kızlar mart annelerinde bir arkadaşımız daha doğuma gitti....suyu gelmiş .....35+6 bu bebekler aceleci valla....
ben de kızımın adını MERİÇ diye düsündüm:)kaydirigubbakcemile2 isimi ile bebeğimi çok uygun hissettim örtüştü gibi CADIARZU
kızlar mart annelerinde bir arkadaşımız daha doğuma gitti....suyu gelmiş .....35+6 bu bebekler aceleci valla....
anlamı da çok güzelmiş ben sadece nehir olarak bir anlamı vardır diye düşünmüştüm.s_ebru teşekkür ederim.
son umut demek çook eski zamanlarda insanların ümidi bitmiş ölmek üzereymişler ama o anda ortaya çıkan insanlar olmuştur bu insanlarada meriç denilmiştir
şirvancım biraz yamuk oldu sanırım ama ana tema belli oluyodur.
senin gönderdiğin linkte 1971 numaralı bordüre denk geliyor.
yapılışı kolay kendinden yapışkanlı daha önce söylemiştim 5m si 17.90 tl.
senin ve rumelilinin aldıklarınında fotosunu bekliyoruz..
ay kızlar yaa rüyamı anlatacam çok etkisinde kaldım
hayır olsun deyin hee:)
doğumum çok yaklaşmış
tam göğüslerimin aşağısında derimin altında bir yuvarlak baş ama elime geliyor bende okşuyorum seviyorum cnm oğlum diye derken derim kayboldu bebeğimin başı gözktü yüzünü gördüm okka bir burnu vardı kumral bir bebekti çok tatlıydı bana bakıyordu
sonra kendimi hastane odasında sedyede yatarken gördüm
kollarımda bir bebek ufacık o benim oğlummuş
ona bakıp ağlamaya başladımsenağlama
çok duygulandım
etrafımdakilere soruyorum ben ne zaman doğum yaptım diye arkadaşımda diyorki senin doğumun çok kolay oldu
sonra bebeğimi emzirmeye çalıştım onu göğsüme yaklaştırdım onun o ğöğsümü aranması tutmaya çalışması Allah ım ne güzel bi duyguydu yaaasenağlama
bir iki çekti ğöğsümü nasıl süt boşalıyor anlatamam kızlar
çocuğumun ağzından taşmaya başladın boğulcak sandım hemen kaldırıdm falan
yaa öyle güzeldiki kızlar anne olmak ne güzelmiş yaa
rüyası bile beni çok etkiledi çoook:asigim:
uzun oldu kusura bakmayın
kızlar bende erken doğum yapabilirim yani şimdilik risk var ama 36 doldurursam 38ide doldururum diye düşünüyorum
ayrıca cok doktora danıştım 36da sancı acılma varsa durdurmuyoruz dediler
biz isime karar veremedik malesef eşim hilal diye tutturuyo benim dışımdaki herkes de kabul ediyo.sizce nasıl?
canım hilal ismi gerçekten güzel bende eğer kızım olsaydı HİLAL,ZİŞAN,ÖZGE isimlerinden birini düşünürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?