Günaydın kızlar
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Şemşamer Beren bence de güzel:)
biz isime karar veremedik malesef eşim hilal diye tutturuyo benim dışımdaki herkes de kabul ediyo.sizce nasıl?
teşekkürler, yokmu artıranhihoyyyt
, benim gözlerde yeşil, tam yeşil değil aslında karışık. turuncu, kahve hepsi var. eşiminki kopkoyu kahve. oğlumunkide bal rengi. ama göz evi çok güzel. bayılıyom onun gözlerine. sürekli bakıyom kızımızınkide sana benzesin diye.
benzemesin anne, ben çok şımarığım diyo, sıpa.
günaydın güzel hamişler,
çiçek çok güzel çıkmışsın, bebişlerin isimlerine karar verenlere bravo bizde daha karar veremeyenlerdeniz Alp Demir düşünüyoruz sizler ne diyorsunuz kızlar....
saol çiçekcim alp eşim istiyo bende demir diyorum karar veremedik çok zor birşeymiş isim konusu daha önceden şu olacak diyenlere çok imreniyorum walla...canım teşekkürler:) dozkanın oğluş da demir olacak. alp demir de güsel bi isim bence. kulağa hoş gelio
kendini bilen şımarıklarda ayrı tatlı oluyo.
abisine benzesin kız olduğu için onun gözleri de güzel olsun di mi?kaydirigubbakcemile5
inşallah huyu, kendi , aklı, imanı, kaderi güzel bir çocuk olur.:Saruboceq:
(hepimizinki)
günaydın güzel hamişler,
çiçek çok güzel çıkmışsın, bebişlerin isimlerine karar verenlere bravo bizde daha karar veremeyenlerdeniz Alp Demir düşünüyoruz sizler ne diyorsunuz kızlar....
inşallah huyu, kendi , aklı, imanı, kaderi güzel bir çocuk olur.:Saruboceq:
(hepimizinki)
bu duaya amin diyerek giriş yapayım.....
merhaba güzel nisan anneleri ve kangurularında taşıdıkları akıl küpü varlıkları.....
bizim akşam şuramız vardı kesin karar çıkmadı....İDİL olan ismimiz hala bakii.....ama BİRİCİK İDİL :asigim: bakalım
düşünsene okula başlıyorlar bir ordu demir ne komik amaaaaa ne güzel bir adaşımız daha olacak demek. seninki, benimki bide dideminki hepsi DEMİR. bizde 2. isim bekliyoruz babasından.:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?