senin çok güzel maşallah değerlerin hiç endişe etme megulcüm.....kesinlikle başlamazsın insüline......
dualarım seninle cnm gelir gelmez bilgi ver habersiz bırakma, ben 100 lük öncesi diyette pilavı tamamen kesmiştim aa birde unutmadan hergün bir adet kivi şekeri düzenliyor diye okumuştum hergün bir kivi yemiştim sen de dene istersen.
canım hiçbişey anlamadım. yani tarif ettiğin gibi bişey bende hiç olmadı belki olan arkadaşlar vardır.kızlar benim oğlan işerde dönüp duruyor herhalde,
bian için karnımda bir boşluk olup, hop diye geliyor,,
anlatamadım gerçi ama neyse,,,,
siz anlarsınız... artık....
değişik birşeyy...
ay o kadqar olmuşmu... gelmez o zaman belki direk para gelir 50 ytl filan.. :jeyyar:kızlar altında 80 küsür olmuş,,,
altın çok gelmeyebilir,,, fazla ünitlenmeyelim....
gerçi anacığım onuda hazırlamış ,,, inşallah üzeri dolar taşar.. delikafadulden
canım benim tokluk kontrol altına alınmıştı diyetle onu düşürmeyi başardım ama 50 lik ve 100 lükte normal çıkan açlık diyete devam ettiğim zaman yükseldi kahrolası....sınır 110 açlıkta bilirsin benimki 111 çıktı yani 1 birim farkla kaybettim.....aslında bu değerlerde insüline başlamayan insanlar var.....insülin kullanmaktan korkma dedi doktorum banada sonuçta kontrol altına almış oluyorsun dedi çalışmayan bir mekanizmayı....zaten gümlük dozumda 6 birim ve bana yetti......diyete devam ediyoruz ama insülin bana kaçamak yaptırıyor açıkçası:asigim:......yemesem iyi ama insülinide vurunca tokluk 70 lere kadar iniyor bunuda kaldıramıyor vücut.......senin nasıl ölçümlerin günlük
aa tam çıkıyodum kimler var diye bakıyım dedim rüveydaxı gördüm nasıl oldun canım sende hastaydın
saol canım geçmişi okuyodum yeni gördüm
çok fenayım yaa bütün gece öksürüp durdum o kadar öksürmüşüm ki boğazım fena halde tahriş olmuş şimdi sesim kısılmış ama hiç çıkmıyo hiçççdelikafadulden
ama vücudumda dünkü kadar kırgınlık yok allahtan
çiçekcimm anlat bakalım yarın akşam menüde ne var?
ne giyceksin saçlarını fönlicekmisin.
nasıl bir masa hazırlıcan.
en az senin kadar heyecanlandım şimdi ben..
çiçek bence korkunun ecele faydası yok arkadaşım en iyisi biran önce gelsin gitsinlerde eşinde rahatlasın. Sonuçta ailesi ne olursa olsun hepten silmesini kimse bekleyemez.Birde onun yaşadığını düşün canım iki tarafıda memnun etmeye çalışıyo.Arkadaşlardan biri demiştiye hayrına birilerine yemek hazırlamışsın gibi düşün çabucak geçsin yemek. Yaptıklarını hatırlamamaya çalış canım yoksa gece iyice cehenneme döner. Sonuçta bebeğinin babaannesi dedesi halası onlar di mi. Ama bundan sonrasında mesafeyi koru yinede . Herzaman en iyisi mesafeli olmak.
kızlar evde tekim ,, sizlerle yazışım biraz dedim... ama burdada yanlızım...
şirvannnnnnnnnnnnnn napıosun kuzummmmmmmmmmmmmmm
mrb şirvan akşamları burası çok sesiz galiba ben bugun girdim ilk bu siteye
burda kimse yok diye facebook a bakıyordum...
canım aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?