valla ŞirvanCım benim dr günde 3 lt iç deyip duruyor ben içebildiğim kadarını anca içiyorum.canım ayvayı gamzesi olsun diyemi yiyorsun ,
yoksa başka bir nedeni varmıydı,,,,
bu arada su içmek neden bu kadar önemliydi,,,
unuttum gittim...
oo süpermiş. Hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşallah.
süper bi fşiyata almışsın canım bebegin güle güle kullansın...
oğlun hep böyle şanslı olur inşaallah ..
keşke benim annemde istanbulda olsa da beraber gezsek haftasonları. Annem bursada, şimdi bursada gezdirecek beni. Bursaya gelmemi bekliyor dört gözle. Herşeyi Bursadan aldıracak mümkün olsa, bebek odalarına bile gel burdan bakalım diyor. Napalım bakıcaz artık oda hevesleniyor, gezelim görelim.
canım hayırlı olsun,, sağlıkla yatsın bebişin ;
bu arada bende odayı boyatacam , ve bordur koyacağım.
ama henüz karar veremedim... ne renk olsun diye
filli boyada , yavru fiili boya varmış, subazlı ,, çoçuk odalarında bunlar kullanılıyormuş...
aaa. eminönüne bordürler nerde satılıyor acaba?
kızlar altında 80 küsür olmuş,,,
altın çok gelmeyebilir,,, fazla ünitlenmeyelim....
gerçi anacığım onuda hazırlamış ,,, inşallah üzeri dolar taşar.. delikafadulden
evet şirvancım gamze için ayva,su zaten her daim önemli hem bebeğin suyu hemde ödem tutmamız içinnnnnn bol bol su içinnn ama akşmaları az gündüz sık tamammı
bende doktor kontrolünden çıkıp gelicem 12.30 gibi falan...zaten sen ordan 12.30 a kadar çıkamazsın tahminim:)) artık aynı dükkanda beğendiğimiz aynı şeyi çekeleştirirken tanışırız:))
megulCüm allah sana kolaylık versin cnm...
Diyetine uyduğun takdirde şeker problemin hiiç olmadan doğumunu yaparsın misler gibi:lepi:.....
Geçmiş olsun cnm grip mi oldun ?Kızlar merhaba,
Geçmişi ancak okuyup yazabildim
Ama nasıl okudum bilemedim
Çok hastayım..
Yarın doktora gideceğim..
Evdeyim..
Yeni mobilya alanlar iyi günlerde kullansın..
Bebek şekeri alanlar hayırlısı ile dağıtmayı nasip etsin Allah..
Bu arada Şenay ve Tuğçeyi bende merak ettim..
İnşallah iyilerdir..
Bu rada ben çıkıyorum
Öptüm sizi şekerler..
Kendinize ve bebişlere dikkat edin:))
ASLINDA BÜYÜYEN KARYOLA almakonusdunda kararsızım. ben büyüyen almayı düşünüyordum. fakat kullananlar sakın alam 6 yıl zaten kullanmış oluyor büyüyünce çok güzel olmuyor onun yerine yatak baza alırsın dediler. mantıklı geldi. ille büyüyende ısrar etmicem. ama takımlarda istersen karyolayı büyüyene çevirebiliyorlar..
canım birazda sen yaz ... bizim performansımız yükselsin dimi ama delikafadulden
ay şirvancım ya ben niyeyse hiç inanmıyorum bu leke olayına .. arkadaşımda inanmıyordu ciğer nar ayva falan filan hepsini denedi.. bebeği doğdu hiçbiri çıkmadı vücudunda bende ayvayı denedim. ayva çekirdeklerimi yanağıma bastırdım gamzeli olsun diyeymiş. yaparkende hiç inanmadım bakalım tutçak mı. kaydirigubbakcemile3
canım ben hiç bilmiyorum gögüslerimbüyüdü ama öle bomba gibi olmadı. kaydirigubbakcemile3 yani yeterlimi büyüklüğü hiç bilmiyorum ona bakarsan benimde pek göbeğim çıkmadı yapı meselesi sanırım.. doktoruna kontrole gittiğinde sorarsın ama bence sakıncası yoktur.. ne biliyim göğsün büyük olması sütün çok olacağını göstermez bence
olsun canım yaa ilk torunsa heveslenir tabi.benim annemde öyle dışarı çıktımı bekliyorum artık bebişe bişeyler almıştır nasıl olsa diye..
onlardada heyecan var ne yapalım alma desem beğenmedim zannediyor,bende karışmıyorum artık
Ama benim yazmaya çok vaktim olmuyor.
