- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
slm kızlar nasılsınız............................................................................................
ben bu ara bi merhaba diyip çıkıyom,yoklama verip çıkıyom daha doğrusu oğluşumla gezmekten pcye pek vakit ayıramıyorum hepinizi öpüyorum.....................
aman allah korusun canım...............akşam muhabbetleri başlamış nisan annelerinde.. internet bağlatıyım akşam sohbetlerine bende katılırım.
geda hoşgeldin canım ne güzel gezmişsin ben pınar serrayı beğendim çok güzel olur ikisi.. buluşma resimleri koyuldu 31 inde buluştuk 2 şubatta yüklendi sanırım o tarihlere bi göz at istersen..
şirvan benim göğsümden hiç süt gelmedi ama gerçekten sıkmak zararlıymış. ellememek lazım.
göbekler çatlamaya başlamış.. bende şimdilik yok bakalım. inşallah çok çatlamayız..
urlaaa kısss dün gece çok tuaf şeyler oldu..
oğlum öyle topralandı ki göbek dedliğim resmen dışarı fırladı sanki ordan çıkacak. bi baskı yapıyor sorma yan yatıyorum olmuyo geziyorum olmuyor.. karnım ateş gibi eşimde uyayakalmıştı uyandırmadım. karnım kasıldı kasıldı.. elimi karnıma koydum okumaya başladım. yumuşadaı kaydı gitti. yerine.. ay doğurcakmıydım ki akşam sende rüyamda gördüm deyince şok oldum. ay daha çok erkenn.. allahım gelişimini tamamlamadan gelmesinler inşallah. hepsi zamanında olsun. yavrucaklar küvezde kalmasın.
evet ya bizlerede cok az kaldı ve cogu annelerimiz daha hiç bir sey hazır diyor artık ne kaldıkı 2 ay................kızlar bu mayıs anneleri acayip hızla. biberonlarını bile almışlar bebeklerin boy boy.
mevlüt kıyafetleri falan herşeyleri tamam. ay bizim nisan anneleri mi ağırkanlı yoksa onlar mı aceleci anlayamadım.
ne almış kız......................şakkıdıhehehe bu arada benim ağırkanlı kociş bütün hazırlıkları atlayıp direk doğum hediyemi almış.
bi beşik almaya götüremedim tersine benim kocam yahu.
ay evet ya kriz herkezi vurdu...heleki bizim gibi işverenleri....allah herkesin yardımcısı olsun.....Aman ya valla kriz iyice insanın canını sıkar hale geldi valla. insanların suratları gülmüyo hiç. daha da geçecek gibi değil. Allah kolaylık versin herkese.
slm kızlar nasılsınız............................................................................................
ben bu ara bi merhaba diyip çıkıyom,yoklama verip çıkıyom daha doğrusu oğluşumla gezmekten pcye pek vakit ayıramıyorum hepinizi öpüyorum.....................
RüveydaX komşum nasıl oldun düzeldin mi ?
ay rüveydayı yine laçırdım yahu,geçmiş olsun diyemedim bir türlü,normalde zor hastalık yani bide şu durumda allah acil şifa versin inşallah arkadaşım bugün hemen iyileşirsin inşallah,normalde olsa hemen reçete hazırlardım sana ama şu durumda bişide söyleyemem geçmişler olsun inşallah
ay rüveyda gelmişken geçmiş olsun canım ya inşallah hemen iyileşirsin,bal yumuşatır göğsü derler aklında olsun başkada bişi sölemem valla
teşekkür ederim canımRÜVEYDAX VE GLNM KVRCK geçmiş olsun... dikkat edin kendinize...................
urla valla çok şaşırttı beni kocam ki beni seçmesi dışında :))) çok zevkli olduğu söylenemez ama güzel bir kolye almış.
ohh sende çık dışarı iş için bile olsa güneşli havada dışarda olmak çok faydalı.
kızlar fırsat ve güneş buldukça göbişleri güneşe açın çok faydalı.
yaz hamileleri ile kış hamilelerinin bebeklerinin boylarında ciddi farklar varmış. Aman güneş fırsatlarını kaçırmayın.:teytey:
urla valla çok şaşırttı beni kocam ki beni seçmesi dışında :))) çok zevkli olduğu söylenemez ama güzel bir kolye almış.
ohh sende çık dışarı iş için bile olsa güneşli havada dışarda olmak çok faydalı.
yaz hamileleri ile kış hamilelerinin bebeklerinin boylarında ciddi farklar varmış. Aman güneş fırsatlarını kaçırmayın.:teytey:
güle güle tak cnm........urla valla çok şaşırttı beni kocam ki beni seçmesi dışında :))) çok zevkli olduğu söylenemez ama güzel bir kolye almış.
ay gelecek annesi merak etme zamanında sağlıkla inşallah,bencede enişte işi garantiye almış hehehehe,iyi olmana sevindim rüveyda,ya benim gibi geveze olsaydın ne yapacaktın kıs onu düşün mutlu ol,sessizliğin keyfini çıkar,glnm kıvırcık tami hasta bak onu atlamışım kusura bakmayın yahu hastalara cümleten geçmiş olsun anacım hade iyileşin artık yahu,hafta sonu tatilini bekleyenlerin gözü aydın arkadaşlar,dengeler çok tuhaf ve herkes haklı olunca durum böyle oluyor tabiki ama çalışan için olduğu kadar işveren içinde zor inanın,o kadar iş yaptık gelen var çok şükür ama o kadarda gider var ben geçen ay sıkışıp dr.a dahi gidemedim ne hazırlığı daha bu hafta gittim işte,olmayınca olmuyor,ayıramadınmı diyeceksiniz inanın ayıramadım,personelini düşünüyosun benimki içerde iyi çok şükür dedim,kocişle düşündük ayırdığımız paraları dağıttık kolay değil yani kimse ödeme çıkamıyor,nasıl olsa alırız zaman dediğin neki hepsi 1 günde alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?