kız ilahi çok güldüm tamam sorcam akşam eşimebenim göğüsler koca göbeğimin üstüne kayboluolar artık zavallılar:) zaten büyük sayılmazlardı pek ama şimdi komikler bence böyle çıplak gezen kabilelerde koca göbekli kadınların siyah uçlu ampul gibi memeleri oluo ya benimde ona benzio sanki sarkık değil ama göbeğimin üstünde 2 göz gibi duruolar
hahaha:roflol:
ilahi çiçek..kabilelerdeki kadınlarınki sarkık şükret.delikafadulden
baklavacı kocan var nasıl dayanıyosunda kilo almıyosun ben tatlı denizinde boğulmak istiyorum.hamilelikten önce bi çikolatayı bile bitiremezdim..cokacimcoook
devlet 4 ay doğum öncesi ve sonrası olmak üzere izin veriyormuş yasal olarak.
ben son 1 ay kalana kadar çalışmak istiyorum.hatta gücüm elverdiğince ancak tecrübeli insanlar son 1 ay makul çünkü daha fazla dayanamıyorsun dediler.
doğumdan sonrada 3 ay çalışmıyacağım.
yanlız şimdi bişey sorcam herkeze 32. haftada izne çıkılması gerekiyor ya bu haftada çalışabilir raporu alınıp 36. haftaya kadar çalışabliliyormuşsun.bu raporda haberi olan varmı?
ben almadım ama almam gerekiyor bu haftada..
hoşçakal urla bende çıkıyom :a015:
ben bi işe bulaştım bu göbeğime aldırmadan..
dayımın oğluna kız buldum,onlarda anlaştı şimdi kızı istemeye gidecez,söz adetlerini konuşmaya gidiyomuşuz şimdi.
iyide şimdi araları iyi olduğundan iyiki yaptın diyolar,kötü oldukları zaman beddua etmesinler :1shok:
neyse girdik bi kere bu işe gidelim bakalım.
öpüldünüz..
evet cnm mutlaka alman gerekiyor 32.hft.da sanırım 37 hftda gittiğinde raporunda o çalıştığın kısmında belirtilmesi gerekiyor yani 4 hft daha çalışmıştır diye yoksa ssk ödeme yapmıyormuş hst ye sor atlama sakın.devlet 4 ay doğum öncesi ve sonrası olmak üzere izin veriyormuş yasal olarak.
ben son 1 ay kalana kadar çalışmak istiyorum.hatta gücüm elverdiğince ancak tecrübeli insanlar son 1 ay makul çünkü daha fazla dayanamıyorsun dediler.
doğumdan sonrada 3 ay çalışmıyacağım.
yanlız şimdi bişey sorcam herkeze 32. haftada izne çıkılması gerekiyor ya bu haftada çalışabilir raporu alınıp 36. haftaya kadar çalışabliliyormuşsun.bu raporda haberi olan varmı?
ben almadım ama almam gerekiyor bu haftada..
bu arada 83 e ulaşmışım söyledimmi bilmem ama artık hamur işi yasak,normal ekmek yasak,daha fazla almayayım diye,elim rahat durmuyoki anacım yapıncada yiyorum ama artık yemeyeceğim
Seninle günlerimiz yakın cnm toplamda kaç kilo aldın acaba ?bu arada 83 e ulaşmışım söyledimmi bilmem ama artık hamur işi yasak,normal ekmek yasak,daha fazla almayayım diye,elim rahat durmuyoki anacım yapıncada yiyorum ama artık yemeyeceğim
takvimini düzenlesene cnm böyle daha çok var gibi görünüyor.rahat 12 aldım işte ama birden aldım yani 4.ayda ben 72 dim, hangi arada aldım anlamadımki,doğum tarihini nasipse 13 nisana alınca benim otomatik olarak şafak 67 oldu 31 haftada görünüyomuş işte,bende 85 le bitiririm diyordum ama olmadı işte,bebeğin ve benim sağlığım için tutacam biraz boğazı her aklıma geleni yapmayacam ve yemeyecem kesin karar aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?