2009 Nisan Anneleri buraya

senin çok güzel maşallah değerlerin hiç endişe etme megulcüm.....kesinlikle başlamazsın insüline......

sağol canım moral desteğin için.bebeğim için ne hayırlı ise olsun.insüline başlamayı çok problem etmiyorum.zaten çok az kaldı.

tabiki haber veririm canım.kivi arada yiyordum.hergün yiyeyim.

arkadaşlar hepinize iyi sohbetler.yarın görüşürüz.

kızlar benim oğlan işerde dönüp duruyor herhalde,
bian için karnımda bir boşluk olup, hop diye geliyor,,
anlatamadım gerçi ama neyse,,,,
siz anlarsınız... artık....

değişik birşeyy...
canım hiçbişey anlamadım. yani tarif ettiğin gibi bişey bende hiç olmadı belki olan arkadaşlar vardır.
bu arada göğsümün altı ağrıyordu ya iş yerinde zor oturuyordum bu aralar baya geçti. ben günden güne artar zannediyordum artık neydeyse hiç yok çok şükür. yoksa şimdiden işi bırakmayı düşünüyordum. şimdide şirvancım dediğin gibi 37. haftaya kadar çalışsammı diye düşünüyorum..

kızlar altında 80 küsür olmuş,,,

altın çok gelmeyebilir,,, fazla ünitlenmeyelim....

gerçi anacığım onuda hazırlamış ,,, inşallah üzeri dolar taşar.. delikafadulden
ay o kadqar olmuşmu... gelmez o zaman belki direk para gelir 50 ytl filan.. :jeyyar:

rumelili megul kızlar geçen gebelik.org da gebelikte şeker diye bi video izledim. kaan kocatepe anlatıyordu. izleyin isterseniz çok güzel anlatmış. içiniz rahatlar çok korkulacak bişey değilmiş. doğumdan sonra sıfırlanıyormuş.

glnm canım çoook geçmiş olsun bi türlü atlatamadın yarın evde güzelce dinlen umarım atlatırsın bir an önce hamilelikte de daha bi zor oluyor yaa...

kızlar bende kaçıyım ... işlerimide bitirdim. burayada yetiştim. hamaratım bugün kaydirigubbakcemile3 yarın görüşürüz

aa tam çıkıyodum kimler var diye bakıyım dedim rüveydaxı gördüm nasıl oldun canım sende hastaydın

saol canım geçmişi okuyodum yeni gördüm
çok fenayım yaa bütün gece öksürüp durdum o kadar öksürmüşüm ki boğazım fena halde tahriş olmuş şimdi sesim kısılmış ama hiç çıkmıyo hiçççdelikafadulden
ama vücudumda dünkü kadar kırgınlık yok allahtan

geçmiş olsun kızlar ya benimde bel ağrım çok fazla sizlerdede varmı sanki belim kırılıyor:çok üzgünüm:

çiçekcimm anlat bakalım yarın akşam menüde ne var?
ne giyceksin saçlarını fönlicekmisin.
nasıl bir masa hazırlıcan.
en az senin kadar heyecanlandım şimdi ben..

off kaynanamlara hazırliicam yemekten bahsediosan menüde eşşeğin ayağı var hahahaha şaka yaptım neyse

saçımı falan fönleyemem doğal karşilicam değmez onlara temiz pak giyinirim yeter.
ezogelin çorba yapcam karnıyarık yapcam bi de iç pilav yapıp üzerine fırında tavuk kızartıp koycam bi yeşil salata bi de patates salatası yapcam kocamın yüzünü kara çıkarmiicam her zamanki gibi eksiksiz ağırliicam onları zıkkımlanıp gitsinler zaten şimdiden beni bi stres bastı sorma yaa napcam ben üühühhüüw

tamam canım yemekelri falan bugünden hazırladım zaten yarın sıkışmiim die adam gibi ağırliicam işte dediğin gibi korkunun ecele faydası yok biliyorum da bunlar yüz verince astarını istiolar hep umarım mesafeyi koruyabilirim yine cıvık bi ilişki istemiorum samimiyetten anlamıolar çünkü dediin gibi de mesafeli olabilirsem problem kalmaz

bu takvimlerin adı ticker die geçio google a pregnancy ticker yaz ordan bulduğu sitelerden birine gir kendine ticker hazırla sonra ordan çıkan kodu profilinde kilo ve doğum takip çizelgesi yazan yere kopyala

canım eşimin biraz işi çıkmış , o yüüzden geç gelecekmiş,, gerçi biraz önce aradı,, yoldaymış.. yarım saate kadar gelir herhalde....

kızlar benim sol göğüs akıyor yaaa...
sizlerde varmı böyle bişey...

altında atlet , sonrada tşört vard..
tşört şuan ıslanmış....mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…