şirvan eşin pazarlamacımı?
aydın izmirdeydidemek.
bu hafta hava kötüydü buralarda
ya bişey sorcam siz benden öndesiniz çünkü benim doğum 30 nisan görünüyo tabi belli olmaz da..benim bebek mideme doğru çıktı karnımın şekli değişti daha önce göbek deliği çevremdeydi hala bu haftalarda çıkar 1 ay kala tekrar aşağı iner diyolar doğru mu,siz de oldu mu?
ben eşimle şimdiden anlaşma yapıyorum. bebeğe aşı yapıldığında yada sünnet olduğunda ben tutmam,, bakamam ,, ,sen tutacaksin diye....
bende kocişin kıyafetlerini giyiyorum valla.
......
Güzeller günaydın ben erken kalktım bugün hihihi zaten hiç uyuyamadım gece
günaydın arkadaşlar!!
bugün moralim çok bozuk.
sabah çizmelerimin fermuarını yukarı kadar çekemedim.
dün akşamda koltuğa oturunca kalkamadım
çok moralim bozuluyo.
biliyosunuz annem bende oda olmasa inanın hiçbişey yapamıyacağım.
yazık kadın herşeyimle ilgileniyor.
ya dün akşam eşimle yattık eşim parmaklarıyla karnımın soluna vurmaya başladı pıt pıt diye sonra bizimki artık eli mi ayağı mı oraya vurmaya başladı çok şaşırdık bayaa bi eğlendik öyle eşim vurdu bebek vurdu oraya tabi arada dayak yiyen ben olsamda çok hoşuma gitti
ben yavaş yavaş kaçayım hastaneye gidip sonuçlarımı alayım...
ayy inşallah düzgün çıkar Allah ım :Saruboceq:
neyse kızlar gelince görüşürüz hepinizi muck luyorum..Şeniz
benim eşimde bu hafta aydın ve izmirdeydi,,
bugün dönüyor :teytey::teytey:
ben bi şubat mart topigini gezeyim geliyım
yagmur cok yagıyor hava kapalı.....
ya bişey sorcam siz benden öndesiniz çünkü benim doğum 30 nisan görünüyo tabi belli olmaz da..benim bebek mideme doğru çıktı karnımın şekli değişti daha önce göbek deliği çevremdeydi hala bu haftalarda çıkar 1 ay kala tekrar aşağı iner diyolar doğru mu,siz de oldu mu?
inşallah güzel haberlerle dönersin canım.ben yavaş yavaş kaçayım hastaneye gidip sonuçlarımı alayım...
ayy inşallah düzgün çıkar Allah ım :Saruboceq:
neyse kızlar gelince görüşürüz hepinizi muck luyorum..Şeniz
kızlar aslında nisan bebeklerinin şansına hepimiz aynı lotoyu oynayalım haftaya çıkarsa bebişler bölüşür parayı aslında ne süper olur diiiiii miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bide dün bir karar verdim.doğumdan sonra sıkı bir rejim yapacağım kızlar.
çok zayıflamayı planlıyorum.
doğumdan öncede öle çok zayıf değildim ben 59-60-61 geziniyodu kilom balık etliydim.
ama bu sefer 54-55 rakamlarını görmek istiyorum hırslandım çünkü!!!
günaydin nisan annelerii... izmirde hava yine kapaliii uykum geliyoo yaa böylee olunca....bende eşimin eşofmanlarını giyiyiorumm...kaydirigubbakcemile
dün aksam eşim bebişimin hareketlerini ilk defa yakından gördü ve korktuu gözleri dolduu napıyoo bu kızz karnım bi şişiyo bi otarafa bi butarafa tabii. çok fazla denk gelmiyordu öyle hareketlerine korkmuyormusun diyoo.. dedim bayadirr böyle yaa:)çok etkilendiii..kaydirigubbakcemile2
Doğumdan öncede öle çok zayıf değildim ben 59-60-61 geziniyodu kilom balık etliydim.
Ama bu sefer 54-55 rakamlarını görmek istiyorum hırslandım çünkü!!!
kızlar niyeti bozdum kalkıp anneme yürüyeceğim onuda alıp alışveriş merkezine gidip o magaza senin
bu magaza benim gezcem. Ay kociş iyi hoşta onunla mağaza gezilmiyo yaaa.
ayyy kocişlerde farketti ya nihayet. Tabi kaldı şurda 6-7 hafta anca anladı akıllılar.
ama çok tatlı oluyolar öyle şaşkın bakınca göbişeeehihoyyythihoyyyt
gez gez ama dikkat et.................Kızlar niyeti bozdum kalkıp anneme yürüyeceğim onuda alıp alışveriş merkezine gidip o magaza senin
bu magaza benim gezcem. Ay kociş iyi hoşta onunla mağaza gezilmiyo yaaa.
evet canım gün içerisinde yatmıyoruz ondan sanırım...ya kızlar bazılarımız uyuyamıyor ama ben sabahları uyanamıyorum niyeki!!
uykuya doyamıyorumm.
gün içinde hiç dinlenemediğim içinmi acaba.
sabah saati erteledim.rüya görüyordum.rüyam devam etsin istedim.akıl işte.
bazen çok etkileniyorum rüyalardan gerçekle rüyayı karıştırıyorum öyle sabahlarsa çok sersemliyorumm.
bugün öleydi mesela.aynaya bakınca korkyum kendimde yüzüm gözüm şiş sersemmm..
offf
doğumdan öncede öle çok zayıf değildim ben 59-60-61 geziniyodu kilom balık etliydim.
ama bu sefer 54-55 rakamlarını görmek istiyorum hırslandım çünkü!!!
günaydin nisan annelerii... izmirde hava yine kapaliii uykum geliyoo yaa böylee olunca....bende eşimin eşofmanlarını giyiyiorumm...kaydirigubbakcemile
dün aksam eşim bebişimin hareketlerini ilk defa yakından gördü ve korktuu gözleri dolduu napıyoo bu kızz karnım bi şişiyo bi otarafa bi butarafa tabii. çok fazla denk gelmiyordu öyle hareketlerine korkmuyormusun diyoo.. dedim bayadirr böyle yaa:)çok etkilendiii..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?