2009 Nisan Anneleri buraya

evet sade die bunu beğendim zaten canım ama kızlara yaptıkalrı modeller süper ötesi

merhaba arkadaşlar ben yine yoklamamı vereyim birazda yazdıklarınızı okudum. Ben dün akşam jimere akrabamız doğum yapmıştı onu ziyarete gittim. Çok memnundular herşeyden. O sezeryan oldu ama doktorunun adını bilmiyorum ama bayan bir doktordu.

dediğim akrabamında tansiyon problemi falan olduğundan 37. haftada bebeğini aldılar. sezeryandan önceki gün ciğerlerini geliştirmesi için bir iğne yapmışlar...
yine görüşürüz... a.s.

kızlar bu yazıyı copy lerken amacım sizleri okuduğunuzda üzmek değil sadece badem isimli bir temmuz annesi 22 haftalık bebeklerini çok acı bi şekilde kaybetmiş ayın 13 ünde ve onlara bir fatiha istio ben okurken çok duygulandım bebeğimin değerini daha iyi anladım Allahım bizi onlardan ayırmasın o melekelre bir fatiha okuyun lütfen

Keşke keşke size şaka yaptım diyebilseydim..

Keşke bu yaşadıklarım rüya olsaydı..

Daha dün eşimle karnımı kızım,oğlum diye seviyorduk...

Üstelik 2 gün evvel dr a gittiğimde 2 bebeğimde gayet sağlıklıydı...

İlsucuğum doğru tahmin etmişsin..Sanırım bende rahim ağzı yetmezliği var...

2 gündür bebeklerimin karnımın içinde hareketlerini hissediyordum.Elimi koyduğumda herhangi bir tekme falan yoktu ama karnımın şekli değişiyordu..sivrilip duruyordu..Bebekler hareket ettikçe karnımda ağrı oluştu..sonra ikide bir tuvalet ihtiyacı hissetmeye başladım..tuvalete gittiğimde biraz kan gördüm ve eşime bana hemen progesteron iğnesi yapmasını söyledim..Ama karnımdaki ağrı devam etti..eşim dr umu aradı..doktorum hemen hastaneye gidip idrar tahlili istedi..zar zor paltomu giydim..ev kıyafetlerimle çıktık kapıdan.Ama zor yürüyordum..vajinamda bir ağırlık hissi vardı..tam kapıyı kapattık foş diye sular fışkırdı benden..bütün pantolonum su içinde kaldı..eşim yeniden kapıyı açtı banyoya koştum..kanlar fışkırdı..herhalde pıhtı düştü dedim..ama bir baktım meleklerimden biri avucumdaydı..erkek meleğim canlıydı ve hareket ediyordu...sonra Allahım biri düştü diğeri dursa bari dedim..ama 2 sn sonra tekrar bir su ve kan boşaldı..bu kez kız meleğim avuçlarımdaydı...2 meleğimle hemen hastaneye gittik..kordonları ve eşleri içimde meleklerim avuçlarımda...zor bıraktım yavrularımı ellerimden..Beni o halde kürtaja aldılar...sabaha dek uyumadım..ne ben ne de eşim...

hastaneden çıkmadan meleklerimi istedim gömmek için..ama 500 gr dan düşük oldukları için mezarlıklarda gömmek için izin yokmuş..meleklerimi öylesine bir yere gömemezdim..Hastanede kefenlerinden çıkarıp baktım son bir kez yavrukuşlarıma..sonra tekrar minik kefenlerine sarıp gömmek için yer baktık eşimin arkadaşlarıyla..

Minik mezarları kazıldı..Ağlaya ağlaya kefenlerini öpe öpe eşimle birlikte koyduk o küçük çukura..sonra eşimin arkadaşları yardım etti mezarın etrafını taşlarla çevirdik..yarın yine gideceğiz..mezarın üstünü düzelteceğim..eşim gül ağacı ekecek meleklerimin mezarına..iki meleğimi de ikiz ağaçların önüne gömdük.İki kardeş yanyana şimdi..

Sizden ricam 2 meleğim ,kıyamadığım yavru meleklerim için Fatiha okumanız..Allah rızası için...

