2009 Nisan Anneleri buraya

ay evet dozkan en zararlısı stres zaten,gedacım hoşgeldin şeker tek şehirler arası gezmeci ben değilim işte,nasipse bende haftaya mersine gidecem belki bi ihtimal,ya ben mutlaka birinizde vardır diye düşünüodum onun için istemedim tuğçeden yoksa isterdim tlf ne olacaktıki,şenay içinde dinleniyodur diyelim yada annesinin yanındadır giremiyodur felan diyelim ikisi içinde

ÖZLEM kahve konsusunda .... doktorum bana salam sosis sucuk kahve çay boyalı içecekler kola fanta gibi şeyleri, sonra , konserveler, renkli şekerleme gibi şeyler hazır yoğurt ( evde kendşm yapıcamışım) falan filan gibi uzun bi liste yasakladı .. ben hamileliğim boyunca 2/3 kere kahve içtim çay sabah öğlen içmiyorum akşamları 1/2 bardak limonlu açık. sucuk sosis 1 er kere yedim. ama yoğurt yedim. biraz abarttıklarını düşünüyorum. çok takmıyorum bana mantıksız gelen şeyleri yapmıyorum.. yanikahveye çoookk düşkün olsaydım içerdim. ama bak sigarayı hemen bıraktım ağzıma sürmedim. eşim de içiyor aksi gibi ama o da azalttı evde kesinlikle içmiyor..

yok yaa dünkü olayla urlanın rüyası aynı ana denk gelince ... şaşırdım sadece... ne kadar yakınlaştık kızlar yaa.. ben birinizin doğum haberini alsam. çok duygulanırım herhalde görmek isterim.. a.s.
teşekkürler edacım.. iki kişi oldu pınar serra.. inşalh eşimi ikna edebilirim...

pınar ismide çok güzelmiş.. serra ismide kulağa çok hoş geliyor ama manasını bilmiyorum açıkçası eşin hangi ismi düşünüyor.

selam kızlar.....yaşasın haftanın son günü gelmiş nasıl seviniyorum anlatamam.......umarım bugün ve yarın çokkkk güzel geçer.....geda gelmişsin hoşgeldin....
bende canım çok kahve isteyince içiyorum ama 2 haftada bir ancak oluyordur sanırım.....kahve içmiyorum ki idilim kararmasın:)) küçükken bizi kandırdıkları sözcüklere tav olacağım aklıma gelmezdi...hepimize bol güneşli,sağlıklı bebişli günler dilerim...buralardayım,okurum,yazarım ama genelde çalışırım haberiniz ola....öptüm göbişlerden

teşekkürler kıslar... artık ben de pınar serra de karar kılcam sanırım.. edacım eşim tek olsun diyo.. serra yı taa en başta beğenmemişti zaten... tekrar bi sunacam bakalım... serra nın anlamı rahatlık kolaylık demek canım

kıslar ben şimdilik kaçıyom... malum kaç gündür yokum biras toparlayım evi bi de abim uğrayacakmış evde de bişiy yok ama artık kahvaltı falan idare edecez... alışverişe bu akşam çıkcaz... arada uğrarım size...hepinize iyi muhabbetler efendim:)

rumelili isminin altına nasıl yazıyosun çiçek yerine kendi istediğini? hani idilim içimin huzuru yazmışsın ya... onu da yapıp çıkayım dedim beceremedim :):)

kızlar bu mayıs anneleri acayip hızla. biberonlarını bile almışlar bebeklerin boy boy.
mevlüt kıyafetleri falan herşeyleri tamam. ay bizim nisan anneleri mi ağırkanlı yoksa onlar mı aceleci anlayamadım.

ay rüveydayı yine laçırdım yahu,geçmiş olsun diyemedim bir türlü,normalde zor hastalık yani bide şu durumda allah acil şifa versin inşallah arkadaşım bugün hemen iyileşirsin inşallah,normalde olsa hemen reçete hazırlardım sana ama şu durumda bişide söyleyemem geçmişler olsun inşallah

hehehe bu arada benim ağırkanlı kociş bütün hazırlıkları atlayıp direk doğum hediyemi almış.
bi beşik almaya götüremedim tersine benim kocam yahu.

onlar aceleci bence yok daha neler yani bebek doğduda gerisi kaldı,daha nerden baksan 2 ay var sadece doğuma fakat doğar oğmaz yaptıracaklarsa bişi diyemem yani

kızlar herkese merhaba;
bugün biraz geç kaldım,,,
sabah ekiplerle toplantım vardı,,,
sonrada iş güç derken bu saat olmuş,,,,

bu arada doğum listesini düzenledim,,, ondan da biraz geç kaldım.

herkesin iyi olduğunu umuyorum...
bir geçmişi okuyim....

amaaann bende sünnet kıyafeti gibi algıladım dozkan hemen yaptıracaklarsa diyorum giydirirler diye,mevlüt kıyafetlerine bizimkilerde başladı merak etme,biberon için daha erken değilmi sizce ama ne olur ne olmaz diye hazırda tutmakta ii olur heralde aman ne biliim ya,benim daha eksiğim çok bişeye başlamadıkki bide şu kriz çıktı bakalım biz ne zaman başlayacaz nasipse

Aman ya valla kriz iyice insanın canını sıkar hale geldi valla. insanların suratları gülmüyo hiç. daha da geçecek gibi değil. Allah kolaylık versin herkese.

bendeki de tam şans kızım da 2001 krizinde doğmuştu. en iyisi ben bidaha yapmıyım. acep ben doğurdukça mı kriz çıkıyooo.

kızlar isim konuşmuşuz ben yokken benim eğer kızım olsaydı ismini "DERİN" YADA "AZRA" koyacaktım.
ama
BERİL
DORA
NİL
de güzel isimler tavsiye ederim hepsini.

bendeki de tam şans kızım da 2001 krizinde doğmuştu. en iyisi ben bidaha yapmıyım. acep ben doğurdukça mı kriz çıkıyooo.

:roflol: ilahi dozkan neyseki bu son bebek senin dimi ülke rahat bir nefes alır....kaydirigubbakcemile3 yok yok bizim bebeklerimiz şanslı bireyler olacaklar.....dibe vurduktan sonraki yükselişler hep daha başarılı olmuştur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…