2009 Nisan Anneleri buraya

hahaha:roflol:
ilahi çiçek..kabilelerdeki kadınlarınki sarkık şükret.delikafadulden
baklavacı kocan var nasıl dayanıyosunda kilo almıyosun ben tatlı denizinde boğulmak istiyorum.hamilelikten önce bi çikolatayı bile bitiremezdim..cokacimcoook

ay ben donmuşum valla farketmedim bile,annemler mersinde urlacım bizimkilerin yanına gidecem yani nasipse tabiki bu hafta belli olur,iş konusuna gelince ben elimden gelse doğurduktan hemen sonra başlayacam tabiki bebişle hehehehehehehe,eşime benim odayı bebek odasına göre düzenleyelim diyorum olmaz diyor ama o ben hamile kalıncada artık evde otur gelme dinlen demişti ben ne yaptım ettim razı ettim,tabi onun aslı şöle olmuştu bir gün ben elektirik süpürgesini çalıştırdığım sırada eşim aramış aramış duymamışım,nasıl can hıraş geldiyse en az 20 dk. süren yolu arabayla 10 dk felan kireç gibiydi yüzü,korkmuş bişey oldu diye,tabi bunu fırsat bilen ben hemen bak bişi olsaydı felan yanında olmam daha ii değilmi dinlenmekte neymiş ben heryerde dinlenirim dedim halada geliyorum işte,zaten ondan sonra kendide hiç demedi,evde sıkılıyorum ben ya,kukumau kuşu gibi,hoş artık sıkılmaya vaktimiz olmayacak inşallah

anaaa tickera baktım yarından sonra düzceye gidiyorum bende. plakalara geçtim sonunda :Saruboceq:
rüyalara gelince ben kabus görmeyede alıştım kocişimi görmeyede..
bugün kocişime dedimki sen artık beni beğenmiyosun işimiz rüyalara kaldı diye.
oda çocuğu düşünmesemde suçlu olacam nasıl olsa bari bildiğimi yapayım dedi.
şaşırdım:1shok:
haklı valla kocişler ne yapsa yaranamazlar bize..kaydirigubbakcemile

canım hamileliğin başında her akşam eve getiriodu ben çok sevemem baklava aa yiyodum sonra baktımki olacak gibi değil kilo aldı başını gidio eve baklava girmiicek ümmüğünü sıkarım senin dedim şimdi arada profiterol falan getirio

Evet benim doktorum 32. hafta dolunca gel çalışabilir yada çalışamaz istediğin gibi bir rapor verelim dedi. Ben izne ayrılıcam ama işe gidip gelmek zor oluyor biraz dinleneyim evde. Sonradan da ücretsiz izin alıcam.

hoşçakal urla bende çıkıyom :a015:
ben bi işe bulaştım bu göbeğime aldırmadan..
dayımın oğluna kız buldum,onlarda anlaştı şimdi kızı istemeye gidecez,söz adetlerini konuşmaya gidiyomuşuz şimdi.
iyide şimdi araları iyi olduğundan iyiki yaptın diyolar,kötü oldukları zaman beddua etmesinler :1shok:
neyse girdik bi kere bu işe gidelim bakalım.
öpüldünüz..

boşver yuva yapmak sevaptır iyi yapmışsın bence:)

evet cnm mutlaka alman gerekiyor 32.hft.da sanırım 37 hftda gittiğinde raporunda o çalıştığın kısmında belirtilmesi gerekiyor yani 4 hft daha çalışmıştır diye yoksa ssk ödeme yapmıyormuş hst ye sor atlama sakın.

kızlar bende bugün oturduğum yerde daralıyorum sığamadım koltuklara.Biri profitrol dedi benim iştah kabardı gidiyorum bende biraz yürürüz kızımla şöyle kafamıza göre bi pastane bulursak yeriz belki heheh.

bu arada 83 e ulaşmışım söyledimmi bilmem ama artık hamur işi yasak,normal ekmek yasak,daha fazla almayayım diye,elim rahat durmuyoki anacım yapıncada yiyorum ama artık yemeyeceğim

uzun bi aradan sonra selam kızlar. uzun süredir giremedim ben de. bir süre bilgisayar bozuktu. sonra neredeyse hergün ya bi iş için dışarı çıktım. ya biri geldi. şimdi de badana boya işlerine başladık. yarın temizlikçi gelecek akşam da bebişin mobilyaları. baya yoğunum yani. bi araftan da hasta gibiyim. daha ayaktan düşürmedi ama boğazım ağırıyo ve öksürüyorum çok. inşallah bu işlerin arasında ilerlemez. şu bi kaç haftayı bi atlatsam baya rahatlıcam. sizde ne haberler var? ben bi bakıyım geçmişe.

kızlar internet çok yavaşladı bende bu saatlerd şirkette bi yoğunluk oluyor.
çokta uykum geldi öğlen yediğim 2 kase yoğurt uyuttu beni eve gitmek istiyorummmmm uyumak istiyorummm.
çıkıyorum bennn çok öpüldünüzz.

bu arada 83 e ulaşmışım söyledimmi bilmem ama artık hamur işi yasak,normal ekmek yasak,daha fazla almayayım diye,elim rahat durmuyoki anacım yapıncada yiyorum ama artık yemeyeceğim

canım ben de 78 olmuşum nereye gidiyoz böyle bilmiyorum valla. bakalım kaçla tamamlıcaz. hedefim 80 di ama şimdi çıtayı 85 e yükselttim. inşallah geçmem onu da

rahat 12 aldım işte ama birden aldım yani 4.ayda ben 72 dim, hangi arada aldım anlamadımki,doğum tarihini nasipse 13 nisana alınca benim otomatik olarak şafak 67 oldu 31 haftada görünüyomuş işte,bende 85 le bitiririm diyordum ama olmadı işte,bebeğin ve benim sağlığım için tutacam biraz boğazı her aklıma geleni yapmayacam ve yemeyecem kesin karar aldım

takvimini düzenlesene cnm böyle daha çok var gibi görünüyor.
5.aydan sonra çok alınıyor diyorlar benim de 2 gündür bir göbeğim oldu ben bile hayretle bakıyorum....
bu arada ben çok ağırlaştım daha şimdiden aynı durumda olanlarınız var mı ?

bende geçen hafta giydiğim pardüseleri bu hafta giyemiyor oldum. göbek iyice büyüdü
git gide bende ağırlaştığımı hissediyorum. her geçen hafta hareketlerim birazdaha kısıtlanıyor gibi
daha çabuk yoruluyorum. hemen biyerlerim ağrımaya başlıyor.
bilmiyorum önümdeki 74 günü nasıl geçirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…