2009 Nisan Anneleri buraya

işte benimde anlmadığım bu şirvancım....yurtdışında 2-3 bekletiyorlar üstelik suyu geldiğinde bile...insana ilgi ve alaka kalmamış bizde bence....koyun muamelesi görüyoruz resmen

valla benim midem galiba artık içine ne atarsan hemen öğütüyor durmadan acıkılmaz ya canım,bide sürekli kallavi şeyler istiyor,ağır şeyler yani,bende onun için başka şeylerle oyalaniim diyorum ama ıııhhh iiki burdayım ha evde olsam ben tam bir varil olurum kesin yani,hoş nerden baksan 1 ay evde olacam nasipse annemi öğretledim,bak anne babamada zarar sanada banada zaten kız kardeşim hiç rejimden çıkmaz ama garibimin basenleri var göbişi olmasa bile bide yağ çektirdi(gerçi bayağı bir farketti ama)istediği eski kilosuna gelemedi bir türlü,yağlı,tuzlu,kızartma yapmayalım dedim ama bilmiyorum yani

canım ben doğal boyayla boyuyorummmmmmmmmmmmm

ya bişey sorucam benim dr um kiloya takıntılı olanlardan ve asla karbonhidrat nişasta yemiceksin dedi dr undan bu tarz bi tavsiye alan var mı?onun dışında yağ,şeker bizi ilgilendirmiyo diyo gerçi karbonhidrat (un) olmadan ne kadar yağ şeker yiyebilirsen zaten...

bizimki saçma sapan tatlı yeme dedi o kdr. karbonhidratlar temel enerji kaynağımız hiç yemezsen saçların bile dökülür olurmu ööle şey

valla zaten ayarında herşeyi yersen çok kilo almıosun ben herşeyi yiyorum hatta bazen abartıorum ama hergün 30-40 dak arası yürüyüş yaptığım için 32. haftamdayım 10 kilodayım

Yemeğimi yedim geldim.
Bugün bitkisel bir menü vardı.
Bol yoğurt tabikide.
Günden güne yazılan sayfalar azalıyor.
Artık son haftalar iyice kalmaz.izne ayrılanlar falan filan.
Bende annemlerde olcam babama sölesemde interneti yeniden açtırsa.off kızacak bana daha yeni kapattım diye..

benim doktorumda kiloya takıntılı olanlardan ama karbonhidrat kısılası birşey değil....hatta şekeri hiç yemesende olur diyor benim doktorum.....bebeği obez yapmaktan senide şişirmekten başka bişey yapmaz diyor....insanlarda kalp hastalığı ve damar tıkanıklığı şeker pancarının keşfiyle başlamış

valla ben hiç bir yiyecekten midem bulanmadan,başlarda hiç kilo vermeden ve hiç kusmadan bi hamilelik geçirdim sonuç olarak da çok kilo almamak için hep yediklerime dikkat etmek zorunda kaldım ama buna rağmen 10 kilo bi de dikkat etmeseydim demek ki Çok üzgünüm çoook

e acaba bu şeker yasağının içne doğal şeker giriyo mudur(incir,bal ...falan)

e acaba bu şeker yasağının içne doğal şeker giriyo mudur(incir,bal ...falan)

o kadar katı olduğunu düşünmüyorum:jeyyar:....şaka bir yana doktorunda kastı meyvalardan alınması gerektiği şekerin....ama şerbetli tatlılar,pilav ve hamur işleri yenmesi son derece gereksizler kategorisinde....hoş bana göre en yenilesi şeyler ama ne yaparsın ki son 3 aydır pilavı unuttum desem yerisenağlama

valla ben maşallah diim kendimede nazarım değmesin hiç hamilelik belirtisi olan bulantı,iştah azalması yada artması vs.olmadı gel görki son 1 aydır hiç boş durmuyor bu boğazım ama tabi sonuç olarak 13 kilo aldım hatta 4 aya kadar 1 kilo almadan dengesini şaşırdı 4. aydan sonra coştumda aldım,dün demiştim ya ana çocuk sağlığına gidecem yola çıkmadan önce diye az sonra gidecem bakalım nelere bakacaklar,eve dönünce yazarım

ben ekmek yapmayı öğrendim hergün sıcak ekmek yapıp yiyorum ooofffff offffffff sanırım bu yüzden şişicem eşimide şişiricem

kız o kadar güzel oluyormu ,, bende mi alsam..
Ben güzel olmuyordur diye istememiş tim...
Ben gerçi daga katı mevye sıkacağıda almadım....
şuanlık naranciye işimi görüyor diye.....

canım ben doğal boyayla boyuyorummmmmmmmmmmmm

boyuyormusunuz.....
Ben saçımı bile kestiremiyorum.. Rabunzel gibi oldum... Uçları kırık kırık...

hadi bakalım ,, git oğlunun kalp atışlarını dinle gel....
Pıt pıt - atıyor,,,, yerin onun pıtlarını .............

Bende hiç boyatmadım vede kestirmedim.
Ama boyatmanın zararını olup olmadığını tam çözememiş doktorlar.

dilekcim açılışı hayırlısı ile denize devrettik saç konusuna gelince benim dr yasak koymadı boyatabilirsin dedi ben boyatmadım ama 1-2 hafta içinde boyatmayı düşünüyorum

dilekcim açılışı hayırlısı ile denize devrettik saç konusuna gelince benim dr yasak koymadı boyatabilirsin dedi ben boyatmadım ama 1-2 hafta içinde boyatmayı düşünüyorum

güzelim o kadar bekledin,,
1 ay daha sık dişini ,,,,

bebekler gelince , imajınıda değiştirirsin ,,,,,

ben bu kadar bekledim... 1 ay daha beklicem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…