2009 Nisan Anneleri buraya

s_ebru teşekkür ederim.
son umut demek çook eski zamanlarda insanların ümidi bitmiş ölmek üzereymişler ama o anda ortaya çıkan insanlar olmuştur bu insanlarada meriç denilmiştir

kızlar mart annelerinde bir arkadaşımız daha doğuma gitti....suyu gelmiş .....35+6 bu bebekler aceleci valla....

ay çok erken. hadi ben izne çıkıcam erken, siz çalışanlar napıcaksınız. Allah korusun işyerlerinde falan gelmesin bebişler:bbo: Ne kadar sabırsızlar baksanıza

ben de kızımın adını MERİÇ diye düsündüm:)kaydirigubbakcemile2 isimi ile bebeğimi çok uygun hissettim örtüştü gibi CADIARZU

kızlar mart annelerinde bir arkadaşımız daha doğuma gitti....suyu gelmiş .....35+6 bu bebekler aceleci valla....

meriç erkek ismi değilmi yaa ben öyle biliyordum:uhm:
ama güzel isim

rumellili valla heyecanlandım şimdi yaaa:1shok:

s_ebru teşekkür ederim.
son umut demek çook eski zamanlarda insanların ümidi bitmiş ölmek üzereymişler ama o anda ortaya çıkan insanlar olmuştur bu insanlarada meriç denilmiştir
anlamı da çok güzelmiş ben sadece nehir olarak bir anlamı vardır diye düşünmüştüm.

kızlar bende erken doğum yapabilirim yani şimdilik risk var ama 36 doldurursam 38ide doldururum diye düşünüyorum
ayrıca cok doktora danıştım 36da sancı acılma varsa durdurmuyoruz dediler

selam kızlar yarım saat önce doktordan geldim oğlum 1675 kg olmuş nst ye girdim çok şükür uterusta bir kasılma yok herşey normal dedi doktorum oğlum çok değişik pozisyonlara girmişti yüzünüde gördüm tombul tombul bir yüzü var oğluşumun ben ona tosunum diyorum bugün isim konuşuluyor bende en sonunda isimde karar verdim eşimin ismini koyacağım inşallah AYTEKİN manası ay prensi hem eşimin ismini dünyada en çok seveceğim varlığa koymak istedim bir evde iki çocuk ikiside aytekin benden haberler bu kadar hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum....

kızlarda bizimde babamız bir fikir sundu az önce telefonda....kızımıza İDİL adını verecektik şimdi 2 ismi olsun dedi.....BİRİCİK İDİL.......:)) bu akşam şura var bizde

merhaba canım bende winni the pooh lu yaptım bordürlerimi ama resim eklemeyi bilmiyorum yardımcı olursanız oğlumun odasının resimmlerini eklerim..

canım rüyan çok güzel...
inşallah gördüğün gibi doğumun kolay olur oğlunu sağ salim kucağına alırsın:Saruboceq:
bu arada şimdiye kadar görmediğimiz kadar rüya görebilirmişiz bende 1 haftadır çok rüya görüyorum hep deniz ve orman görüyorum hayırdır inşallah...
rumelili annen ve babanın yattığı yer cennet olsun allah bebeğine uzun ömür versin inşallah kaynanalar hepsi aynı işte benim ömrümü yiyordu torun yok mu diye şimdi ayda bir kere bile aramıyor ammaaaan çokta umurumda allah bize sağlık versin oğulları çalışığ getirsinler biz herşeylerimizi hazırlarız...

kızlar bende erken doğum yapabilirim yani şimdilik risk var ama 36 doldurursam 38ide doldururum diye düşünüyorum
ayrıca cok doktora danıştım 36da sancı acılma varsa durdurmuyoruz dediler

neden 36.da durdurmuyorlarmış?senin erken doğum tehdidin neden?
ayyy çıkmasınlar kalsınlar içimizde sıcacıkŞeniz

Uykusuzluk
Uyuyamamak oldukça rahtsızlık verici bir durumdur. Yatak içinde saatlerce dönüp duran ancak rahat bir uykuya hasret kalan anne adayları azımsanamayacak sayıdadır. Bazı gebeler bu durumdan oldukça rahatsızlık duyar ve günlük hayatları olumsuz yönde etkilenir. Bazılarında ise uykusuzluk ya da düzenli olmayan uykular çok etkili olmaz ve üretkenliklerine devam edebilirler. Rahat ve verimli bir uyku uyuyabilmek için gündüz fazla ağır olmayan egzersizler yapmak, akşam saatlerinde ve uykudan önce kafein içeren sıvıları almamak, ytmadan önce streslerden uzaklaşark gevşemeye çalışmak ve en eski yöntemlerden biri olan ılık bir bardak süt içmek yararlı olabilir.

Sırt Ağrısı
Gebelik süresince hem bel kavsinin içe doğru dönmesi, hem vücudun ağırlık merkezinin değişmesi nedeni ile postür adı verilen duruş değişir. Salgılanan hormonların etkisi ile eklemlerdeki gevşemeler de eklenince el ve sırt ağrıları özellikle gebeliğin son dönemlerinde dayanılmaz olabilir. Bu gibi durumlarda masaj en etkili yöntemdir. Ilık kompresler ya da ılık duş, stretching ağrıları azaltabilir.

Kramplar
Gece yatmadan önce yapılan jimnastik kramplara iyi gelebilir. Ayrıca kalsiyum ve potasyum içeren vitaminler sorunun giderilmesinde yardımcı olabilir.

Nefes almada güçlük
Bebek ve dolayısı ile rahim büyüdükçe soluk alıp vermeyi sağlayan kas olan diyafram kasını sıkıştırır ve bu kasın hareketi için kısıtlı bir alan kalır. Bu nedenle soluk alıp vermede güçlük ve nefes darlığı yaşanabilir. Nefes darlığı ile başa çıkmanın en kolay yolu oturur ya da yarı oturur pozisyonda uyumaktır. 2 ya da 3 yastık kullanılması şikayetleri azaltabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…