benim tarafımdan ilk torun eşimin tarafında 23 numara kaydirigubbakcemile3
tek taraftan yeterince şanslı onlara gerek kalmıyor zaten.
senin bebiş bayaa şanslı ama sen emzirmeden emzirmeye görücen bu gidişle bebişini
benim abim ne yaparım bilmem arada bir işemi götürsem ne yapsam özlerim diyo
görmemişin yeğeni olmuş diyorum kendi çocuğunuda kucağına almayı nasip eder inş Allah.ama önce gelin lazım yaa:1shok:delikafadulden
Rumelili kızcan bana biliyom ama dün akşam rüyamda senin bebeğim doğdu kızlar şu an sağlıklı yazdığını okuyodum.
Allah ım dedim inş doğurmamıştır:1shok:
neyseki bugün buradasın,bilinçaltıma yerleşmişsin önce seni doğurtacam ben hihoyyyt
valla ŞirvanCım benim dr günde 3 lt iç deyip duruyor ben içebildiğim kadarını anca içiyorum.
Erken doğumu önlüyormuş ve idrar yolu iltihaplarını birşeyler daha dedi ama aklımda bunlar kaldı ha birde vücudun gerilmesini önlüyormuş çatlaklar içinde çok iyiymiş dedi.
edanur bu arada ayvanın çekirdeğimi bastırılacaktı yanağa anacım bende ayva yiyecem hergün diye helak oldum valla şimdi bile elimde ayva elma gibi yiyorum bari işe yarasın bari normaldede yerdim şimdi haksızlık yapmiim,mersindeki evimizin önünde ayva ağacı var hele birde baharda çiçek açarki offff ne güzel bir görüntüdür tahmin edin
şirvan pike takımı demişsin....ben bambunun içine ne alsam acaba.....yatak yaptırdım içine pamuktan ama uyku seti olmaz içine tuhaf olur yani....pike takımı dediğin ne olaki birde penye demişsin...varmı bildiğin,gördüğün marka bende inceleyeyim....olmazsa öyle alalım....
benim de doktorum öyle demişti 3 lt ic diye idrar yolu iltihabı varsa onu önlüyormuş sanirim dediğin gibi...:CüvCüv:
benim pike takimini annem dikti çok güsel oldu nevresim takimi da dikti:) altin yastiğini da yapmis saten yastik üzerinde dantelden kılıfı var çok güsel görünüyoo:)) pike takiminin pikesi civcivli pike civcivler de biraz kabarık çok güsel duruyo:)
şirvan pike takımı demişsin....ben bambunun içine ne alsam acaba.....yatak yaptırdım içine pamuktan ama uyku seti olmaz içine tuhaf olur yani....pike takımı dediğin ne olaki birde penye demişsin...varmı bildiğin,gördüğün marka bende inceleyeyim....olmazsa öyle alalım....
Maşallah ne güzel abin seninki erkek miydi? bana çekecek diye daha da fazla seviyordur belki. Bizim bebiş kız, halası deliyor şimdiden bebişe. Bizim büyükler İstanbul dışında oturuyorlar ondan çok fazla göremeyecekler. Gerçi bebek olunca devamlı gelip gelip kalırlar dayanamazlar gibi geliyor. Allahtan halası teyzesi falan istanbulda onlar yeter herhalde. Onlar bana bırakmaya bilirler :1hug:
yok güzelim neden kızayım muhtemelen ben ilk doğuranlardan olurum sanırım sata göre ama umarım senin rüya şöyle 5-6 hafta sonrasının rüyasıdır:Saruboceq:.....birazdaha kalsınlar içerdee acele yok ama dimi yani....
SEVREY ben de malesef pirinç pilavını çok seviyorum.şimdi sadece 2 kaşıık yiyorum ama çok yapmamaya çalışıyorum.tatlı şeyleri sevmiyorum zaten o noktada şanslıyım.
RUMELİLİ benim 7 gündür devam eden diyete göre ölçümleirm çok düşük gidiyor genelde açlık 65 - 77 arası 2 saat sonrası tokluk 70- 108 arası gidiyor.yarın randevum var.inşallah herşey yolundadır.
arkadaşlar hepinizden dua bekliyorum.dualarım hepinizle.
tuğçe ve şenayı ben de çok ben de merak ediyorum.haber alan olursa bizi bilgilendirsin.
Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler
Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık
Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler
2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)
dualarım seninle cnm gelir gelmez bilgi ver habersiz bırakma, ben 100 lük öncesi diyette pilavı tamamen kesmiştim aa birde unutmadan hergün bir adet kivi şekeri düzenliyor diye okumuştum hergün bir kivi yemiştim sen de dene istersen.SEVREY ben de malesef pirinç pilavını çok seviyorum.şimdi sadece 2 kaşıık yiyorum ama çok yapmamaya çalışıyorum.tatlı şeyleri sevmiyorum zaten o noktada şanslıyım.
RUMELİLİ benim 7 gündür devam eden diyete göre ölçümleirm çok düşük gidiyor genelde açlık 65 - 77 arası 2 saat sonrası tokluk 70- 108 arası gidiyor.yarın randevum var.inşallah herşey yolundadır.
arkadaşlar hepinizden dua bekliyorum.dualarım hepinizle.
tuğçe ve şenayı ben de çok ben de merak ediyorum.haber alan olursa bizi bilgilendirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?