evet rumelili yaaa bende anlamadım senin ticker, niye öyle yazdın ki:uhm:
yahu diyorum bende mi bir tuhaflık var.....pamuk prensesin tahtı yıkılacakmış lafına mı takıldınız.....eee varmı ondan güzeli bu dünyada lafından sonra ayna onu seçmiyor mu? ee ben doğurunca benim kız olmıcak mı en güzeli...kaydirigubbakcemile3......tahtına biricik idil gelecek ya ondan:asigim::asigim::asigim:
yahu diyorum bende mi bir tuhaflık var.....pamuk prensesin tahtı yıkılacakmış lafına mı takıldınız.....eee varmı ondan güzeli bu dünyada lafından sonra ayna onu seçmiyor mu? ee ben doğurunca benim kız olmıcak mı en güzeli...kaydirigubbakcemile3......tahtına biricik idil gelecek ya ondan:asigim::asigim::asigim:
rumelili yaa çok tatlısın.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Rabbim Allah uzun versin İdil'imize
hay allah iyiliğini versin emi, şimdi çaktım manzarayıkaydirigubbakcemile3, bu hamilelik bana hiç yaramadı arkadaş.:1no2:
bence onu 34+0 olarak düzelt anlayalım ya.. anlamıyorum ondan ehehehegeçirdiğimiz zamanı gösteriyor canım benim.....bugün 34+0 olduk
afiyet olsunayy ben boyna tıkınıyorum ya ağzım hiç boş kalmıyo!
sagol cnm herhaldeyeniden merhabalar hamişler... ben bi güsel uyudum uyanınca bişiyler yedim geldim ben yokken yazılanları okudum...
rumelili liste için teşekkür ediyorum canım..
urlacım iyi olmana sevindim... aman dikkat et belki de üşütmek de etki etmiştir..
hamarat insanlarsınız vesselam... ekmek yapmalar falan.... maşallah...
bence onu 34+0 olarak düzelt anlayalım ya.. anlamıyorum ondan ehehehe
afiyet olsun
sagol cnm herhalde
BEN CIKIYORUM YARIN GÖERÜŞMEK ÜZEREEE
amin canım hepimizin meleklerine inşallah...pınar prenses te olmıcak mı tahtın varisi sanki...her biri bizim için en güzeli değil mi annesi....
:CüvCüv:
canım senin kızın adı neydi....tahtı hepbaraber paylaşacaklar....nasılsa az kız var topicte...
biz daha isimde karar kılamadık.
isim topiğine yazmıştım düşündüğümüz isimleri birde buraya yazayım fikir verin bana
aslı beren,(eşimin istediği)
zehra beren
gülendam , bunlarda benim yeni bulduklarım
BENİM 32.HAFTAMDA 71 KİLO OLMUŞUM 59LA BAŞLAMIŞTIm
sen yine 10 klo....
özelm varmışmıdır acaba????
biz daha isimde karar kılamadık.
isim topiğine yazmıştım düşündüğümüz isimleri birde buraya yazayım fikir verin bana
aslı beren,(eşimin istediği)
zehra beren
gülendam , bunlarda benim yeni bulduklarım
benim doktorum bişey dedimi tüm moralim bozuluyor. bir çoğunuz g,ibi hayatımda bu kiloları ilkkez görüyorum. sürekli rahat rahat yiyordumda şimdi iki gün sonra doktora gideceğim aklıma geliyor boğazıma düğümleniyor yemekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?