2009 Nisan Anneleri buraya

benim buzdolabının üzerinde hamileler için zararlı olan şeyler asılı.
hepimiz biliyoruzdur bunları elbette saymaya gerek yok.
kahve çay günde 2 fincan yada 2 bardak içebilirsin dedi doktor.
kolayıda çok canın çekerse bir küçük bardak.
bebeklerimizi düşünüp aslında zararlı şeylerden olabildiğince uzak durmak lazıım
ama sınırı aşmadanda içilebilir bence.
pizzanın içindeki sosis ve salamları ayıklayan var mı aranızda?
ben çok severim.eskisi kadar sık yemiyorum ama sosis salamı ayıklamıyorum yanlızca çok pişmesine özen gösteriyorum..
zaten benim oğlan kesin burger king pizza hut kfc hastası olacak:))

şirvan ben güncelledim şeker haberin olsun,ben bebişlerimizin iyi geleceğine eminim,baharla beraber gelecekler güzel günlerle inşallah,ağaçlar çiçek açmış olacak,kuşlar,kelebekler uçuyor olacak ne sıcak ne de soğuk olacak herşeyin ortası ne güzel işte daha ne,bu kadar ipucu vermişler ya herşeyin düzeleceğine dair

slm kızlar nasılsınız............................................................................................

ben bu ara bi merhaba diyip çıkıyom,yoklama verip çıkıyom daha doğrusu oğluşumla gezmekten pcye pek vakit ayıramıyorum hepinizi öpüyorum.....................

işte budur yoklamayı verin istediğinizi yapın canım. buarada bu gezmeler pastalı börekli değildir umarım sonra sızlanma haaaaaaaaaaaaaaa.kaydirigubbakcemile

ay rüveyda gelmişken geçmiş olsun canım ya inşallah hemen iyileşirsin,bal yumuşatır göğsü derler aklında olsun başkada bişi sölemem valla

selinay bu akşam ben de sizin oralara gelicem gezmeye dikmene hakimevinin oraya.Ay havada açtı güneş parlıyo hadi git sen by.

aman allah korusun canım...............

kızlar bu mayıs anneleri acayip hızla. biberonlarını bile almışlar bebeklerin boy boy.
mevlüt kıyafetleri falan herşeyleri tamam. ay bizim nisan anneleri mi ağırkanlı yoksa onlar mı aceleci anlayamadım.
evet ya bizlerede cok az kaldı ve cogu annelerimiz daha hiç bir sey hazır diyor artık ne kaldıkı 2 ay................

hehehe bu arada benim ağırkanlı kociş bütün hazırlıkları atlayıp direk doğum hediyemi almış.
bi beşik almaya götüremedim tersine benim kocam yahu.
ne almış kız......................şakkıdı
Aman ya valla kriz iyice insanın canını sıkar hale geldi valla. insanların suratları gülmüyo hiç. daha da geçecek gibi değil. Allah kolaylık versin herkese.
ay evet ya kriz herkezi vurdu...heleki bizim gibi işverenleri....allah herkesin yardımcısı olsun.....

ohh gez bakalım gezentii seni.......................

KIZLAR BEN BU GUN SAAT 13,00 GİBİ DIŞARI ÇIKICAM VE GELMEYEBİLİRİM..

DIŞARDA BİTİRİLMESİ GEREKEN İŞLER VAR ONLAR İÇİN CIKICAZ

herkese iyi haftasonları............

2 gün tatil valla 1 haftayı daha devirdik geriye kaldı 8 hafta........................delikafaduldendelikafadulden

RüveydaX komşum nasıl oldun düzeldin mi ?

ay rüveyda gelmişken geçmiş olsun canım ya inşallah hemen iyileşirsin,bal yumuşatır göğsü derler aklında olsun başkada bişi sölemem valla

çok teşekkürler kızlar bugün baya iyiyim
özlemcim sabah aç karnına yedim ben de bi kaç kaşık bal ii geldi galiba dünden beri artık o kadar öksürmüyorum zaten bünyem baya kuvvetlidir aslında benim ama malum hamilelik etkiliyo tabi
ama sesim hala hiiiç yok. ömrümde sesim kısılmamıştı benim hiç çok garip geliyo konuşamamak. konuşmaya çalıştıkça sonra kendi kendime gülmeye başlıyorum:roflol:

urla valla çok şaşırttı beni kocam ki beni seçmesi dışında :))) çok zevkli olduğu söylenemez ama güzel bir kolye almış.

ohh sende çık dışarı iş için bile olsa güneşli havada dışarda olmak çok faydalı.
kızlar fırsat ve güneş buldukça göbişleri güneşe açın çok faydalı.
yaz hamileleri ile kış hamilelerinin bebeklerinin boylarında ciddi farklar varmış. Aman güneş fırsatlarını kaçırmayın.:teytey:

RÜVEYDAX VE GLNM KVRCK geçmiş olsun... dikkat edin kendinize...................
teşekkür ederim canım

ay ben de dün kocişe soruodum bana doğum hediyesi ne alıcan die o da sölersem ne anlamı kalır dedi ama ben merak çok ediorum ne alcanı muhtemelen benimki de kolye filan alır heralde

iyi günlerde kullan canım

bizim bebelerin boylar kısamı olacakki dersiniz....derhal tez vakitte göbekleri balkonda açıp güneşlendirmek şart....oda haftasonu güzel hava duasına çıkıpta mümkün olacak....düşünsenize işyerinde göbekler açık camlarda biz gibi olanları......valla diğer aylar kodeste hepten güneşsiz geçer bizim için.....:))

güle güle tak cnm........
enişteye de :teytey:

ay gelecek annesi merak etme zamanında sağlıkla inşallah,bencede enişte işi garantiye almış hehehehe,iyi olmana sevindim rüveyda,ya benim gibi geveze olsaydın ne yapacaktın kıs onu düşün mutlu ol,sessizliğin keyfini çıkar,glnm kıvırcık tami hasta bak onu atlamışım kusura bakmayın yahu hastalara cümleten geçmiş olsun anacım hade iyileşin artık yahu,hafta sonu tatilini bekleyenlerin gözü aydın arkadaşlar,dengeler çok tuhaf ve herkes haklı olunca durum böyle oluyor tabiki ama çalışan için olduğu kadar işveren içinde zor inanın,o kadar iş yaptık gelen var çok şükür ama o kadarda gider var ben geçen ay sıkışıp dr.a dahi gidemedim ne hazırlığı daha bu hafta gittim işte,olmayınca olmuyor,ayıramadınmı diyeceksiniz inanın ayıramadım,personelini düşünüyosun benimki içerde iyi çok şükür dedim,kocişle düşündük ayırdığımız paraları dağıttık kolay değil yani kimse ödeme çıkamıyor,nasıl olsa alırız zaman dediğin neki hepsi 1 günde alınır

özlem çok haklısın valla kriz her iki taraf içinde zor sonuçta iş olmayınca ikisine de bişey gelmiyo. bebek hazırlığı dediğin gibi para olunca herşey birgünlük iş can sıkmaya değmez.
ayrıca onlar şimdilik en konforlu hayatı yaşıyolar göbişlerde:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…