2009 Nisan Anneleri buraya

yok süt çay kahve hiçbirini içmiyorum bende iki tane içiyorun 1 fincanda pekmez içsin demiş doktor ama biraz zor.........................

canım benim arkadşımda şuan 5 aylık hamile hazıranda olacak dogumu

degeri 8 cıktı doktorlar ben seni dogurtamam diyorlar

pekmezde içiyor kilolarca ama yükselmiyor.....

kendine dikkat et

aay yahu ağlattın beni benanber ya çok güzel,hemen gönderdim eşime,sabahta anne olmasaydım eğer bayağı bi kendime getirdi saolsun arkadaşım,yan masada oturuyor eşim bakalım ne yapacak,kesin ağlar bu ara çok duygusal bizi gönderecek kendisi sonra gelecek ya durmadan onu düşünüyor,annemler bana iyi bakarlat merak etme diyorum sen kaşla göz arası yaparsın bişey ben seni bilirim diyor,erkek olmakta zor be,helede şu şartlarda valla,gözümün bebeği o benim,rabbim eşlerimizi en fazla yoluzaklığıyla ayırsın oda 3-5 saat olsun yani,ben 2.ismi kaan olsun babasına benzesin adıyla,karakteriyle,herşeyiyle diye ama bakalım ilk isim içinde kararsızız ben zorbey diyorum ama pek gönüllü değil galiba benimki

oy maşallah hep beraber burdayız çok şükürr ne güsell,kıslar azıcık kaldı farkındamısınız yahu,bazen çok korkuyorum bazende birden cesaretleniyorum,şimdilik doğumu düşünüyorum bambaşka bir deneyim olacak yani hepimiz için bak yine heyecan yaptım,bu arada bizimkiler ağırlaştıkça daha fazla hissettiriyorlar kendilerini,sabah o canımı yaktıkça güldüm,bu nasıl güzel bir duygudur,rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

kız sende beni aglatıcaksın

ALLAHIM KOCALARIMIZLA,BEBişlerimizle, AİLELERİMİZLE SAGLIKLI UZUN YILLAR nasip etsin............

çok tatlılar bebeişlerimiz çok küt küt gece wcden gelince bir süre vuruyo bende sevinerek onu dinliyorum ve eşime sarılıyorum ama o hiç anlamıyodu.taki bu gece duymuş sesdleri hissetmiş yani o da sevindirik olmuş uyky u sersemliğine konuşamamış.

urla, betül19, dozkan+, Esennn, etoprak, huzur84, megul, mirage78, oslem1907, Ruveydax, s_ebru, şemşamer, ŞİRVAN+

kızlar burdasınız konuşun
esen,betül,huzzur84,mirage78 sizlerden neden paylaşım yapmıyorsunuz bakayım dökülün cabuk

kızlar 8:15 de sıkı bir kahvaltı yaptım ama yine acıktım cok cabuk açıkıyorum

arkadaşlar günaydın hepinize.

ŞEMŞAMER ben zaten dualarımın çoğunda rabbimin herkese çocuk vermesi için dua ediyorum.inşallah ablan da en kısa zamnada muradına erer.bana rabbim 8 seneden sonra 2. tüp bebek denememizde nasip etti.umudunu kaybetmesin.

GEDACIM malesef şekerim çıktı.diyettteyim ama şükür şu anda kontrollü gidiyor.

ŞİRVAN yeniden geçmiş olsun.rapor almakla en iysini yapmışsın.grip dinlenmeden geçmiyor.

SELİNAY olsun.demir için siyah kuru kayısı dene.demir oranı çok yüksek.benim önceden çok düşüktü.harnup pekmezi ve kayısı ile dengeledim.

BURSASU gerçekten çok güzel bi rüya.gerçeğini de nasip etsin rabbim hepimize.

isimler yazılmış.hepsi de çok güzel.daha önce yamıştım yine yazayım benim kızımın adı GÜLFEM.KÜÇÜK GÜL AĞIZLI demek.eşim buldu benim de hoşuma gitti.

aklımda kalanlar şimdilik bunlar. unuttuklarım kusura bakmasın.

ya ben anlamıyorum sizi yaw,demekki bünye meselesi bu,yine kahve dediniz canımı istettiniz,ben kahve içmezsem kendime gelemiyorum,ama keçiboynuzunu bende biliyorum kardeşimden onunda kıçı kırıktır(bu tabir için kızmayın ben sevdiklerim hastanınca kullanırım)keçiboynuzu demişlerdi çok iyi geliyomuş tabi aynı zamanda bir çok şeye iyi geliyormuş,öksürük,ciğerleri olumlu yönde etkilediği için,aynı zamanda kuvvet verirmişşşş

ben kızım olsaydı,öykü yada özüm'ü düşünüyordum,yıllardır beğenirim bir tane daha vardı ama şimdi gelmiyor aklıma bu yaşta bu hafıza hemde sürekli tekrarladığım isimler kendime hayret ediyorum valla

şirvancım iimisin bugün,dineln bari bol bol iki gün aldığın iyi olmuş,rüveyda sende daha iyisindir dimi

saol canım iileştim sayılır ben. okuldayım zaten çalışıyorum. sesim kısık hala ama çocuklara da bağıramıyorum:roflol:
kızlar herkese merhaba
ben bugün evdeyim
işe gitmedim...
sabah sağlık ocağından 2 günlük rapor aldım...

sen de ii yapmışsın şirvancım iki gün dinlenmiş olursun en azından
ben de haftaya doğum öncesi izne ayrılmayı düşünüyorum bakalım daha 30. haftam olcak ama doktor sorun çıkarmazsa ki genelde çıkarmıyolarmış 32. haftam gibi gösterp ayrılcam izne. malum kız çocukları erken doğuyo. doğum öncesi iznim boşa gitmesin. zaten doğmazsa da 42. haftaya kadar uzayabiliyormuş doğum öncesi izin

URLA anca bitirdim yazılanları okumayı.ama benim belim sandalyede oturnca çok ağrıyo. o yüzden çok sık yazamıyorum.arada gelip okuyup nbişeyler yazıp kaçıyorum (

bizim babamızda gecen haftalarda hissetti...

Son düzenleme:
kızlar bogazınızda yanma oluyormu benım günde 3 kere falan oluyor ay bayılcam o ara

neden oluyorki oo

Can nasıl beslenir?
Annenin aldığı gıdalar önce bağırsakda temel besin elemanlarına ayrıldıktan sonra kana karışır ve Annenın karaciğerine gider. Karaciğerde değişik işlemlerden geçen besinler yine kan yoluyla bebeğin beslenmesini sağlayan plasentaya ulaşır. Plasenta yüzeyi bir futbol sahası kadar geniş bir zarın katlanmış hali olarak düşünülmelidir. Besin elemanları ve kandaki erimiş oksijen Can'a bu alandan geçer. Besin maddesi olarak enerji kaynağı kan şekeri (glukoz), ve yapı taşı olan proteinler geçer. Ayrıca su, vitamin ve minerallerde çok rahatlıkla Can'a ulaşır. Can bu besinleri kullanarak atıklarını yine plasenta yoluyla Anneye verir.

alıntı...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…