yok süt çay kahve hiçbirini içmiyorum bende iki tane içiyorun 1 fincanda pekmez içsin demiş doktor ama biraz zor.........................
kız sende beni aglatıcaksınaay yahu ağlattın beni benanber ya çok güzel,hemen gönderdim eşime,sabahta anne olmasaydım eğer bayağı bi kendime getirdi saolsun arkadaşım,yan masada oturuyor eşim bakalım ne yapacak,kesin ağlar bu ara çok duygusal bizi gönderecek kendisi sonra gelecek ya durmadan onu düşünüyor,annemler bana iyi bakarlat merak etme diyorum sen kaşla göz arası yaparsın bişey ben seni bilirim diyor,erkek olmakta zor be,helede şu şartlarda valla,gözümün bebeği o benim,rabbim eşlerimizi en fazla yoluzaklığıyla ayırsın oda 3-5 saat olsun yani,ben 2.ismi kaan olsun babasına benzesin adıyla,karakteriyle,herşeyiyle diye ama bakalım ilk isim içinde kararsızız ben zorbey diyorum ama pek gönüllü değil galiba benimki
kızlar herkese merhaba
ben bugün evdeyim
işe gitmedim...
sabah sağlık ocağından 2 günlük rapor aldım...
oh oh süper dinlenirsin misler gibikızlar herkese merhaba
ben bugün evdeyim
işe gitmedim...
şirvancım iimisin bugün,dineln bari bol bol iki gün aldığın iyi olmuş,rüveyda sende daha iyisindir dimi
kızlar herkese merhaba
ben bugün evdeyim
işe gitmedim...
çok tatlılar bebeişlerimiz çok küt küt gece wcden gelince bir süre vuruyo bende sevinerek onu dinliyorum ve eşime sarılıyorum ama o hiç anlamıyodu.taki bu gece duymuş sesdleri hissetmiş yani o da sevindirik olmuş uyky u sersemliğine konuşamamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?