2009 Nisan Anneleri buraya

canım ayvayı gamzesi olsun diyemi yiyorsun ,
yoksa başka bir nedeni varmıydı,,,,

bu arada su içmek neden bu kadar önemliydi,,,

unuttum gittim...
valla ŞirvanCım benim dr günde 3 lt iç deyip duruyor ben içebildiğim kadarını anca içiyorum.
Erken doğumu önlüyormuş ve idrar yolu iltihaplarını birşeyler daha dedi ama aklımda bunlar kaldı ha birde vücudun gerilmesini önlüyormuş çatlaklar içinde çok iyiymiş dedi.

olsun canım yaa ilk torunsa heveslenir tabi.benim annemde öyle dışarı çıktımı bekliyorum artık bebişe bişeyler almıştır nasıl olsa diye..
onlardada heyecan var ne yapalım alma desem beğenmedim zannediyor,bende karışmıyorum artık

evet şirvancım gamze için ayva,su zaten her daim önemli hem bebeğin suyu hemde ödem tutmamız içinnnnnn bol bol su içinnn ama akşmaları az gündüz sık tamammı

teşekkür ederim hayatım koçtaşa gideceğim birazdan eminönü geçen gün çok kalabalık geldi gözüme çarşının içine girersem boğulurum sandım bende sahilde köprüaltında balık ekmek yedim.buda bişeydir omega-3 verdim bebişekaydirigubbakcemile2

kızlar altında 80 küsür olmuş,,,

altın çok gelmeyebilir,,, fazla ünitlenmeyelim....

gerçi anacığım onuda hazırlamış ,,, inşallah üzeri dolar taşar.. delikafadulden

inş canım dolar taşar kısmetiyle gelir bebişin.ama benimde fazla ümidim yok altından yana o yüzden çok önemsemedim sanırım :ecrin_bebek:
boşverin yeterki bebekler sağlıklı olsun,bizimkilerden takarız bikaç tane delikafadulden

Kızlar merhaba,
Geçmişi ancak okuyup yazabildim
Ama nasıl okudum bilemedim
Çok hastayım..
Yarın doktora gideceğim..
Evdeyim..

Yeni mobilya alanlar iyi günlerde kullansın..
Bebek şekeri alanlar hayırlısı ile dağıtmayı nasip etsin Allah..

Bu arada Şenay ve Tuğçeyi bende merak ettim..
İnşallah iyilerdir..

Bu rada ben çıkıyorum
Öptüm sizi şekerler..
Kendinize ve bebişlere dikkat edin:))

evet şirvancım gamze için ayva,su zaten her daim önemli hem bebeğin suyu hemde ödem tutmamız içinnnnnn bol bol su içinnn ama akşmaları az gündüz sık tamammı

ben akşamlarıda içiyorum su sonra bütün gece kalk lavaboya.kaydirigubbakcemile3
bari kalkınca rahat dursam iyi gene gidiyorum su içmeye içimde yangın var sanki..
bu arada öslem bende hergün kahve içiyorum içene kadar bişey yok ama içince vicdan azabı çekiyorum..:çok üzgünüm:
gerçi hamileliği öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım ama hergün bi kahve içmeyi bırakamadım.neyse eskiden daha çok içiyodum,şimdi günde 1

bende doktor kontrolünden çıkıp gelicem 12.30 gibi falan...zaten sen ordan 12.30 a kadar çıkamazsın tahminim:)) artık aynı dükkanda beğendiğimiz aynı şeyi çekeleştirirken tanışırız:))

sen gelene kadar ben herşeyi silip süpürüm zaten,,, sana bişey kalmayacak. :))))
bu arada ben listemi yaptım dün gece oğlumun eksikleri ;

yastıklı benye pike takımı,
küvet askısı(bebeği üstüne yatırıyorsunya ondan)
tırnak makası
burun aspiratörü
boy boy biberon,
emzik,
telsiz
gögüs pompası ucları ,
göğüs pedi,
süt poşeti,

tavandan asılan çibinlik : mobilyacı 50 tl dedi, uygun bulursan karşıdan alacağım.
kapı tülü ,
mevlüt şekerleri

bulabilirsem bebekli duvar bordürü;

odası için tül perde... bordürle aynı olursa iyi olur.

megulCüm allah sana kolaylık versin cnm...
Diyetine uyduğun takdirde şeker problemin hiiç olmadan doğumunu yaparsın misler gibi:lepi:.....

sağol canım.senin 100 lük normal çıktı diye biliyorum.çok sevindim.çünkü gerçekten sinir bozucu bi durum.kimsenin yaşamasını istemem.

