelenlere verecem.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?