2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba arkadaşlar ve onların güzel bebişleri.çoğu bitti azı kaldı hamileliğin.artık heyecanlanmaya başladım.iş yerinde doğurur muyum diye?çünki martın sonuna kadar çalışacağım.hastane çantamıda yeni hazırlıyorum.gün geçtikçe ağırlaştığımı hissediyorum.

bende sarıydım kızlar yine röfle yapıcam şirvan msnede bi resim vardı senin röfleli müthiş yakışıyo bence sana.......................

TEŞEKKÜR EDERİMM... AHH AHHH NERDE O ESKİ GÜZELLİK.. ..
BİR DE DERLER,, ERKEK ANALARI GÜZELLEŞİR DİYE....
BEN KENDİMİ ÇİRKİN BULUYORUMMMMMMMM ARTIK.

şirvan face de ekledim seni..haberin olsun

AKŞAM EKLERİM SENİ ......... BURDA YASAK FACEBOOK

:) ya aslında kokoşluktan boyamıorum benim saçımın kendi rengide koyu ama doğuştan gelen bir tutam beyaz saçım var ne yazıkki ve uzaylı gibi duruyo boyamayınca

AAA BİR ARA UZAYLI ZEKİYE VARDI :)))) delikafadulden

BENDE MART SONUNA KADAR BURDAYIM..
İNŞALLAH DAYANIRIM.. ER GEÇEN GÜN DAHA ZOR OLUYOR......

BU ARADA BENDE ÇANTAMI HAZIRLAMADIM.

herkesin bugün işi var herhalde.
ev gezmesine falan mı gittiler acaba yada ev temizliyorlardır bizim titiz anneler.

Herkese iyi akşamlar. 2 haftadır falan yazamıyorum. Son birkaç gün de şöyle bir bakıp çıktım. Bu zamanda bebeğim için evde değişiklikler yaptım ve miniğimin kıyafetlerini yıkayıp, ütüleyip kaldırdım. Gerçekten o kadar yorucu oluyor ki bayağı zorlandım. Ama hala hastane çantası yapmadım bence hem erken hem de bavulda bozulur diye düşünüyorum. Gerçi bir tane daha pijama almam lazım ama şöyle güzel bir şey olsun diye bekledim. Neyse işte hepinizin bildiği şeyler....

Çiçekçim o yazı çok üzücüydü. Allahım sabır versin yaşanış şekli de çok fena. Rabbim hepimizin yavrularını esirgesin.

ŞİRVANCIM BENDE güzel hissetmiyorum eskiden güzel hissederdim. kendime hiçbişeyi yakıştıramıyorum. şişman hissediyorum..benneyaptımki

ben saçlarımı boyatmadım ve malesef beyazlarım da var.ama yinede kendim igüzel hissediyorum.en azından bana öyle geliyor.şiş göbüşümü çoook seviyorum.saçlarımı da 3 aylık falanken kısacık kestirmiştim.yavaş uzadılar hala kısacıklar.boşveriiiiiiiiiiiin biz hamileyiz her halimizle güzeliz

şu anda da kendi kendime yazıyorum sanırım.
neysem ben mutfağa doğru gideyim.7 de yemem lazım.aklıma hiç çorba gelmiyor ne yapsam.önerisi olan var mı?

yaa bende kendimi çok çirkin hissediyorum.
yüzüm gözüm heryerim şiş gibi.
özellikle karnım gerginleşince çok rahatsız oluyorum.
artık giydiğim hamile elbiseleri pantolonlarıda güzel gelmiyo gözüme

kızlar nerdesiniz yahuu
bugün ne salak bi gündü canım çok sıkıldı..
yarın saat 2den sonra bilgisayarları kullanamıyacakmışız.
bizim surverı değiştiriyorlar.
sıkıntıdan patlarım galii

sağol selinaycım

bende doktora gitmiştim ama kimsecikler beni merak etmemiş:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

zaten bişey konuşulmamış ben olmayınca böyle oluyor demek ohhh canıma deysin naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

şu anda da kendi kendime yazıyorum sanırım.
neysem ben mutfağa doğru gideyim.7 de yemem lazım.aklıma hiç çorba gelmiyor ne yapsam.önerisi olan var mı?

şehriye çorbası.ama tereyağı ile yap.

değişik bişey yapcam dersem brokoli çorbası yap.brokoliyi haşla.blendardı yağ ile sos yap üstüne dök..

ben de artık çirkin hissediyorum kendimi
göbiş şiştikçe kıyafetler de bi tuhaf durmaya başladı
bi de yüzümde ince çil gibi şeyler çıkmaya başladı hamilelik maskesi diolar ya onun gibi tenim kızarık kızarık oluyo sinir oluyorum

ne dedi doktor?
test yaptılarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…