bende sarıydım kızlar yine röfle yapıcam şirvan msnede bi resim vardı senin röfleli müthiş yakışıyo bence sana.......................
şirvan face de ekledim seni..haberin olsun
:) ya aslında kokoşluktan boyamıorum benim saçımın kendi rengide koyu ama doğuştan gelen bir tutam beyaz saçım var ne yazıkki ve uzaylı gibi duruyo boyamayınca
merhaba arkadaşlar ve onların güzel bebişleri.çoğu bitti azı kaldı hamileliğin.artık heyecanlanmaya başladım.iş yerinde doğurur muyum diye?çünki martın sonuna kadar çalışacağım.hastane çantamıda yeni hazırlıyorum.gün geçtikçe ağırlaştığımı hissediyorum.
magul canım kayınvaliden geliyormuş aran da iyi değilmiş sanırım neysen inşallah fazla kalmazlar diyim.
gedacım motor sınavından da hayırlısıyla geçersin inşallah.[
ben de öyle dua ediyorum edacım inşallah öok kalmazlar.:Saruboceq:
şu anda da kendi kendime yazıyorum sanırım.
neysem ben mutfağa doğru gideyim.7 de yemem lazım.aklıma hiç çorba gelmiyor ne yapsam.önerisi olan var mı?
ay allahım sabır versin ya....................
koptum sabah sabah allahım kimseye yaşatmasın....................
geçmiş olsun canım bebeişler ciğerlere baskı yapıyo ondan bizdede oluyo bide bursasu kanszlıktan oluyomuş sende varmıydı canım...............
kız dozkan dikmende ben ne zamn binsem yer veriyolar ya senin belli olmuyomu diyecem ama mümkün değil............
kızlar bu arada sabaha kadar karnım ağrıdı hiç uyumadım müthiş gaz sancısı ne yapabilirim bi fikri olan varmı................
şu anda da kendi kendime yazıyorum sanırım.
neysem ben mutfağa doğru gideyim.7 de yemem lazım.aklıma hiç çorba gelmiyor ne yapsam.önerisi olan var mı?
sağol selinaycım
bende doktora gitmiştim ama kimsecikler beni merak etmemiş:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
zaten bişey konuşulmamış ben olmayınca böyle oluyor demek ohhh canıma deysin naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?