2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan eşin pazarlamacımı?
aydın izmirdeydidemek.
bu hafta hava kötüydü buralarda

özel ........ okullarında tekstil müdürü; okulların kıyafetlerini yaptırtıyor,,, (hani bu dizilerde selena, acemi cadı çoğu dizide var.. yeşil turuncu okul kıyafetleri var ya onlar işte)
izmir ve aydındaki özel okullarla görüşmeye gitmişti... .

Son düzenleme:

yok canım o kadarda önde değiliz. ben de 25 nisan aramızda bişeycik yok yaniii.

valla ben fark etmiyorum. göek yukardamı aşağıdamı diye........

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR . HERKEZE MUTLU SAĞLIKLI, HUZUR DOLU BİR GÜN DİLİYORUM

ayyy kocişin pijamalarını giyen bir tek benim sanıyodum, heheheheh
ne yapam çok rahat oluyor. koca göbekler eşit olunca. -tatlicadiarzu-

haklısın şirvan o dönemler hakkaten ana yüreği dayanmıyo. oğlum 1,5 yaşında iken fıtık ameliyatı olmuştu. onu öyle sedyede savunmasız halde yatarken içimin yağları eridi. çok ağladım. yavrum benden metanetliydi. ama şimdi kan görse kendinden geçiyo sıpa

ya kızlar bazılarımız uyuyamıyor ama ben sabahları uyanamıyorum niyeki!!
uykuya doyamıyorumm.
gün içinde hiç dinlenemediğim içinmi acaba.
sabah saati erteledim.rüya görüyordum.rüyam devam etsin istedim.akıl işte.
bazen çok etkileniyorum rüyalardan gerçekle rüyayı karıştırıyorum öyle sabahlarsa çok sersemliyorumm.
bugün öleydi mesela.aynaya bakınca korkyum kendimde yüzüm gözüm şiş sersemmm..
offf

GÜNAYDIN KIZLAR.

Güzeller günaydın ben erken kalktım bugün hihihi zaten hiç uyuyamadım gece

Sana ne oldu böyle yemiyosun uyumuyosun sinirliyim diyosun. Biraz çarşı pazar gez yor kendini bakalım ne olacak.:1shok:

Deniz sen buna şükret canım 35. haftaya kadar kapatmışsın çizmeyi ohhhhihoyyyt
daha ne istiyosun.Annende tam zamanında yetişmiş imdadına sen ağırlaştın o geldisüper.

Çok tatlı ya babalarıylada iletişime geçtiler. Bizde ailece sohbet ediyoruz bebişle.
Beni bırak kızımın bile rüyalarında artık oğluş.:teytey:

ben yavaş yavaş kaçayım hastaneye gidip sonuçlarımı alayım...
ayy inşallah düzgün çıkar Allah ım :Saruboceq:
neyse kızlar gelince görüşürüz hepinizi muck luyorum..Şeniz

İyi haberlerle dön inşallah canım.:Saruboceq:

benim eşimde bu hafta aydın ve izmirdeydi,,
bugün dönüyor :teytey::teytey:

Gözün aydın Şirvan. Kocişsin olmuyo yahu ama 2-3 gün tazelemiş olur aşkı bişey olmaz.Şeniz

ben bi şubat mart topigini gezeyim geliyım

yagmur cok yagıyor hava kapalı.....

Urla burada da kar yağıyo hava kapalı. Güya tatil gezelim dedik ama hava açmıyoki bitürlü.
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bide dün bir karar verdim.doğumdan sonra sıkı bir rejim yapacağım kızlar.
çok zayıflamayı planlıyorum.
doğumdan öncede öle çok zayıf değildim ben 59-60-61 geziniyodu kilom balık etliydim.
ama bu sefer 54-55 rakamlarını görmek istiyorum hırslandım çünkü!!!

benimkindee herkez aşağıda diyo, korktuyolar beni

ben yavaş yavaş kaçayım hastaneye gidip sonuçlarımı alayım...
ayy inşallah düzgün çıkar Allah ım :Saruboceq:
neyse kızlar gelince görüşürüz hepinizi muck luyorum..Şeniz
inşallah güzel haberlerle dönersin canım.

kızlar aslında nisan bebeklerinin şansına hepimiz aynı lotoyu oynayalım haftaya çıkarsa bebişler bölüşür parayı aslında ne süper olur diiiiii miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ya benimbu tür şeylerde atamasyonum harikadır. geçen seneki türkiyenin avrupa kupası maçında maçları hep doğru tahmin ettim. yenileceğimiz maçlarıda bildim, yenecğimiz maçları da. hatta 3-2 lik skoru bilince eşim çıldırdı sen nerden biliyon yaaa, diye. yenileceğimiz söylediğim maçlarda beni odaya almıyodu, bende yenilmeyelim diye yatak odasında gezinip duruyodum. ona çok ısrar ettim gel idda oyna. biliyom kesin diye. ama oynamadı bana inanıp. doğru tahmini görünce apışıp kaldı tabii he hehe

