2009 Nisan Anneleri buraya

canım ekmek makinasıyla yapmıorummmmmmmm ekmek yapmak çok kolay hamuru tarife göre mayalıosun elinle şekil ver at fırına oluo sana taze ev ekmeğiiiiiiiii

bu arada ben gebeliğin başından beri boyuyorum doktor yasaklamadı boyayı sordum.

Aliye nin bugün doğumgünü:)))
doğumgünün kutlu olsun aliyecim..
çok sık girmiyosun ama girince görürsün mesajımı
artık yaşlandık çoluk çoçuğa karışıyoruz:)

pis kokoş hamile!!
Boya sen boya..
Senin oğlan fatih ürek olsunda ozaman görrürsün:)))
beraber boyarsınız artık:)))
şaka tabiki
ama senin saçlarının doğal rengi o değilmiydi zaten neden boyuyosun
sarı olsa tamam

Benimki röfleliydi.
Artık iyice aşağıya indi.2. Sınıf bar şarkıcılarının saçları gibi oldu.
Ama olsun toplayınca belli olmuyo.doğumdan sonra rengini değiştirmek istiyorum zaten.
Karamel yapayım diyorum??

merhabalar. ben kan pıhtılaşması için düşük yapan kadınlar konusundan geliyorum a.s nisan annesi olacam inşallh. önceleri nisan annelerine sık giriyordum ama uzun zamandır giremedim. inşallah herkesin hamileligi iyi gidiyordur:CüvCüv: benim karnım gün içinde çok sık sertleşiyor, rahim kasılmasıymış bu. benim gibi kasılan varmı? hiç agrı falan olmuyo.

ayy kız benzetmeye bak..
Bir onlara benzememiştik oda oldu iyimiii....

Benimde aynı şekilde,,, o yüzden topluyorum....
Bende çikolata renginde boyatım diyorum....

hoşgeldin!!
daha önce niye gelmedin.
seninde doğum nisanda herhalde.
bende az önce yazdım karnım sertleşiyor diye.
herkesde aynı belirtiler var güzelimmm

bende sarıydım kızlar yine röfle yapıcam şirvan msnede bi resim vardı senin röfleli müthiş yakışıyo bence sana.......................

:) ya aslında kokoşluktan boyamıorum benim saçımın kendi rengide koyu ama doğuştan gelen bir tutam beyaz saçım var ne yazıkki ve uzaylı gibi duruyo boyamayınca

AY KIZLARR MAŞALLAHINIZ VAR İKİ GÜN GİRMEDİM saatlerdir okuyorum bitiremedim geçmişi.
ben mart 15 de işten çıkıcam tamamen işi bırakıyorum. buraya benim yerime yeni bir eleman aldık onu yetiştiriyorum. eskisi kadar sık giremeyebilrimi.ama ra ara girer yoklama veririm. 15 marttan sonra evden daha sık yazarım artık. a.s.

kızlar - s_ebru bursaya gidecekti,, 1 hafta yoktu....

peki eda_edanur nerde -- mart sapığı ... ben bugün hiç görmedim...
bilgisi olan varmı...

april16 - yarın (salı) günü evi taşınacaktı....
burdayım canım saol yokluğumu farketmişsin.ay marttan 2 kişi doğum yapmış kimler merak ettim. martı okuyamam şimdi kaydirigubbakcemile3

GEÇMİŞİ ANCA OKUDUM YAA NE ÇOK YAZMIŞDSINIZ MAŞALLAH.
canım raporla biniliyor sanırım uçağa ama thy almıyor diye biliyorum uçakta doğum başlarsa diye 27 haftadan sonra raporda kabul etmiyorlarmış. şimdiden araştır derim..

canım bence bizim doktorlar kılıfına uydurmak için öyle söylüyorlar. ve o durumda kalp atışları zayıfladı diyince hiçbir aile o riskli göze alamaz ve normal doğum diye ısrar edemezler. bizim hastaneler hemen sezeryan hopp 5 dk. onlanmı uğraşçaklar. inşallah sezeryan olma durumunda kalmayalım. ben normal çok istiyorum bi arkadaşımın sütü gelmedi sezeryandan dolayı. ay en güzeli normal.

çiçek yolladığın yazıya şok oldum. tekrar alıntı yapmadım hatırlatmamak için. allah kimseye yaşatmasın. amin..

:) ya aslında kokoşluktan boyamıorum benim saçımın kendi rengide koyu ama doğuştan gelen bir tutam beyaz saçım var ne yazıkki ve uzaylı gibi duruyo boyamayınca

ya evlenirken kısa sarıymış saçların kıvırcık çok güzel ya..
bayılırım ben kıvırcık kısa ölee
şimdide güzel gerçi daha doğal ama oda güzelmiş

magul canım kayınvaliden geliyormuş aran da iyi değilmiş sanırım neysen inşallah fazla kalmazlar diyim.
gedacım motor sınavından da hayırlısıyla geçersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…