kan hapımı bazen akşam üzerleri içiyorum
gyno sanol bi problem olurmu
ac karnına
elevitide bi gün içiyırum bi gün içmiyırum
elevitte tok karnına degilmi
benim değerlrde düşük çıkmıştı. ama ben hiç düzenli kullanmıyom . bence sen didemin tekniğine başvur. keçi boynuzu pekmezi tüket. doktorlar her ne kadar pekmez o kadar yükseltmez deselerde ben inanmıyorum. doğal gibisi var mı
inş. bizim çocuklarda senin gibi uslu olur çiçek.
kaç çıktı kan sonucun canım benim 11.ayda 11 çıkmıştı.benim dr hala bana kan hapı vermedi elevitle idare ediyorum
pekmez ve kırmızı et ve yeşil mercimek yecokacimcoook
Geçmiş olsun cnm ilaçla beraber kanı arttırıcı yiyecekler de yemeye özen göster, bazen oluyormuş inş daha çok düşmez ve yükselir cnm. ne gibi şikayetlerin var halsizlik filan var mı ? bende de var benimde hep sınırda çıkıyordu ctesi günü dr gitcem bakalım ne çıkacak bende halsizlik çok oluyor kansızlıktan mı acaba diyorum.
canım benim arkadşımda şuan 5 aylık hamile hazıranda olacak dogumu
degeri 8 cıktı doktorlar ben seni dogurtamam diyorlar
pekmezde içiyor kilolarca ama yükselmiyor.....
kendine dikkat et
arkadaşlar günaydın hepinize.
ŞEMŞAMER ben zaten dualarımın çoğunda rabbimin herkese çocuk vermesi için dua ediyorum.inşallah ablan da en kısa zamnada muradına erer.bana rabbim 8 seneden sonra 2. tüp bebek denememizde nasip etti.umudunu kaybetmesin.
GEDACIM malesef şekerim çıktı.diyettteyim ama şükür şu anda kontrollü gidiyor.
ŞİRVAN yeniden geçmiş olsun.rapor almakla en iysini yapmışsın.grip dinlenmeden geçmiyor.
SELİNAY olsun.demir için siyah kuru kayısı dene.demir oranı çok yüksek.benim önceden çok düşüktü.harnup pekmezi ve kayısı ile dengeledim.
BURSASU gerçekten çok güzel bi rüya.gerçeğini de nasip etsin rabbim hepimize.
isimler yazılmış.hepsi de çok güzel.daha önce yamıştım yine yazayım benim kızımın adı GÜLFEM.KÜÇÜK GÜL AĞIZLI demek.eşim buldu benim de hoşuma gitti.
aklımda kalanlar şimdilik bunlar. unuttuklarım kusura bakmasın.
şirvancım iimisin bugün,dineln bari bol bol iki gün aldığın iyi olmuş,rüveyda sende daha iyisindir dimi
geçmiş olsun şirvancım iyi istirahatler.....bol bol dinlen
oh dinlen bakalım canım
arkadaşlar günaydın hepinize.
ŞEMŞAMER ben zaten dualarımın çoğunda rabbimin herkese çocuk vermesi için dua ediyorum.inşallah ablan da en kısa zamnada muradına erer.bana rabbim 8 seneden sonra 2. tüp bebek denememizde nasip etti.umudunu kaybetmesin.
GEDACIM malesef şekerim çıktı.diyettteyim ama şükür şu anda kontrollü gidiyor.
ŞİRVAN yeniden geçmiş olsun.rapor almakla en iysini yapmışsın.grip dinlenmeden geçmiyor.
SELİNAY olsun.demir için siyah kuru kayısı dene.demir oranı çok yüksek.benim önceden çok düşüktü.harnup pekmezi ve kayısı ile dengeledim.
