2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkürler ebrucum... kararsızlık devam edyio bakalım ne olacak sonuç.... ben de barii buluşma olduu gün yazılanlara bakayım dedim resimleri arıyodum:) ama hala ulaşamadım:):):) koyuldu deil mi kıslar?

benimki de kız ve hala bende isim bulamadım. Adsız olacak benimki :uhm: resimleri de bursasu eklemişti

günaydın niasn annelerii....

akşam çok sırtım ağrıdıııı.... nasıl geççek kalan günler

günaydın niasn annelerii....

akşam çok sırtım ağrıdıııı.... nasıl geççek kalan günler
cnm birde duruş pozisyonunda önemliymiş ayakta iken karnın dışarıya doğru elin belinde gibi anlatabildim mi bilemiyorum, netde bir bak istersen duruş pozisyonlarına

benim 3. ayımdan belli sırtım ağrıyo şimdide kasıklarım sanki doğuracak gibi yürüyememeye başladımm doktor günde en az yarım saat yürüyeceksin diyor ama ben 10 dakika yürüyünce belimde ağrı kasıklarımda acayip bi baskı oluşuyoo ne yapacamm :çok üzgünüm:

Günaydın kızlar. Bir haftayı daha devirdik hep beraber.

En geç 8 hafta sonra bebek sorunları konuşmaya başlıycaz inanamıyorum baya azalttık ya.

Göğsünden süt gelen arkadaşlar gögüs uclarına pad koyun bence kuru kalmaları önemli. Öyle
üstünüzde ıslak atletle falan durmayın yoksa daha emzirmeye başlamadan gögüsucu sorunları
yaşamaya başlayabilirsiniz aman dikkat.

Nerde bu yönetim nerde bizim teşekkür butonumuz.

Resmen unutturmaya çalışıyolar.Beceremediler geri getirmeyi.

kıslar ben geldim dün acil çıkmam gerekti kimseye gidiyorum diyemedim yazmışsınız cevap veremedim,su içmeyi ihmal etmiyoruz,şirvancım neden suçluluk duyuyosunki kahve içince anlamadım ben içmediğim aman stres yapıyorum ve başım ağrıyor onun için başından beri içiyorum bebeğiminde bi problem taşıyacağına sinir sistemini bozacağına veagresif felan yapacağına inanmıyorum,bazı şeyler zaten olacaksa benimkahvem yüzünden olmaz ay,zaten öyle böyle dikkat ediyoruz yeterince,o da halinden gayet memnun bence,benim sevdiğim şeyleri oda sevsin,beni gördün gayet sağlıklıyım bir problemim varmı üstelik maşallah diim sende de nerdeyse bak 5 yıldır hastalık görmedim ve ailemiz kahveci resmen küçük büyük en az 2 bardak(biz tarsusi deriz çay bardağında içeriz ama ben şimdi günde 1 fincan içiyorum)türk kahvesi içeriz,sen iç demem ama içtiklerin için pişman olma şeker,meyveni ye,sebzeni ye,suyunu bol iç,hamur işinden uzak dur, e zaten sağlıklı yaşamanın kuralları gibi bişi,ben çok kasmıyorum sence bebeğimi sevmediğimdenmi asla değil normali bu olduğundan ve eminim en az benim kadar sağlıklı olacak bebişte inşallahhhhh

Geda hoşgeldin canım. Biz şafak sayarken hayali geziyoruz memeleketi sen maşallah göbişle iyi gezmişsin.

akşam muhabbetleri başlamış nisan annelerinde.. internet bağlatıyım akşam sohbetlerine bende katılırım.
geda hoşgeldin canım ne güzel gezmişsin ben pınar serrayı beğendim çok güzel olur ikisi.. buluşma resimleri koyuldu 31 inde buluştuk 2 şubatta yüklendi sanırım o tarihlere bi göz at istersen..
şirvan benim göğsümden hiç süt gelmedi ama gerçekten sıkmak zararlıymış. ellememek lazım.
göbekler çatlamaya başlamış.. bende şimdilik yok bakalım. inşallah çok çatlamayız..

EDANURu rüyamda dogum yapmış gördüm ....

hayır olsun

bence ikizlerin anneleri dogrdu yoksa o gelirdi.......

heyecan dorukta bi gelsede yazsa............

urlaaa kısss dün gece çok tuaf şeyler oldu..
oğlum öyle topralandı ki göbek dedliğim resmen dışarı fırladı sanki ordan çıkacak. bi baskı yapıyor sorma yan yatıyorum olmuyo geziyorum olmuyor.. karnım ateş gibi eşimde uyayakalmıştı uyandırmadım. karnım kasıldı kasıldı.. elimi karnıma koydum okumaya başladım. yumuşadaı kaydı gitti. yerine.. ay doğurcakmıydım ki akşam sende rüyamda gördüm deyince şok oldum. ay daha çok erkenn.. allahım gelişimini tamamlamadan gelmesinler inşallah. hepsi zamanında olsun. yavrucaklar küvezde kalmasın.

öslem kahve içmeyince stres yapıyorsa stres bebeğe daha zararlı. bir fincan türk kahvesinden bişey olmaz. Ben bi ara kendi doktoruma değil ama başka bir doktora sormuştum içeceksen nescafe değil türkkahvesi bir fincan içebilirsin demişti.:içelim:

bu arada bencede şenay doğum yaptı.. veya acaba erken doğum tehlikesi varda hastanede mi yatırıyorlar.
tuğçe nerde yaaa
valla hepinizin numarasını alcam çok merak ediyorum son günler kim nerde noldu aklıma takılıyor. inşallah işleri güçleri vardırda yine katılırlar aramıza..

Geda hoşgeldin canım. Biz şafak sayarken hayali geziyoruz memeleketi sen maşallah göbişle iyi gezmişsin.

valla haklısın canım... bendeki iyi cesaret!!! tek başına hamiş bi kadın otobüsle gezdim geldimdelikafadulden Allah tan karnım çok büyük olmadıı için dikkat çekmedi ama düşününce korkmadım deil... ya bişiy olsa ne yaparım diye.. ama dr sıkıntı yok deyince gezdim işte...
çok şükür sorun yok... sizler nasılsınız 15 gün oldu nerdeyse....

edanur panik yok bak bu habere çıkacakmış işte ona yor yani arkadaşım başta ben çok korkuyordum ama alıştım gezinip tepinmesine aşağılara şiddetli vurmasına aklıma geldiği zaman erken doğum hemen başka bişeyle uğraşıyorum

teşekkürler edacım.. iki kişi oldu pınar serra.. inşalh eşimi ikna edebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…