2009 Nisan Anneleri buraya

burdayım bugün dışardaydım geçmişi okudum ama aklşımda hiç bişey kalmadı geda ve benanber beni sormuşlar sağolun kızlar bebişin odası öylece duruyor
eşim eve çok geç gelemeye başladı çalışıyor sürekli ondan vakit bulamıyoruz hafta sonu inşallah bebişin odası

aynen bende çok sinirliyim
dokunsalar ağlarım pozisyonundaym
eşimde sinirli sanki o hamile.
beni geriyor bende müsaitim gerilmeye zaten
tartışma çıkıyor üzülüyorum napimm

selam nisan anneleri konuyu yeni gördüm.gerçi yeni katıldım Kk'ne.bebek odası alan varmı?ben gezdim bir kaç yer ama güzel bişeyler bulamadım.alanlardan tavsiye bekliyorum.

günaydın herkese
bende uyuyamayanlar kervanındanım...
gece bebekler uyutmayacak diye vücudumuz antremanmı yapıyor acaba :bbo:

günaydın arkadaşlar!!
bugün moralim çok bozuk.
sabah çizmelerimin fermuarını yukarı kadar çekemedim.
dün akşamda koltuğa oturunca kalkamadım
çok moralim bozuluyo.
biliyosunuz annem bende oda olmasa inanın hiçbişey yapamıyacağım.
yazık kadın herşeyimle ilgileniyor.

ya dün akşam eşimle yattık eşim parmaklarıyla karnımın soluna vurmaya başladı pıt pıt diye sonra bizimki artık eli mi ayağı mı oraya vurmaya başladı çok şaşırdık bayaa bi eğlendik öyle eşim vurdu bebek vurdu oraya tabi arada dayak yiyen ben olsamda çok hoşuma gitti

çok şiştim ya..
artık hergün ne giysemdiye düşünüyorum.
evde olsam çekerim eşofmanı.

denizcim ödem yapıo işte vücut benim hamilelikten önce çubuk kraker gibi bacaklarım vardı geçen gün bende çizmemi giyemedim halbuki 2 hafta önce giyebilmiştim yalnız değilsin bu konuda şekercim üzülme. e ayaklarımda şişti hatta

ayrıca emin ol anneler içinbizimle ilgilenmek yük değil eziyet değil biz onların evlatlarıyız severek yapıyodur o merak etme hiç canını böyle şeylere sıkma

üzüldüğün şeye bak..
biz haftalardır çorap bile giyemiyoruzkaydirigubbakcemile3
dr gerekirse yataktan bile çıkma dedi,3 haftadır hapis hayatı yaşıyorum canım.
en azından çalışıyosun ben bi cevahire gittim soluğu hastanede aldım.
annem olmasa bizim ev pislikten geçilmezdi sanırım,annem yapıyo sağolsun temizliği

babalarının dokunuşuna sesine çok hassaslar benimki öle.
dokunsa hemen kıpırdıyo.
bide konuşuyo eşim.
ben pek öle konuşamıyorum.

çiçek sende sabah takılmaya başladın ne oldu kuzum
dengeyi bozduk sanırımkafamçokkarıştı
heheh benimde dün damarımı bulamadılar kan almak için öyle bi şişmişimki sen düşün artık-tatlicadiarzu-
elimin üstünden aldı kanı,elimin üstü feci şişti artık hangi damara girdiyse..
şişko olduk işte offf offfff

babalarının dokunuşuna sesine çok hassaslar benimki öle.
dokunsa hemen kıpırdıyo.
bide konuşuyo eşim.
ben pek öle konuşamıyorum.

owww harika valla ben zorla elini koyuyorum adamcağızın oda sanki anlamış gibi tık yok elini çekiyo tekmeler başlıyo inat mı yapıyo ne anlamadım tuhaf bi kızım var
ne babasıyla yapıyo nede onsuz
ben konuşuyorum oda ne desem anlamış gibi tekme atıyo sağolsun..:CüvCüv:

sorma ya geçen hafta kapanıyodu sonuna kadar.
ne kadar hızlı bir değişim yaşıyoruz ya..
annem olmasa zaten afallardım.
ya oda şimdi evde canı sıkılıyo onda üzülüyorum.evi temizliyor.bebeğe bişeyler örüyor.
arkadaşları falan arıyomuş hergün nerdesin diye.babam arıyo akşamları özledim seni falan diyo annem.
aman üzülüyorum bazen düzenlerini bozdum diye.
bilmiyorum ya!!!
bebek doğsunda aydınamı taşınsam diye düşünüyorum..

günaydın............. bir hafta daha bitti......

yarın tatil oley geçmişi okuyup gelıyorum...........

evdeyim altıma eşortman çekiyomda ne oluyo sanki eşortman göbeğin altında kalıyo ekmek teknesindeki kirli gibi geziyodum evde
annem geçen gün pijamaların lastiklerini kesip penye dikmiş hamile pantalonlarındaki gibi
bi rahat oldu sorma..varsa pantalonların bu şekilde değerlendir,hem kıyafet aramak zorunda kalmazsın.
penyenin üst kısmınada bebe lastiği ohhhh

Güzeller günaydın ben erken kalktım bugün hihihi zaten hiç uyuyamadım gece

canım dün aşkı mennüyu seyrederken , can'ın odasını çalmışlar.. aynısıydı , onu görünce sen aklıma geldin........

oooo ben ne zamandır çizme giyemiyorum, cadler sağolsun .

çok şiştim ya..
artık hergün ne giysemdiye düşünüyorum.
evde olsam çekerim eşofmanı.

ben hergün aynı pantolunu giyiyorum.. üstünü değiştiriyorum işte..
doğumdan sonra fırlatım atacam pantolonu .........

hiç sormayın 3 gündür annemde kalıyorum. kadıncağız sabahın 7 sinde kalkıp kahvaltı hazırlıyor,, beni yolcu ediyor,, normalde ben iş yerinde kahvaltı yapardım.. kadıncağız hazırlayınca evde yapıp çıkıyorum...
bu sabahta otel ücretimi kesin ayrılıyorum dedim bozuldu..

aynen şeker kendi evi yetmiyormuş gibi,, benim evide elden geçiriyor..
yarın evdeki tüm halıları yıkamaya veriyorum... sonrada ay başında kadın çağırmayı düşünüyorum. şöyle detaylı temizlesin evi. diye

bu arada makine halısı m2 : 3,5 tl - pahalımı sizce ?

Son düzenleme:

ayyy kıyamam yaaaaaaaa acımıştır bi de canım ben sabah 6 dan beri ayaktayım aslında uyuyamıyorum ki doğru düzgün artık bööle devam edecekk sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…