2009 Nisan Anneleri buraya

geldim geri.
kızım okuldan eşim işten geldi yemekti toplamaydı derken anca geldim geri.
ooo 7 kişi hiç fena değil busaat için.
demekki akşama kayıyoruz yavaş yavaş.

neyse hadi herkes yemeklerini versin uyutsun koçişleri gelsin.
bende çıkıyorum sonra gelirim o zaman.

kızlar size bişey sorcam hayatımda şuan bi problem yok ama ben son zamanlarda kendimi gergin ve stresli hissediyorum acaba hormonlardan mı bu sizde böyle bi durum var mı?

kızlar size bişey sorcam hayatımda şuan bi problem yok ama ben son zamanlarda kendimi gergin ve stresli hissediyorum acaba hormonlardan mı bu sizde böyle bi durum var mı?

aynen yaa bende sorucaktım valla özellikle bu hafta başladı hormonlardan sanırım tekrar devreye girdiler bi de ilk 3 ayda olmuş geçmişti bende..takmamaya çalışıyorum ama daha önceki kadar şen şakrak değilim valla bi de olduk olmadık yere ağlamalarım da ilk 3 ayda olmuş bitmişti tekrar başladı

gedacım arkadaşlarım çağırdı sbahtan çok ısrar ettiler kıramadım onlarla buluştum bu gün canım.......................

karnın aşşağa inmiş dediler bu arada bizim doğumlar yaklaşıyo valla.......................

urlacım geçmiş olsun kendine dikkat et canım......................

çiçek çiçek bende çok sinirliyim kimseye çatamayınca sinirden ağlıyorum valla ne olacak halimiz bilmem................

bu arada kızlar dik oturunca çok sırtım ağrıyo artık kendimi sumo güreşçileri gibi hissetmeye başladım bide:a015:

ayy bende 10 kat merdiven çıkmış gibi nefes alıorum bi de arada çarpıntım tutuo rezalet durumdayız sanırım:) bakalım tek teselli az kaldı kuzuların doğmasına:)

valal bende zavallı kocama ve anneme çatıorum devamlı durup durup bööle kendimi yiyorum evde nolucak bööle bilmem:)

aynen çiçekcim herşey çok yolunda Allaha çok şükür ama ben saldırcak adam arıyorum koçişimede kıyıp saldıramıyorum kafayı yicem
selinay hanım selinay hanım çay partilerinde doğuracaksınız bu gidişle

geçmiş olsun bebişin büyümüş gözün aydın tahlillerde ii çıkarda rahatlarsın inşallah

herkesten Allah razı olsun:Saruboceq:
urlacım geçmiş olsun doğum sancısı olmadıkça katlanacağız ağrılara miniklerimiz için:ecrin_bebek:

ben örgüme devam edeyim.yine uğrarım.takipteyim görüşürüz.öpüyorum.

kuzum örüyosun ama paylaşmıyosun resimlerinide koysan arada kopya çekeriz ben ekliyorum yaptıkça ama topiğe ilgi fazla yok:çok üzgünüm:
olsun genede ilgilenenler vardır ben buradaki örneklerden bakarak yapıyorum.
bu arada tekrarlayayım topik adresini
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/224638-2009-nisan-bebislerinin-cicileri.html
paylaşımlarını bekliyoruz..:CüvCüv:

merhaba kızlar
bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim.Onun için de yazılanları az önce okuyabildim.
Çiçek o bahsettiğin gerginlik bende de var.Çok çabuk sinirleniyorum.Neyse ki izne ayrılmışım.Yoksa zavallı öğrencilerim benden çok çekeceklermiş.
Bursasu girmemiş bugün.Nerelerde acaba?Oğlunun odasını temizlemeye dalmış olabilir.

Son düzenleme:

bursasu burada canım
sinehas, bursasu, roseberry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…