2009 Nisan Anneleri buraya

urla maalesef 16:45 cümlesini duymamış olayım.(ben 18:15 e kadar çalışıyorum.
sen maşallah devlet memuru gibi 8-5 çalışıyosun..

bu arada bende izine ayrıldığımda giremeyebilirim.
bilgisayar var ama babişkom interneti kapatmıştı.belki açtırır.
ama alt komşudan yada internet cafeden girerim arada merak etmeyin.

yok şirvancım ben avrupa yakasındayım.yoksa kaçırımıydım buluşma günlerini.a.s
ani bastıran misafiri hiç sevmem çiçek ne yaptı acaba.
şirvan boşver ya haftalar çabuk ilerlesin.görelim artık şu anne kuzularını.hihoyyyt

yok şirvancım... ben anadolu kayışdağı megul yanılmıyosam gazi osman paşa...

kızlarrrrrrrrrrr ben hayattayım yaşıorum:) merak etmişsiniz şirvan muhtar beni aradı hihihi çok mutlu oldum demkki ölsem kalsam ariicak arkadaşlarım var:) sabah birden halamlar geldi ondan beri giremedim foruma:)

geda valla en çok benim heralde bu çatlaklarr konusunda morali bozulan aynaya her baktığımda kendimi inceliyorum bacaklarım göbeğim belime kadar çatladı yaaa iğrenç bi görüntü
kendimi çok kötü issediyorum
doğurduktan sonra bunları yok etmek için elimden geleni yapıcam
bugün bizm evin önünde pazar var çıkmayada öyle üşeniyorumki valla

bizim yün işlerini anneanne ve babaanne hallediyor sağolsunlar.benim elimden gelmiyor.keşke gelseydi.

lana ben de hiç bilmiyodum ilk kez.. tek şişle zevklş oluyo da iki şiş sıkıcı geldi bana.. denemeni tavsiye ederim...

teşekkürler Rumelili ve Poseidon80 .Valla mutlu oldum çok:) Megul yanlış hatırlamıyorsam seninde şekerin vardı ve diyet yapıyordun değil mi? Yoksa karıştırıyor muyum?

helal be!
netten olmazsa tel.den ulaşıyoruz süper ya!
ne misafiri ya çiçek cum acuma:))
kızlar bende sabahtan beri sinir olmakla meşgulum.bizim serverı yenilediler demiştim ya bir çok siteye girişi engellemişler.allahtan kk ya giriliyor.
facebook-biliyormusun net-..falan hep yasaklanmış.
çok uyuz oluyorum böyle şeylere.
bizim bilişim takımı harşikalar yaratmışşş..

valla sıkma canını güzelim..
bende aynada sabahları giyinirken bakıyorum kendime göbeme.
ya çatlak yok gibi de göbek felaket gocamaaannn..
eskiden bi estetiği vardı vücudumun şimdi şiştikçe bi çikinlik insanın göz zevkini bozuyo vallaha!!
bende psikolojik bunalımdayım bı yüzden.
bide yüzüm şişmiş benim yaa!!:çok üzgünüm:

bazen aynı yaş grubuda olsa farketmiyor canım anlaşamayınca.........................

aaa öyle şey söylenirmi yaaa
o da bi acayipmiş neden sevmezmiş kendiside bayan olduğu içinmi acaba kıskandımı ne :dilcikar:

oh o selinay iisin valla doğumdan zsonra görcem seninaniknanik

kıs o zamanda gezerim ben diyorum ama bellide olmaz heheh............

benim ne zamandır canım tatlı istemıyordu............

biraz önce tatlı krizim tuttu ve 4 tane halley yedim üzerinede su oh........................

urla aman yandık valla gelsin kilolar..........................

kötü haber çatlaklar asla kaybolmuyo sadece renkleri açılıyo heheh....................

bide şu sık idrara çıkma normal kızlar artık mesaneye baskı yapıyo büyüyen bebek,ben gece kaç kez kalkıyom valla..................................

benim elti bi yelek 1 süveter ördü annemde yelek ve alt üst takım örmüştü ee gelir ben iç bişey örmüyorum

ahh canımmmmmmmmmmmmm

ne kadar üzüldüm bilemezsinnnnnnnnnnn

dalga geçer gibi bide 16:45 demez mi ?

biz hergün 18:00 kadar burdayız...

o yetmiyormuş gibi cumartesi 13:00 kadar ...........
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenıhh deme öle

yedim bende bilmıom nasıl yedimmmmmmmm

hım demek dönüyor ve doğum pozisyonuna giriyor.Allahım jet hızıyla geçsin şu son haftalar.valla ben de meraktan çatlıcam kime benzeyecek diye.kelebeğim bi türlü yüzünü göstermiyor ki?

bizimkide hiç göstermedi sıfatını ,,,
devamlı burnunu ağzını yandan gördük...

bizim yün işlerini anneanne ve babaanne hallediyor sağolsunlar.benim elimden gelmiyor.keşke gelseydi.

bizde de aynı,,, yün işleri büyüklere ait,,,
zaten çalışınca da yapamazdım,, evde olsam belki heveslenirdim

urla nın üstüne çok gittik herhalde,,,
o yazdığı msj dan sonra yok bişey

teşekkürler Rumelili ve Poseidon80 .Valla mutlu oldum çok:) Megul yanlış hatırlamıyorsam seninde şekerin vardı ve diyet yapıyordun değil mi? Yoksa karıştırıyor muyum?

afferim kız gizli gizli iyi takip etmissin ....

artık hepiniz kayıtlısınız.. bende kurtuluş yok....
nasılsa elimin altında tel var... (iş yerinde)

doğumdan sonra internet cafeyemi gitcen...
söyle babaşe bağlatsın eve int. ,, torun istiyor dersin kıramaz .....delikafadulden

evet artık çatlaklarla yaşamaya alışmamız gerek o eski vücut gitti artık aaaah ahh

tabi şenay yenimi gördün kız ne yediysek yazıyoruz sözde eaz yemek için kilo almamak için ama nerdeeeeeeeeee

sorma canım şeker var.diyetteyim.ama diyet sayesinde daha sağlıklı besleniyorum.ben diyetten önce resmen hiçibişey yemiyormuşum.şimdi herşey dengeli gidiyor.sende de mi var yoksa şeker

becerebilirsem bittiği kadarıyla patikleri koymaya çalışıyom..
tamamı bitince cicilere koyarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…