2009 Nisan Anneleri buraya

Çok hoş ya.OLur mu canım makineye atacak, çıkmasını bekleyecek.Akineden çıkarırken e biraz eğilmesi gerekir.Bir de asacak ki ooooo az ş değil yani.

canım nuby anne memesine en yakın biberonu yapmış biberon ödül almış bi sürü ben onu aldım
bu arada göböş fotosunu koydummmmmmmmmmmmmm

senin kaynananda çok hoş vallasırnaşık şey
bütün işi sen yapacaksın o seyredecek hahaha

canım adımları tekrar takip et.ilk önce Imagehack.us - Images video torrent Resources and Information. a giriyosun
sonra browse yada gözat diye yazan yere tıklayıp resmi ekliyosun.
resize image yazan kutucuğa tıklayıp 320*240 yazan seçenği seçiyosun
en son olarak host it yazan yere tıklıyosun.bi süre sonra sana resim açılıyo.
daha sonra resme tıklayıp sol yanındaki forum yazan yeri kopyalayıp yapıştırıyosun bu kadar..sen nerde takıldın:uhm:

imagehack e resim çıktı sağ tıklayıp kopyala yapıp forum yazan yere sağ tıklıyorum ama yapıştır butonu renksiz ondan yapıştıramıyorummm:1rolleyes:

imagehack e resim çıktı sağ tıklayıp kopyala yapıp forum yazan yere sağ tıklıyorum ama yapıştır butonu renksiz ondan yapıştıramıyorummm:1rolleyes:

yok canım sağ tıklama resmin üstüne tıkla açılan sayfada sol tarafta forum yazan yerdeki linki alıp kopyalayıp böyle yazı yazdığımız yere tıklıyosun..

oldumu roseberry bak resim açılınca ım,forum,alt forum,html yazan bi yer var solda onların yanındada linkler var forumu kopyalayıp şu an yazı yazdığım cevap sayfasına yazar gibi yapıştırıyosun.işallah olur.meraklandım valla

günaydın..........................

nisan hamişleri ve bebişleri.....

ben geçmişi okuyup geliyorum................

ay koptum buna..... ben kimseyi cagırmadımda istemedimde herseyi kendim yavaş yavaş yaptım ve yapıyorumda
senin kaynanada bi alemiş ara bugun anne ben dün hepsini yıkadım ütüledim de.....

kızlar mart annelerinde bir arkadaşımız daha doğuma gitti....suyu gelmiş .....35+6 bu bebekler aceleci valla....
ay evet ya........ allahım nisan annleri gününde dogursun....

canım benim evlenmeden önceki soyadımdı AYTEKİN
hatta diyoruzki GÜNAY EGE BALIM olucak ogluşum adı.....
acaba GÜNAY AYTEKİN BALIM mı olsa dedim ama cok uzun olucak,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…