kızlar benimde bugün kayınvalidem aradı bbebek kıyafetlerini yıkamaya gelcekmiş
ki zaten makine yıkıyor bide dediki ben ütülemeyi sevmem sen oturduğun yerde ütülersin kafamçokkarıştı
yani bunun neresi yardım anlamadım
imagehack e resim çıktı sağ tıklayıp kopyala yapıp forum yazan yere sağ tıklıyorum ama yapıştır butonu renksiz ondan yapıştıramıyorummm:1rolleyes:canım adımları tekrar takip et.ilk önce Imagehack.us - Images video torrent Resources and Information. a giriyosun
sonra browse yada gözat diye yazan yere tıklayıp resmi ekliyosun.
resize image yazan kutucuğa tıklayıp 320*240 yazan seçenği seçiyosun
en son olarak host it yazan yere tıklıyosun.bi süre sonra sana resim açılıyo.
daha sonra resme tıklayıp sol yanındaki forum yazan yeri kopyalayıp yapıştırıyosun bu kadar..sen nerde takıldın:uhm:
imagehack e resim çıktı sağ tıklayıp kopyala yapıp forum yazan yere sağ tıklıyorum ama yapıştır butonu renksiz ondan yapıştıramıyorummm:1rolleyes:
bende 1 chiccodan 1de aventin aldım
canım nuby anne memesine en yakın biberonu yapmış biberon ödül almış bi sürü ben onu aldım
kızlar benimde bugün kayınvalidem aradı bbebek kıyafetlerini yıkamaya gelcekmiş
ki zaten makine yıkıyor bide dediki ben ütülemeyi sevmem sen oturduğun yerde ütülersin kafamçokkarıştı
yani bunun neresi yardım anlamadım
ay evet ya........ allahım nisan annleri gününde dogursun....kızlar mart annelerinde bir arkadaşımız daha doğuma gitti....suyu gelmiş .....35+6 bu bebekler aceleci valla....
canım benim evlenmeden önceki soyadımdı AYTEKİNselam kızlar yarım saat önce doktordan geldim oğlum 1675 kg olmuş nst ye girdim çok şükür uterusta bir kasılma yok herşey normal dedi doktorum oğlum çok değişik pozisyonlara girmişti yüzünüde gördüm tombul tombul bir yüzü var oğluşumun ben ona tosunum diyorum bugün isim konuşuluyor bende en sonunda isimde karar verdim eşimin ismini koyacağım inşallah AYTEKİN manası ay prensi hem eşimin ismini dünyada en çok seveceğim varlığa koymak istedim bir evde iki çocuk ikiside aytekin benden haberler bu kadar hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?