2009 Nisan Anneleri buraya

kan hapımı bazen akşam üzerleri içiyorum
gyno sanol bi problem olurmu

ac karnına

elevitide bi gün içiyırum bi gün içmiyırum
elevitte tok karnına degilmi

kan hapımı bazen akşam üzerleri içiyorum
gyno sanol bi problem olurmu

ac karnına

elevitide bi gün içiyırum bi gün içmiyırum
elevitte tok karnına degilmi

bende kan hapı aç karınla bulantı yaptı doktorda tokken iç bişey olmaz dedi bende tokken içiyorum.:CüvCüv:

megulcüm teşekkürler canım, urla ben açık bırakıp öğle yemeğine gittimği için burda gözüküyodum ama aslında yoktum o yüzden yazamadım.(raporumu veriyim)

şirvan sende iyi yapmışsın evinde güzelce bi dinlen. ev gibisi var mı beeeeee.

şu mart annelireni bende bi bakıyım bakalım. merak etim.

urla ben de açık bırakıp öğle yemeğine gittiğim için burda gözüküyodum ama aslında yoktum o yüzden yazamadım. (raporumu vereyim)

kaç çıktı kan sonucun canım benim 11.ayda 11 çıkmıştı.benim dr hala bana kan hapı vermedi elevitle idare ediyorum
pekmez ve kırmızı et ve yeşil mercimek yecokacimcoook

canım benim arkadşımda şuan 5 aylık hamile hazıranda olacak dogumu

degeri 8 cıktı doktorlar ben seni dogurtamam diyorlar

pekmezde içiyor kilolarca ama yükselmiyor.....

kendine dikkat et

sağolun kızlar hepinize teşekkürler.................
bende halsizlik bide nefes darlığı oluyo bide gözlerimin altı hafif mor................
geçen ayki sonucum.......

hemoglobin 9.5
demir 27
ferritin 9.57

anlayan varmı yeni sonucu eşim getirecek bu gün...............

kızlar bende şuan lavaboya gııttım sadece idrarımı yaptım popomu bi sildim selpakta kan

sonra tekrar temız selpkla sildim bişey yok

kilodumda mor rengi bişey anlamadım selpak koydum şimdi bi 10 dk gecsın tekrar gidicem panik oldum eşimi arıcaktım
10 dk gecsın bakalım

bide bende az önce dışardaydım arkadşlarla yemekte aradı nerdesın dedi bende geziyoruz yemekten sonra dedim

hatta bebege banyo küveti alcam onlara bakıyorum dedim gezme dedi
bide kanamam olursa allahım korusun ne kızar 10 dk gecsin bi daha gidicem lavaboya acaba popomdanmı geldi kan

sizde böyle bişey oldumu arkamı silince oldu kan ya önde bişey yoktu offfffffffffffffffffffffffffff

şirvancım iimisin bugün,dineln bari bol bol iki gün aldığın iyi olmuş,rüveyda sende daha iyisindir dimi

geçmiş olsun şirvancım iyi istirahatler.....bol bol dinlen

oh dinlen bakalım canım

oh oh süper dinlenirsin misler gibi

kızlar hepinize teşekkür ediyorum....
aman kendinize dikkat edin, sağlık gibisi yok.....
dün o kadar iş yerinde kimse evine git dinlen demedi,, birde hamileyim dimi ama...
bende emir vaki yaptım bugün gelmiyorum işe diye...sonrada sağlık ocağından gittim rapor aldım..... ne derlerse desinler hakkında ne yapım.....

ayrıca bende biraz önce yemek yedim.... (rapor verelim) o yüzden ismin gözüküyordu.

bende olmadı canım...
basur varmı sende.. acaba omu kanama yaptı...
bu aydan sonra basur olurmuş...

canım hemen panik olma bugün büyük tuvaletini yaptıysan belki dışkıdaki sert bişey çizip kanatmıştır yani popondan gelmiş olabilir dikkatli bak

canım hemen panik olma bugün büyük tuvaletini yaptıysan belki dışkıdaki sert bişey çizip kanatmıştır yani popondan gelmiş olabilir dikkatli bak
saah yaptım ama sabah yaptıktan sonra iş yerındede girdim sildim popomu ama işey yoktu

bende olmadı canım...
basur varmı sende.. acaba omu kanama yaptı...
bu aydan sonra basur olurmuş...

basur yoktu bende

kızlar şimdi tekrar gittim sildim selpak temızzz kan falan yok ay tedirgin oldum

ogluşum iyimisin dedim elimi koydum karnıma pıt pıt attı agladım valla..................

of saat 4 olsada eve gıtsem

selam kıslar.... okuldan geldim bişiyler yedim sizi okudum ve selam vereyim dedim..
megulcum geçmiş olsun....
şirvan iyi yapmışın rapor almakla.
selinay geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelirsin...
urlacım yarıyıl tatilinin olacağı hafta bi gece saat 3te aynı şeyi yaşadım sonra anladım ki arkadanmış... seninki de öyledir merat etme.. bi daa da ööle bişiy olmadı...

geçmiş olsun UrlaCım .....
ayakta çok kalmamaya çalış devam ederse druna bir danış istersen.

geçmiş olsun UrlaCım .....
ayakta çok kalmamaya çalış devam ederse druna bir danış istersen.
tamam ararım zaten doktorumu ama allah yaşatmasın bi daha

sagol canım içimi ferahlattın

doktora haftaya salı gidecegim.................. salı olsada gitsek

geçmiş olsun urla. nasıl büyük bir heyecan telaş ne kadar endişeleniyoruz bebişler için. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

kıslar bu arada ben de haftaya artık tüm gün evde oturanlar arasına karışacağım:) aslında 20 şubatta başlıyo iznim ama bu hafta ders prog ayarlanacak 1 haftalık uğraşmasınlar diye rapor alcam sonra izne ayrılcam.... ama evde nasıl vakit geçirecem tek başıma onu düşünüyom kara kara.... neyse ki sizler varsınız ama onda da şööle bi sorun var ben uzun süre oturamıyorum... ancak sol tarafıma yatabiliyorum... ayyyyy.. napcam ben.... neyse ki az kaldı.... Rabbim hepimize sağlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…