2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar göbekler ne alemde benim karnım aynı 9 aylık gibi oldu hiç çatlağım yoktu fakat şu 3 gündür bi gerginlik var bide göbek deliğinin yan tarafında 3 tane 1 cm boyunda çizik gibi bişey oldu lastik değmiş gibi herhalde çatlıyorum

mrb rozeberry benimde çatlağım şu ana kadar olmadı ama göbişim geriliyo acaba çatlayacakmı bu arada aldım başımı gidiyom 14 kilo almışım 29 haftayı bitirdik :çok üzgünüm:artık sanırım basküle çıkmayacamm

Selam arkadaşlar benim tahmini doğum tarihimde 11-12 nisan... şuan 31 haftalık oğluşumuz :) Allah bebeğimle benide, tüm anneleride bir avazda kurtarır inşallah...

ben 10 kg aldımm 30 haftalık oldu bebişcik 3 kilo daha alırım doğuma kadar diorum ama bakalım yamyam gibi yemeye devam edersem sadece hayallerimde olacak bu

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn dozkannnnnnnnnnnnnnn seni de kutluyorum şu ticker 30 haftayı gördü yaaaa uzun zamandır hep bunu bekliodum oeleyyyy yaşasınnnkaydirigubbakcemile2hihoyyytlülülülülülü:sm_cool:

günaydınnn kızlarrrr!
gene hızla geçen haftanın son gününde herkese mutlu sağlıklı cumalar diliyorummm!
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
son güne kadar aramıza yeni arkadaşlar katılacak herhalde.ne güzel:)

herkese selamlarrr.... nihayet geldimmmm.... burdur antalya ankara derken.....
2 haftanın ardından yeniden sizlerle olmak çok güselll....
inşalah herkes çoook iyidir... sanırım geçmişi okuyamam çok olmuş bilmem gerekenler varsa söölersiniz artıkın banaaa...
çatlaklar konuşulmuş.... benim göbeğimin alt tarafı hem sağ hem soldan çatlamış

kıslar bu arada bizim bıdığın isminin biri PINAR olacak.... hiç aklımda yoktu ama bi eşimle ikimizin de değer verdiği bi büyüğümüz tavsiye etmiş eşim de beğenmiş.... şimdi yanına ne koyacam ben???
ebrar, serra, betül, sena... sizce????

günayın fıstık anneler ve onların fındıkları ben dünden beri ne konuşulmuş bi okuyup geliyorum

çiçek bugün büyük gün!
neler yaptın bakalım dünnn
ehehe tekerleme gibi olmuş
hoşgeldin canım oohh gezdin.......:teytey:

günaydın kızlaaaar,

çalışan anneler nerde?? anlaşılan daha çoğunluğun afyonu patlamamış :))) 4 kişiyiz henüz...ama urla burada, birazdan kalabalık olur burası heheehe:)))

günaydın, bi dün geceyi okuyup geldim. Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. Gerçekten son ana kadar yeni eklenen arkadaşlar olacak sanırım. "Ben aranıza yeni katıldım şimdi doğuma gidiyorum" diyenler :teytey:

Ben sena yı seviyorum ama hepsinin anlamı da güzel. ebrar pınar çok yakın oluyorlar birbirlerine. Pınar serra da hoş oldu gibi.

teşekkürler ebrucum... kararsızlık devam edyio bakalım ne olacak sonuç.... ben de barii buluşma olduu gün yazılanlara bakayım dedim resimleri arıyodum:) ama hala ulaşamadım:):):) koyuldu deil mi kıslar?

EDANURu rüyamda dogum yapmış gördüm ....

hayır olsun

bence ikizlerin anneleri dogrdu yoksa o gelirdi.......

heyecan dorukta bi gelsede yazsa............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…