BURSASU gerçekten çok güzel bi rüya.gerçeğini de nasip etsin rabbim hepimize.
isimler yazılmış.hepsi de çok güzel.daha önce yamıştım yine yazayım benim kızımın adı GÜLFEM.KÜÇÜK GÜL AĞIZLI demek.eşim buldu benim de hoşuma gitti.
aklımda kalanlar şimdilik bunlar. unuttuklarım kusura bakmasın.
oh oh süper dinlenirsin misler gibi
saol canım iileştim sayılır ben. okuldayım zaten çalışıyorum. sesim kısık hala ama çocuklara da bağıramıyorum:roflol:
sen de ii yapmışsın şirvancım iki gün dinlenmiş olursun en azından
ben de haftaya doğum öncesi izne ayrılmayı düşünüyorum bakalım daha 30. haftam olcak ama doktor sorun çıkarmazsa ki genelde çıkarmıyolarmış 32. haftam gibi gösterp ayrılcam izne. malum kız çocukları erken doğuyo. doğum öncesi iznim boşa gitmesin. zaten doğmazsa da 42. haftaya kadar uzayabiliyormuş doğum öncesi izin
megulcüm teşekkürler canım, urla ben açık bırakıp öğle yemeğine gittimği için burda gözüküyodum ama aslında yoktum o yüzden yazamadım.(raporumu veriyim)
şirvan sende iyi yapmışsın evinde güzelce bi dinlen. ev gibisi var mı beeeeee.
şu mart annelireni bende bi bakıyım bakalım. merak etim.
kızlar bende şuan lavaboya gııttım sadece idrarımı yaptım popomu bi sildim selpakta kan
sonra tekrar temız selpkla sildim bişey yok
kilodumda mor rengi bişey anlamadım selpak koydum şimdi bi 10 dk gecsın tekrar gidicem panik oldum eşimi arıcaktım
10 dk gecsın bakalım
bide bende az önce dışardaydım arkadşlarla yemekte aradı nerdesın dedi bende geziyoruz yemekten sonra dedim
hatta bebege banyo küveti alcam onlara bakıyorum dedim gezme dedi
bide kanamam olursa allahım korusun ne kızar 10 dk gecsin bi daha gidicem lavaboya acaba popomdanmı geldi kan
sizde böyle bişey oldumu arkamı silince oldu kan ya önde bişey yoktu offfffffffffffffffffffffffffff
kızlar bende şuan lavaboya gııttım sadece idrarımı yaptım popomu bi sildim selpakta kan
sonra tekrar temız selpkla sildim bişey yok
kilodumda mor rengi bişey anlamadım selpak koydum şimdi bi 10 dk gecsın tekrar gidicem panik oldum eşimi arıcaktım
10 dk gecsın bakalım
bide bende az önce dışardaydım arkadşlarla yemekte aradı nerdesın dedi bende geziyoruz yemekten sonra dedim
hatta bebege banyo küveti alcam onlara bakıyorum dedim gezme dedi
bide kanamam olursa allahım korusun ne kızar 10 dk gecsin bi daha gidicem lavaboya acaba popomdanmı geldi kan
sizde böyle bişey oldumu arkamı silince oldu kan ya önde bişey yoktu offfffffffffffffffffffffffffff
saah yaptım ama sabah yaptıktan sonra iş yerındede girdim sildim popomu ama işey yoktucanım hemen panik olma bugün büyük tuvaletini yaptıysan belki dışkıdaki sert bişey çizip kanatmıştır yani popondan gelmiş olabilir dikkatli bak
bende olmadı canım...
basur varmı sende.. acaba omu kanama yaptı...
bu aydan sonra basur olurmuş...
geçmiş olsun UrlaCım .....saah yaptım ama sabah yaptıktan sonra iş yerındede girdim sildim popomu ama işey yoktu
basur yoktu bende
kızlar şimdi tekrar gittim sildim selpak temızzz kan falan yok ay tedirgin oldum
ogluşum iyimisin dedim elimi koydum karnıma pıt pıt attı agladım valla..................
of saat 4 olsada eve gıtsem
tamam ararım zaten doktorumu ama allah yaşatmasın bi dahageçmiş olsun UrlaCım .....
ayakta çok kalmamaya çalış devam ederse druna bir danış istersen.
selam kıslar.... okuldan geldim bişiyler yedim sizi okudum ve selam vereyim dedim..
megulcum geçmiş olsun....
şirvan iyi yapmışın rapor almakla.
selinay geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelirsin...
urlacım yarıyıl tatilinin olacağı hafta bi gece saat 3te aynı şeyi yaşadım sonra anladım ki arkadanmış... seninki de öyledir merat etme.. bi daa da ööle bişiy olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?