kız deniz yediğimizi yazdığımız topikdemi var yuhhhhhhhh diyorum
valla sıkma canını güzelim..
bende aynada sabahları giyinirken bakıyorum kendime göbeme.
ya çatlak yok gibi de göbek felaket gocamaaannn..
eskiden bi estetiği vardı vücudumun şimdi şiştikçe bi çikinlik insanın göz zevkini bozuyo vallaha!!
bende psikolojik bunalımdayım bı yüzden.
bide yüzüm şişmiş benim yaa!!:çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...slenmek-ve-daha-fazla-kilo-alamamak-icin.html
olmazmı şekerr nerdeyse soluduğumuz oksijenin gramajını yazacağız:))
o derece birbirimizden haberdarız.sen bilmiyormuydun.
hani az yiyelim birbirimizi motive edelim dedikte bi işe yaramadı:))
benim annem kayınvalidem komsular filan okadar çok yelek ördüler ki 40 tane olmuştur nerdeyse.... hepsini giyemez bile ben 1 yelelk 1 patik ayakkabi babet gibi bişi ördüm okadar.... elbise bile örmüşlerr....
herkes kocalarının eşofmanlarını giyiyor galiba
valla
bende giyiyorum
benim kocada toplu olduğu için atletleri pijamaları rahat rahat oluyor valla
şu an beni bi görseniz pijamamamı göbeğimin üstünede kadar göğüslere kadar çektim ayıptır sölemesi
hani beyazın bi tiplemsi vardı ya psikopat aynı onun gibi geziniyorum evde hhehe
evet maalesef canım bende de varbenneyaptımki.Çok zor oluyor benim için diyete uymak çalıştığım için.Ama daha sağlıklı beslendiğimiz doğru.zaten ben liste yaptım doğumdan sonra yiyeceğim hepsinikaydirigubbakcemile3sorma canım şeker var.diyetteyim.ama diyet sayesinde daha sağlıklı besleniyorum.ben diyetten önce resmen hiçibişey yemiyormuşum.şimdi herşey dengeli gidiyor.sende de mi var yoksa şeker
helal be!
netten olmazsa tel.den ulaşıyoruz süper ya!
ne misafiri ya çiçek cum acuma:))
kızlar bende sabahtan beri sinir olmakla meşgulum.bizim serverı yenilediler demiştim ya bir çok siteye girişi engellemişler.allahtan kk ya giriliyor.
facebook-biliyormusun net-..falan hep yasaklanmış.
çok uyuz oluyorum böyle şeylere.
bizim bilişim takımı harşikalar yaratmışşş..
düzelmez artık... o görüntüler canım malesefgeda valla en çok benim heralde bu çatlaklarr konusunda morali bozulan aynaya her baktığımda kendimi inceliyorum bacaklarım göbeğim belime kadar çatladı yaaa iğrenç bi görüntü
kendimi çok kötü issediyorum
doğurduktan sonra bunları yok etmek için elimden geleni yapıcam
bugün bizm evin önünde pazar var çıkmayada öyle üşeniyorumki valla
benim üstüme gelinmez heheheheheeheeebizimkide hiç göstermedi sıfatını ,,,
devamlı burnunu ağzını yandan gördük...
bizde de aynı,,, yün işleri büyüklere ait,,,
zaten çalışınca da yapamazdım,, evde olsam belki heveslenirdim
urla nın üstüne çok gittik herhalde,,,
o yazdığı msj dan sonra yok bişey
afferim kız gizli gizli iyi takip etmissin ....
artık hepiniz kayıtlısınız.. bende kurtuluş yok....
nasılsa elimin altında tel var... (iş yerinde)
doğumdan sonra internet cafeyemi gitcen...
söyle babaşe bağlatsın eve int. ,, torun istiyor dersin kıramaz .....delikafadulden
ben dedim size acmayın hem canımız ister hem daha cok yerız diye ama sakalımız yokki dinlensindelikafaduldendelikafaduldenhemide ben açtım ama bu ara girip yazmıyom çok yiyom utanıyom çünkü.............................güya topiği açıp az yiyecektik................
ay cok güzller iyi günlerde giysin kızın
biri yarım:)
bende kocişin eşortmanlarıylayım akşamlarıherkes kocalarının eşofmanlarını giyiyor galiba
valla
bende giyiyorum
benim kocada toplu olduğu için atletleri pijamaları rahat rahat oluyor valla
şu an beni bi görseniz pijamamamı göbeğimin üstünede kadar göğüslere kadar çektim ayıptır sölemesi
hani beyazın bi tiplemsi vardı ya psikopat aynı onun gibi geziniyorum evde hhehe
hayatta girmem ben oraya zaten varil gibi oldum bi orda sizin yediklerinizi görür onlarada aş ererim yerim valla hepsini urla halley dedi gittim koca tabak tatlı yedim
evet maalesef canım bende de varbenneyaptımki.Çok zor oluyor benim için diyete uymak çalıştığım için.Ama daha sağlıklı beslendiğimiz doğru.zaten ben liste yaptım doğumdan sonra yiyeceğim hepsinikaydirigubbakcemile3
megul bursa teşekkürler.... ay ne biliim nette görünce özendim söke söke bişiyler oldu:)
canımcım şehrine göre değişiyo durum bizim iki büyüyen beşik bide iki kapılı dolabımız 1000 tuttu anneanne ve teyze sağolsun beşiklerin içinde yatakları ve uykusetleri dahil dün doğtaşınkilere baktım ben çok cici takımları fiyatlarıda uygun bursasu ikeadan aldı gezcen dolaşcan biraz
canım gezip dolaştım epey ya kullanışlı değiller yada fiat olarak çok tuzlu.bulanlar alanlar çok uygun fiata güzel kullanışlı takımlar alıyo ama bana denk gelmedi.hele burda fiyatlar uçmuş vaziyette en kıytrık takımlara 1900tl diyorlar.zamanda yaklaştı allahın izniyle bebişim odasız kalacak.dağtaşa bende bakayım oraya bakmamıştım.ayrıca teşekkür ederim.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?