2009 Nisan Anneleri buraya

gunaydın kızlar nasılsınız gercı ben hıc yatmadım gece 3 e kadar uykum gelmedı 3 de yattım 5 de uyandım o satten berı oturuyorum hıcde uykum yok sımdı kahvaltımıda yapıcam
bu arada sabah 7.32 de deprem oldu tv ızlıyordum aykta oldugum ıcın hıssettım lamabalar falan bayagı sallandı mevlam sonumuzu hayır etsın ınsallah

çiçek..sen o yazıyı nerden okudun 2009 temmuz annelerindenmi?
aldığın linki bi kopya yapsana bana merak ettim

güzelim 2 saatcik mi uyudun sadece yazık yaaaa bari gündüz uyu biraz vücuda yetmezki o kdrcık uyku.

günaydın güzel anne adayları

şimdi iyiyim arada oluyorum öyle 2-3 gündür
doktorumu aradım çağırdı 10:30da randevum var seherimle birlikte gidicez doktora

doktorlarımız bile aynı çıktı iyi arkadaş olduk

bebeğimide görücem bakalım büyümüşmü

banada kan sayımı yapılcak
sizler nasılsınız

aaa ne güzel ikiniz adına çok sevindim canım beraber kardeş kardeş gidin doktora:) dün gece kar yağdı burda eşimle çıktık yürüdük çok eğlenceliydi:)

tabiikide büyümüştür bebekcikin annesi hadi güzel haberlerle gelin mucuk

güzelim 2 saatcik mi uyudun sadece yazık yaaaa bari gündüz uyu biraz vücuda yetmezki o kdrcık uyku.

benım ıkız oldugu ıcın canım erken dogum ıhtımalıne karsı her cumarttesı ıgne yapılıyorum sımdı de pazarttesılerı yapılmaya başladı buda bebekler erken dogarsa cıgerlerı gelışsın dıye dun akşam yapıldı o rahatsız ettı bıraz canım bıde bebışler kıpır kıpırdı uyutmadılar

evet canım cok ıyı denk geldı benımde bugun şeker yuklemem var bıraz gec oldu ama ancak yaptırcaz

HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR. SAĞLIKLI, MUTLU, HUZUR DOLU BİR GÜN DİLİYORUM.

şemşamer şu senin avatarı görünce çok üzülüyorum ben yaaaaaaaaa çok zavallı bi hayvancık:)
ahh canım kıyamam sana. değiştiryim bari.

glnm çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin inş.

ayyy canım bizi bitane bebek ne durumlara sokuyo sıkıştırıyo senin karnın bayaa şişmiştir neyse az kaldı ama çifte mutluluk yaşiicaksın sende sabret inşallah vaktinde sağlıcakla alırsın kucağına güzel bebişlerini

günaydın arkadaşlar.
bursasu seherim iyi haberlerinizi bekliyoruz.
çiçek yazı beni mahvetti.çok ama çok acı bişey .rabbim hiçbirimize yaşatmasın bu acıyı.
neyse ben daha sonra yine uğrarım.size iyi sohbetler.

GÜNAYDIN TATLİŞKOLARRRRR.
Ay bugün ilk tatil günüm ne yapacağımı şaşırdım.Kızım okula eşim işe gitti.
Ben kendimi eskisi gibi sandım kalktım evi toplayıp temizleyeyim dedim aaa oda ne iki kere eğildim nefes nefese kaldım.
Çarşıya çıkayım diye geçiriyorum içimden ama azçık yürüsem belim ağrıyo yoruluyorum.
Aman ya ya zaman yok yada vücut izin vermiyo nedir bu ya??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…