bu arada bişey okudum nette genelde annelerin ilk üç hafta göğüsleri yara oluyormuş. bu yaranın sebebi göğüslerin hassas bir deriye sahip olmasıymış. bir müddet sonra alışıyormuş ve yara olmuyormuş. ilk emzirmeden itibaren yara hiç olmaması için son ayda göğüs uçlarına oksijenli su sürün yazıyordu. bir doktorun sitesiydi. paylaşayım dedim.
evet allaha şükür normal çıktı cnm.ama dr genede aynı şekilde yemene dikkat et dedi şeker hastası değilsin ama tatlı çukulata fazla tüketme dedi.sağol canım.senin 100 lük normal çıktı diye biliyorum.çok sevindim.çünkü gerçekten sinir bozucu bi durum.kimsenin yaşamasını istemem.
RUMELİLİ canım ya senin diyetle düzelmemişti ölçümlerin çok mu yüksekti de insüline başladın.bi yerde okumuştum en garantisi insülin kullanmak diye.bir de insülin kullanınca yine bildiğimiz gibi beslenmeye devam ediyormuyuz yoksa yine diyete devam mı ediyoruz.
olsun canım yaa ilk torunsa heveslenir tabi.benim annemde öyle dışarı çıktımı bekliyorum artık bebişe bişeyler almıştır nasıl olsa diye..
onlardada heyecan var ne yapalım alma desem beğenmedim zannediyor,bende karışmıyorum artık
evet şirvancım gamze için ayva,su zaten her daim önemli hem bebeğin suyu hemde ödem tutmamız içinnnnnn bol bol su içinnn ama akşmaları az gündüz sık tamammı
teşekkür ederim hayatım koçtaşa gideceğim birazdan eminönü geçen gün çok kalabalık geldi gözüme çarşının içine girersem boğulurum sandım bende sahilde köprüaltında balık ekmek yedim.buda bişeydir omega-3 verdim bebişekaydirigubbakcemile2
Kızlar merhaba,
Çok hastayım..
Evdeyim..
İnşallah iyilerdir..
Bu rada ben çıkıyorum
Öptüm sizi şekerler..
ben akşamlarıda içiyorum su sonra bütün gece kalk lavaboya.kaydirigubbakcemile3
bari kalkınca rahat dursam iyi gene gidiyorum su içmeye içimde yangın var sanki..
bu arada öslem bende hergün kahve içiyorum içene kadar bişey yok ama içince vicdan azabı çekiyorum..:çok üzgünüm:
gerçi hamileliği öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım ama hergün bi kahve içmeyi bırakamadım.neyse eskiden daha çok içiyodum,şimdi günde 1
teşekkür ederim hayatım koçtaşa gideceğim birazdan eminönü geçen gün çok kalabalık geldi gözüme çarşının içine girersem boğulurum sandım bende sahilde köprüaltında balık ekmek yedim.buda bişeydir omega-3 verdim bebişekaydirigubbakcemile2
Kızlar merhaba,
Çok hastayım..
Evdeyim..
İnşallah iyilerdir..
Bu rada ben çıkıyorum
Öptüm sizi şekerler..
ben akşamlarıda içiyorum su sonra bütün gece kalk lavaboya.kaydirigubbakcemile3
bari kalkınca rahat dursam iyi gene gidiyorum su içmeye içimde yangın var sanki..
bu arada öslem bende hergün kahve içiyorum içene kadar bişey yok ama içince vicdan azabı çekiyorum..:çok üzgünüm:
gerçi hamileliği öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım ama hergün bi kahve içmeyi bırakamadım.neyse eskiden daha çok içiyodum,şimdi günde 1
evet ilk torun olacak inşallah hem de iki tarafta da şanslı bebek
sağol canım.senin 100 lük normal çıktı diye biliyorum.çok sevindim.çünkü gerçekten sinir bozucu bi durum.kimsenin yaşamasını istemem.
RUMELİLİ canım ya senin diyetle düzelmemişti ölçümlerin çok mu yüksekti de insüline başladın.bi yerde okumuştum en garantisi insülin kullanmak diye.bir de insülin kullanınca yine bildiğimiz gibi beslenmeye devam ediyormuyuz yoksa yine diyete devam mı ediyoruz.
aynen şeker hevesleniyorlar,,, dün gece fotogram makinem yanımda olsaydı da çekseydim yaptıklarını ,,,
tamam şeker,,şimdi 1 bardak su içtim bak..
canım gitmişken bordürlerde bakarmısın, fikir edinmiş oluruz.
geçmiş olsun güzelim,, dikkat et kendine;
canım hergün içme bariii , bak şunun surasında ne kadlıki ,,,sık dişini biraz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?