kız o kadar güzel oluyormu ,, bende mi alsam..
Ben güzel olmuyordur diye istememiş tim...
Ben gerçi daga katı mevye sıkacağıda almadım....
şuanlık naranciye işimi görüyor diye.....
boyuyormusunuz.....
Ben saçımı bile kestiremiyorum.. Rabunzel gibi oldum... Uçları kırık kırık...
hadi bakalım ,, git oğlunun kalp atışlarını dinle gel....
Pıt pıt - atıyor,,,, yerin onun pıtlarını .............
canım ekmek makinasıyla yapmıorummmmmmmm ekmek yapmak çok kolay hamuru tarife göre mayalıosun elinle şekil ver at fırına oluo sana taze ev ekmeğiiiiiiiii
bu arada ben gebeliğin başından beri boyuyorum doktor yasaklamadı boyayı sordum.
şirvancım benim sıpaları bırakıp 2-3 saat kuaförde geçirmem imkansız böylede psikolojim bozuluyo artık yeter diyorum kanımca
benimki röfleliydi.
Artık iyice aşağıya indi.2. Sınıf bar şarkıcılarının saçları gibi oldu.
Ama olsun toplayınca belli olmuyo.doğumdan sonra rengini değiştirmek istiyorum zaten.
Karamel yapayım diyorum??
ayy kız benzetmeye bak..
Bir onlara benzememiştik oda oldu iyimiii....
Benimde aynı şekilde,,, o yüzden topluyorum....
Bende çikolata renginde boyatım diyorum....
merhabalar. ben kan pıhtılaşması için düşük yapan kadınlar konusundan geliyorum a.s nisan annesi olacam inşallh. önceleri nisan annelerine sık giriyordum ama uzun zamandır giremedim. inşallah herkesin hamileligi iyi gidiyordur:CüvCüv: benim karnım gün içinde çok sık sertleşiyor, rahim kasılmasıymış bu. benim gibi kasılan varmı? hiç agrı falan olmuyo.
şeker sana gölgeli daha çok yakışıyoo çıkolata koyu gelebılırr sanagamyoncuiremsu
pis kokoş hamile!!
Boya sen boya..
Senin oğlan fatih ürek olsunda ozaman görrürsün:)))
beraber boyarsınız artık:)))
şaka tabiki
ama senin saçlarının doğal rengi o değilmiydi zaten neden boyuyosun
sarı olsa tamam
burdayım canım saol yokluğumu farketmişsin.ay marttan 2 kişi doğum yapmış kimler merak ettim. martı okuyamam şimdi kaydirigubbakcemile3kızlar - s_ebru bursaya gidecekti,, 1 hafta yoktu....
peki eda_edanur nerde -- mart sapığı ... ben bugün hiç görmedim...
bilgisi olan varmı...
april16 - yarın (salı) günü evi taşınacaktı....
edanur anacım sen ne zaman geldin,oooo kimler var da neden yazmıyolar acaba,haksızlık etmiim rüveydacım yazmıştı dimi şeker,şirvanda yazmıştı(kocişin iileştimi şirvan azda olsa,hem korkma sana geçmez)ondan sonra bakiim köftede katılım yok,dido hoşgeldinde neden selam sabah yok,sonra ayem yazdı galiba,megul ve rumelilide,kıs hepinizmi çalışıonuz anacım ben anlamadımki,hııııı anladım acıktınız o yüzden parmaklar çalışmıyor demi,bende acıktım valla,bu arada galiba,büyük bir ihtimalle,nasipse,kısmetse,alırlarsa uçağa bir aksilik çıkmazsa ben mersine gidiyorum,tabiki gider gitmez girerim ama şimdiden söliim yani
canım bence bizim doktorlar kılıfına uydurmak için öyle söylüyorlar. ve o durumda kalp atışları zayıfladı diyince hiçbir aile o riskli göze alamaz ve normal doğum diye ısrar edemezler. bizim hastaneler hemen sezeryan hopp 5 dk. onlanmı uğraşçaklar. inşallah sezeryan olma durumunda kalmayalım. ben normal çok istiyorum bi arkadaşımın sütü gelmedi sezeryandan dolayı. ay en güzeli normal.kızlar dün bir tanıdık doğum için hastaneye yatmış....
daha doğrusu c.tesi kontrole gitmiş,,, suyun biraz azalmış demiş,,, pazartesi yeniden gel bakalım,duruma göre yatabilirsin demiiş doktoru...
pazartesi günü saat 9 da gitmiş , yatırmışlar,,, suni sancı verip doğumu başlatacaklarmış. (normade gününe 10 gün varmış)
bütün gün serum yemiş,, saat 5 gibi,, sezeryana almışlar,,, bir şişe serumu bebek daha kaldıramaz..kalp atışları yavaşlamaya başlamış.....
sonuçta sezaryanla -- oğluna kavuşmuş... hayırlı olsun.....
benim anlamadığım.. bu yurtdışında da doğum için bekliyorlar ya ... bunların hiç kalp atışları yavaşlamıyormu. burda o kadar çekiyor sancıyı , sonra sezaryan...
tabiii. kaç cm açılmdığını öğrenemedim.. ben 3 şahıştan aldım bilgileri...
:) ya aslında kokoşluktan boyamıorum benim saçımın kendi rengide koyu ama doğuştan gelen bir tutam beyaz saçım var ne yazıkki ve uzaylı gibi duruyo boyamayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?