Denizcim boy kaç? sonra hortlak gibi olma.

günaydin nisan annelerii... izmirde hava yine kapaliii uykum geliyoo yaa böylee olunca....bende eşimin eşofmanlarını giyiyiorumm...kaydirigubbakcemile

dün aksam eşim bebişimin hareketlerini ilk defa yakından gördü ve korktuu gözleri dolduu napıyoo bu kızz karnım bi şişiyo bi otarafa bi butarafa tabii. çok fazla denk gelmiyordu öyle hareketlerine korkmuyormusun diyoo.. dedim bayadirr böyle yaa:)çok etkilendiii..kaydirigubbakcemile2

Kızlar niyeti bozdum kalkıp anneme yürüyeceğim onuda alıp alışveriş merkezine gidip o magaza senin
bu magaza benim gezcem. Ay kociş iyi hoşta onunla mağaza gezilmiyo yaaa.

ayyy kocişlerde farketti ya nihayet. Tabi kaldı şurda 6-7 hafta anca anladı akıllılar.
ama çok tatlı oluyolar öyle şaşkın bakınca göbişeeehihoyyythihoyyyt

6 ay rejim yapmak yasak şeker,,,,
süt verdiğin için 6 aydan sonra rejimi uygun görüyor,diyetisyen öyle söylemişti.....

kızlar niyeti bozdum kalkıp anneme yürüyeceğim onuda alıp alışveriş merkezine gidip o magaza senin

hadi çık dolaş bakalım . çok para harcama ama.....
Malüm kriz var.. Sadece bakın gel.......

Kızlar niyeti bozdum kalkıp anneme yürüyeceğim onuda alıp alışveriş merkezine gidip o magaza senin
gez gez ama dikkat et.................

evet canım gün içerisinde yatmıyoruz ondan sanırım...
bende sabahları teli erteliyoum

inşallah canım ama zor ya keşke zayıflasak..............

Hadi byyyy ben gidiyorum.
Şirvan sözün kulaklarımda kalsın inşallah dikkat edeceğim canım harcamalara by

evet ya cok kapalı
sen evdemisin oh valla

biz çalışalım daha. ehehehehhe

ende eşime diyorum artık dalga dalga olutyor göbegim dolaşırken diyorum yerı daralıyordur diye cok bilmiş....

ŞUBAT ANNELERİNDEN ALINTIDIR..........canlarim bu pazar günü günüm doluyor hem sabirsizlikla bebegimi bekliyorum
hemde cikmasin hep icimde kalsin istiyorum
hem cikcagi icin seviniyorum hemde üzülüyorum .....
dün oturduk oglumla konustuk bana tekmeler atti resmen cevap verdi annesine minik kuzum
ciksada abisiyle beraber sevsek onu .öpüp koklasam cok özledim ben onu günlerim gecmicekmis gibi geliyor
ama icimdeykende sanki onu daha iyi koruyormusum gibi hissediyorum kendimi
hem seviniyorum cikcagina hem üzülüyorum
üzülüyorum cünki artik icimde olmicak
artik ayni nefesi alip vermicez
ayni bedende iki kalp atmicak artik.......
onunla suanda öyle güzel bi bagimiz varki ben nereye gitsem oda hep yanimda kendimi hic yanliz hissetmiyorum biliyorum o icimde bana güc veriyor destek oluyor
üzüldügümde tekmesiyle beni neselendiriyor
gülümsememe neden oluyor ....
hareket etmediginde korkuyorum uzanip onun bana cevap vermesini annecim ben iyim demesini bekliyorum

ikisini birden istiyorum zamanin tadini cikartmaya calisiyorum öyle yada böyle gelicek bebegim ama artik ayni bedende degil kollarimda olucak ins.
annelik öyle kutsal bi duygu ki rabbim bu güzel duyguyu her kadina saglikla yasamak nasip etsin
bebis bekleyen herkez saglikla alsin bebislerini kucaklarina
rabbim hic bi annenin kollarini bos birakmasin kimseye evlat acisi vermesin

iki bucuk saat sonra doktora gidicem cok heyecanliyim zaman yaklastikca icim icime sigmiyor zamanin tadini cikartmaya calisiyorum melegimle ......

kızlar 12 kişiyiz kimse konuşmuyor......
oooooooooooo cok yavaşız hızlanın bakalım
bu gün nisan topigi 750. sayfalı görmeli..................

hadi pamuk eller klavyelere.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…