2009 Nisan Anneleri buraya

evet rumelili yaaa bende anlamadım senin ticker, niye öyle yazdın ki:uhm:

yahu diyorum bende mi bir tuhaflık var.....pamuk prensesin tahtı yıkılacakmış lafına mı takıldınız.....eee varmı ondan güzeli bu dünyada lafından sonra ayna onu seçmiyor mu? ee ben doğurunca benim kız olmıcak mı en güzeli...kaydirigubbakcemile3......tahtına biricik idil gelecek ya ondan:asigim::asigim::asigim:

yeniden merhabalar hamişler... ben bi güsel uyudum uyanınca bişiyler yedim geldim ben yokken yazılanları okudum...

rumelili liste için teşekkür ediyorum canım..

urlacım iyi olmana sevindim... aman dikkat et belki de üşütmek de etki etmiştir..

hamarat insanlarsınız vesselam... ekmek yapmalar falan.... maşallah...

rumelili yaa çok tatlısın.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Rabbim Allah uzun versin İdil'imize

hay allah iyiliğini versin emi, şimdi çaktım manzarayıkaydirigubbakcemile3, bu hamilelik bana hiç yaramadı arkadaş.:1no2:

Kızlar çook acıktım ama yemek yememem lazım hafta sonu doktora gidecem kesin kızacak bana bu ne hal diye 32. haftayı dolduruyorum maşallah 10 kilo aldım.:çok üzgünüm:
yemek yemek istiyoruuum

geçirdiğimiz zamanı gösteriyor canım benim.....bugün 34+0 olduk
bence onu 34+0 olarak düzelt anlayalım ya.. anlamıyorum ondan ehehehe
ayy ben boyna tıkınıyorum ya ağzım hiç boş kalmıyo!
afiyet olsun

sagol cnm herhalde

BEN CIKIYORUM YARIN GÖERÜŞMEK ÜZEREEE

amin canım hepimizin meleklerine inşallah...pınar prenses te olmıcak mı tahtın varisi sanki...her biri bizim için en güzeli değil mi annesi....
:CüvCüv:

benimki hz. süleyman a kafa tutan belkıs var ya saba melkesi onunkine göz diktikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyy bi doğsunlar bıcırıklar....
dün kıyafetlerini yıkadım minicik minicik yaaaa... sererken öptüm bi de:ecrin_bebek:

canım senin kızın adı neydi....tahtı hepbaraber paylaşacaklar....nasılsa az kız var topicte...

biz daha isimde karar kılamadık.

isim topiğine yazmıştım düşündüğümüz isimleri birde buraya yazayım fikir verin bana

aslı beren,(eşimin istediği)
zehra beren
gülendam , bunlarda benim yeni bulduklarım

aslı beren daha bi hoş geliyo...
biz de ikinci isme karar veremedik... eşim SERRA yı beğenmedi annem de ööle... tek kalsın diyolar ama ben bi dene daha olsun istiyom...
urla ve diğer çıkan arkadaşlar iyi akşamlar.. Allah a emanet olun....

selinay girmedi sanırım bu gün.. yoklama veriyodu hep... eda ve bursa da öyle.. inşallah iyilerdir

BENİM 32.HAFTAMDA 71 KİLO OLMUŞUM 59LA BAŞLAMIŞTIm
sen yine 10 klo....

benim doktorum bişey dedimi tüm moralim bozuluyor. bir çoğunuz g,ibi hayatımda bu kiloları ilkkez görüyorum. sürekli rahat rahat yiyordumda şimdi iki gün sonra doktora gideceğim aklıma geliyor boğazıma düğümleniyor yemekler :)

bende çok sıkıldım arkadaşlar. birazdan çıkacam zaten, hepinize iyi akşamlar çıkmadan şöyle bir turlayım etrafı

özelm varmışmıdır acaba????

aaaa özlem mersine mi gitti,, neyle gitti o akıllım,, bak bir gün girmedimmm
neler kaçırmışım........

bende oyumu aslı berenden kullanıyorum.

ye güzelim canım istiyorsa ,, ama abartma yeter.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…