2009 Nisan Anneleri buraya

Rumelili kızcan bana biliyom ama dün akşam rüyamda senin bebeğim doğdu kızlar şu an sağlıklı yazdığını okuyodum.
Allah ım dedim inş doğurmamıştır:1shok:
neyseki bugün buradasın,bilinçaltıma yerleşmişsin önce seni doğurtacam ben hihoyyyt

şirvan pike takımı demişsin....ben bambunun içine ne alsam acaba.....yatak yaptırdım içine pamuktan ama uyku seti olmaz içine tuhaf olur yani....pike takımı dediğin ne olaki birde penye demişsin...varmı bildiğin,gördüğün marka bende inceleyeyim....olmazsa öyle alalım....

Maşallah ne güzel abin seninki erkek miydi? bana çekecek diye daha da fazla seviyordur belki. Bizim bebiş kız, halası deliyor şimdiden bebişe. Bizim büyükler İstanbul dışında oturuyorlar ondan çok fazla göremeyecekler. Gerçi bebek olunca devamlı gelip gelip kalırlar dayanamazlar gibi geliyor. Allahtan halası teyzesi falan istanbulda onlar yeter herhalde. Onlar bana bırakmaya bilirler :1hug:

yok güzelim neden kızayım muhtemelen ben ilk doğuranlardan olurum sanırım sata göre ama umarım senin rüya şöyle 5-6 hafta sonrasının rüyasıdır:Saruboceq:.....birazdaha kalsınlar içerdee acele yok ama dimi yani....

benim de doktorum öyle demişti 3 lt ic diye idrar yolu iltihabı varsa onu önlüyormuş sanirim dediğin gibi...:CüvCüv:

delikafadulden YOK KIZZ ADET İŞTE OLACAĞINDAN DEĞİL. GÖRÜMCEM DEMİŞTİ BANA. ayvanın çekirdeklerini gamze olacak yerlere yanakların dudağa yakın kısmına bastırıyorsun bebek gamzeli oluyormuş bende denemekten zarar gelmez diye yapmıştım. gerçi hiç inanmıyorum böle şeylere ama bakalım
kayınvalidemde doğumdan sonra 40ı çıkmamamış iki bebeğin aynı ortama gelmesi iyi değil diyor. geç konuşurlarmış. batıl inanç yaa ... biri uydurmuş herkes inanmış delikafadulden

benim pike takimini annem dikti çok güsel oldu nevresim takimi da dikti:) altin yastiğini da yapmis saten yastik üzerinde dantelden kılıfı var çok güsel görünüyoo:)) pike takiminin pikesi civcivli pike civcivler de biraz kabarık çok güsel duruyo:)

BİZ geçen sene yiğenime almıştık.havuzluhandan ,,
ince bir pantaniye işte,, birde aynı desende ufacık bir yastığı vardı...
hani bir yere giderken yanıma alacağım tarzda,,,,

bu arada pamuktan yatak yaptırdım... demişsin,, yumuşak değil dimi güzelim...
bebekler için yumuşak yatak tavsiye edilmiyor .....

bambunun içine alınan bir pattaniyeyi - ufak yorgan kılıflarının içine koyupta kullanabilirsin...
yana annene mücarat,,,, içine elyaf koyup ,ince bir yorgan yapacak.. içine elyaf koyup

benim de doktorum öyle demişti 3 lt ic diye idrar yolu iltihabı varsa onu önlüyormuş sanirim dediğin gibi...:CüvCüv:

teşekkür ederim hayatım..

annelerin ellerine sağlık,,,

canım bende bambunun içine mothercare de görmüştüm pike takımı.hatta bazı modellerinde seri soru indirimi vardı ama bambu alırmıyım acaba diye o an ilgilenmedim,alsaymışım keşke,fiyatları bayaa uygundu..

yok kız benimki canım sanırım şimdilik kız diyo dr
abim kız çocuk hastası kendiside itiraf etti erkek olsa bu kadar özenmezdim diyo :1shok:
tabi olunca severdi ama kız lafını duyunca pembe ne varsa toplayıp getirmeye başladı:dance:
benim kız kardeşim yok,halalarıda bol çocuklu olduğundan benimkiyle fazla ilgilenmiyolar.
annemle abim yetiyor şimdilik.kocişim pek hevesli değil,doğmadan bişey almam diyor,inanmış bi kere doğmadan uğursuzluk olur diye bende zorlamıyom.bide benim hastalık ilk başlangıcında 6. aydan sonra tehlike oluşturursa bebeği alabiliriz demişlerdi,bilinçaltında kaldı adamın heralde 6 bitti artık 7 bile bitcek diyom hala tık yok..

amin:Saruboceq:
ne biliyim rüya işte insan herşeyi görüyor.
kalsınlar yaa içerde,zaten başımızın tacı olacaklar ilk günden üzülmeyelim Allah küvözlerden uzak etsin hepimizi..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gene kendi kendime yazmaya başlamışım kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar bende kaçıyım anca giderim ben cevahire metroyla gidecem ayy yerin dibine inmek ne zor geliyo şimdi.neyse çıktım çıktım yoksa bugün yarın oyalanırım,hazır hevesim varken gideyim ben öpüldünüz..

Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler

Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler

2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)

sinehas iyi alışverişler canım aldıklarını eklersin artık görürüz kısmetse.....
dediğiniz gibi havuzlu hana gidince bakarım bende içine artık bişeyler...
şirvancım pamuk ama yumuşak değil...özellikle söyledim yapan kişiye tok duruyor oldukça yatak...birde şu uyku meleklerinden mi alsak acaba diyorum gitmişken.....

SEVREY ben de malesef pirinç pilavını çok seviyorum.şimdi sadece 2 kaşıık yiyorum ama çok yapmamaya çalışıyorum.tatlı şeyleri sevmiyorum zaten o noktada şanslıyım.

RUMELİLİ benim 7 gündür devam eden diyete göre ölçümleirm çok düşük gidiyor genelde açlık 65 - 77 arası 2 saat sonrası tokluk 70- 108 arası gidiyor.yarın randevum var.inşallah herşey yolundadır.

arkadaşlar hepinizden dua bekliyorum.dualarım hepinizle.

tuğçe ve şenayı ben de çok ben de merak ediyorum.haber alan olursa bizi bilgilendirsin.

senin çok güzel maşallah değerlerin hiç endişe etme megulcüm.....kesinlikle başlamazsın insüline......

arkadaşlar bu liste fazla uzun değilmi sizce?
ben bukadar şey götürümüyüm bilmiyorum.
annemler hastanenin yanında oturuyolar.yürüme mesafesinde.

dualarım seninle cnm gelir gelmez bilgi ver habersiz bırakma, ben 100 lük öncesi diyette pilavı tamamen kesmiştim aa birde unutmadan hergün bir adet kivi şekeri düzenliyor diye okumuştum hergün bir kivi yemiştim sen de dene istersen.

bebek için olanlar oldukça çok...neredeyse pijama takımlarıyla 6 takım yapıyor....ben hastane çıkışını ve ayrıyeten bir takım götürücem ayaklı başkada bişey almam sanırım....giyim olarak......çoğumuz özel hastanelerde olacağımız için hasta bezi falanda almıcam....bebe şampuanı falanda gereksiz çünkü yıkanmıcaklar....yani bu listeden çok elenecek şey var....gözümüzü korkutmasın bu liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…