kızlar dün bir tanıdık doğum için hastaneye yatmış....
daha doğrusu c.tesi kontrole gitmiş,,, suyun biraz azalmış demiş,,, pazartesi yeniden gel bakalım,duruma göre yatabilirsin demiiş doktoru...
pazartesi günü saat 9 da gitmiş , yatırmışlar,,, suni sancı verip doğumu başlatacaklarmış. (normade gününe 10 gün varmış)
bütün gün serum yemiş,, saat 5 gibi,, sezeryana almışlar,,, bir şişe serumu bebek daha kaldıramaz..kalp atışları yavaşlamaya başlamış.....
sonuçta sezaryanla -- oğluna kavuşmuş... hayırlı olsun.....
benim anlamadığım.. bu yurtdışında da doğum için bekliyorlar ya ... bunların hiç kalp atışları yavaşlamıyormu. burda o kadar çekiyor sancıyı , sonra sezaryan...
tabiii. kaç cm açılmdığını öğrenemedim.. ben 3 şahıştan aldım bilgileri...
merhaba güzel anneler...
kızlar ben bugün saçlarımı boyadım phyto diye bir marka bitkisel boyaymış şuanda kafamda sterç filmle yazıyorum eczacıya sordum bitkisel olduğu için kullanabilirsin dedi dün almıştımj eşim doktor benim o boyama dedi ama ben çok sıkıldım ve boyadım aranızda saç boyayan var mı ?
chiccodan göğüs kalkanı aldım çok tuhaf birşey dışarı çıkarken takılcak birşey değil takınca komik oluyor,çiçek çiçek dünkü yazını okurken moralim çok bozuktu birde o yazıyı okuyunca ağlama krizine girdim allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın o arkadaşımızada allah sabır versin o arkadaşa yarın ahirette onu karşılayacak 2 tane meleği var annelerinin cennete girmesine vesile olacak çenem düştü kendinize iyi bakın
ya bişey sorucam benim dr um kiloya takıntılı olanlardan ve asla karbonhidrat nişasta yemiceksin dedi dr undan bu tarz bi tavsiye alan var mı?onun dışında yağ,şeker bizi ilgilendirmiyo diyo gerçi karbonhidrat (un) olmadan ne kadar yağ şeker yiyebilirsen zaten...
benim doktorumda kiloya takıntılı olanlardan ama karbonhidrat kısılası birşey değil....hatta şekeri hiç yemesende olur diyor benim doktorum.....bebeği obez yapmaktan senide şişirmekten başka bişey yapmaz diyor....insanlarda kalp hastalığı ve damar tıkanıklığı şeker pancarının keşfiyle başlamış
e acaba bu şeker yasağının içne doğal şeker giriyo mudur(incir,bal ...falan)
ben ekmek yapmayı öğrendim hergün sıcak ekmek yapıp yiyorum ooofffff offffffff sanırım bu yüzden şişicem eşimide şişiricem
canım ben doğal boyayla boyuyorummmmmmmmmmmmm
valla ben maşallah diim kendimede nazarım değmesin hiç hamilelik belirtisi olan bulantı,iştah azalması yada artması vs.olmadı gel görki son 1 aydır hiç boş durmuyor bu boğazım ama tabi sonuç olarak 13 kilo aldım hatta 4 aya kadar 1 kilo almadan dengesini şaşırdı 4. Aydan sonra coştumda aldım,dün demiştim ya ana çocuk sağlığına gidecem yola çıkmadan önce diye az sonra gidecem bakalım nelere bakacaklar,eve dönünce yazarım
dilekcim açılışı hayırlısı ile denize devrettik saç konusuna gelince benim dr yasak koymadı boyatabilirsin dedi ben boyatmadım ama 1-2 hafta içinde boyatmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?