kızlar size bişey sorcam hayatımda şuan bi problem yok ama ben son zamanlarda kendimi gergin ve stresli hissediyorum acaba hormonlardan mı bu sizde böyle bi durum var mı?
aynen yaa bende sorucaktım valla özellikle bu hafta başladı hormonlardan sanırım tekrar devreye girdiler bi de ilk 3 ayda olmuş geçmişti bende..takmamaya çalışıyorum ama daha önceki kadar şen şakrak değilim valla bi de olduk olmadık yere ağlamalarım da ilk 3 ayda olmuş bitmişti tekrar başladı
doğtaşın bebek odasını gördünüzmü kızlar çok cici hemde 1 500 civarı çok hoş
kızlar size bişey sorcam hayatımda şuan bi problem yok ama ben son zamanlarda kendimi gergin ve stresli hissediyorum acaba hormonlardan mı bu sizde böyle bi durum var mı?
aynen çiçekcim herşey çok yolunda Allaha çok şükür ama ben saldırcak adam arıyorum koçişimede kıyıp saldıramıyorum kafayı yicem
selinay hanım selinay hanım çay partilerinde doğuracaksınız bu gidişle
geçmiş olsun bebişin büyümüş gözün aydın tahlillerde ii çıkarda rahatlarsın inşallah
nst 35.hafta falan bakılmaya başlıyor diye biliyorum ama
hadi bakalım ben ehlıyetımı 2004 te almıştım ne heyecan yapıooo insan direksiyonda arkada müfettişler.. aman allah yardımcın olsun.. koca göbişinle..
aynen yolda yürürken penguen gibi yürüyorum artık...
ÇALIŞIYORUM
allahım tez vakitte dogursun saglıkla.. hayırlısıyla bizlerde doguralım...
sagol cnm
evet benımde yürürkten agrım oluyor orada.... arada...
canım bebegin iyiymiş... maşallah... bide tahlillerın güzel cıksuın...
aynen devamlı hiç durmadı yagmurrr
yanmalar bende genelde akşamları oluyor nedense bende bilmiyorum
:teytey::teytey::teytey::dance::dance:
kzılar merhabalr.
sinehas bebeğin iyi olduğuna sevindim
urla korkuttun bizi neyse ki geçmiş.
bu arada benim kelebeğim harektlendi.sanırım kahvaltı yetersiz geliyor.6 zeytin yumurta 1 dilim peynir yetmiyor kuzuma.onun canı bal istiyor biliyorum ama doktor teyzesi izin vermiyor ki.
ben kafaya koydum alcam o makinayı bimden. piyasa araştırması yaptım fiyatı gayet uygun. izne ayrılınca kendi ekmeğimi kendim yapar yerim artıkcokacimcoook
sinehas hoş geldin. gözün aydın bebiş iyiymiş. urla sende hoş geldin. geçtimi ağrılar
ben örgüme devam edeyim.yine uğrarım.takipteyim görüşürüz.öpüyorum.
merhaba kızlar
buün arkadaşımın bebeğini görmye gittim.Onun için de yazılanları az önce okuyabildim.
Çiçek o bahsettiğin gerginlik bende de var.Çok çabuk sinirleniyrum.Neyse ki izne arılmışım.Yoksa zavallı öğrencilerim benden çok çekeceklermiş.
Bursasu girmemiş bugü.Nerelerde acaba?Oğlunun odasınıtemizlemeye dalmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?