- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
bizim yün işlerini anneanne ve babaanne hallediyor sağolsunlar.benim elimden gelmiyor.keşke gelseydi.
geda valla en çok benim heralde bu çatlaklarr konusunda morali bozulan aynaya her baktığımda kendimi inceliyorum bacaklarım göbeğim belime kadar çatladı yaaa iğrenç bi görüntü
kendimi çok kötü issediyorum
doğurduktan sonra bunları yok etmek için elimden geleni yapıcam
bugün bizm evin önünde pazar var çıkmayada öyle üşeniyorumki valla
selinay maşallah bende aynı yaş aralığında komşuklara sahibim ama günlerimin çoğunu yalnız geciriyorum özendim sana valla burda anca cağırırsın kimse seni çağırmaz belkide benden kaynaklanıyordur bilmem
aaa öyle şey söylenirmi yaaa
o da bi acayipmiş neden sevmezmiş kendiside bayan olduğu içinmi acaba kıskandımı ne :dilcikar:
oh o selinay iisin valla doğumdan zsonra görcem seninaniknanik
benim ne zamandır canım tatlı istemıyordu............
biraz önce tatlı krizim tuttu ve 4 tane halley yedim üzerinede su oh........................
geda valla en çok benim heralde bu çatlaklarr konusunda
morali bozulan aynaya her baktığımda kendimi inceliyorum bacaklarım göbeğim belime kadar çatladı yaaa iğrenç bi görüntü
kendimi çok kötü issediyorum
doğurduktan sonra bunları yok etmek için elimden geleni yapıcam
bugün bizm evin önünde pazar var çıkmayada öyle üşeniyorumki valla
benim elti bi yelek 1 süveter ördü annemde yelek ve alt üst takım örmüştü ee gelir ben iç bişey örmüyorumhe he he senin doğum tarihin değil canım mertin ki:roflol:
ya gedacım örüyorum ama çok güzel olmuyorlar.yakadan başlamalı bi yelek ördüm defalarca sökerek .ama eni dar boyu çok uzun oldu.napim miniğim öyle giyecek artık.annesi bu işi tam öğrenince ona daha güzellerini örecek inşallah.:dance:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenıhh deme öleahh canımmmmmmmmmmmmm
ne kadar üzüldüm bilemezsinnnnnnnnnnn
dalga geçer gibi bide 16:45 demez mi ?
biz hergün 18:00 kadar burdayız...
o yetmiyormuş gibi cumartesi 13:00 kadar ...........
yedim bende bilmıom nasıl yedimmmmmmmmkızlar merhabalr.bugün iysiniz valla okurken gülme krizine tutuldum.siz var ya sessizi bile geveze yaparsınız.mert09 hoşgeldin canım.nasıl bu kadar zaman yazmadan sabrettin pes.
çiçek nerde.şu mide bulantısı olayı var ya bende de var.merak etmesin bizim gibi bazı hamişlerde son haftalarda yine ortaya çıkıyormuş.çiçekçim üstüne alınma ama benim cinsliğim burdan da belli işte.ne ararsanız var.şikayet olarak söylemiyorum.kelebeğim için herşeye değer.
şenaycım perdeler hayırlı olsun.gln_kvrck sen gitmiştin di mi sağlık ocağına güzel haberlerine sevindim canım.
başka haaa urla canım benim 4 halleyi nasıl yedin maşallah.neyse birini benim yerime yemiş ol.afiyet bal şeker olsun.
hım demek dönüyor ve doğum pozisyonuna giriyor.Allahım jet hızıyla geçsin şu son haftalar.valla ben de meraktan çatlıcam kime benzeyecek diye.kelebeğim bi türlü yüzünü göstermiyor ki?
bizim yün işlerini anneanne ve babaanne hallediyor sağolsunlar.benim elimden gelmiyor.keşke gelseydi.
urla maalesef 16:45 cümlesini duymamış olayım.(ben 18:15 e kadar çalışıyorum.
sen maşallah devlet memuru gibi 8-5 çalışıyosun..
bu arada bende izine ayrıldığımda giremeyebilirim.
bilgisayar var ama babişkom interneti kapatmıştı.belki açtırır.
ama alt komşudan yada internet cafeden girerim arada merak etmeyin.
teşekkürler Rumelili ve Poseidon80 .Valla mutlu oldum çok:) Megul yanlış hatırlamıyorsam seninde şekerin vardı ve diyet yapıyordun değil mi? Yoksa karıştırıyor muyum?
helal be!
netten olmazsa tel.den ulaşıyoruz süper ya!
ne misafiri ya çiçek cum acuma:))
kızlar bende sabahtan beri sinir olmakla meşgulum.bizim serverı yenilediler demiştim ya bir çok siteye girişi engellemişler.allahtan kk ya giriliyor.
facebook-biliyormusun net-..falan hep yasaklanmış.
çok uyuz oluyorum böyle şeylere.
bizim bilişim takımı harşikalar yaratmışşş..
kız deniz yediğimizi yazdığımız topikdemi var yuhhhhhhhh diyorum
kız deniz yediğimizi yazdığımız topikdemi var yuhhhhhhhh diyorum
teşekkürler Rumelili ve Poseidon80 .Valla mutlu oldum çok:) Megul yanlış hatırlamıyorsam seninde şekerin vardı ve diyet yapıyordun değil mi? Yoksa karıştırıyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?