2009 Nisan Anneleri buraya

canım eski hızımız yok tabii ama yavaş yavaş kendini yormadan yapabilirsin yıkılmadık ayaktayız daha

günaydın canım
tatilinin ilk günü hayırlı olsun tadını çıkar
ben de bu hafta çıkcam artık izne inş.
ben de artık çarşı işlerini tamamen bitireyim izne çıkınca diyorum ama haklısın artık vücut pek izin vermiyo artık pati pati yürüyerek yapıcas alışverişimizi de mecbur:roflol:

şemşamer senin avatarın canı çıkmış huyu çıkmamış yahuudelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:,

haaahahah canım diğerni görünce ağlayasım geliodu yaaa kusura bakma :) ama benim için deiştirdin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen seviodun onu sonuçta

reca ederim şekerim, sana bin avatr feda olsun:jeyyar:, ihtiyarım benim

aaaaaaaaaaaaa bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde bu muhtarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerde bu devletttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

dur tatlım acele etme yavaş yavaş, bende okulun merdivenlerini çıkarken inleye tıslaya çıkıyom. tam karşıda kamera var müdür sürekli izliyo ordan. özellikle ona bakıyom ki halimi görüp acısın. ben seni bi kaç gün idare ederim sen git desin diye ama nerdeeeeeeeee. :1no2:

evet ya tam hamişş olduk pati pati yürüyüp dura kalka bitiecez işleri artık.-tatlicadiarzu-

canım eski hızımız yok tabii ama yavaş yavaş kendini yormadan yapabilirsin yıkılmadık ayaktayız daha

tabi canım haklısın yıkılmadık ayaktayız. ben yarın alışırım duruma hızımı ona göre ayarlar devam ederim di mi?

ohoooo şemşamer çok şey bekliyosun canım. daha evdeki koçişlere durumu tam anlatamıyoruz adam iki dakika kamerada görüp anlayıp sonuç çıkaracak sanıyosan daha çokkk beklersin çokkklülülülülülü

aaa kızlar açılışı biz yapcaz oğlumla!!
abi olcak benim oğlan.korucak sizin kızlarınızı ama bakarsınız beşik kertmesi falan yaparız birisiyle:)))
ay düşünsenize ölşe bişey olduğunu:))

aaa evet senin haftan baya öndeymiş yahu. açılışı sen yapabilirsin gerçektendelikafadulden
bizimkiler de belki asker arkadaşı olur canım.:içelim:

haklısın dozkan. umut işte ne yapacan.

canım zaten nisan bebişlerinde kız çok az. çok değerliler yani. başlık parasını kim çok verirse onunla beşik kertmesi yapabilirim kızımı. :teytey:

[

haklısın dozkan. umut işte ne yapacan.

canım zaten nisan bebişlerinde kız çok az. çok değerliler yani. başlık parasını kim çok verirse onunla beşik kertmesi yapabilirim kızımı. :teytey:

valla öle kızlarımıs kıymetli
bizimkinin babası kimseye vermicem ben kızımı turşusunu kurcam dio oğlumuza alırıs diyenekaydirigubbakcemile3
ben de zamanı gelince ne seni dinler ne beni vermezsen kaçar maçar Allah muhafaza diorum

ankaralı ve aydınlı asker arkadaşları:))
tabi bizim veledler askerlikten kaçmazsa

du bakalım nasıl olacak bizim bıcırlar kim bilir ne işler açacak başımıza di mi?

kızlar açılış hayırlı bi şekilşde olsunda kimin yaptığı önemli değill:)

inşallah zamanında normal doğumla sağlıkla gelir ilk bebeğimiz örnek olsun diğer bıcırlara.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…