Biliyormusunuz daha evvelsi gün meleklerim için netten karyola beğenmeye çalışıyordum...Annem eski oyuncak bebeğime kazak bere ördüğünü söylemişti telefonda..Bu bebek artık kızının olucak dedi...

dün eşimin çekmecesinde bir şey ararken eski oyuncak arabalarını gördüm ve içimden bunlarla da oğlumuz oynar artık diye gülümseyerek içimden geçirdim..

Bu topikte böyle kötü haberler verilmesini onaylamayan ben şu an bunları yazıyorum..Sizin moralinizi bozdum ,ne olur affedin..
ama canım o kadar yanıyor ki....
Allah sizin bebeklerinize sağlık ve ömür versin inşallah...

yaa inanmıyorum ya Allah ım nasıl olur böyle şey ya
çok kötü oldum
şükürler olsun böyle birşey yaşamadım yarabbim
,Allah sabırlar versin çok kötü birşey inanmıyorum yaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

güle güle benanaber inş. güzel haberlerle dönersin. doğum ön iznini alan arkadaşlara , doktor çatı muayenesi yapıyormu yoksa hemen yazıyor mu .

Arkadaşlar bebeğim dönmüş.1850 gr olmuş oğlum.Kilosu düşük eldi bana doktor normal dedi.Kızlar alttan muayene gerekmiyor.Hatta alttan muayeneyi 37. haftada yapacağını söyledi doktor.
Çiçek bizim byümeyen göğüslerimizin sorun olup olmayacağını srdum ve korkmamıza gerek olmadığı cevabını aldım:)
Kopyaladığın o yazıyı okuyunca çok üzüldüm.Gerçekten yaşadığı şey çok acı.Allah ona ve eşine sabır versin.

canım benim göğüsler hala aynı boyda zaten yalnız 1 haftadır falan ağrıyo içi biraz ama problem yoksa iyi ne diyim

ben yine rahatsızlandım
kalbim sıkışıyor dün akşamki gibi yaa nefes alamıyorum yaa

doktorumu aradım
kanın düşmüş olabilir dedi yarın gel kanına bakalım dedi

acaba ben bi acile gitsemmi ya ne yapsam

yazık ya
inşallah biz o durumlara düşmeyiz
haksılzık işte
sen karnında taşı onun için herşeyden fedakarlık et
ve daha bir sürü şey
sonrada gördüğün muameleye baksenağlama

ayy yanlş olmuş sanırım kızı değil o kızına bağırıyo,aralarında anlaşmazlık var sanırım.kuysuz bi kadın sanırım,ama acı çekiyo besbelli yoksa nasıl 7/24 ağlarki..
yaa ben çok vicdan azabı çekiyom kızlar sanırım bişeyler oldu yada olacak hoca geldi kuran okunuyo ne olduki acaba??
ayy benim sinirlerim iyice bozuldu senağlama

canım Allah sabır versin tabiki...
senağlamasenağlamasenağlama
ayy bizde oram ağrıyo buram ağrıyo yok hareket ediyo uyuyamıyoz felan diyoruz.
Allah ıma bin şükürki sağlıklılar hareket ediyolar.
Allah ım sen bize böyle acı yaşatma yarabbim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok canım gitme acilde bişey yapmıyolar bendede oluyo nefes alamama.
benim nabzım 150 civarı çok zorlamaya başladı beni ama bu tarz problemlere çare yok canımcım.tek dedikleri bol sıvı ve dinlenmek.
aslında ilaç kullanmam şartmış ama bebekte sorun olabilirmiş ilaçta vermiyolar.bence gitme acile dr un görsün , bu havada gittiğine değmez..

hadi ya çık bi bak ya ne olcak

öncelikle herkese günaydın!!
sabah sabh bilgisayarı açtım ve çiçeğin bulduğu bu yazıyı okudum gerçekten çok etkilendim.
çok zor bi druum insanın ömür boyu etkisinden kurtulamayacağı bişey.o anı yaşamak insanın psikolojsini bozar.
allah tan sabır diliyorumbaşı sağolsun.
inşallah en yakın zamanda olayın acısını unutturacak başka melekleri olur arkadaşımızın!!

sultancım inşallah iyi olmuşsundur!
benimde bazen oluyo kalbim sıkışıyo nefes alamıyorum!
ama acilde pek bi müdahale yapmıyolar kendi doktoruna git bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…