2009 Nisan Anneleri buraya

ya kızlar ben koç burcuyum çok uslu bi çocukmuşum kendi kendime oturup oynarmışım hiç yemek ayırt etmemişim geceleri i,le fazla ağlamamışım korkmayın:)

ben de bayağı usluymuşum ama eşim çok yaramazmış.ben kilolu doğmuşum 4 kilo eşim zayıf doğmuş kime bezziycek bu velet

ya kızlar ben koç burcuyum çok uslu bi çocukmuşum kendi kendime oturup oynarmışım hiç yemek ayırt etmemişim geceleri i,le fazla ağlamamışım korkmayın:)

bende koçum çicekcim inşallah kızımda koç olur....aynen bende usluymuşum....dediğim dedik tavırlar olurmuş halende olur ama körü körüne değil....yasakkelime..........

nisan erkeklerinin en favori ismi Demir,

s-ebru sen yaseminde karar kıldınımı
şimdilik karar kıldım ama aileme falan sölemedim daha onlar kesin bişi bulurlar

Güzel görünüyor.Nerde rastladın bunlara?Online satışları var mı?

ereyon diye arat google da. bebek odası süsleme de var. satışı da var.
ismi "Funtosee Oda Dekarasyon Setleri"

benim de eşimin rengi masmavi inş bebişimin gözleri benzer benimkiler koyu kahve ama sanırım bana benzer

benim ela eşimin yeşil
babasına benzesın oglum yakışılıylada gözleriylede ama bazı huyları benzemesin ehehehe

cok güzel teşekkürler

günaydıın kıslar,ben geçmişi okiim geliyorum

hoşgeldin

slm kızlar benim kan sonuçlarım çıkmış, demir ilacını içtiğim halde ,hala çok düşük doktor eşime içmiyomu demiş içiyorum hemde c vitaminiyle alıyorum emililmi tam olsun diye niye yükselmiyo bu değerler bi bilgisi olan varmı............

Benim de 2 ay önceki kontrolümde değerlerim düşük çıkmıştı.Doktor günde 2'ye yükseltti hapı.Ondan sonra da tahlil yapılmadı.Ne durumda bilmiyorum.Hapı aldıktan sonra bir süre süt içmiyorsun değil mi?Hapın etkisini azaltıyomuş.

canım ya benim de öle içiyorum ben de hem de günde iki taneye yükseltti doktor
içerken de çok dikkat ediyorum sütle yoğurtla iki saat mesafe koyuyorum portakal suyuyla içiyorum ama nafile. doktor serum verince yükselmişti ama ilaç hiç yükseltmiyo.
doktora da dikkat ediyorum niye yükselmiyo dedim vücudun demir emiliminde de sorun olabilir dedi.

yok süt çay kahve hiçbirini içmiyorum bende iki tane içiyorun 1 fincanda pekmez içsin demiş doktor ama biraz zor.........................

bakalım ruveydax 1 ay sonra tekrar bakacak inşallah yükselir biraz...................serum fln korkarım ben ama verirsede itiraz etmem iğne vermesinde......................

benim değerlrde düşük çıkmıştı. ama ben hiç düzenli kullanmıyom . bence sen didemin tekniğine başvur. keçi boynuzu pekmezi tüket. doktorlar her ne kadar pekmez o kadar yükseltmez deselerde ben inanmıyorum. doğal gibisi var mı

inş. bizim çocuklarda senin gibi uslu olur çiçek.

kaç çıktı kan sonucun canım benim 11.ayda 11 çıkmıştı.benim dr hala bana kan hapı vermedi elevitle idare ediyorum
pekmez ve kırmızı et ve yeşil mercimek yecokacimcoook

Geçmiş olsun cnm ilaçla beraber kanı arttırıcı yiyecekler de yemeye özen göster, bazen oluyormuş inş daha çok düşmez ve yükselir cnm. ne gibi şikayetlerin var halsizlik filan var mı ? bende de var benimde hep sınırda çıkıyordu ctesi günü dr gitcem bakalım ne çıkacak bende halsizlik çok oluyor kansızlıktan mı acaba diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…