RUMELİLİ canım ya senin diyetle düzelmemişti ölçümlerin çok mu yüksekti de insüline başladın.bi yerde okumuştum en garantisi insülin kullanmak diye.bir de insülin kullanınca yine bildiğimiz gibi beslenmeye devam ediyormuyuz yoksa yine diyete devam mı ediyoruz.

Geçmiş olsun cnm grip mi oldun ?

Ama benim yazmaya çok vaktim olmuyor.
bu arada bişey okudum nette genelde annelerin ilk üç hafta göğüsleri yara oluyormuş. bu yaranın sebebi göğüslerin hassas bir deriye sahip olmasıymış. bir müddet sonra alışıyormuş ve yara olmuyormuş. ilk emzirmeden itibaren yara hiç olmaması için son ayda göğüs uçlarına oksijenli su sürün yazıyordu. bir doktorun sitesiydi. paylaşayım dedim.

evet ilk torun olacak inşallah hem de iki tarafta da şanslı bebek

canım bende lansinoh krem aldım çok kurumuştu ve çatlak olmuştu daha şimdiden ama sürdüğümden beri mucize dedim bütün kuru deriyi pul gibi attı hergün değil ama 2-3 günde bir kullanıyorum hem doğuma hazırlıyorum göğüsleri hemde hiç ağrı sızı çatlama kaşınma bişey olmuyor tavsiye ederim.doğumda bazı hastaneler veriyolarmış bu kremden ama öncesinde kullanmaktada yarar var.

evet allaha şükür normal çıktı cnm.ama dr genede aynı şekilde yemene dikkat et dedi şeker hastası değilsin ama tatlı çukulata fazla tüketme dedi.
pirinç pilavı severmisin ? ben çok yiyordum özellikle onu kesti sende yeme cnm ....

aynen şeker hevesleniyorlar,,, dün gece fotogram makinem yanımda olsaydı da çekseydim yaptıklarını ,,,

tamam şeker,,şimdi 1 bardak su içtim bak..

canım gitmişken bordürlerde bakarmısın, fikir edinmiş oluruz.

geçmiş olsun güzelim,, dikkat et kendine;

aynen şeker hevesleniyorlar,,, dün gece fotogram makinem yanımda olsaydı da çekseydim yaptıklarını ,,,

tamam şeker,,şimdi 1 bardak su içtim bak..

canım gitmişken bordürlerde bakarmısın, fikir edinmiş oluruz.

geçmiş olsun güzelim,, dikkat et kendine;

canım hergün içme bariii , bak şunun surasında ne kadlıki ,,,sık dişini biraz....

evet ilk torun olacak inşallah hem de iki tarafta da şanslı bebek

benim tarafımdan ilk torun eşimin tarafında 23 numara kaydirigubbakcemile3
tek taraftan yeterince şanslı onlara gerek kalmıyor zaten.
senin bebiş bayaa şanslı ama sen emzirmeden emzirmeye görücen bu gidişle bebişini
benim abim ne yaparım bilmem arada bir işemi götürsem ne yapsam özlerim diyo
görmemişin yeğeni olmuş diyorum kendi çocuğunuda kucağına almayı nasip eder inş Allah.ama önce gelin lazım yaa:1shok:delikafadulden

canım benim tokluk kontrol altına alınmıştı diyetle onu düşürmeyi başardım ama 50 lik ve 100 lükte normal çıkan açlık diyete devam ettiğim zaman yükseldi kahrolası....sınır 110 açlıkta bilirsin benimki 111 çıktı yani 1 birim farkla kaybettim.....aslında bu değerlerde insüline başlamayan insanlar var.....insülin kullanmaktan korkma dedi doktorum banada sonuçta kontrol altına almış oluyorsun dedi çalışmayan bir mekanizmayı....zaten gümlük dozumda 6 birim ve bana yetti......diyete devam ediyoruz ama insülin bana kaçamak yaptırıyor açıkçası:asigim:......yemesem iyi ama insülinide vurunca tokluk 70 lere kadar iniyor bunuda kaldıramıyor vücut.......senin nasıl ölçümlerin günlük

:1shok::çok üzgünüm:kızma yaa ne yapıım sigara yüzünden kaç ay stres yaşadım zaten çok zor oldu bırakmak ama bi tane değil bi nefes bile çekmedim..3ü1 aradalardan içiyom sert olmasın diye ama ne biliim zaten vicdan azabı çekiyom sonradan.

bakarım canım hatta almayıda düşünüyorum güzel bişeyler bulursam internet üzerinden baktım ama fiyatı yüksek geldi hemde neye benzediğini anlamak zor.birazdan cevahirde olacağım.bebek dükkanlarının önünden fazla geçmeyeyim bari :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…