çiçek avatrım nasıl,:jeyyar: biraz zayıf ama olsun :jeyyar:
günaydın şemsamer
yeni avatarın hayırlı uğurlu olsun
GÜNAYDIN TATLİŞKOLARRRRR.
Ay bugün ilk tatil günüm ne yapacağımı şaşırdım.Kızım okula eşim işe gitti.
Ben kendimi eskisi gibi sandım kalktım evi toplayıp temizleyeyim dedim aaa oda ne iki kere eğildim nefes nefese kaldım.
Çarşıya çıkayım diye geçiriyorum içimden ama azçık yürüsem belim ağrıyo yoruluyorum.
Aman ya ya zaman yok yada vücut izin vermiyo nedir bu ya??
Ben kendimi eskisi gibi sandım kalktım evi toplayıp temizleyeyim dedim aaa oda ne iki kere eğildim nefes nefese kaldım.
Çarşıya çıkayım diye geçiriyorum içimden ama azçık yürüsem belim ağrıyo yoruluyorum.
:roflol::roflol::roflol:,şemşamer senin avatarın canı çıkmış huyu çıkmamış yahuudelikafadulden
haaahahah canım diğerni görünce ağlayasım geliodu yaaa kusura bakma :) ama benim için deiştirdin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen seviodun onu sonuçta
günaydın canım
tatilinin ilk günü hayırlı olsun tadını çıkar
ben de bu hafta çıkcam artık izne inş.
ben de artık çarşı işlerini tamamen bitireyim izne çıkınca diyorum ama haklısın artık vücut pek izin vermiyo artık pati pati yürüyerek yapıcas alışverişimizi de mecbur:roflol:
günaydın anneciklerrrrrrrrrrrr
canım eski hızımız yok tabii ama yavaş yavaş kendini yormadan yapabilirsin yıkılmadık ayaktayız daha
dur tatlım acele etme yavaş yavaş, bende okulun merdivenlerini çıkarken inleye tıslaya çıkıyom. tam karşıda kamera var müdür sürekli izliyo ordan. özellikle ona bakıyom ki halimi görüp acısın. ben seni bi kaç gün idare ederim sen git desin diye ama nerdeeeeeeeee. :1no2:
şemşamer beğendim ben avatarını teşhirci sapık:)
şemşamer alemsin yaa güldürdün beni:)
aaa kızlar açılışı biz yapcaz oğlumla!!
abi olcak benim oğlan.korucak sizin kızlarınızı ama bakarsınız beşik kertmesi falan yaparız birisiyle:)))
ay düşünsenize ölşe bişey olduğunu:))
tabi canım haklısın yıkılmadık ayaktayız. ben yarın alışırım duruma hızımı ona göre ayarlar devam ederim di mi?
ohoooo şemşamer çok şey bekliyosun canım. daha evdeki koçişlere durumu tam anlatamıyoruz adam iki dakika kamerada görüp anlayıp sonuç çıkaracak sanıyosan daha çokkk beklersin çokkklülülülülülü
aaa kızlar açılışı biz yapcaz oğlumla!!
abi olcak benim oğlan.korucak sizin kızlarınızı ama bakarsınız beşik kertmesi falan yaparız birisiyle:)))
ay düşünsenize ölşe bişey olduğunu:))
haklısın dozkan. umut işte ne yapacan.
canım zaten nisan bebişlerinde kız çok az. çok değerliler yani. başlık parasını kim çok verirse onunla beşik kertmesi yapabilirim kızımı. :teytey:
ankaralı ve aydınlı asker arkadaşları:))
tabi bizim veledler askerlikten kaçmazsa
kızlar açılış hayırlı bi şekilşde olsunda kimin yaptığı önemli değill:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?